Stavební spoření v RSTS on-line za 3 minuty

PR článek | rubrika: PR Článek | 7. 12. 2009
Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) spustila unikátní internetový projekt. Přichází s možností uzavřít smlouvu o stavebním spoření přes internet. Na adrese můžete uzavřít smlouvu jednoduše, výhodně a během pár minut. Díky kombinaci vánoční prémie a poloviční slevy na poplatku je stavební spoření RSTS uzavřené on-line nejvýhodnější nabídkou na trhu.

Vyplněním formuláře na adrese www.rsts.cz/online získáte smlouvu o stavebním spoření s cílovou částkou 200 000 Kč u Raiffeisen stavební spořitelny a ušetříte polovinu poplatku za uzavření smlouvy. V případě potřeby můžete cílovou částku později kdykoliv navýšit na našich obchodních místech .

Pokud si na svůj účet stavebního spoření do konce ledna 2010 uložíte alespoň 20 000 Kč, dostanete od RSTS vánoční prémii 2000 Kč. Chcete-li navíc získat maximální státní podporu 3000 Kč, je potřeba peníze na svůj účet u Raiffeisen stavební spořitelny složit do konce letošního roku. Ti, kdo si uloží alespoň 5000 Kč, získají vánoční prémii 1000 Kč.

Nejpozději do druhého pracovního dne od vyplnění formuláře vás kontaktuje kurýrní služba, která vám vytištěnou smlouvu v zalepené obálce doručí osobně k podpisu. Poté formulář předá do Raiffeisen stavební spořitelny.

Svůj nový účet stavebního spoření aktivujete tím, že na něj do jednoho měsíce od data uzavření smlouvy vložíte alespoň 600 Kč. Vložená částka bude plně připsána na váš účet stavebního spoření.

Možnost uzavírání smluv o stavebním spoření on-line je další krok, kterým se RSTS přibližuje svým klientům. Přístup Raiffeisen stavební spořitelny odráží filosofii internetového prodeje: spuštěním nového distribučního kanálu chce RSTS oslovit klienty, kteří předem vědí, co chtějí, nepreferují osobní kontakt, ale naopak rychlost a nízkou cenu.

Pro smlouvy uzavřené po internetu, stejně jako pro smlouvy uzavřené prostřednictvím finančních poradců RSTS platí, že můžete dosáhnout až 6,9% čistého ročního zhodnocení svých úspor. Vaše vklady jsou navíc stoprocentně pojištěny až do výše 50 000 eur. Ke svému účtu stavebního spoření má klient Raiffeisen stavební spořitelny také snadný přístup přes internet nebo SMS .

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

11. 7. 2024 | Pavla Adamcová

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

Energetický regulační úřad v letošním prvním pololetí udělil dodavatelům energií sankce za 12 milionů korun, nejčastěji kvůli nekalým obchodním praktikám. Ve stejném období loni... celý článek

Náklady na energie už u příspěvku na bydlení nemusíte hlásit. Úřad si je zjistí

10. 7. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Náklady na energie už u příspěvku na bydlení nemusíte hlásit. Úřad si je zjistí

Žadatelům o dávku na bydlení odpadne povinnost dokládat potvrzení o nákladech na elektřinu a plyn. Úřad práce si je může nově od dodavatelů energií zjistit sám. Ale jen s vaším svolením. celý článek

Peníze uložené u notářů budou nově pod dohledem. Kvůli bezpečnosti

5. 7. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Peníze uložené u notářů budou nově pod dohledem. Kvůli bezpečnosti

Notářská komora spustí od srpna nový systém sledování pohybu na účtech, kde mají lidé uschované peníze typicky z nákupu nemovitosti. Větší bezpečností chce přilákat více klientů.

Kotlíkové dotace nahradí novinka: méně peněz, ale na víc kotlů

24. 6. 2024 | Gabriel Pleska

Kotlíkové dotace nahradí novinka: méně peněz, ale na víc kotlů

Od září začne platit několikrát odkládaný zákaz provozu kotlů, které spadají do 1. a 2. emisní třídy. Možnost zažádat o kotlíkové dotace nebo dotace v programu Nová zelená úsporám v... celý článek

Na metry čtvereční máme bytů dost, málo jich máme na kusy

20. 6. 2024 | Hynek Just

Na metry čtvereční máme bytů dost, málo jich máme na kusy

Proč potřebujeme desítky tisíc nových bytů ročně, když se počet obyvatel prakticky nemění? Je za tím jen developerská lobby, nebo se to dá vysvětlit jinak? Odpovídá Milan Roček, předseda... celý článek

Partners Financial Services