Diskuze - Finanční plánování podle ZFP akademie I.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 706 komentářů)

20. 3. 2009 18:46 | Andrea

A jakou máte školu pane Macha? To máte vyskokou ekomickou, když míříte tak vysoko............to se fakt nedá. Ten kdo má charakter a záleží mu i na ostatních lidech, ne jen na tom, jak má nadutou peněženku, ten tuto práci nemůže nikdy dělat. I tak Vám přeji hodně štěstí. Andrea
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 3. 2009 18:45 | Andrea

A jakou máte školu pane Macha? To máte vyskokou ekomickou, když míříte tak vysoko............to se fakt nedá. Ten kdo má charakter a záleží mu i na ostatních lidech, ne jen na tom, jak má nadutou peněženku, ten tuto práci nemůže nikdy dělat. I tak Vám přeji hodně štěstí. Andrea
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 3. 2009 18:44 | Andrea

A jakou máte školu pane Macha? To máte vyskokou ekomickou, když míříte tak vysoko............to se fakt nedá. Ten kdo má charakter a záleží mu i na ostatních lidech, ne jen na tom, jak má nadutou peněženku, ten tuto práci nemůže nikdy dělat. I tak Vám přeji hodně štěstí. Andrea
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 3. 2009 22:17 | pavel novak

ZFPA je organizace jako každá jiná, snaží se uživit svou rozsáhlou síť, majitel chce jako každý podnikatel vydělávat, na tom není nic špatného. Není to žádný zázrak, nikoho nenutí, aby jste se do ní zapojili, je to na uvážení každého. Vycvičení vyškolení naháněči umí mluvit a přesvědčovat, využívající nezkušenosti a blbosti lidí, kteří uvěří na základním semináři zázračnému grálu. Je třeba si dát hlavně pozor na to, aby jste nemuseli smlouvy uzavírat hned po základním semináři, je třeba si vše v klidu rozmyslet.Nadšení ze základního semináře opadne u některých třeba až za rok, kdy zjistí, že jednorázové peníze, které vložili při podpisu smluv do kombinace tam musí vložit i příští rok. Ale každý by si to měl zkusit sám a ne někoho jen pomlouvat. Mamky, které jsou na mateřské si činností v ZFPA mohou přivydělat slušné peníze za to, že dají k dispozici telefonní čísla svých známých, o které posléze možná přijdou, ale to je na uvážení každého, co je mu milejší, zda kamarádi, nebo peníze. Pravdou je že v ČR není vysoká finanční gramotnost a možná někomu základní seminář ZFPA otevře oči. U tohoto bych asi ale skončil. Ale zda pracovat pro tuto rganizaci pracující v systému MLM a dávat k dispozici telefonní a rodná čísla svých známých si musí každý rozmyslet sám. Protože o nic víc v ZFPA nejde. Čím více kontaktů, tím více smluv, tím více provizí. Já na tom nevidím nic špatného, pokud jde někomu jen o peníze, ale skutečné finanční poradenství vypadá jinak. Mimo "pár zaručeně nejlepších produktů", které mají exkluzivně v portfoliu Vám ale neporadí. Naučené nadšené neseriozní prognozy např.o financování prostřednictvím např. CONSEQ a pod. od lidí, kteří si nikdy k finančnímu trhu ani nečichli je poněkud na pováženou. Pokud se zapojíte do činnosti ZFPA musíte přestat myslet, to se v ZFPA neodpouští. Je to jako na vojně, držet hubu a krok, sbírat kontakty, sbírat kontakty a ještě jednou sbírat kontakty. Nikoho neodrazuji k činnosti v ZFPA, ani nikomu nedoporučuji. Záleží na každém, co od toho očekává.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

26. 2. 2009 10:14 | pája:-)

Dobrý den. Já jen k tomu jak pán psal, že ZFP nemá akreditaci od ministerstva školství, tak je to nesmysl, má ji, zkuste se pořádně podívat na jejich stránky(jako na stránky ministerstva).Jinak já nemám nic proti ZFP,ale nejsem ani jejim zastáncem. Je to na každem, je fakt, že nikoho do ničeho nenutí.Já jsem si udělala i zákon a chodila na školení. A to jak někdo píše, že je to letadlo a takové, tak to je pěkný nesmysl. Já pracuji nějakou dobu s multilevlem a vždy jsem si v něm peníze vydělala. A ono jestli někdo řeší, že tam musí dát nějaký vklad jinak to nemůže dělat tu práci, tak čemu se diví, většinou když chcete začít podnikat, tak musíte investovat. Např. obchod, jak chcete začít prodávat? Bez zboží???Zamyslete se nad tím a potom až kritizujte takovu práci. Ale je dobře za každý názor který se tady objeví:-)mějte se hezky a dívejte se na ten svět veseleji a ne jen s kritikou.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 2. 2009 16:54

zfp akademie prosperuje z naší neznalostí a nevědomostí dnes mě to osobně naznačil jeden z vedoucích pracovníků této společnosti při osobní schůzce , když prohlásil cituji " My potřebujeme nové a nové lidi a zvlášť ty kteří nemají vysokškolské vzdělání " , všem iluzionistum přeji upřímnou soustrast pod vidinou vyplnění svých snů , protože si troufám říci že lidem , kteří začínají kariéru u Zfpa se jejich vysoce postavené cíle nesplní dnes už ne , na to je již pozdě možná před pěti lety snad kdy nebyl systém Zfpa známý jako letadlo , pyramida nebo netuším jak přesně by se dal tento systém nazvat , systém který je skvělý pro ty nad námi a kecy o tom že všichni jsme na stejné startovní čáře už poslouchat nechci dřív to měli jednodušší se zatloukáním klínů do hlavy než teď , taky jsem si prošel seminář a vím o čem je řeč , jen se mě nelíbí způsob kterým to funguje a jsem ochotný pro svou myšlenku nepokračovat u Zfp udělat mnoho to se nestydíte Zfp áci si dělat z lidí blázny , ale na druhé straně proč ne když se přitom výborně bavíte, STYĎTE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 12. 2008 19:25 | AAAAAA

Kombinace vždy fungovala, ale není to žádný zázrak, je to spíše jenom dobrá myšlenka, která posunula společnost ZFP do vyšší pozice. Kombinace je v dnešní době naprosto zbytečná, není pravda, že Vám vydělá více peněz než jiné možnosti, nebo spíše může, ale i nemusí. Je to trošku složitější. Zaleží jestli je klient mladý nebo věkově starší, jestli je málo nebo hodně rizikový, na kolik let má kombinaci sjednanou a taky jaký jsou produkty v kombinaci sjednané a na jako částku, celkově záleží jak je kombinace navržená. Pokud má někdo kombinaci jenom pro výnos, tak kombinace není vůbec vhodná varianta, od toho jsou jiné možnosti. Pokud si to sjednáme především na pokrytí rizik a částečně na spoření, třeba i na ten důchod a bokem si dávám částku na investici ne do kombinace, tak bych v tom neviděl žádný problém. Klient si musí uvědomit, že podmínky pro kombinací se hlavně zhoršují jako např. státní dotace, daňové úlevy, podpora ze strany st.sp. Kombinace je velice dlouhodobá záležitost a určité změny mohou tuhle myšlenku lehce potopit. ZFP je MLM takže nemáme ani žádnou jistotu v podpoře, dneska tu je a co za 5-10let? O kombinaci se tvrdí, že je jednoduchá, jednoduchá je pokud o ní člověk nezačne přemýšlet. Navíc, kolik lidí opravdu kombinací bude využívat??? Můj osobní názor je , že možná tak každý 5 klient.
+6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

18. 12. 2008 18:45 | milik

ZFP je v klidu ale když to někdo pochopí špatně tak dokáže udělat kolem pěkný zmatek
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

17. 12. 2008 20:26 | Lukas

Zdravim, mohl bych poprosit o novou aktualizovanu tabulku? Jestli je tedy k dispozici muj mail je jajaffa@seznam.cz, předem velmi děkuji.. PS: Tady asi už nepříjdu pošlete mi to prosím na mail :)
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

27. 11. 2008 23:23 | Ondra

ja bych to videl takhle, ze financni planovani je stejne utopie, ktera nemuze u teto rodiny vubec fungovat... pojedou kolem prvniho teska a cely plan je v cudu :D
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

16. 11. 2008 21:58 | Honzík

ZFP je v klídku. Mně se všechno vrátilo, ještě jsem vydělal peníze navíc a jsem v pohodičce.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 6. 2008 9:56

K PP od Egonu, jsem zapomněl přičíst 2% bonus, takže celkově je to 6.5% na účet klienta. Odhaduje se, že příští rok bude ještě výnosnější.
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

21. 6. 2008 18:46 | Macha

Tak jinak, kolik ušetříš poplatku za devět let u st.sp ? Kolik máš celkově poplatku za 9let u st.sp ?. Ještě jinak, kdy ti přijde první státní dotace a kdy druhá státní dotace na mimořádný účet? Prosím udělej to pro mě a napiš mi sem, kdy vložíš prvních 20tis a kdy druhých 20tis. Napiš i kdy dostaneš první dotaci a kdy druhou státní dotaci. Myslím si, že kombinaci vůbec nerozumíš a jestli ano, tak mi to napíšeš.
Na vše ti odpovídat nebudu, protože od toho jsou školení které poskytuje ZFP. Pokud tě teda zajímají nové programy,slevy,provize, náklady, jejích parametry a jejích funkčnost atd.
Pokud nevíš co je SÚ+RŽP tak školení potřebuješ jako sůl. Neporovnávej KŽP z akciemi je vtom totiž obrovský rozdíl, výkonnost u akcií může jít velíce rychle na horu stejně jako dolu. U KŽP to je jiné a rozdílí jsou velice malé, totiž je to program na pokrytí rizik a pojišťovna si nemůže dovolit investovat do něčeho, kde je určitý riziko pro klienta, od toho jsou tady jiné programy. Investuje to tam, kde není vysoká výkonnost, ale jistá výkonnost“ Když dáváš do akcii, tak se můžeme bavit o vysokých poplatcích např.manažerský poplatek, vstupní poplatek,myslím že i výstupní poplatek a přestupní poplatek. Máš určený minimální vklad který si každý nemůže dovolit a navíc ti to neposkytuje určitý výhody jako KZP-RŽP. Takže tahle varianta i když jsou zisky hodně zajímavé tak to nese určité riziko které každý nemůže akceptovat.Co se týče TÚM tak byla i 4% a spoustu lidí ji stále využívá. Kombinace může fungovat hned, ale máme tu jiný příklad. Kombinace začne fungovat za 6let, ale nejefektivnější je za deset let, pokud budu brat v úvahu tvoje dosazené programy. Tvé programy jsou určené hlavně na pokrytí rizik a na dlouhodobý časový horizont. Pokud počítáš jenom 9let, tak se do tak krátkého horizontu nemůže počítat žádný KŽP a dokonce ani některé IŽP.
Většina IŽP nemají technickou úrokovou míru a přesto se všude uvádí průměrný roční výnos 7% tak proč uvádí 7% když výnos může jít i do mínusu? TÚM beru jako určitou výhodu a ne jako minimální výnos. Protože tím ubíráš vynos který se pohybuje u těchto programu 4.1%. Abych byl přesnější, zhodnocuješ rezervy, ale naše vklady nezhodnocuješ, čím extremně snižuješ výsledek v tabulce.
Ty se stále divíš proč ti nikdo neposkytne informace? Běž do české pojišťovny a zeptej se na poplatky u slavného Dy….ku. Poskytnou ti jenom poplatek za výběry, za účet a za změnu technických úprav a konec. Tak se už prosím tě nediv a uvědom si, že i finanční poradci mají určité body kterých se musejí držet, stejně jako jiní lidé v jiných zaměstnáních.
Chceš informace, tak doporučuji školení.
Hodně dlouho jsem čekal na zhodnoceni PP od Aegonu odborníci tvrdily, že bude velice výnosný a je to tady,zhodnocení je 4.5% Největší PP v ČR Česká pojišťovna měla jenom 2.5% píši to proto, protože někteří chytráci tvrdily, že PP o Aegonu bude velice slabý. No asi se někteří chytráci hodně pletou.
+12
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

20. 6. 2008 14:52 | kiwii

Pro Macha ještě jednou (pokud se mu nechce číst ty moje odpovědi pod jeho otázkami v minulém příspěvku):

TAK UŽ KONEČNĚ PŘESTAŇ S TĚMI KECY A POŠLI MI TVŮJ NÁVRH NA DOPORUČENOU KOMBINACI S DOPORUČENÝMI VKLADY, OTOČKAMI, NÁKLADY, BONUSY, VÝNOSY A ÚSPORAMI a já to všechno dám do vzorců a můžeme se společně kochat, jak je ta kombinace úžasná. A pokud to bude vycházet - jak tvrdíš, slibuji, že jich prodám pro ZFP více než ty!!! :-)
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

20. 6. 2008 14:49 | kiwii

Kolik točíš peněz, u st.sp.?
viz tabulka

Kdy vložíš prvních 20tis. do st.sp. a kdy druhých 20tis do st.sp.? Napiš měsíce.
viz tabulka. Tabulka je v některých výpočtech zjednodušená (pravě proto nepočítá s konkrétnímí měsící, ale s lety). Takže NA ZAČÁTKU ROKU. Vše je ale postaveno tak, aby ZFP byla zvýhodněna. Pokud by byl výpočet korektní, tak by výsledek byl ještě horší.

Proč používáš do kombinace programy, které se pomalu už nenabízí?
protože tabulka je už 3/4 roku stará. Už tak dlouho mi nebyl schopný nikdo ze ZFP poskytnout podklady pro nový výpočet. Všichni máte jen - s prominutím - plnou hubu keců, ale data žádná.

Proč nedosadíš programy které jsou prvních 10let, při stejné částce 6krát méně nákladné? Které ZFP nabízí?
Jaké programy, jaké mají parametry a náklady? Přestaň řečnit a pošli data pro nový výpočet.

Proč do kombinaci nezahrneš efektivnější mimořádné účty?
Jaké účty, jaké mají parametry a náklady? Přestaň řečnit a pošli data pro nový výpočet.

Proč nezahrneš do kombinace i slevy?
Jaké slevy, jaké mají parametry a náklady? Přestaň řečnit a pošli data pro nový výpočet.

Proč počítáš kombinaci jenom na 9let?
Uplně náhodně jsem zvolil 9 let, protože v ZFP tvrdili, že vše začne fungovat pořádně teprve za 6 let. Pokud teď tvrdí, že to je déle, tak OK. Klidně udělám tabulku i na 100 let, ale potřebuju vstupy. Připomínám, že ale při jakémkoliv srovnání investic platí, že čím delší horizont bude, tím méně výhodná kombinace bude ve srovnání s jinými finančními instrumenty a na to jsem ochotný si i vsadit.

Proč nezahrneš do kombinace i spořící učet?
Jaký spořící účet. Jaké má parametry a náklady? Přestaň řečnit a pošli data pro nový výpočet.

Proč stále počítáš jenom TUM 2,4% když od počátku existence těchto programu které máš uvedené, nešel výnos pod 4.1%?
O tom už byla řeč minule. Mě nezajímájí (stejně jako každého odpovědného investora) výnosy za minulá období. Právě proto, aby vůbec šlo cokoliv srovnávat, tak JE NAPROTOST NUTNÉ počítat s garantovanými hodnotami. Pokud bereš v úvahu minulá období, vyprdni se na ZFPa nakup akcie ArcelorMittal, Shangai Composite nebo i velevážený Berkshire Hathaway. Ziskovost je v řádech stovek a tisíců procent máš - podle tebe - zaručenu!!!

Proč do kombinace nezahrnuješ bonusy?
Jaké bonusy? Jaké mají parametry a náklady? Přestaň řečnit a pošli data pro nový výpočet.

Proč nebereš v kombinaci k úvahu příspěvek zaměstnavatele?
Protože to je možnost, nikoliv jistota. Zavísí na libovůli zaměstnavatele. Když by si tam přidal příspěvek strejdy Vika, byla by výhodnost ještě úžasnější...!

Proč neuvádíš udržovací provize?
Jaké mají parametry a náklady? Jsou závislé na něčem jiném, než na tvé ochotě je mít? (např. musíš něco někomu podepsat nebo něco jiného za peníze absolvovat atd.? Pokud ne, tak se s jejími parametry a já je ve výpočtu zohledním. Přestaň řečnit a pošli data pro nový výpočet.

Máš tam i technické chyby.
Tahle připomínka mě baví nejvíce. Bez doložení nereflektuji. O některých vím, jde o záměrné zjednodušení reálných vzorců, ale vždy ve prospěch ZFP. Pokud myslíš, že ne, dolož!

Tvůj výpočet je záměrně ponížen a ošizen od prostředku a informací, které kombinaci vyzdvihují.
Dolož argumety, čísly, fakty nebo mlč!!!

Mám pro tebe další věc, kombinace není jenom jedna. Dá se to různě kombinovat. Například St.Sp. + IŽP + SÚ+RŽP
Jaké SÚ+RŽP? Jaké mají parametry a náklady? Přestaň řečnit a pošli data pro nový výpočet.

Žijeme v roce 2008 a návrhu na kombinaci je spoustu. Záleží co člověk na kombinaci nejvíce vyžaduje. Podle toho se kombinace i nastaví.
Už přes rok se snažím, aby mi nějaký chytrák jako ty poslal vstupní data a já si dám tu práci (za tebe, když toho evidentně nejsi schopen stejně jako všichni tví "spolustraníci") a udělám výpočet nový, přesný a krásný!!!
TAK UŽ KONEČNĚ PŘESTAŇ S TĚMI KECY A POŠLI MI TVŮJ NÁVRH NA DOPORUČENOU KOMBINACI S DOPORUČENÝMI VKLADY, OTOČKAMI, NÁKLADY, BONUSY, VÝNOSY A ÚSPORAMI a já to všechno dám do vzorců a můžeme se společně kochat, jak je ta kombinace úžasná. A pokud to bude vycházet - jak tvrdíš, slibuji, že jich prodám pro ZFP více než ty!!! :-)

Tak co bude????
+11
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 6. 2008 13:18 | Macha

Předloženy byl výpočet který neodpovídá skutečnosti a opakuji byl ošizen a ponížen. Do výpočtu jsou navíc zahrnuty programy které se do programu již nesjednávají. A ten kdo tu tabulku zhotovil ať si sežene lepší informace, protože nechápu co má znamenat to jeho točení peněz. Tak to vůbec nefunguje. Jedině že by používal hodně starou kombinaci kterou dnes už nikdo takovým způsobem nevyužívá. Kdo se tady ztrapňuje je právě ten, kdo se snaží cíleně někoho poškozovat a přitom má velice špatný zdroj. Žádné trauma nemám, právě naopak.Vypláchli mozek? Podle Vás vypláchnutý mozky nemají jenom ti, kteří makají pomalu od rána do večera a plní sny někomu jinému, svému zaměstnavateli. Pane kovář, každý si ten život žije podle sebe a nemáte právo něco zavrhovat jenom protože, máte špatné zkušenosti. Když jsem dělal krátkou dobu realitního makléře, tak mě všichni zavrhovali a to jsem zdaleka nebyl tak úspěšný jako mojí kolegové. Kamarád je úspěšným právníkem a taky není zrovna oblíbený, kamarádka má bohatého tatíka, moc fajn holka:Taky ji nikdo nemusí. Nemít rád někoho jenom proto, že se odlišuje od ostatních jenom tím, že má více peněz, je teprve hloupé.Člověk který chce být úspěšný musí hodně zkusit a hodně se snažit. Peníze nebude mít hned, člověk se k ním teprve musí dopracovat. Bohužel většina lidí kteří makají v normálním zaměstnání, takové věci nechtějí chápat, no to bude asi právě tím, že nemají vypláchli mozek jako my. Mě nikdy práce nesmrděla, ale kvůli nedostatku peněz jsem zvolil jinou cestu. Jinak pane Kovář, to nikdy nepřejde. Protože každý měsíc mě tahle společnost něčím překvapí. A nevidím jediný důvod proč bych měl téhle práce nechat, klienti jsou spokojeni a ja taky ať se Vám to líbí nebo ne je to oboustranný obchod a spokojenost je na obou stranách.Ještě něco pro Vás, když míříte,tak se trefte a vždy miřte na horu a nikdy ne dolu. Podobnou větu mi říkával děda a říkával mi to právě proto, že on sám vždy mířil dolů a život měl na draka.
+35
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 6. 2008 10:35 | Michal Kovář

Pane Macha, vy jste neskutečně hloupý člověk. Prosím, neztrapňujte se zde více. Již několikrát vám zde byly předloženy i ověřené výpočty s reálnými sazbami a vy stále kvičíte své nepravdy. Už si uvědomte, že vám vypláchli mozek na semináři a nyní z toho máte jen chvilkové trauma. Pracujete v ZFP ani ne půl roku, tak se není čemu divit, že tam je ještě jistá euforie. To časem přejde. Věřte mi!
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 5. 2008 22:12 | Macha

Kolik točíš peněz, u st.sp.? Kdy vložíš prvních 20tis. do st.sp. a kdy druhých 20tis do st.sp.? Napiš měsíce. Proč používáš do kombinace programy, které se pomalu už nenabízí? Proč nedosadíš programy které jsou prvních 10let, při stejné částce 6krát méně nákladné? Které ZFP nabízí? Proč do kombinaci nezahrneš efektivnější mimořádné účty? Proč nezahrneš do kombinace i slevy? Proč počítáš kombinaci jenom na 9let? Proč nezahrneš do kombinace i spořící učet? Proč stále počítáš jenom TUM 2,4% když od počátku existence těchto programu které máš uvedené, nešel výnos pod 4.1%? Proč do kombinace nezahrnuješ bonusy? Proč nebereš v kombinaci k úvahu příspěvek zaměstnavatele? Proč neuvádíš udržovací provize? Máš tam i technické chyby. Tvůj výpočet je záměrně ponížen a ošizen od prostředku a informací, které kombinaci vyzdvihují. Mám pro tebe další věc, kombinace není jenom jedna. Dá se to různě kombinovat. Například St.Sp. + IŽP + SÚ+RŽP Žijeme v roce 2008 a návrhu na kombinaci je spoustu. Záleží co člověk na kombinaci nejvíce vyžaduje. Podle toho se kombinace i nastaví.



Někde jsem četl od nějakého negativisty, že Aegon je pochybná společnost stejně jako ZFP a proto si Aegon právě vybrala stejně pochybnou společnost jako je ZFP, která nejspíš bude nezkušená a která zkrachuje, nevím kde jsem to četl, tak to napíši sem, ať čtenáři vidí jak je prý Aegon pochybná a nezkušená společnost. Ať si každý udělá svůj obrázek.
40 miliónů klientů na celém světě svěřilo svých 368 miliard EUR ( 9 200 miliard Kč) .Světovému expertu ve zhodnocování financí se 160letou zkušeností – AEGON. 9200 miliard Kč to je 10 celkových rozpočtu ČR. Aegon je považována mezi 10 top společnosti světa.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 5. 2008 12:19 | kiwii

pro Charles: Aha, už rozumím tvé připomínce. Pokud jde o zřizovací poplatek, tak ten je ve vzorci ROZPOČÍTÁN. Proto se objevuje i v dalších měsících. Bohužel nemám k dispozici aktuální ceníky ZFPA, takže nemohu udělat úpravu podle aktuálních dat. I další věci v mé kalkulaci jsou mírně zjednodušeny, např. výpočty úročení. Hlavně se ale snažím, aby to nemělo zásadní vliv na celkové výsledky.
Až budu mít podklady a trošku času, tak to věechno přepočítám správně. Zatím mi ale stále nikdo nechce poskytnout ceníky ZFPA. Zřejmě jsou to tajné materiály (proč asi?) anebo mám razítko: nežádoucí... :-)


Pro ostatní: na pindick.blog.cz Macha (stejně jako kdokoliv jiný) zatím nedokázal VŮBEC NIC! Nepředožil jedinou tabulku nebo komentovaný výpočet zohledňující VŠECHNY náklay a výnosy. Naopak uživatel Analytik mu podle jeho výpočtů doložil to, co i moje tabulka: konkrétně, že jiné produkty finančního trhu jsou výrazně výhodnější. Ale držím mu palce, snaha se cení a snad se časem "pochlapí". A pokud by se chtěl někdo přidat, tam opakuji výzvu:

============================== ==== OPAKOVANĚ VYZÝVÁM KOHOKOLIV ZE ZFPA, ABY DOLOŽIL INFORMACE O VÝHODNOSTI ZFPA KOMBINACE A ÚČASTI NA JEJICH MLM! Ochotným velmi předem děkuji za věcné, doložené a ověřitelné informace. Budu velmi potěšen a jistě ocením, pokud se přesvědčím, že na českém trhu existuje další společnost, která vydělává obrovské peníze a přitom pomáhá lidem, je k nim korektní, slušná a upřímná. Přeji si, aby takových organizací bylo co nejvíce, a jsem připraven v takové snaze napomoci a přiložit ruku k dílu. Takto vydělané peníze přeju každému, a čím víc takových lidí bude, tím lépe… Děkuji předem.
Podle mých výpočtů (viz odkazy na XLS tabulku dříve) dokládám případným zájemcům z řad potenciálních ZFPA klientů, že:
a) pokud jde o pojišťovací služby, tak Kombinace ZFPA sama o sobě nepřináší v podstatě ŽÁDNOU výhodu oproti využití samostatných zajišťovacích produktů.
b) pokud jde o oblast výhodnosti Kombinace coby investice, pak tato DALEKO ZAOSTÁVÁ za jinými investičními a spořícími finanční produkty na současném trhu.
c) pokud jde o rizikovost takové investice, potom platí, že samotné finanční produkty v rámci kombinace sice jsou 100% jištěny státem proti ztrátě, ale svou závislosti na budoucí libovůli a štědrosti státu je rizikovost možného zhodnocení investice dosti vysoká. Jednoduše řečeno: nic sice neztratíte a do mínusu nepujdete, ale pravděpodobně taky nic nezískáte (což byste třeba jinde a jinak mohli...). ============================== =====
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

29. 4. 2008 22:15 | Charles

Jsem velice zvědavý dokud to neuvidím tak tomu nevěřím
+19
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Petr Kasa

podnikatel a investor, Clareo

Viktor Kožený

podnikatel a kriminálník

Petr Kasa
ÚSPĚŠNOST
60,00 %

z 5 duelů
×
Viktor Kožený
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services