Diskuze - Finanční plánování podle ZFP akademie I.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 706 komentářů)

7. 9. 2007 21:37

vážený pane ,zkusil jste si někdy propočítat rozdíl mezi 20000kč ve stavebku a 20000Kč ne Vu tak to zkuste a pak něco pište,nejspíš jste do sebe zahleděný tak moc že byste svoji chybu nepřiznal
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 9. 2007 21:37

vážený pane ,zkusil jste si někdy propočítat rozdíl mezi 20000kč ve stavebku a 20000Kč ne Vu tak to zkuste a pak něco pište,nejspíš jste do sebe zahleděný tak moc že byste svoji chybu nepřiznal
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 8. 2007 11:16

Dobrý den, vážení manželé B, věřím, že Vám poradci ZFP podrobně vysvětlili z čeho že jsou vypláceny vaše provize a určitě se Vám zmínili o managementu fee. Poradce se ZFP dostane vyplacenou standardní provizi jako každý jiný poradce, nebo pojišťovák a Vaše provize je Vám vyplácena z vašich výnosů, protože máte nákladovější smlouvu. Takže místo např. výplatě renty 600.000,- dostanete jen 500.000,-, protože Vy jste dostali 10.000,- provize. Pojišťovna musí ve Vašem případě vyplatit dvě provize: standardní pro poradce a pak ještě jednu provizi Vám a toto se jí pochopitelně nelíbí a tak Vám dá větší management fee (nákladovost smlouvy) a vy opravdu ve výsledku příjdete o velké peníze. Ale věřím, že Vám toto u ZFP podrobně vysvětlili, prošli to s Vámi a Vy jste s tím souhlasili. Budu rád, když mi na toto odpovíte a řeknete svůj názor. Děkuji
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 8. 2007 14:38 | spokojený klient ZFP

Dobrý den, s manželem jsme byli taktéž na semináři ZFP akademie a máme své os. rodinné číslo a v žádném případě nelitujem, ať už budem kobinaci využívat nebo né, rozhodně máme větší přehled o možnostech, které na našem finančním trhu jsou.Pravda je, že náš národ je finančně negramotný a neustále máme vžité se spoléhat více na ostatní, než sami na sebe, naše rodina nebude rozhodně čekat na to ,až nám někdo něco přidělí, víme, že se o své finance musíme postarat sami, ale především chceme vědět co nám , který subjekt nabízí a který produkt je pro nás nejlepší. ZFP akademie spolupracuje se společnostmi,které jsou na finančním trhu léta, je jen na nás, kterou společnost a produkt si vybereme.Je logické, že každá společnost bude svůj konkrétní produkt chválit, ale u ZFP akademie dostaneme informace k jednotlivým produktům jednotlivých společností a sami si zvolíme , ten který vyhovuje nejvíce nám.Líbí se nám také přístup fin. poradců ZFP akademie - je to komfort služeb třeba v domácím prostředí, šetří nám to především čas ( fronty u přepážek, volno z práce při vyřizování pojištění, spoření apod.), pravidelný servis, informovanost o změnách apod.Naše rodina měla štěstí na fin. poradce ZFP akademie, dnes jen litujem, že k nám nepřišel dříve a navíc vyplácení provizí opravdu funguje, byli bychom opravdu hloupí, kdybychom je nechali v jiné peněžence než v té naší.Hezký den manželé B.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

20. 8. 2007 18:06

Pokud mate nekdo zajem seminarem si projit tak napiste. Ja mam ten zakladni a zalozil jsem si pojisteni na zajisteni uveru a stavebni sporeni jsou to produkty ktere potrebuji a nevidim duvod proc by mel za ne provize dostat nejaky "......." pojistovak kdyz je muzu dostat ja.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

6. 8. 2007 10:17

Dobrý den, takže kombinace nemá chybu ? Ta vaše kombinace tak trošku nefunguje. Tvrdíte, že člověk musí každý rok uzavřít stavební spoření a že po šesti letech budete jen přelévat 20 000,- a získávat 3 000,- státní dotaci. Napadlo Vás spočítat si kolik stojí náklady na provoz 6-ti stavebek + každý rok poplatek na uzavření nové smlouvy ? Tak tedy já Vám to řeknu: 300,- roční poplatek za vedení účtu x 6 = 1 800,- + 500,- poplatek za uzavření nové smlouvy =2 300,- + poplatky za příkazy k odeslání peněz, takže místo výnosu 3 000,- na státních dotacích mám výnos jen cca 600,-. Proč takhle klamete lidi ? A víte třeba, že u šestileté smlouvy stavebního spoření zaplatím sedm krát poplatek za vedení účtu ? Protože platím poplatek za každý započatý rok a když si to nakreslíte na časovou osu, tak zjistíte, že poplatek zaplatím 7 x, čímž se dostávám na výnos u jednoho stavebka na cca 300,- až 400,- = super výnos na státních dotacích. Zbytek kombinace taky nefunguje a je tam spoustu skrytých a neprůhledných fíglů o kterých lidé nevědí a myslím si že i mnozí “poradci“ ZFP o tom nemají ani páru a jen věří tomu, co jim řeknou na “školení“ Já jsem měl možnost se školení účastnit a když jsem jim oponoval a oni neměli pádné argumenty mi moje názory vyvrátit, začali být dost nepříjemní. Nechci nikoho pomluvat, ale takhle to prostě je a budu rád, když mi na to napíšete svůj názor a řeknete jak to tedy dopravdy je a že nemám pravdu. Děkuji.
M artin
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 8. 2007 22:08 | Petr a Jája

To je všechno pěkné co tady píšete,ale kolik je takových lidí,kteří to tak berou.Já jsem měl sponzorku nebo nadsponzorku,která mi neustále říkala že se mám dívat na sebe a že s takovou spolupráci v autě hned tak jezdit nebudu a tlačila mě abych lidem uzavíral kombinace na vysoké částky a nezajímalo jí jestli ti lidé to budou mít z čeho platit,proto jsem přestal pracovat a jako student dělám brigádu,protože jsem na to neměl žaludek.Jsem,ale rád když čtu že to ještě někdo bere poctivě a nejsou všichni takoví jakým byla moje nadsponzorka.Chamtiví lidé se dlouho na hoře neohřejí,ale jinak seminář všem doporučuji,protože jsem rád že mám aspoň trochu jasno a pomohl jsem udělat pořádek ve smlouvách doma.Určitě na školení běžte,neprohloupíte a neproděláte.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 8. 2007 21:50

Dobrý večer,i já bych chtěla přispět svým názorem jelikož jsem si mohla udělat svůj názor po semináři ZFPa.Je mi líto ,když čtu příspěvky lidí,kteří firmu haní aniž by se přesvědčili sami a zašli si na seminář.Samozřejmě je pravda,že tato práce je o lidech.S firmou spolupracuji téměř 10 měsíců a pozvala jsem za tuto dobu několik desítek lidí,ale vím že kdykoliv se s těmito lidmi potkám,mohu se jim podívat zpříma do očí a nemusím někde kličkovat.Vždy mi šlo především o to aby byli spokojeni tito lidé,které jsem pozvala a pak jsem věděla že budu spokojená taktéž.Je pravda že na semináři jsem měla člověka,který nechtěl nic řešit po semináři,ale to bylo z důvodu strachu že by se doma na něho zlobili,protože rodina zde nefungovala jak měla.Já osobně každému říkám ať si zajde pro ty informace a sám se rozhodne jak s těmito informacemi naloží,ale určitě ho do ničeho nenutím a hlavně nepřesvědčuji,ale ráda pomůžu,když budou potřebovat.A co se týká "kombinace" to opravdu nemá chybu.Hlavně chci všem říct ,že zadarmo se nikde nevydělává a "pečení holubi"taky nikde nelítají do úst sami.Jestli si někdo myslí že peníze jsou zde jednoduše vydělané tak lže,ale je pravda že tak jak platí finanční partneři tak o tom se taky někomu může jen zdát.Doporučuji všem,kteří se rozhodují aby si promysleli s kým seminář navštíví ,protože pozvat vás může kdokoliv,ale málo kdo vydrží a pak jsou zde názory,které zde čtete. a je mi líto že se zde hází špína na ZFP ne na konkrétního člověka a to by se nemělo.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

14. 7. 2007 22:53

Milá Pavlo, když tedy chcete lidem tak moc pomáhat a dobře radit, víte vůbec co jim nabízíte ? Ta vaše kombinace tak trošku nefunguje. Tvrdíte, že člověk musí každý rok uzavřít stavební spoření a že po šesti letech budete jen přelévat 20 000,- a získávat 3 000,- státní dotaci. Napadlo Vás spočítat si kolik stojí náklady na provoz 6-ti stavebek + každý rok poplatek na uzavření nové smlouvy ? Tak tedy já Vám to řeknu: 300,- roční poplatek za vedení účtu x 6 = 1 800,- + 500,- poplatek za uzavření nové smlouvy =2 300,- + poplatky za příkazy k odeslání peněz, takže místo výnosu 3 000,- na státních dotacích mám výnos jen cca 600,-. Proč takhle klamete lidi ? A víte třeba, že u šestileté smlouvy stavebního spoření zaplatím sedm krát poplatek za vedení účtu ? Protože platím poplatek za každý započatý rok a když si to nakreslíte na časovou osu, tak zjistíte, že poplatek zaplatím 7 x, čímž se dostávám na výnos u jednoho stavebka na cca 300,- až 400,- = super výnos na státních dotacích. Zbytek kombinace taky nefunguje a je tam spoustu skrytých a neprůhledných fíglů o kterých lidé nevědí a myslím si že i mnozí “poradci“ ZFP o tom nemají ani páru a jen věří tomu, co jim řeknou na “školení“ Nechci nikoho pomluvat, ale takhle to prostě je a budu rád, když mi na to napíšete svůj názor. Děkuji.
Martin
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

14. 7. 2007 22:20 | Martin

Jestli mají všichni poradci ZFP takové znalosti jako Vy, tak to je ZFP a jejich vzdělávání na vysoké úrovni. Zaměstnavatel může přispívat více než 3%, ale jen do výše 3% nemusí odvádět daně, sociální a zdravotní.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

1. 7. 2007 10:52 | Pppp

Tak tyhle věty mě opět a zase utvrzují, že všichni v té Vaši sektě, ke které jsem bohužel taky patřila, melou jedno a to samé!!!!!!! Baví Vás to ještě?Jste jak papoušci, bez svého názoru...Jeden rádoby ředitel, něco řekne a všichni jak blbé ovce hltáte každé jeho slovo a pak hurá mezi své ovečky a blbnout celý svět....to je opravdu fanatismus....jinak to opravdu nejde vysvětlit............ .!!!Prosím Vás, zpamatujte se a myslete svojí hlavou, na co si myslíte, že ji na tom krku máte???No, nejen aby nepršelo do krku!!!......Opravdu se to už nedá poslouchat!!!Jo, a ten americký úsměv, to je maximální vrchol debility!!!!Tak zdar a nazdar pojišťováci s kombinací....
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2007 18:16 | Spokojená

Pro Rennie: A kdo ti nakukal, že zaměstnavatel ti přispívá 4% hrubé mzdy, když ze zákona může přispívat do max. 3% procent hrubé mzdy???? Bohužel ani v bance jim nemůžeš sežrat všechno, ale tobě asi návnady jedou, co?
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 6. 2007 18:07 | A zrovna jedna spokojená

A ty to nevíš, proč je většina názorů negativních? Protože jsme Češi a umíme si jenom stěžovat a závidět (viz. sousedova koza). Tak se nediv, protože je mnohem jednodušší pomlouvat a urážet než zvednou p.del ze židle a začít něco dělat. Tak proto.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

26. 6. 2007 10:52 | xyz

Všem, kteří se snaží spočítat si svou KOMBINACI !!!!!!!
1., TÚM (technická úroková míra) u KZP LIFE 2BN a PDU 80 DV je shodně 2,4%. 2., Připsaný podíl na zisku za rok 2004 je u obou produktů 2,32 %. 3., Připsaný podíl na zisku za rok 2005 je u obou produktů 1,72 %. 4., Měsíční poplatky u KZP LIFE 2BN 300 Kč minimální měsíční pojistné -47 Kč sjednání pojištění:1,3% z ročního pojistného (300x12x1,3%) - 7 Kč počáteční náklady pojistitele:0,2% z ročního pojistného -36 Kč administrativní náklady:1% z ročního pojistného -20 Kč vedení účtu: 20 Kč 5., Zná někdo z Vás přesnou výší poplatků u PDÚ 80 DV event. 81 DV?
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

26. 6. 2007 9:20

Z velké části, ale je tu i malá část, která chce dělat kvalitní finanční servis, třeba se i o finance zajímá s rozumí jim. A pak je tu 99 % prodejců, které nazajímá momentální situace klienta, ale výsledná provize, tak se snaží cpát všechny částky na max. Kvalitu firmy ZFP vidím v produktu KOMBINACE, který je jen jejich know-how a nikdo jiný ho nevymyslel. A je složen opravdu z dobrých produktů. I samy o sobě jsou tyto výhodné. Někdo (stát) Vám nabízí peníze ZA NIC!!!! Ale věřte, že kdo má u ZFP certifikár rodinného finančního poradce, ten už o tom něco ví a nějaké krůčky už ve firmě udělal. A to možná nemalé. Možná je chyba, že tuto práci mohou dělat i lidé nevzdělaní už po 1 dni. To je podle mě největší chyba firmy. Ale je to opravdu v lidech. Takže pokud Vám poradce či prodejce ZFP uzavře smlouvy dobře, může Vám být jedno kolik vydělal, protože nevydělal z Vaší kapsy a ještě Vám pomohl!!!!
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 6. 2007 9:25

Když je tak kvalitní, tak proč je většina reakcí na ni negativních?
To, že někdo neví jaké i/y je sice smutné, ale ještě smutnější je, že dealeři ZFP vydávají za finanční poradce, kterými nejsou a z velké části ani nebudou.
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

24. 6. 2007 20:53

V čem vidite kvalitu firmy ZFP?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

24. 6. 2007 20:40

Nevydělá se píše s tvrdým y blbečku nevzdělaný, a že jsi slaboch co tomu nerozumí a podepisuješ pod nátlakem za to si můžeš sám, tak nepomlouvej kvalitní fírmu, která za 12 let stihla víc, než ty za celý život !!!!!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 6. 2007 21:48

Co mi dnes stát garantuje? Co když pojišťovna nebo banka padne? Stát mi bude při tom něco garantovat? Haha.
Poměr Zaměstnanec zaměstavatel není MLM, bože, jak může někdo vyspustit ze své klávesnice takové bláboly...
Ta diskuze je tady lepší jak Trnky Brnky a web Radka Hulána dohromady.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 6. 2007 21:14

No každý si pod pojmem podpis představuje něco jiného. Klidně můžu napsat že jsem Karel, ale já napíšu svůj email. S průměrnou inteligencí mě pak může každý dohledat během 5 minut, ale tebe? BTW neznáš Radka Hulána? S ním by jsi si parádně rozuměla.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Tomáš Prouza

ekonom

Jan Keller

sociolog

Tomáš Prouza
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Jan Keller
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services