Diskuze - Finanční plánování podle ZFP akademie I.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 706 komentářů)

18. 5. 2007 17:10 | sylva

Víte,všecko je to zase jen o penězích.Kdyby to bylo ta společnost pro lidi,záleželo jim hlavně na nich(na klientech-lidech, aby se měli líp),skoro nikdo by to nedělal...Vždyť si představte: Dělal by někdo fin.poradce ZFP (nebo jiné společnosti) ikdyby dostal provizi třeba jen 300Kč za smlouvu?A přitom by pomohl člověku hodně ušetřit peněz? Dělal by to pak někdo? Možná by se pár "dobrovolníků" našlo,kterým skutečně o lidi jde. Ale většina opravdu myslí hlavně jen na sebe,na vlastní obohacení...jak rychle zbohatnout...Vždyť není to ta naše povaha česká???
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

18. 5. 2007 16:18 | Hanka

Společnost ZFP akademie,a.s. je podle Akreditace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR (a.j.: 28 520/-20/525) oprávněna k provádění rekvalifikace pro tyto pracovní činnosti: finanční poradce (RFP), finanční poradce (ORFP), manažer pro finanční poradenství, lektor pro finanční poradenství. Pro uvedené činnosti je společnost pověřena vydávat osvědčení s celostátní platností.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 5. 2007 15:58 | nevěřící Tomáš

p.Simono,tím chcete snad říct,že cílem semináře je přesvědčit všechny ty nové zájemce,aby se na to taky dali? A naopak ty,kteří si dovolují jen trochu pochybovat,(spíš si zachovat chladnou hlavu),a nebýt o všem tak stroprocentně přesvědčen - že NIC NEPOCHOPILI??? U vás je zřejmě ten,co tomu absolutně nepropadl,a je jen opatrnější , asi jen neschopný blbec,kterého nezlomí ani vidina velkých peněz. Já ale tyto lidi obdivuji,že mají zdravý rozum, že se nehrnou do ničeho hned po hlavě bez jakýchkoli pochyb. Apropo strach a obavy - to jsou zdravé lidské vlastnosti.A spíš by měl navštívit psychologa ten,kdo je nemá.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 5. 2007 17:59 | lars ulrich

Rád bych věděl proč všichni co obdivují a fanaticky věří v ZFP radši věškerý čas a námahu neinvestují do pořádného vzdělání třeba na vys. škole a studiu cizího jazyka.Ale pokud chcete být milionáři tak vám k tomu stačí základní vzdělání a pár školení u ZFP......:-) nevšiml sem si že by kdokoliv kdo vystupuje pod jménem ZFP,nebo chtěl do této firmy vstoupit musel mít nějaká vzdělání nebo že by byly na něho kladeny nějaké požadavky(cizí jazyk,práce na PC nebo něco podobného)což nehovořím o tom že aby mohl někdo dělat finan.poradce (rozumnět financíma i investicím) či jak se tato profese u ZFP jmenuje, musí několik let studovat vysokou školu a potom jěště několik let projít školením u firmy pro kterou bude např.pracovat (tím mám na mysli opravdového finančního poradce....) A pokud vím tak "finan.poradci ZFP" (jak si oni říkají) neumí nic jiného než papouškovat 4 kombinaci,nic jiného! takového finačního poradce bych opravdu nechtěl!
P.S. rozloučím se s vámi slovy "finančních poradců" ZFP- DOBRÝ DEN, NESU VÁM PENÍZE....:-)
Samo zřejmě jsem si vědom že teď budu fanatiky ZFP za tento příspěvek na tomto vebu ukamenován.-)
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

14. 5. 2007 17:13 | Rennie

Nevěřím tomu, že když jste byla na semináři, že před Vás nepředstoupil někdo ze ZFP s tím, že před půl rokem, rokem či více nebyl zaměstnán u ZFP a že do té doby nevydělával něco málo do 20,000.00Kč, a život se mu změnil s poznáním právě čtyřkombinace ZFP, a že je strašně rád, jak může finančně obohatit svoji rodinu. O tom mě teda nepřesvědčíte ani na Severní Moravě. Je to jedno z mála lákadel MLM, jak si vydělat a přijít k super penězům za pár minut času. Mě zaměstnavatel velmi zajímavě přispívá na PF 4% měsíčně z hrubé mzdy, dále 4,000.00Kč ročně na životko, což je lepší než nějaká jednorázová provize. Takže nějaký pojišťovací agent je mi stejně šumák, raději jdu do banky a neřeším, kdo "sežere" provizi. Protože dohadovat se, proč mám špatně uzavřenou smlouvu již nehodlám znovu opakovat. Měli byste si udělat čisto ve vašich řadách, aby vaše společnost uměla to co slibuje a ne se pak přes nějaký diskuzní fóra přetahovat o tom kdo má pravdu. Já zažila spíše to horší, což mě mrzí. Ale jak jsem již psala, někdo to možná rád dělá a nemyslí jen na provizi, ale těch je troufám si říci hodně málo.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

14. 5. 2007 9:06 | Pavla

Vypadá to,že patřím mezi to jedno % co chce liidem dobře radit,Je vidět,že jste na semináři nebyl,protože se tam o žádné paní Vomáčkové nemluví aspoň na severní Moravě.CHtěla bych se vás zeptat jaký přístup máte k pojišťovacím agentům,,protože hlavně jim jde o provize a je jim jedno jestli máte peníze nebo ne.Nemá cenu Vám něco vysvětlovat o MLM,protože nechápete jeho podstatu.Asi vám vyhovuje,že zaměstnavatel má 90% z vašeho přímu a Vy dostávate 10%.Nikde nejsou peníze zadarmo,ani v Naší firmě ,všude se musí pracovat.Amerika žije pouze z MLM,jde jenom o to než začnete něco hanit zkuste si to.Pokud zrovna Vy nejste poj.agent že?
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 5. 2007 19:22 | Ronec

Naprosto s Vámi souhlasím. Ale nesouhlasím s názory těch lidí, co říkají, že ve společnosti ZFP je to o individualitě poradce. Není to o poradci. Je to v první řadě o volbě správného produktu. Jaký bude rozdíl, když 20-letému člověku uzavře důchodovku nebo KŽP dobrý nebo "dobrý" poradce ZFP. A přínos pro klienta?
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 5. 2007 19:15 | Ronec

Pane Dalimile, je sice pěkné, že jste si vydělal 11 000, ale doufám, že jste si taky spočítal, o kolik jste vlastní rodinu "obral"(nechtěně), když jste využil produkty ZFP jako KŽP nebo důchodovky...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 5. 2007 23:02 | Mgr.Milan Mokrý, telefon 736473158, mail M.Mokry-Mgr@seznam.cz

Dobrý den, přečetl jsem si Váš požadavek na investování volných finančních prostředků. Jestliže máte zájem o informace jak Vaše volné finannčí prostoředky invstovat, laskavě Vás prosím, kontaktujte mne na níže uvedené mailové adrese ev. telefonním čísle
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

30. 4. 2007 17:57

PS: nemám nic proti tomuto "anonymovi", jen klobouk dolů, že prozřel. :o))
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

30. 4. 2007 17:38 | Rennie

Zdravím, domnívám se, že anonym, který po 5 letech odešel od ZFP akademie, pochopil, že tato "práce" nemá delší budoucnost. V tu dobu začali dobíhat 5ti leté smlouvy a mělo se začít s přelíváním peněz z produktu na produkt. A to už tak růžové není. Kolik "profíků" vyškolených ZFP přišlo a toto s vámi realizovalo? Přišel Vám někdo dále poradit, nebo si nabral provize za Vaše první smlouvy a více ste ho neviděli? Přišel za Vámi někdo, když se stavební spoření prodloužilo z 5 na 6 let?Troufám si řící, že 99% jde jen na provizi a 1% má vážný zájem o to, aby Vám byl dobrým finančním partnerem. Ty smlouvy jsou přeci uzavřené jeho jménem. Až ty další máte případně možnost uzavírat pod svým jménem. (pokud přistoupíte na akci semináře, na kterém se stejně dozvíte jak tudle paní Vomáčková vydělává desetitisíce měsíčně a jak je neskonale šťastná) Plno lidí ze ZFP vás akorát tak přesvědčuje o něčem, co se nezakládá na pravdě. I když se budete ptát na plno věcí, budou Vám tvrdit, že tak to není, že 3RG které se dříve uzavíralo není pojištění, byť je to na smlouvě napsáno. A věta typu: když se vaše finanční situace změní, není problém si produkty snížit. Víte někdo co to udělá např. s produktem 3RG? Zkuste si založit 3RG na maximální částku 12,000.00Kč/rok a po nějaké době ho snížit na minimum, protože vaše finance už nebudou třeba takové abyste mohli dávat tolik peněz ročně pryč (přijdete o práci, půjdete na mateřskou atd.). Budete tratit desetitíce a ZFP se vám akorát tak vysměje, že ste si to podepsali. Většina lidí ze ZFP vám maže med kolem huby, aby vás nalákali a pak je v životě neuvidíte a budete psát do takovýchto diskuzí. Já psát klidně budu, abych varovala další před MLM - což prezentují i na semináři - ZFP akademie. Jsou naučeni jak lidi pěkně oblbnout, vždyť jde přeci o jejich provizi a ne o to, aby vy jste byli do budoucna finančně zabezpečeni, o tom to bohužel není. :o(( Je mi upřímně líto té vysokoškolačky s červeným porschem až přijde doba, kdy pochopí, že i ona naletěle dalšímu MLM v ČR.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

29. 4. 2007 16:02

Jak to tak vypadá tak pavel bude asi nějaký jednostraník.... Co takle Kooperativa co? Nebo ČSOB...? Neříká ti to něco...?:D
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

29. 4. 2007 15:58

Zdravím Majkla! Nic takového v ZFP není..! Jistý počet smluv potřebuješ na absolvování dalších PODROBNĚJŠÍCH školení, které jsou samozřejmě nepovinné, ale v rámci dalšího sebevzdělávání zajímavé (jen pro představu další školení Metody Obchoního Jednání stojí 150,-) Každý si může projít třeba i několikadenními kurzy aplikovatelné ve vedení jakékoli vlastní firmy jako např. Efektivita týmu, Komunikace, Řízení času atd.... Mimochodem jsou společnosti, které se zabývají POUZE touto činností a školí vedoucí pracovníky všech firem.. Stojí to ale docela ranec... Pokud ovšem pracuješ vě firmě, kde investují do růstu svých zaměstnanců tak gratuluju! V ZFP může jít ovšešm každý svou cestou.... Buť jak správně uvažuješ o ušetření peněz na jakýchkoli provizích, které by pobral někdo jiný anebo pokračování dále ve vzdělávání ve finančnictví.. Vždy je ale VŠE JEN A JEN NA TVÉM ROZHODNUTÍ! Ve finále je na každé smlouvě tvůj podpis a do podepisování něčeho co se ti nelíbí te přece nikdo NEMŮŽE nutit....... Totalita je díky bohu za námy...
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

29. 4. 2007 15:44

Zdravím Ppppp. Tak to je přesně to, co udělá člověk z krátkodobým uvažováním!!! Nedokážu si představit, že když bych začal ve spolupráci se ZFP vydělávat pravidelně třeba i 60 000,-/měsíčně, ale jenom kvůli PRAVIDELNĚ odvedené práci (výdělek sice vyšší, ale od běžného zaměstnání se principem nelišící) a hned bych si utíkal a koupit auto na úvěr..!!!! Nebo cokoli jiného...! Vždyť to jsou pasiva jak blázen..! " Z Vaší věty: "...ale po čase známí docházejí..." mi je jasné, že jste oslovila celou rodinu, pomohla jim pobírat maximum ze státem podporovaných programů, plus k tomu přibyli nějací známí a skutečně jste se mohla dostat na vyšší příjmovou hranici, ale půl roku..... to není doba na budování biznysu! Cílem nebylo zvyšovat náklady na život, ale vydělané peníze musíte hodnotit! Až z peněz vydělanými penězi (které už skutečně nejsou závyslé na naší práci) může přijít pokrytí takových zátěží jako "auto za meloun" atd. A na tomto bohužel končí většina podnikatelů v ČR.... Každopádně přeju hodně úspěchů v zaměstnání (krysím závodu), které je ze všeho nejlepší pro zpohodlnění a pro lidi, kteří nechtějí přemýšlet nad tím, JAK? Stačí jim jenom ráno vstát a večer usnout............... ..................... ......
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

23. 4. 2007 21:58

pak víte pane prd a nedělejte ze sebe ještě většího hlukáka než jste
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

23. 4. 2007 21:44

a vy jste tan kokot největší
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

23. 4. 2007 21:41

a vy jste tan kokot největší
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

23. 4. 2007 21:34

vážený pane co to tady kecáte,není vůbec pravda že mě smlouva zavazuje k mlčenlivosti,jsem u firmy 4roky a vůbec toho nelituji i když jsem na vyšší pozici nedá se mluvit o tom,že bych pracovala dnem i nocí neměla na nic čas a lidem,kterým jsem poradila se vše vždy vyplatilo jsem vzorná matka 3 dospělých synů a vůbec se nestydím za to,že jeden z nich prošel školením druhý se na to chystá a ten třetí nemůže ,protože mu to nedovoluje jeho zaměstnání.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

19. 4. 2007 10:36 | Pppp

Já na semináři byla a klidně všem řeknu do oči co si o tom myslím....Pojišťovnic tví je práce jako každá jiná, nevím proč z toho dělají takovou vědu...Je to o lidech, kdo se jak umí přetvařovat a opakovat kde jakou kravinu...Někteří jsou na tom až tak špatně, že mluví jen to co četly a slyšeli, jinak z nich nedostanete rozumnou větu...jsou to vlastně chudáci, měli by jsme je litovat, páč se do toho tak zamotali, že už ani nemůžou ven!!!!!!!!!!!!!!Vím o čem mluvím a píšu...
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 19:16

Setkal jsem se s několik a lidma kteří prošli základním seminářem a podle mě všichni mluví úplně stejné věty - jsou jako nahrané automaty na nabírání lidí(i mí dost blízcí přátelé což mě mrzí)... Přemýšlel jsme o základním semináři protože potřebuju sobě uzavřít úrazovku, nějáký účet a taky bych udělal pojistku jednomu malému bojovému klubu - všichni mi říkali že když dostám licenci tak je to bez problému a hezky si an tom vydělám ale nikdo se ani nezmínil o tom že podepíšu něco kde se píše(přibližně): ''Pokud neuzavřete do tří měsíců XX smluv tak nárok na provize připadá společnosti ZFP...'' - nebo tak nějak ... ještě jsme slíbil schůzku jednomu agentovi tak mám v plánu mu to vmést.... (mohl by mě aspon některý z nich pozvat na pivo když už s něma ztrácím čas :D ) LIDI NENECHTE SE ZBLBNOUT - NIKDO NEDOSTANE PRACHY ZA NIC!!! ..... (jestli jsem někoho naštval - prosím neposílejte mi viry do mailu - můj antispam je dost chabý :D )
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Michal Mejstřík

ekonom

Ivan Langer

politik a podnikatel

Michal Mejstřík
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Ivan Langer
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 2 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services