Diskuze - Jak nenaletět realitní kanceláři

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 619 komentářů)

1. 12. 2011 4:50 | xxx

koukám, že pan Krečmer je asi jeden z dalších podvodníků.. Já se soudím s Niemiecem, který je jeho kolega v Blesk Reality. Bacha na ně a celkově na celej dumrealit.. Podvodník vedle podvodníka!!!!!!!!!!!!!
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

30. 11. 2011 17:40 | Katka

Jiří Krečmer Blesk reality Praha
Realitní agent, který neustále nebere telefony vše zdržuje a neudělá vůbec nic jen protahuje celý proces prodeje nemovitosti. O nemovitost jsme měli velký zájem a proto jsme jí i přes tyto strasti koupili. Po zaplaceni provize realitní agent nereagoval už vůbec. Nemám ráda podvody a kdyby se realitní kancelář starala o co má ráda bych jí provizi zaplatila, ale v takových to případech všem kupujícím radím se na morální zásady vykašlat, protože realitní agenti jako pan Krečmer také žádné nemají a kontaktovat prodávajícího sami.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

22. 11. 2011 10:55 | Gabriel Pleska

Žádáme bojovníka za Prolux, aby přestal spamovat v diskuzi, věřte, že pokud se během dvou dnů objeví deset a více příspěvků nekriticky vyzdvihujících jednu firmu, je to podezřelé. Není tak těžké prověřit, z kolika kompjútrů přišly. Pochopitelně je mažeme. A bohužel – takovéhle móresy vrhají na jmenovanou realitku tak trochu stín, jak se říká.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

22. 11. 2011 0:14

Pozor TOP ONE REALITY špatná zkušenost s TOP ONE REALITY s.r.o. Lidická Roztoky. Nabízejí něco co nemůžou prodat ani zprostředkovat , uvádějí že ke všem nabídkám mají zprostředkovatelské smlouvy a nemají nic. Jediným zájmen je z vás dostat "rezervační zálohu" která je jejich provizí , a pak už si porad sám nic neudělají , když už máte složený poplatek a vyřízený úveř jedinou cestou je spojit se pak s prodávajícím a vše si vyřídit sám a realitka pak za nic kasíruje nemalé peníze , když jim voláte a řeknete že to je divný že si vyřídíte všechno sám a pak za co tedy platíte když jste si vzal realitku aby za vás všechno vyřídila a pak si smlouvy převody a všechno oběháváte sami ,odpoví vám obchod proběh co po nás chcete je jedno že jste si všechno zařídil sám my svý peníze máme . Pozor tímto vás chci varovat další neseriozní kanceláří s jménem TOP ONE reality s.r.o. /zatím se tak jmenují ale zvykem je se přejmenovávat se jak se provaří/ proto kontrolujte i rejstříky firem jestli je nejedná o ty samé majitele.Bohužel V čr se asi opravdu nenachází žádná seriózní realitka , doporučuji všem inzerát za pár korun si dejte samy obracejte se na advokáty se smlouvama a žádnou rk nepotřebujete , nemyslete si že za vás něco vyřídí jde jim jen o vaše peníze a pak už je nic nezajímá.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

17. 11. 2011 0:50 | Petra

Prodavala jsem pres kancelar Sting byt v Usti nad Labem, real.makler Miroslav Beranek nebyl v zadnem pripade profesional. Uz pri prvni schuzce se me zeptal zda nevim o nejake praci. Nasledne muj byt nabizel a pote se rozhodl snizit cenu o skoro 20tis korun, jen se mi o tom zapomnel zminit. Tuto informaci jsem az pozdeji nasla shodou okolnosti na jejich strankach. Po dotazu proc zmenil castku mi jako duvod udal, ze o nemovitost nebyl zajem a jestli se mi to nelibi, "tak se na to muze vykaslat". Nastesti jsem se nespolehala na tohoto zamestnance, ktery agenture dela velmi spatne jmeno ne jen chovanim, ale i jeho neznalosti ceske gramatiky. Byt jsem s radosti prodala pres jineho spolehliveho maklere.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

27. 10. 2011 14:03 | v-tec

Smlouva realitního serveru www.majitele.cz nabízí inzerci prodeje nemovitostí s
tím, že pokud se nemovitost prodá, poskytnou vám služby s prodejem spojené,
včetně smluvní dokumentace atp. Pokud ovšem prodáte nemovitost přes kohokoli
jiného, třeba i přes realitku, stejně jim musíte zaplatit 6tis., přestože oni
prodej nazajistili. A to po dobu 400 dnů! Pozor na tu jejich smlouvu. Je to
vmanipulování důvěřivých lidí do téměř jistého zaplacení 6tis. za NIC. Je to zlodějina.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 10. 2011 18:54 | Neuvedu nezlobte se

Špatnou zkušenost jsem měl s MM reality, přišli ke mě domů,udělali fotky a když mi řekli kolik činí provize, šel jsem k zemi. Řekl jsem, že ti to ještě promyslím. Měli mi zavolat za dva dny, již se neozvali. Inzeroval jsem sám, kontaktovala mě makléřka z Domu realit a to bylo jednání jaké si představuji. Už jen to, jak dělali fotky. bylo to sice namáhavé ale za to výsledek byl skvělý, svůj byt sem nepoznával. Skvělá komunikace, starali se. Proto bych jim rád poděkoval a doporučil. J.K.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 9. 2011 17:22 | Magda

prosím o zkušenost s RK Styl reality nebo reality world. Díky
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

12. 9. 2011 23:58

Dobrý večer. Jelikož v této diskusi se ztrácím v paměti a nejsem schopna dohledat předešlou přihlašovací adresu, musím prozatím reagovat takto. Tady, jakožto "simona", jsem reagovala na odkaz "speedy" Naštěstí dnes mezi námi a Develop reality Kolín došlo ke vzájemně výhodné dohodě, která vyřešila nastalou situaci a tímto bych ráda vzala zpět naši nevoli, která byla způsobena napjatou situací, kterou jak výše píši, jsme společně vyřešili.
-9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

1. 9. 2011 22:08 | Tomas

Dobry den "speedy", dekuji Vam za prispevek. Poud nechcete jen tak plivnout, ale opravdu sofistikovane svetu neco sdelit na webu, neschovavejte se za anonymni identitu, sdelte narovinu, ze se jmenujete pi. Hnilickova a budte prima a vecna. Nicmene tedy ke "speedy": tato pani, ktera udajne byla okradena o 100 tisic Kc, slozila rezervacni zalohu v teto vysi na nemovitost a to jiz pry po dvou letech usilovneho hledani nemovitosti, takze slo o naprosto promyslene slozeni zalohy na naprosto detailne prohlednutou nemovitost i s jejich osobnim odbornikem. Ne, nebyla tam zadna zatajena vada - to pardon. Ona pani nas tahala, tedy presneji p. Stanka za nos, proc? Protoze si to pote prachsproste rozmyslela. Zalohu jsme samozrejme v tomto pripade (jak jinak) nevratili a tez jsme ji zauctovali. Ona pani poslala tez na p. Stanka uzasne mafianske, holohlave a potetovane :-) vymahace pohledavek od Profi cz, s.r.o. - jenze, pan tlustoch vymahac se poradne divil, kdyz po case zjistil, ze zadna pohledavka neexistuje, takze snaha byla, lec neuspesna. Jak byste chteli VY mit pravne osetreneho klienta, ktery slozi zalohu na Vas dum a pak si to vlastne vse bez okolku rozmysli, ze vlastne koupit uz nechce a pritom vsem se jiz nemovitost neinzeruje, odvolali se dalsi zajemci atd. V tomhle jsme profesionalove a to se nerovna zlodeji. Musim podotknout, ze s pani "okradenou" jsme meli snahu na domluve, nicmene bezuspesne. Poslala na nas misto toho psy. Ale i ty umime odrazit. Mame perfektni pravniky a umime ochranit klienty prodavajici od neuvedomelych klientu, kteri jen kazdeho zdrzuji a pisi pote recenze, jen aby za kazdou cenu poskodili. Pardon, ale nikde jsem nezaregistroval, ze jsme nekoho nasim jmenem okradli, leda, ze by pani "okradena" byla nesvepravnou a neumela cist, co podepsala ve smlouve a tam stoji "..slozena zaloha propada jako smluvni pokuta v plne vysi zprostredkovateli a to pouze z duvodu poruseni ustanoveni /prav a povinnosti/ klienta.." tedy laicky, pokud jde jednoznacne o chybu na strane klienta kupujiciho, zaloha je rovna sankci. Opravdu jsme zlodeji? Udelejte si vsichni obrazek sami. Delame jen svou praci a ja jsem nucen reagovat pouze na par pripadu z nekolika desitek nasich vice/mene, spise v takovemto pripade mene klientu. PS: Pani "speedy" berte prosim v uvahu tez to, ze mame skvelou pravni ochranu a verte tomu, ze nejste vubec daleko od nami podane zaloby na Vas za poskozovani dobreho jmena v mediich. Staci nam par dukazu o faktickem dopadu poskozeni jmena a verte mi, Vase vrtochy budou mnohem drazsi. O to se dokazu velice rad postarat. Adresu na Vas mam, takze korespondenci od meho pravniho zastupce muzete ocekavat. Dekuji. Tomáš Neumann
-6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

1. 9. 2011 21:57 | Tomas

To vymuzete, nema narok, leda, ze by mela perfektni smlouvu s prodavajicim-coz nema, po tom to fakticky muze vymahat jako sankci, ale nema jedine opravneni zadrzovat Vam Vase finance. Dobrej pravnik to rozbije. Jen si dejte pozor na krute rozhodci dolozky podle poslednich judikatu.
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

1. 9. 2011 21:49 | zanulina

NEXT REALITY, makléřka Alena Sedláčková. V nabídce jsem si vybrala byt v Ústí nad Labem. 1) neměla prodej bytu ošetřen žádnou smlouvou s prodavajícím a stejně ode mně vybrala zálohu 40.000,- Kč 2) po problémech, kdy makléřka a jejich právní odd. ani nevědělo, jak vypadá Smlouva o smlouvě budoucí, s nimi prodávající přestala komunikovat a označila je za absolutní amatéry 3) tudíž mi podle Rezervační smlouvy náleží vrácení zálohy a co myslíte?????? 4) byt mi nakonec prodávající nabídla znovu /asi po měsíci ticha/ a tentokrát bez realitky a vše šlo jako po másle. Jenže podle realitky, má nárok na provizi i když mě dávno skončila Rezervační smlouva na tento byt a s paní nikdy smlouvu neměli!!!!! Případ už se táhne od dubna, trpělivost mi došla, najala jsem si právníka a podáváme žalobu!!!! Šílená zkušenost a nikdy VÍCE!!!!!!
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

31. 8. 2011 12:10

Citace - speedy / 12.07.2011 12:16

Dobrý den,ráda bych přidala špatnou zkušenost s makléřem z develop reality Kolín.Složili jsme zálohu na prodej nemovitosti 100 000 kč.Rezervační smlouvu jsme měli na jeden měsíc.Pan makléř nám zatajil,že dům podsklepený a ještě hůře zatopený spodní vodou. - Je to lez jako vez! Nekolikrat jste tam byla se svym "odbornikem" vedela jste velice dobre co kupujete. Vas odbornik vas upozornoval na kazdou moznou vadu a svedkem toho nam jsou prodavajici. Bohužel rezervační poplatek nevrátil. -Vazena pani, vzdyt na to nemate narok. Proto se zalohy skladaji a to jste vedela od zacatku. Dokonce byl tak drzý,že nám poslal před koncem rezervace kupní smlouvu i když jsme neměli o nemovitost zájem.Tím vlastně on udělal co má a nám nevrátil ani korunu. -Sama jste si navrh kupni smlouvy vyzadala! Dokonce prodavajici tuto kupni smlouvu podepsali, protoze vse bezelo dle domluvy. Teď jsme to předali vymahací agentuře ,protože jinak už nevím kdo by nám peníze vymohl. - Marna snaha, rekl bych nejhorsi varianta. Proc to neresite pravne? Protoze proste nemuzete. Nemate dukaz, ktery by Vas opravnoval ke vraceni slozene castky. Takze jste zvolila Vase kamarady psy. Zajímalo by mne taky ,jestli tato realitka vůbec existuje oficiálně,protože každý makléř si jede na sebe a nikde nemají napsáno kde je tato realitka zapsaná. - Zrejme Vam chybi radne pravni vedomi o podnikatelskych subjektech, myslite si, ze nekdo riskne podnikani be zivnostenskeho opravneni?? Varuju před touto realitkou jelikož nejsem sama kdo takto dopadl. - Nize jsem o tomto pripadu napsal obsahlejsi clanek. Dekuji
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 7. 2011 9:46

Dobrý den,žádám všechny kdo tyto stránky navštíví a mají špatnou zkušenost s developreality Kolín,panem Staňkem a ostatních jejich makléřů,aby mi odepsali na email speedy100@email.cz.Bude to bezpečnější,než kdyby si to tu někdo od nich přečetl.Nemůžeme si přece nechat líbit všechno.Nejde jen o peněžní újmu,ale i o psychickou,kterou asi každý podvedený zažil.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

14. 7. 2011 10:36 | speedy

Dobrý den,právě o tohoto makléře se jedná.Ráda bych to takhle nenechala.Zaslouží si ,aby mu to někdo osladil.Ráda bych se s vámi spojila a něco s tím udělala.Je to arogantní podvodník a nezaslouží si slitování.On si myslí,že je nedotknutelný.Oni asi všichni z té realitky to dělají takto.Při prodeji bytu zase zatají kolik má byt skutečně m2.Já bych se s Vámi ráda spojila a když nás bude víc ,tak by bzla šance to z něho dostat.Přece 100 000 není žádný pakatel a on si myslí,že si ty peníze zaslouží.
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

30. 8. 2011 22:18 | Tomáš Neumann, Develop Reality

Dobry den "speedy", dekuji Vam za prispevek, necmene tedy ke "speedy": tato pani, ktera udajne byla okradena o 100 tisic Kc, slozila rezervacni zalohu v teto vysi na nemovitost a to jiz pry po dvou letech usilovneho hledani nemovitosti, takze slo o naprosto promyslene slozeni zalohy na naprosto detailne prohlednutou nemovitost i s jejich osobnim odbornikem. Ne, nebyla tam zadna zatajena vada - to pardon. Ona pani nas tahala, tedy presneji p. Stanka za nos, proc? Protoze si to pote prachsproste rozmyslela. Zalohu jsme samozrejme v tomto pripade (jak jinak) nevratili a tez jsme ji zauctovali. Ona pani poslala tez na p. Stanka uzasne mafianske, holohlave a potetovane :-) vymahace pohledavek od Profi cz, s.r.o. - jenze, pan tlustoch vymahac se poradne divil, kdyz po case zjistil, ze zadna pohledavka neexistuje, takze snaha byla, lec neuspesna. Jak byste chteli VY mit pravne osetreneho klienta, ktery slozi zalohu na Vas dum a pak si to vlastne vse bez okolku rozmysli, ze vlastne koupit uz nechce a pritom vsem se jiz nemovitost neinzeruje, odvolali se dalsi zajemci atd. V tomhle jsme profesionalove a to se nerovna zlodeji. Musim podotknout, ze s pani "okradenou" jsme meli snahu na domluve, nicmene bezuspesne. Poslala na nas misto toho psy. Ale i ty umime odrazit. Mame perfektni pravniky a umime ochranit klienty prodavajici od neuvedomelych klientu, kteri jen kazdeho zdrzuji a pisi pote recenze, jen aby za kazdou cenu poskodili. Pardon, ale nikde jsem nezaregistroval, ze jsme nekoho nasim jmenem okradli, leda, ze by pani "okradena" byla nesvepravnou a neumela cist, co podepsala ve smlouve a tam stoji "..slozena zaloha propada jako smluvni pokuta v plne vysi zprostredkovateli a to pouze z duvodu poruseni ustanoveni /prav a povinnosti/ klienta.." tedy laicky, pokud jde jednoznacne o chybu na strane klienta kupujiciho, zaloha je rovna sankci. Opravdu jsme zlodeji? Udelejte si obrazek sami. Delame jen svou praci a ja jsem nucen reagovat pouze na par pripadu z nekolika desitek nasich vice/mene, spise v takovemto pripade mene klientu. PS: Pani "speedy" berte prosim v uvahu tez to, ze mame skvelou pravni ochranu a verte tomu, ze nejste vubec daleko od nami podane zaloby na Vas za poskozovani dobreho jmena v mediich. Staci nam par dukazu o faktickem dopadu poskozeni jmena a verte mi, Vase vrtochy budou mnohem drazsi. O to se dokazu velice rad postarat. Adresu na Vas mam, takze korespondence od meho pravniho zastupce muzete ocekavat. Dekuji. Tomáš Neumann
-19
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

29. 8. 2011 16:20 | Milena

Dobrý den, mám velice špatnou zkušenost s realitní kanceláří MM reality, kde snad není možné získat zpět zálohu, i když se prostě nemovitost snad vypaří!! Po téhle hodně špatné zkušenosti jsem navázala spolupráci s Remaxem a makléřkou Veronikou Likóovou, která mě přesvědčila o tom, že se najdou lidi, kteří svou práci dělají poctivě a výborně!! Byla jsem fakt hloupá... kdyby mě napadlo vyhledat si recenze na realitky dřív, než jsem šlápla vedle, mohla bych pořídit nemovitost bez zbytečné ztráty :((
+13
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 8. 2011 19:25 | Polda

Dobry den chci upozornit na RK BRILLIANT s Karlovych Varu uctuji si za veci ktere meli byt zdarma s jejich provize jak na prvni schuzce slibyl Ředitel Martin Filip Čankovska 8 Karlovy Vary .Zaroven vam naslibuje co vse zaridi když od nej kupujete nemovitost a nic se nedeje vse si musite zaridit samy ale pak si to nauctuje me konkretne 5100 kč za navrch smlouvy a zapis na katastr ktery sem zaplatil sam .Jen slibuje a pak zacne psat vyhruzne Emaily.Pozer Na tuto RK BRILLIANT ředitel pan MARTIN FILIP s Karlovych Varu !!!!!!!!!!!!!!!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 8. 2011 16:44 | e-ghost

POZOR!!! Společnost Bestcreditgroup - http://www.bestcredit.cz/, ačkoliv nabízí nemovitosti v řádu milionů neplatí svým dodavatelům.. Navíc je napojena na společnosti v insolvenci, kde sama brzy zkončí!!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

12. 7. 2011 12:16 | speedy

Dobrý den,ráda bych přidala špatnou zkušenost s makléřem z develop reality Kolín.Složili jsme zálohu na prodej nemovitosti 100 000 kč.Rezervační smlouvu jsme měli na jeden měsíc.Pan makléř nám zatajil,že dům podsklepený a ještě hůře zatopený spodní vodou.Bohužel rezervační poplatek nevrátil.Dokonce byl tak drzý,že nám poslal před koncem rezervace kupní smlouvu i když jsme neměli o nemovitost zájem.Tím vlastně on udělal co má a nám nevrátil ani korunu.Teď jsme to předali vymahací agentuře ,protože jinak už nevím kdo by nám peníze vymohl.Zajímalo by mne taky ,jestli tato realitka vůbec existuje oficiálně,protože každý makléř si jede na sebe a nikde nemají napsáno kde je tato realitka zapsaná.Varuju před touto realitkou jelikož nejsem sama kdo takto dopadl.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Jakub Mahdal

podnikatel, Safetica Technologies

Ondřej Tomek

podnikatel a investor, zakladatel NetCentrum

Jakub Mahdal
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 1 duelů
×
Ondřej Tomek
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services