Hypoteční Banka

Instituce neexistuje nebo není na našich stránkách aktivní.

Informace uvedené na této stránce mají pouze orientační charakter. Ačkoliv bychom rádi, bohužel nejsme schopni ručit za jejich 100 % aktuálnost. Pro ověření, prosím, navštivte také domácí stránku daného subjektu. Děkujeme za pochopení.

Související články

Výpis článků s klíčovým slovem hypoteční banka

Jaké možnosti půjček na bydlení mají Evropané?

14. 12. 2005 | Kateřina Boušová

Jaké možnosti půjček na bydlení mají Evropané?

Funguje trh s úvěry na bydlení v České republice uspokojivě? Je nabídka českých stavebních spořitelen a hypotečních bank srovnatelná s vyspělou Evropou? Nebo je to v jiných zemích lepší? Jak to vypadá v Německu, Francii a Velké Británii se dozvíte dále.

Události uplynulého měsíce: listopad

2. 12. 2005 | redakce Peníze.CZ

Události uplynulého měsíce: listopad

Uteklo vám v listopadu něco z našeho denního zpravodajství? Víte, co se událo v oblasti bankovnictví, daní, bydlení, investování a dalších? Jste si jisti, že jste nepropásli některou z povinností vůči státu? Nahlédněte do výběru listopadových událostí.

Hypotéka ING: je Oranžová dobrá?

18. 11. 2005 | Karel Doležal | 3 komentáře

Hypotéka ING: je Oranžová dobrá?

Na začátku roku nabídla ING Banka hypotéku, kterou za pár dní v tichosti stáhla a v září ji upravenou, pod jménem Oranžová hypotéka, opět představila. Novinka se ale zdá méně přehledná a v některých aspektech i horší. S čím banka přišla a jak její hypoteční benjamínek dopadl v porovnání s konkurencí?

Registry: co všechno o vás ví váš bankéř

11. 11. 2005 | Petr Vykoukal | 4 komentáře

Registry: co všechno o vás ví váš bankéř

Už jste někdy měli bankovní úvěr, zároveň například ledničku koupenou na splátky a došly vám peníze na splácení dluhů? Napadlo vás jít si půjčit do třetí instituce? Tak na to rychle zapomeňte, tyto firmy totiž o vás vědí více než si myslíte a váš "trik" snadno odhalí.

Události uplynulého měsíce: říjen

4. 11. 2005 | redakce Peníze.CZ

Události uplynulého měsíce: říjen

Uteklo vám v říjnu něco z našeho denního zpravodajství? Víte, co se událo v oblasti bankovnictví, daní, bydlení, investování a dalších? Jste si jisti, že jste nepropásli některou z povinností vůči státu? Nahlédněte do výběru říjnových událostí.

Stack: Je třeba urychleně zlepšit ochranu klientů

12. 10. 2005 | Jiří Šedivý

Stack: Je třeba urychleně zlepšit ochranu klientů

Chce lepší ochranu spotřebitele, je ale proti zbytečné a nadměrné regulaci a nárůstu byrokracie. Zřízení nové instituce finančního ombudsmana považuje za neúčelné. Žádný kartel podle něj neexistuje. V prvním dílu rozhovoru se šéfem České spořitelny Jackem Stackem najdete odpovědi na obecnější bankovní otázky a poplatkovou oprávněnost u některých služeb ČS.

Události uplynulého měsíce: září

7. 10. 2005 | redakce Peníze.CZ

Události uplynulého měsíce: září

Uteklo vám v září něco z našeho denního zpravodajství? Víte, co se událo v oblasti bankovnictví, daní, bydlení, investování a dalších? Jste si jisti, že jste nepropásli některou z povinností vůči státu? Nahlédněte do výběru zářijových událostí.

Hypotéky: bez peněz i do banky vlez

29. 9. 2005 | Jiří Šedivý | 1 komentářů

Hypotéky: bez peněz i do banky vlez

Donedávna nestačilo pro získání hypotéky zastavit nemovitost. Nutnou podmínkou bylo doložit dostatečně vysoký příjem, a tak někteří žadatelé odcházeli z banky velmi rychle a s nepořízenou. Řešením byly "půjčovny" bez bankovní licence. Situace se však zlepšila a zdá se, že se banky začínají probouzet a zaplňovat mezeru ve svých nabídkách.

Jak letos bydlet za peníze ze státní kasy

19. 8. 2005 | redakce Peníze.CZ | 3 komentáře

Jak letos bydlet za peníze ze státní kasy

Státní příspěvky na stavební spoření jsou jen jeden z možných nástrojů, které stát používá k podpoře bydlení. Jaké jiné formy nabízí, co a pro koho je letos k mání a kam pro to?

Události uplynulého měsíce: červen

8. 7. 2005 | redakce Peníze.CZ

Události uplynulého měsíce: červen

Uteklo vám v červnu něco z našeho denního zpravodajství? Víte, co se událo v oblasti bankovnictví, daní, bydlení, investování a dalších? Jste si jisti, že jste nepropásli některou z povinností vůči státu? Nahlédněte do výběru červnových událostí.


Hypoteční Banka - Zkušenosti

24. 9. 2004 10:40 | Zdenek Chlup

Já jsem byl naprosto spokojen (pobočka Ostrava). Velmi vstřícné jednání, hypotéka vyřízena v pohodě, velmi příjemná paní ... Co chtít víc ???
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

26. 8. 2002 8:19 | Radovan Nikl

Vidíte, já mám úplně pračnou zkušenost. Už dlouho jsem si nepřipadal tak hloupě jako při jednání v ČMHB. Povýšené chování, komunikace na úrovni "přineste ten papír, pak se budeme bavit". Vzal jsem si nakone hypotéku o komerčky. Tam jsem byl spokojený.
+23
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 8. 2002 19:23 | madla

Zatím mám stejné zkušenosti a jsem zhruba ve stejném stadiu získávání hypotéky. Nároky na bonitu se mi zdají přiměřené, přístup zprostředkovatele zatím super.
-13
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 8. 2001 16:49 | Janka

Byla jsem si zjistovat hypoteku a byla jsem plne spokojena s tim, jak se ke me chovali. ted jeste, aby mi ji pridelili ;-).
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazeny všechny 4 komentáře

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet RPSN

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Nejnovější články

Moneta vylepšila prémiový účet Gold. Má i lepší spoření

Moneta vylepšila prémiový účet Gold. Má i lepší spoření

Moneta Money Bank od července vylepšila svůj prémiový účet Gold. Klienti nově získají...více

ČSOB spouští nový věrnostní program. Láká na odměny za Kate Coiny

ČSOB spouští nový věrnostní program. Láká na odměny za Kate Coiny

Československá obchodní banka (ČSOB) přichází s novým věrnostním programem. Za využívání...více

Společný účet dává jistotu

Společný účet dává jistotu

Nejen o budouci dovolené, ale i o financích v rodinách čím dál víc rozhodují partneři...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů
Partners Financial Services