Čerpejte nový úvěr na bydlení u ČMSS

PR článek | rubrika: PR Článek | 6. 10. 2008 | 2 komentáře
Koupili jste si dům či byt? Uvažujete o přeúvěrování půjčky? Srovnejte podmínky s úvěrovou nabídkou ČMSS

V současné době přibývá lidí, kteří si za éry klesajících úrokových sazeb úvěrů na bydlení vzali u banky hypotéku s krátkodobou fixací úrokové sazby a nyní je banky kvůli konci fixace obesílají s nabídkou nových úrokových sazeb. Za necelé dva roky se tržní úrokové sazby nepříjemně posunuly směrem nahoru, a tak klienti bank nenacházejí v dopisech příliš lichotivé zprávy.

Zkuste přeúvěrovat!

Přeúvěrovat svůj stávající úvěr znamená, že klient si vezme nový úvěr který použije na jednorázové umoření starého úvěru a pak splácí již novou půjčku za výhodnějších podmínek.

  • Přefinancování půjčky na byt či dům úvěrem ze stavebního spoření může být pro někoho překvapující, ale zkuste porovnat podmínky.
  • Nepotřebujete k žádosti žádné další podklady o bonitě*
  • Stačí kopie listu vlastnictví a kopie kuprní smlouvy
  • Není třeba standardních dokladů pro zajištěníúvěru, pokud nesplacená část úvěru tvoří max. 80 % kupní ceny
  • Úvěr ze stavebního spoření s neměnným úrokem 3,7 % p.a.**

*V případě, že zatížení z hypotéky bude shodné nebo vyšší než z nově poskytovaného překlenovacího či úvěru ze stavebného spoření
**V tarifu Atraktiv

Liška garantuje úrokovou jistotu

Již v okamžiku uzavření smlouvy o stavebním spoření u Českomoravské stavební spořitelny může klient počítat se stálým ročním úrokem z úvěru ze stavebního spoření. Pokud smlouvu uzavře v tarifu Atraktiv, zajistí si tak neměnný roční úrok ve výši pouhých 3,7 %. Tato vysoce atraktivní úroková jistota je na trhu zcela jedinečná.

Výhodná produktová nabídka, kvalifikovaný tým více než 2600 finančních poradců, profesionální klientský servis, pevné finanční zázemí, to jsou důvody, proč se právě na Českomoravskou stavební spořitelnu s důvěrou obrací největší počet zájemců o stavební spoření.

Bližší informace získáte u 2700 finančních poradců ČMSS, v obchodní síti ČSOB, na všech poštách nebo na adrese: Českomoravská stavební spořitelna, a.s., Vinohradská 3218/169, P. O. Box 117, 100 17 Praha 10, tel.: 225 225 225 – informace o spoření, tel.: 225 226 226 – informace o úvěrech, internet: http://www.cmss.cz, e-mail: info@cmss.cz.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-3
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 2 komentářů

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

11. 7. 2024 | Pavla Adamcová

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

Energetický regulační úřad v letošním prvním pololetí udělil dodavatelům energií sankce za 12 milionů korun, nejčastěji kvůli nekalým obchodním praktikám. Ve stejném období loni... celý článek

Náklady na energie už u příspěvku na bydlení nemusíte hlásit. Úřad si je zjistí

10. 7. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Náklady na energie už u příspěvku na bydlení nemusíte hlásit. Úřad si je zjistí

Žadatelům o dávku na bydlení odpadne povinnost dokládat potvrzení o nákladech na elektřinu a plyn. Úřad práce si je může nově od dodavatelů energií zjistit sám. Ale jen s vaším svolením. celý článek

Peníze uložené u notářů budou nově pod dohledem. Kvůli bezpečnosti

5. 7. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Peníze uložené u notářů budou nově pod dohledem. Kvůli bezpečnosti

Notářská komora spustí od srpna nový systém sledování pohybu na účtech, kde mají lidé uschované peníze typicky z nákupu nemovitosti. Větší bezpečností chce přilákat více klientů.

Kotlíkové dotace nahradí novinka: méně peněz, ale na víc kotlů

24. 6. 2024 | Gabriel Pleska

Kotlíkové dotace nahradí novinka: méně peněz, ale na víc kotlů

Od září začne platit několikrát odkládaný zákaz provozu kotlů, které spadají do 1. a 2. emisní třídy. Možnost zažádat o kotlíkové dotace nebo dotace v programu Nová zelená úsporám v... celý článek

Na metry čtvereční máme bytů dost, málo jich máme na kusy

20. 6. 2024 | Hynek Just

Na metry čtvereční máme bytů dost, málo jich máme na kusy

Proč potřebujeme desítky tisíc nových bytů ročně, když se počet obyvatel prakticky nemění? Je za tím jen developerská lobby, nebo se to dá vysvětlit jinak? Odpovídá Milan Roček, předseda... celý článek

Partners Financial Services