Diskuze - Finanční plánování podle ZFP akademie I.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 706 komentářů)

13. 2. 2007 11:13 | Simona K.

Vaši inteligenci můžeme soudit i podle vaší odvahy podepsat se. Chudák schovaný za klávesnicí u počítače neschopný dělat nic jiného než kydat hnůj na druhé a pomlouvat. Můžeme si to vysvětlit také tak, že sám nejste schopen něco dělat a už vůbec ne vzdělávat se a pracovat v systému ZFP akademie, pokud jste vůbec kdy byl na základním semináři a závidíte všem ostatním, kteří mají odvahu na sobě pracovat a zvednout zadek z gauče. A pokud jste byl na základním semináři, tak je mi vás líto, protože jste ho pravděpodobně nepochopil. Získání licenčního čísla vás k ničemu nezavazuje a jakákoliv spolupráce s firmou je DOBROVOLNÁ. Ovládá vás strach a měl byste se nad sebou zamyslet nebo navštívit psychologa. Máte vůbec čas chodit do práce nebo do školy?
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 1. 2007 10:42 | Pavel

Odhaduju Vás tak na poz. 2 uvázaného na obojku u sponzora, naučeného papouškovat fráze ze semináře. Omlouvám se jestli jsem Vás urazil.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 1. 2007 10:39 | Pavel

To že někdo napíše svoji špatnou zkušenost znamená že pomlouvá??? Já tomu neříkám pomluva ale varování. A co se týká rozumění svým penězům - tady jste (omlouvám se) asi spadla z višně. U ZFP (a dalších mlm firem) se nikdo nenaučí rozumět penězům a invastování!!! Naučíte se jen prodávat programy které vám vedení vybere - a to je moc velký rozdíl.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 1. 2007 10:33 | Pavel

lol - spolupracuje s ministerstvem školství - a jako jediná.... Zkoušela jste si někdy ověřit to co Vám na semináři říkají? Až to uděláte to bude překvapení :-)
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2007 21:46 | Pavlina

Kdo dneska nechce vydělat peníze,vy co všichni nadáváte na ZFP chodíte do práce proč.protože vás baví nebo proto,že musíte.Ti co tady píšou,že lidé z vedení ZFP jsou arogantní a kašlou na lidi jsou asi slepí.Ještě jsem si nevšimla,že by se mnou v podniku někdo z vedení promluvil nebo se na mě usmál.A právě tito vedoucí a ředitelé na lidi kašlou,dokážou jenom buzerovat.A vím o čem mluvím 17let jsem pracovala ve velkém podniku,,bohu dík už tam nepracuji.A pokud vím ZFP je jediná firma se,kterou spolupracuje ministerstvo školství to mluví samo za sebe.Mimochodem každá firma chce vydělat peníze.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 1. 2007 18:56

LUĎKU VZBUĎ SE A NEBUĎ KOKOT STARÝ......................... .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Karel Tlustý
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2007 18:54

Dobrý den pane HLOUPÝ!!!!Kdo tvrdí, že ZFP Akademie není multilevel marketing????To je přece jasné!A asi jste opravdu hloupý když nevíte jaký je rozdíl mezi multilevlem a pyramidou-opakuji , že ZFP A... má akreditaci Ministerstva!!!!!A taky mottem firmy je - NAUČTE OPAKUJI NAUČTE se znát své finance!!!!Chápete co to znamená?????To znamená, že my nabízíme aby jste VY porozuměli svým penězům a pokud si budete chtít opakuji chtít nikdo vás do ničeho nenutí!!!!! uzavřít nějaký sociální program tak my vám nabízíme abyste za to ještě získal provize!!!!Jste opravdu dement jestli to nechápete nebo ze sebe blbého jen děláte, tím že hodnotíte něco co neznáte!!Proberte se, páč jestli si myslíte , že vás v důchodu bude živit stát tak vám přeju hezký důchod pod mostem. Jana Tlustá
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2007 0:34 | Štefan Petráš, Bratislava, taktiež ZFPák

Po určitej dobe sa opäť vraciam na túto stránku a mám radosť, že debata o ZFP pokračuje. To svedčí o tom, že sa ZFP stále darí, každý týždeň je plno ľudí na seminároch a preškoleniach. To, že reakcie sú aj negatívne, je len logické. Je veľa ľudí, ktorí zarábajú tak veľa, že kašlú na to, ako budú žiť v dôchodku, za čo kúpia byt svojim deťom atď. Týto ľudia prišli tak rýchlo k peniazom, že sú opitý zo svojeho úspechu a čo im kto má čo radiť! Veď oni to konečne ukázali všetkým okolo, ako sa zarába a žije, tak načo ZFP!!! Ďaľšou kategóriou ľudí, čo by nikdy nešli na seminár a nedali by si od nikoho radiť sú tí, čo vidia vo všetkom podvod! Veď jediná poctivá práca je vo fabrike, alebo v JZD a ostatní sú zlodeji. ZFP tiež bude podla nich banda zlodejov, pretože vidia ludí, ktorí predtým nič nemali a dnes chodia na dovolenky a majú autá a vôbec nejak sa viac usmievajú...Smejú sa asi z toho ako okradli iných...Tých kategórií antiZFP ákov je viac. Je dobré že v dnešnej dobe môžeme s niečím aj nesúhlasiť. Mimochodom, ak ste sa náhodou našli v jednej z tých dvoch kategóríí, nie je to moja chyba.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 1. 2007 0:18

Dnes jsem si poprvé najela na tuto stránku a žasnu jak lidé dokážou pomlouvat,závidět a věřte,že jsou to jen tací co nikdy nic nedokázali.Já podníkám už několik let a o mém měsíčním příjmu by se někomu mohlo jen zdát jelikož to nevydělá za půl roku.První tři roky mého podnikání jsem ještě pracovala u nejmenované firmy,jelikož asi víte,že miliony nepřicházejí v prvních dnech vaších začátku.Prošla jsem si závist lidí,kteří mi podkopávali nohy ataky jsem byla skoro nadně.Zvedla jsem se a šla dál přes veškeré problémy,které jsou v každém počinajicím podnikáni.Dnes už se usmívam,zaměstnávám lidi a je mi fajn.U ZFP jsem dva roky,nešjsem na žádne pozici,ale dokážu si sama sepsat smlouvu(je fak že z toho mám nějakou provizi),vím jak si poradit se svými penězi kam je kdy dát a zůročit je.Vždycky to tak bylo a vždycky bude,peníze dělají peníze.A pokud já rozumím a mumím hospodařit se svými penězi jsem jen ráda,proč by se mi měl o mé peníze starat někdo cizí.Sama jsem si je vydělala,sama snima budu manipulovat.A pokud někdo chce vydělat více peněz,tak proč ho hned odsuzovat.Monika
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

24. 1. 2007 16:44 | Pppppp

Zdravím Pavla a plně sním souhlasím!!!!Jediné pozitivum je to, že jsem pozbírala veškeré certifikáty a pracovala s lidmi a zjistila, že né všichni lidi, které v životě potkám budou na mě hodní a milí!!!!Včera jsem byla na pohovoru a od 1.2.07 pracuji v normální práci, za normální peníze, s normálním zaměstnavatelem a s normálním životem............díky bohu, jsem nejšťastnější člověk na světě!!!!Motto ZFP:" Kdo uteče, vyhraje!!!!!!!!"
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

23. 1. 2007 20:57 | Pavel

Je to tak jak říkáš - pokud si člověk zachová chladnou hlavu (což při každotýdenní masáži jde těžce) a nevěří všemu co mu ZFP říká tak je normální přivýdělek jako u jakékoliv jiné makléřské firmy. Pokud ale podlehne tak to vždycky dopadne buď tak že člověk vydělá peníze a přijde o své přátele, nebo přijde o všechny peníze a taky o své přátele. Takových za ZFP znám celkem dost. Bohužel...
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 1. 2007 12:45 | Pppppp

Zdravím všechny, kteří chtějí slyšet nevýhody na ZFP akademii,a.s..Ve skutečnosti opravdu žádné nevýhody nejsou, ale když se k tomu dostaneta jako já slepý k houslím, ještě navíc mladý a naivní člověk, tak se za půl roku nestiháte divit..........!!!!Jo, na začátku je vše super, máte hodně známych a všem se kombinace programů líbí, to je pravda kombinace je super, ale po čase nějak známí docházejí, cizí nemají ve vás důvěru a jste v pr.....!!!Protože, jako mladý člověk nemáte takový okruh známých, jako někteří, co mají kolem 30let a prošly 5 zaměstnání atd..Jenže to jste už v začarovaném kruhu!!!Díky ZFP sice vyděláte za půl roku, to co někteří nevydělají ani za rok, ale oni Vás tak zblbnou, že máte v momentě takové náklady na život, že ani nic jiného vlastně dělat nemůžete!!!!Já naštěstí ty náklady můžu trochu upravit a se svým vzděláním s svými schopnostmi si najdu jinou práci, ale chudáci ti co mají auto za meloun na leasing a co teď co, jak zaplatíte 20tis měs za auto,mobily,kombinaci,naftu,ka ncelář,jídloatd!!!!To už je na mašli!!!Ze začátku jsem byla hoooodně nadšená a bavilo mě to, ale teď si už připadám jak u bláznu, kteří neznaj nic jiného jen ZFP a proto by dýchali!!!!Opravdu nejhorší je to, že to přiznám a vidím na sobě, kolik lidí mi říkalo, ať se probudím, že je to skoro jak sekta a já neviděla ani v pravo ani vlevo!!!Ale já se teď stavím na vlastní nohy, přerušuji živnost a budu dělat "normální" práci a budu mít čas na sebe, přítele, sport a konečně budu žít, pač už jsem se z toho málem zhroutila a na to já opravdu nemám žaludek, abych se někde zabila kvůli ZFP, to mi za to nestojí!!!!!!!!!!!Beru to jako životní zkušenost....:-)
+8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2007 19:41 | Radkakrm

Tak to máme stejný problém, zúčastnila jsem se školení a teď s nimi začínám jednat. A když jsem se jich zeptala na nevýhody tam mi řekli, že žádné nevidí. Jenže to se mi nezdá vše má své nevýhody. Takže bych taky ráda věděla zkušenosti jiných, a to pokud možno dřív než si způsobím (kdyby náhodou víc škody než užitku)
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

12. 1. 2007 17:14 | Taky moravačka

No je mi líto, že na Moravě máme takové omezené,závistivé lidi...Mám taky auto(a za hotové) hezký přivýdělek ke studiu VŠ (ne žádné nakradené miliony..).Tato práce mě opravdu baví,chodím na školení(je jich veliká řádka),jsem zapsána v regisrtu pojišt. a zprostř..Nevím za co bYch se já či jiní podobní měli stydět???Důchodovka bude,to je jasné na 99%...když bude někdo vydělá 3tisíce, někdo 300 000tis..někdo miliony... Ale já na ni nečekám, i když nebude já se z toho nezhroutím, a už vůbec se nezhroutím z názorů zkrachovalých zfpáků, kterým se to nepovedlo, nebo od konkurence ať už v podobě jiné zprostředkovatelské firmy nebo dalších zástupců pojištoven. A nebo prostě jen lidí, kteří si udělají obrázek o něčem o čem ani vlastně neví jak a proč to funguje.
+10
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

12. 1. 2007 16:59 | Marie Terezie

No ono za ukládání 12 tis na penzijko určitě nebude 12 tis odpočtu,ale za 18 už ano + plná státní podpora,takže ano!!!!! lze opravdu odečítat 12x2 čili až 24 tis.Takže tristní je akorát Vaše doměnka že pokud máte postgraduál víte vše o této činnosti aniž byste si něco sám na vlastní oči ověřil....
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 12. 2006 19:24 | Pavel

ty chceš opravdu hned na začátku přijít o iluze?
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

14. 12. 2006 12:26 | Pavlína

Každý má právo na svůj názor, tak si pište a říkejte co chcete!!!!!!Oceňuji, že se někteří umí pod svůj názor podepsat, ale pokud někdo ani není schopen přiznat své jméno, tak ať raději nic nepíše.............Je to tady jak v Mateřské školce!!!! ZFP akademie je firma jako každá jiná, a jestli někdo nechce u ní pracovat , tak nemusí...........Já taky nebudu řidič autobusu u DPO Ostrava a nenadávám na ně!!!!! Hezký den
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

14. 12. 2006 5:59 | pu$hkyn

Kde ty by jsi vzala na červené porsche ? A hlavně, kdo by ti jej prodal ?? Jinak mezi námi - studium vysoké školy a hloupost se navzájem nevylučují. V tvém případě výjimka zcela jednoznačně potvrzuje pravidlo. Z tvého názoru přímo vyzařuje hromada komplexů, které nejsi schopna sama řešit a proto se snažíš najít východisko u ZFP. Bohušel jsi nenašla východisko, ale svou zkázu. Vím, že momentálně to nejsi schopná pochopit a důvody už vůbec ne. To se ale s věkem změní. Přeju ti, aby ti opravdu zbylo "alespoň na ten kapesník". Jen tak mimochodem, ten příspěvek Moravačky právě s kapesníkem na konci si několikrát po sobě přečti, aby sis dokázala alespoň trochu představit, co tě asi tak v dalším životě čeká. A její definice tvé osoby je perfektnní (viz první věta jejího příspěvku).
+13
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

13. 12. 2006 21:19 | František Josef I.

Mohu jen potvrdit stejně tristní zkušenost. Při první schůzce, na kterou jsem na několikeré naléhání mého známého přišel, abych už měl konečně pokoj, jsem se mimo jiné dověděl, že mohu na daních ušetřit 24 tis Kč ročně - stačí abych ukládal do penzijního fondu 12 tis Kč a dalších 12 tis Kč na důchodové životní pojištění. Přestože jsem ho během výkladu nejméně třikrát požádal, ať už dále nic neříká, protože zřejmě vůbec neví, o čem mluví, trval na své "pravdě". Můj kategorický argument, že lze využít jako odpočet základu daně z příjmu max 12 tis Kč, nikoliv ušetřit 2 x 12 tis Kč na daních, jej vůbec "nerozházel". Dále mi doporučoval účast na jejich semináři za necelé dva tisíce korun jako to nejlepší poznání pro správné zacházení s finančními prostředky. A to už věděl, že kromě vysokoškolského vzdělání jsem absolovoval na VŠE postgraduální studium bankovnictví. Co dodat? Jan Werich kdysi řekl: "Vůl zůstane volem a pařez pařezem."
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

13. 12. 2006 21:19 | František Josef I.

Mohu jen potvrdit stejně tristní zkušenost. Při první schůzce, na kterou jsem na několikeré naléhání mého známého přišel, abych už měl konečně pokoj, jsem se mimo jiné dověděl, že mohu na daních ušetřit 24 tis Kč ročně - stačí abych ukládal do penzijního fondu 12 tis Kč a dalších 12 tis Kč na důchodové životní pojištění. Přestože jsem ho během výkladu nejméně třikrát požádal, ať už dále nic neříká, protože zřejmě vůbec neví, o čem mluví, trval na své "pravdě". Můj kategorický argument, že lze využít jako odpočet základu daně z příjmu max 12 tis Kč, nikoliv ušetřit 2 x 12 tis Kč na daních, jej vůbec "nerozházel". Dále mi doporučoval účast na jejich semináři za necelé dva tisíce korun jako to nejlepší poznání pro správné zacházení s finančními prostředky. A to už věděl, že kromě vysokoškolského vzdělání jsem absolovoval na VŠE postgraduální studium bankovnictví. Co dodat? Jan Werich kdysi řekl: "Vůl zůstane volem a pařez pařezem."
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Tomáš Prouza

ekonom

Petr Nečas

politik

Tomáš Prouza
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Petr Nečas
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 3 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services