Hypotéka Wüstenrot už za 3,99 % ročně

PR článek | rubrika: PR Článek | 18. 8. 2010
Dobrá zpráva pro všechny, kdo si chtějí pořídit bydlení a potřebují si na to půjčit! Úrokové sazby hypotečních úvěrů opět výrazně klesly. Hypoteční banka Wüstenrot nabízí od 1. srpna hypotéku na bydlení s úrokovou sazbou jen 3,99 % p.a.

Příznivá je i současná situace na trhu nemovitostí. Pokles cen starších nemovitostí, který začal v loňském roce, pokračuje i letos. Z důvodu nižší poptávky stagnují také ceny nových bytů a developeři navíc nabízejí zajímavé slevy a bonusy. Pro investice do nemovitosti tak nastala velmi vhodná doba.

S hypotékou Wüstenrot ušetříte tisíce korun

Wüstenrot hypoteční banka snížila s platností od 1. srpna všechny úrokové sazby hypoték na bydlení, jednoletou pak až na 3,99 % p.a. Tato výhodná sazba platí pro hypotéky poskytované až do 85 % hodnoty zajištění. Wüstenrot navíc zavedl další – dvouletou sazbu. Podle svých potřeb a finančních plánů si tak můžete zvolit úrokovou sazbu fixovanou na jeden, dva, tři, pět i deset let.

Pokles úrokových sazeb znamená podstatné snížení měsíčních splátek a tím i celkových nákladů spojených se splácením úvěru. U průměrné hypotéky ve výši 1,5 milionu korun do 85 % hodnoty zástavy nemovitosti se splatností 20 let a jednoletou fixací klesla ve srovnání s březnem letošního roku měsíční splátka o 576 korun, což představuje roční úsporu 6912 korun. U stejné hypotéky s pětiletou úrokovou sazbou zaplatíte za pět let o 34 320 korun méně.

Výhody hypotéky Wüstenrot

Kromě širokého výběru doby fixace úrokové sazby a možnosti splácet hypotéku až 30 let, vám Wüstenrot nabízí jistotu garantované úrokové sazby uvedené v přehledu úrokových sazeb. Výsledná sazba, za kterou vám Wüstenrot hypoteční úvěr poskytne, tak může být jen nižší. A pro bonitní klienty jsou tu ještě lepší EXTRA úrokové sazby.

Úrokovou sazbu máte zaručenou i do budoucna. Wüstenrot se totiž již při uzavření úvěrové smlouvy zavazuje, že po uplynutí fixace vám nabídne garantovanou sazbu aktuálně platnou pro nové klienty.

Wüstenrot vám také umožňuje kdykoliv splatit část úvěru nad 70 % zástavní hodnoty nemovitosti, a to bez sankčních poplatků za předčasné splacení. U Wüstenrotu neplatíte žádné poplatky za čerpání úvěru ani za rezervaci úvěrových zdrojů a nemusíte si zřizovat běžný účet nebo sjednávat jiný produkt.

Hypotéky zdarma

Hypotéku Wüstenrot na vlastní bydlení do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s pětiletou úrokovou sazbou vám banka vyřídí zdarma, na poplatku ušetříte až 25 000 korun.

Výhodné refinancování a konsolidace úvěrů

Na refinancování dříve poskytnutých úvěrů na bydlení nabízí Wüstenrot speciální hypotéku REFIN, u které máte možnost volby tříleté sazby nebo mimořádně zvýhodněné pětileté sazby. Vyřízení tohoto úvěru je velmi jednoduché a rychlé, bez zbytečné administrativy. Banka akceptuje původního ocenění nemovitosti a příjmy dokládáte pouze čestným prohlášením. Část hypotéky REFIN můžete navíc použít i na další účel spojený s bydlením (např. rekonstrukce, modernizace). Za vyřízení hypotéky REFIN neplatíte žádný poplatek.

Na konsolidaci ostatních úvěrů nabízí banka Flexibilní hypotéku, u které snížila úrokovou sazbu o celý 1 procentní bod na 7,10 % p.a. Tuto hypotéku poskytuje Wüstenrot ve výši již od 150 000 korun. Pro klienty, kteří si nemovitost pořídili na hypotéku a např. zařízení na spotřebitelské úvěry, je výhodou, že mohou výhodně kombinovat hypotéku REFIN s Flexibilní hypotékou.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

11. 7. 2024 | Pavla Adamcová

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

Energetický regulační úřad v letošním prvním pololetí udělil dodavatelům energií sankce za 12 milionů korun, nejčastěji kvůli nekalým obchodním praktikám. Ve stejném období loni... celý článek

Náklady na energie už u příspěvku na bydlení nemusíte hlásit. Úřad si je zjistí

10. 7. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Náklady na energie už u příspěvku na bydlení nemusíte hlásit. Úřad si je zjistí

Žadatelům o dávku na bydlení odpadne povinnost dokládat potvrzení o nákladech na elektřinu a plyn. Úřad práce si je může nově od dodavatelů energií zjistit sám. Ale jen s vaším svolením. celý článek

Peníze uložené u notářů budou nově pod dohledem. Kvůli bezpečnosti

5. 7. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Peníze uložené u notářů budou nově pod dohledem. Kvůli bezpečnosti

Notářská komora spustí od srpna nový systém sledování pohybu na účtech, kde mají lidé uschované peníze typicky z nákupu nemovitosti. Větší bezpečností chce přilákat více klientů.

Kotlíkové dotace nahradí novinka: méně peněz, ale na víc kotlů

24. 6. 2024 | Gabriel Pleska

Kotlíkové dotace nahradí novinka: méně peněz, ale na víc kotlů

Od září začne platit několikrát odkládaný zákaz provozu kotlů, které spadají do 1. a 2. emisní třídy. Možnost zažádat o kotlíkové dotace nebo dotace v programu Nová zelená úsporám v... celý článek

Na metry čtvereční máme bytů dost, málo jich máme na kusy

20. 6. 2024 | Hynek Just

Na metry čtvereční máme bytů dost, málo jich máme na kusy

Proč potřebujeme desítky tisíc nových bytů ročně, když se počet obyvatel prakticky nemění? Je za tím jen developerská lobby, nebo se to dá vysvětlit jinak? Odpovídá Milan Roček, předseda... celý článek

Partners Financial Services