Diskuze - Finanční plánování dle OVB - jak získat klienta?

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 413 komentářů)

25. 4. 2005 14:14 | Jiřík

po přečtení valné části odkazů, jsem zjistil že je to celé pouze reklama...na jedné straně OVB a na druhé straně konkurence...
Pracuji pro OVB, svým klientům jsem slíbil že se o ně budu starat a taky to dělám. Pomáhám jim. Co uděláte vy jako klient,když zjistíte že jsem s Vámi uzavřel smlouvy,které jsou pospěšné pro mě? Jak dlouho mi budete věřit? Tahle práce je jenom a jenom o lidech. Toť vše..
+49
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

31. 3. 2005 11:41 | Jan

Vážený pane Václave, nevím jestli jste se vyjadřoval k firmě uvedené v titulku, protože neustále píšete o ÖVB, což by bylo jaksi mimo tuto diskuzi. Předpokládejme však, že píšete o uvedené společnosti OVB Allfinanz, a.s., že? Ale k Vašemu názoru: Nazvat spol. jako Česká pojišťovna, Kooperativa, Amcico, ČSOB, HVB, Živnobanka atd. jako společnosti méně známe je docela troufalé. V ČR je aktivních více než 2000 finančích poradců OVB. Předpokládám, že i vy za svou činnost berete odměnu, tak i OVB a její poradci. Na základě smluv s jednotlivými finančními domy však nezdražuje svoje poradenství o další provize od klientů a má to dokonce smluvně zakázáno. Klient nehradí více než by uhradil na pobočce. Jste si jistý, že vámi proklamovaný poradce, který si od Vás vezme provizi je také nedostane od finančního domu? Zákon mu to nezakazuje, není-li to smluvně zakotveno! Kolik finančních domů a kolik produktů má ve svém "nezávislém" portfoliu váš poradce? Jestli jste navštívil skutečně stránky OVB víte, kolik institucí s OVB spolupracuje (22 FD?, cca 200 produktů)), tímto je snad dána určitá nezávislost, nebo se mýlím? O tom co finační poradci nabízí je asi nejlepší také trochu popřemýšlet. Kvalitní poradci zakládají u klientů DLOUHODOBÉ finančí plánování, které má určitá pravidla. Jestli v rodinách neexistují žádné nebo nedostačující garance v případě nepředvídatelných událostí, pak se i toto může stát. Ale to vám jistě váš nezávislý poradce již vysvětlil a vy mu za to zaplatil, že?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 3. 2005 11:40 | Jan

Vážený pane Václave, nevím jestli jste se vyjadřoval k firmě uvedené v titulku, protože neustále píšete o ÖVB, což by bylo jaksi mimo tuto diskuzi. Předpokládejme však, že píšete o uvedené společnosti OVB Allfinaz, a.s., že? Ale k Vašemu názoru: Nazvat spol. jako Česká pojišťovna, Kooperativa, Amcico, ČSOB, HVB, Živnobanka atd. jako společnosti méně známe je docela troufalé. V ČR je aktivních více než 2000 finančích poradců OVB. Předpokládám, že i vy za svou činnost berete odměnu, tak i OVB a její poradci. Na základě smluv s jednotlivými finančními domy však nezdražuje svoje poradenství o další provize od klientů a má to dokonce smluvně zakázáno. Klient nehradí více než by uhradil na pobočce. Jste si jistý, že vámi proklamovaný poradce, který si od Vás vezme provizi je také nedostane od finančního domu? Zákon mu to nezakazuje, není-li to smluvně zakotveno! Kolik finančních domů a kolik produktů má ve svém "nezávislém" portfoliu váš poradce? Jestli jste navštívil skutečně stránky OVB víte, kolik institucí s OVB spolupracuje (22 FD?, cca 200 produktů)), tímto je snad dána určitá nezávislost, nebo se mýlím? O tom co finační poradci nabízí je asi nejlepší také trochu popřemýšlet. Kvalitní poradci zakládají u klientů DLOUHODOBÉ finančí plánování, které má určitá pravidla. Jestli v rodinách neexistují žádné nebo nedostačující garance v případě nepředvídatelných událostí, pak se i toto může stát. Ale to vám jistě váš nezávislý poradce již vysvětlil a vy mu za to zaplatil, že?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 2. 2005 21:52 | Václav

Pokud se podíváte např. na stránky övb, můžete shlédnout výčet partnerů této společnosti. Produkty, které pak ovb nabízí jsou stejně limitované tímto počtem partnerů a argument, že jejich partneři jsou pečlivě vybíráni a giganti finančního trhu jako je ČS nebo KB tímto výběrem prostě neprošli se mi zdá laciný. Je jasné, že nové a méně znamé společnosti nabízejí výhodnější podmínky než právě např. Komerční banka, protože jim nic jiného nezbývá. Myslím, že na našem trhu po neúspěších několika bankovních institucí silně klesla důvěra občanů v menší a méně známé banky a raději tak sázejí na jistotu, byť např. při menší úrokové sazbě. Poradenské společnosti typu övb klientům nabízejí produkty spíše méně známých společností a není pravdou, že jsou zcela nezávislí. Samozřejmě více než pojišťovák jedné finanční instituce. Nejobjektivnější radu vždy podá kvalifikovaný poradce, který si za službu nechá zaplatit a není motivován provizí z "prodaných" produktů, navíc, když z každého produktu má jinou výši provize. Pak se stává to, že poradci övb nejčastěji nabízí životní pojištění apod.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

29. 10. 2004 9:31 | Ralph

Jen letmo jsem procetl vase clanky a mam pocit ze autor a jakysi pan Kubicek jsou uplne mimo. Co se tyce toho pripadu KPZ na materskou dovolenou, je to vzdy sporne...aspektu je mnoho...a takovyto modelovy pripad to zdaleka nemuze vystihnout. Cely clanek je ubohost. Nelze z nej vicist ani jestli portfolio bylo sestavene spravne stejne tak zda bylo sestaveno spatne. Pokud si nekdo mysli ze financni plan se sestavuje na zaklade par dulezitych informaci tak jak to je v tom clanku, tak vas ujistuji ze ne. Staci aby klient prohodil vetu o tom ze by v budoucnu rad stavel ci si vzal hypoteku a v tu ranu je pouziti kzp naprosto spravne. Za 5 let by mlada pani byla pojistena za stejne penize priblizne na 80% castku...a pokud by chtela tu 100% tak by po cely zivot platila o 20% vyssi pojistne...a kazdy si snad spocita ze proti tomu co by prodelala na 'neodpoctech' na materske by to bylo mnohem vic. A podobnych aspektu je mnoho a mnoho...jsem si jist ze autor to vi, takze necht se stydi za to co tu predvedl.
Takto jen docili toho ze obcane pujdou do pojistovny na prepazku a tam jim udelaj kpz tak ze na tom prodelaji 200tis...ale kdo by si dovolil napsat takovyto clanek o Ceske Pojistovne, ING a podobnych... vzdyt ty podobne autory zvou na sve bankety a seminare...kde jim namazou med kolem huby a vsichni jsou spokojeni...
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 10. 2004 13:31

Aspirin na zlomenou ruku? To je jako pojištění vozidel na zajištění dětí!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 10. 2004 13:23

Možná mám v této otázce ,,málo" zkušeností, ale myslím, že i ten ,,nejneobjektivnější" poradce z OVB Vám poradí lépe, než vy sám. To se možná dá i vyzkoušet, najděte si nějaký produkt, který je podle Vás vhodný zeptejte se na něj svého poradce. Mimo jiné, když mi kamarád doporučí svého poradce, tak nevidím problém v tom, že ho zasvětím do svých financí. Jak by mi asi mohl uškodit?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 10. 2004 9:28 | spokojeny klient OVB a byvaly poradce

Tohle není článek, to je úlet! Tímto způspbem můžete hanit úplně cokoli! Poradce navrhl podepsat smlouvy...proč ne??? Od toho se prece sesli! Pokud si je klient chce prohlednout dukladneji, neni problem to rict! Váš komentar je otřesný! Myslím že moc neprispivate k prestizi penize.cz
+30
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

24. 8. 2004 10:41 | Martin

Váš rádoby vtipný článek mě utvrdil v tom, že jste docela nesolidní webová stránka...místo věcné recenze na služby OVB jste předvedl krásnou šou. Jsem také poradcem OVB a podle vašich slov vím, že kdyby takovéhle schůzky předvedl "pan poradce" ve vašem inzerátu tak by dlouho u OVB nezůstal. Na všechno jsou 30 let osvědčené metodiky schůzek, odpovědí atd. Takže buďto jste si to všechno vymyslel a nebo jste narazil na ostudu mezi poradci OVB. Nevím ale na všech těch školeních nás učili něco úplně jiného
+13
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 8. 2004 11:53

Moje zkušenosti jsou totožné,jak je zde popisováno.Navíc mi agent OVB doporučil,vložit peníze do kapitálových fondů u nějaké (tuším)německé banky,kde jsem měl mít šestiprocentní zisk za rok z vložené částky.Agentovi jsem moc nedůvěřoval a sám jsem si ověřil,přímo u této firmy,jestli je skutečnost opravdu taková,jakou mi agent nabídl.Udělal jsem moc dobře,protože to byla docela pofiderní firma,kde s bídou slíbili tříprocentní roční zisk.Když jsem měl další schůzku s agentem a říkal jsem mu to,byl docela zaskočen a najednou si ani nevěděl rady jak postupovat dále a okamžitě tedy začal nabízet něco jiného,ale na to já už nepřistoupil.Agenti většinou vyhledávají i takové lidi,kteří si nechají od nich napovídat cokoli a nic si neověří a vše nechají na nich,lidé kteří se trochu orientují kolem financí a jsou příliš nedůveřiví,jsou pro agenty nepohodlní.Zkrátka,když to shrnu:Agentům záleží hlavně na svém zisku(svých provizích) a tak to ve většině případů je a v dnešní době to platí obzvlástě.Dnes pro někoho z lásky málokdo něco udělá.Navíc nikdo není s poradcem nijak právně vázán,žádná smlouva.Agent vám něco nabídne,banka zkrachuje a agent zmizí,nebude vám zvedat telefon,nikdy předtím vás neviděl a nikdo si na něm nic nevezme.Proto svěřit osud svých peněz do rukou cizímu člověku,mi přijde přinejmenším riskantní.Důvěřoval bych více agentovi se kterým bych sepsal smlouvu a který by za svoji práci nesl zodpovědnost.Toť můj názor na finanční agenty.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

10. 8. 2004 16:25

Dobrý den. Můj zážitek s OVB je následující. Zavolala mi velice příjemná mladá dáma a domluvila si se mno schůzku na které mi poradí co s finanemi. Na schůzku ovšem k mému překvapení přišla s manželem který vše řídil a hovořil o všem, zatím co ona tam seděla jako pěna. Začal jsem cítit ve vzduchu habaďůru. Další postup byl totožný s případem pana Kubíčka. Inu divní ptáčci.
-6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 5. 2004 18:27 | Petr S.

A co vy od financnich poradcu vlastne cekate? Ze vam prinesou miliony? Ze vymysli nove produkty? Nebo co? Samozrejme, financni poradce vam muze zajistit bezne produkty, ktere byste si mohl zaridit sam, problem je v tom ze kdyz budete potrebovat kuprikladu penzijni pripojisteni, tak financni poradce vam vyhleda ktera instituce vam poskytne nejlepsi podminky. Navic vam poradi co byste si zaridit mel a co ne. Financni poradenstvi je velmi slozite. Autor clanku kuprikladu povazoval za chybu ze poradce zalozil klientce kapitalove zivotni pojisteni pro odpocet dani..kdyz ona pujde na materskou dovolenou. Ovsem to je velmi sporne...protoze pokud by kapitalove pojisteni klientka uzavrela az treba za 5 let, tak by bylo mnohem mnohem drazsi...a vzhledem k delce trvani zivotni pojistky by na tom prodelala mnohem vice. Opakuji, ne kazdy poradce je schopny a objektivni, ovsem ti co takovi nejsou tezko dlouhodobe uspeji. A pokud nekdo pise clanky jake pise, tak by mel o dane problematice vedet vic nez tento autor...ktery spini jmeno mnoha lidi, kteri odvadi spickovou praci a problematice rozumi mnohem vice nez on.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

26. 3. 2004 8:19 | Pavel Novák

Přečetl jsem si text "finančnlího plánování dle OVB"uveden na této stránce a konstatovat, že toto podání a úpravy jsou zcestné.Mám možnost se s těmito materiály seznámit a rozdíly mezi podáním zde a od výše uvedené firmy jsou velice rozlišné.Nemluvě o formě kontaktování a takzvaného manipulování.Kde jste to vzali?Srandokaps? které číslo? můžete doporučit? Nikdy jsem se nesetkal s tím, že by mě někdo z této firmy nutil k něčemu, co nechci, nebo mě nějak přesvědčoval.Když jdete k lékaři, taky se vás ptá, co byste potřeboval.Nebo má každý pacient svoji diagnozu napsanou na čele? V tom případě by byly tyto služby zbytečné,tak jako hanění firem, které mají své jméno v celé Evropě déle než některé rádoby makleřské firmy.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

29. 5. 2004 0:31

Dobry den preji, rad bych tuto debatu polozil trochu do jine roviny. Ve zkratce-prosel jsem prijimacim pohovorem a byl sem, k memu prekvapeni:), prijat na pozici financniho poradce v OVB. Coz me dost prekvapilo, ponevadz jsem k celelmu pohovoru od zacatku pristupoval jako k frasce. Jen abych zodpovedel nektere dohady, nez se pustim k finalnimu dotazu. 1)OVB spolupracuje vyhradne se spolecnostmi s ratingem od AA (tusim). Coz je zaroven odpovedi na to proc nespolupracuje s nekterymi ceskymi institucemi-ponevadz firma nemuze mit vyssi rating, nez zeme ve ktere ma domicil a CR ma snad A+ nebo A. (to vi urcite kazdy poradce, ale ja to v hlave neudrzel:). Skoleni jsou 4 celodenni plus 4 teamy-nejake procvicovani, coz snad neni tajne. Pak jen udelat zkousky a hura na aklienty. Je to dost? mohlo by toho byt vic. asi pravda. Clovek ale presto musi trpet jakymsi odhodlanim, ponevadz seminare, prestoze jsou trivialni, jsou predevsim vycerpavajici. Vidina zisku je vam ale vmasirovavana kazdou vterinu! Otazka zni-??????mel by se clovek zucastnit takovehoto podniku?????? Tzn. ne byt klientem, ale pracovat pro ovb? Je to opravdu tolik ponizujici? Jedine, co je diskutabilni je tech onech 10 kontaktu. Jinak vse od pozadavku na vase smlouvy az po nutne absolvovani "prednasky o spolecnosti" se da nejak ospravedlnit. nebo ne? A to ze jsou lide z OVB placeni systemem provizi (mimo jine je zrejme ze system se podoba MLM)? Myslim, ze je tisickrat lepsi pustit si domu poradce z OVB, ktery ma moznost vybrat z alespon castecneho portfolia, nez-li nechat se lamat napr. do nejakeho pojisteni od pojistovaka, ktery je ad 1)placen provizne a hlavne ad 2) nema jinou moznost, nez-li vam nabidnout produkt jen te spolecnosti, kterou zastupuje? Suma sumarum bych rekl, ze "myslenka dobra, provedeni pokulhava":) tzn., ze jsou veci positivni a stejne tak i negativni. Jejich pomer vsak zavisi na "poradci". Ten je bud ziskuchtivy (coz ja jsem take, ale urcite bych se nedokazal na sebe podivat do zrcadla pri pomysleni na to, ze jsem neefektivne a vedome proinvestoval penize kohokoli!! Drukou otazkou je, zda-li si toho nekteri vedomi jsou, ci ne.) nebo slusni, kteri dle meho nazoru drive nebo pozdeji skonci v tomto oboru. Nikoli vsak nutne v OVB. Jen rikam, ze clovek musi mit hodne velke lokty a mozna i jit pres mrtvoly. PS pisi ponekud zmatene, ponevadz bych rad zustal v anonymite. Diky
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 5. 2004 12:16 | Zdeněk Kubík

Milý Petře, a proč špiníte autora Vy? Jen proto, že si dovolil zkritizovat Vaši milovanou OVB? Pan Prouza je jedním z mála žurnalistů u nás, kteří osobním financím a finančnímu plánování rozumí a ví, o čem píše. A onen konkrétní případ, který zmiňujete? Samozřejmě, že má pravdu. KŽP je možno vnímat jako nástroj pro dvě operace - zajištění rodiny v případě úmrtí nebo závažného úrazu pojištěného nebo spoření (včetně daňové úspory). Pro první případ je KŽP pro manželku nevhodné - není a vzhledem k plánované mateřské dovolené ještě dlouho nebude zdrojem hlavních příjmů rodiny a i kdyby byla, je toto riziko mnohonásobně levnější zajistit rizikovou pojistkou (ale z té má dealer mnohonásobně nižší provizi, takže ji nenabídne). Pro druhý případ je KŽP ve srovnání třeba s podílovými fondy také nevhodné - nabízí nižší výnos, má vyšší poplatky a neumožňuje upravovat investiční strategii podle situace klienta (IŽP je trochu lepší, ale...). Navíc vzhledem k očekávané mateřské ztrácí KŽP i výhodu daňových úlev - k čemu, když nebude mít žádné příjmy? Kde je tedy podle Vás v hodnocení nevhodnosti KŽP chyba? Tedy kromě toho, že by dealer OVB získal o několik tisíc menší provizi?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 5. 2004 15:37

Prepáčte, je síce pravda, že nejako ten poradca poradil, ale mal by poradiť kvalifikovane. Lekárovi tiež nebudete vďačný za aspirín, keď ste za nim prišli so závažnou nemocou. Poradcovia OVB sa radi chvália tým, koľko produktov finančného trhu vedia klientovi sprostredkovať a tým samozrejme sa postarať o jeho financie, zabezpečenie, bývanie, dôchodok... Je to ale skutočne pravda? Na to aby som si peniaze ošetril len takýmto spôsobom, vôbec nepotrebujem poradcu. Niekoľko návštev na internete, alebo pár článkov v odbornom časopise ma naučí minimálne základy, na to nepotrebujem poradcu, ktorý vie o mne všetko, vidí do mojich financií atď. Finančné poradenstvo by sa malo poskytovať na vysokoprofesionálnej úrovni - po absolvaní štátnej skúšky, prípadne praxe pod dohľadom. Prax je ale iná: rychlovykvasení makléri, ktorí si mimochodom viac potrpia na to čo majú na sebe, ohurujú Vás svojimi nóbl spôsobmi, ale v hlave majú len to, koľko zarobia. Veľmi rád by som sa mýlil, neplatí to len o OVB - poradcoch, ale všeobecne. Toto je moja skúsenosť, rád by som sa dožil aj inej. Nejde totiž o fazole ale o peniaze, štát nás ošklbe dosť a ten zvyšok čo mi zostane - o to by malo byť dobre postarané! Petráš
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 5. 2004 10:33 | Petr S.

Dobry den, nechci se tu zastavat spolecnosti OVB, ale to co predvedl autor clanku ukazuje na jeho naprostou neznalost problematiky financniho poradenstvi nebo-v horsim pripade-na jeho pocit ze sbastil vsechnu moudrost. Timto clankem autor dokaze odradit spoustu lidi od spoluprace s financnim poradcem...jenze se zapomina na jednu vec. I kdyz poradce v konkretnim pripade treba nezvoli to naprosto nejlepsi reseni, tak presto klientovi prinese mnohem vice uzitku nez kdyz by klient nechal lezet penize na uctu nebo si nechal tvorit reseni od mnohem mnohem neobjektivnejsiho pracovnika na prepazce banky ci pojistovny. To co pojistovny kolikrat usijou na klienty je do nebe volajici...a v tomto srovnani jsou i ti podprumerni financni poradci pro cloveka prinosnejsi. A to by si vsichni meli uvedomit.
+38
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

31. 3. 2004 11:43

Chtěl bych reagovat na MLM, nikdy jsem dřivem MLM nedělal, a při pohledu na ty firmy, co ho u nás provozují jsem viděl, že jim to nemá šanci vyjít. Kromě jedné ,České, o kterou jsem doslova zakopl. Jejich katalog má desetitisíce stránek produktů, které se běžně prodávají všude v obchodech a ještě mnohem víc.(třeba vlastní mobilní síť) Jejich odměňovací systém je spravedlivý a odměňuje lidi za odvedenou práci. Ten, kdo sedí na hoře a nepracuje, taky žádné peníze nedostane. Pokud to někoho zajímá může mi napsat, dám třeba k dispozici i odkaz na webový katalog, kde jsou všechny produkty. Přeji hezký den
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

26. 3. 2004 8:19 | Pavel Novák

Přečetl jsem si text "finančnlího plánování dle OVB"uveden na této stránce a konstatovat, že toto podání a úpravy jsou zcestné.Mám možnost se s těmito materiály seznámit a rozdíly mezi podáním zde a od výše uvedené firmy jsou velice rozlišné.Nemluvě o formě kontaktování a takzvaného manipulování.Kde jste to vzali?Srandokaps? které číslo? můžete doporučit? Nikdy jsem se nesetkal s tím, že by mě někdo z této firmy nutil k něčemu, co nechci, nebo mě nějak přesvědčoval.Když jdete k lékaři, taky se vás ptá, co byste potřeboval.Nebo má každý pacient svoji diagnozu napsanou na čele? V tom případě by byly tyto služby zbytečné,tak jako hanění firem, které mají své jméno v celé Evropě déle než některé rádoby makleřské firmy.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

14. 3. 2004 9:27 | 14.3.2004. Vendy

Plně s Vámi souhlasím,lidé kteří neustále žehrají na to že je to tady samý MLM,jsou vesměs zaměstnanci.Je s podivem,že jim vůbec nevadí,že v tomto systému pracují a to dobrovolně,a v podstatě živí obrovské stádo darmožroutů a vůbec jim to nevadí.Jednoduše řečeno za jejich neschopnost začít něco dělat,si můžou sami.Z toho potom pramení ta typická lidská závist,kterou projevujou třeba tady.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Daniel Beneš

manažer

Jaroslav Starka

podnikatel, 1.FK Příbram

Daniel Beneš
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Jaroslav Starka
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services