Diskuze - Finanční plánování podle ZFP akademie I.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 706 komentářů)

16. 8. 2011 1:58 | jarda

Jirko, je třeba reagovat neustále, aby evidentně retardovaní vesničtí kriminálníci pro svoji chamtivost neustále nelikvidovali /i fyzicky/ vzdělanější spolupracovníky, než jsou sami, takže v podstatě spolupracovníci všichni, protože majitelé a jejich nohsledi i v "představenstvu" jsou zjevně nevzdělaní chamtiví sociopati už zvrchu, retardovaná lůza. Burani, pasáci, prostitutky... dokladů je dost i na netě.
Z netu na "Zpovědnici" Problematiku podvodů v ZFP na Facebooku mám jako znalý a podvedený první řiditel na Slovensku já, od nikoho nic nevybírám, natož dopředu, a potřebuji pouze odscanované doklady týkající se věci mailem a případnou mailovou nebo Skype komunikaci k objasnění některých skutečností. Mail tam mám. Je to na http://www.facebook.com/topic.php?uid=137240646323474&topic=78 a nemám žádný problém v doporučení postupu podání na policii, státním zastupitelství a na soudě, kde jsem v této věci rovněž i svědkem, a zatím jsem po nikom nic nechtěl. Ani korunu, stačí to?
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

11. 8. 2011 18:08 | Jiří

Nebudu reagovat na příspěvky, které se neustále opakují. Všechny odpovědi na vaše připomínky, či dotazy máte na internetu. Pořád se tady hádáme jaká je ve skutečnosti ZFP. Bývalí ředitelé a manažéři, píši na internetu o podvodech a varuji lidi. Pokud, ani tohle někomu nestačí, tak není nic jiného, než sobec. Jiní lidé neřeší podvody a řeší jenom sebe, že jsou spokojeni. Je nutné si uvědomit, že se netočí všechno kolem Vás a že je vhodné myslet na zneužité a podvedené. Osobně sem píši proto, abych podpořil podvedené. Píši zde proto, abych ztížil podvodníkům trestnou činnost. Dávám tím i veřejně najevo, že nesouhlasím s tím co proběhlo na Slovensku a co se chystá i na ČR. Nesouhlasím s tím, aby podvodná firma s agresivními praktikami a naprosto chudými finančními znalostmi, nadále vykonávala tuto zodpovědnou činnost. Doufám, že změny, které se plánují budou schválené a firmy na bázi tvrdého MLM systému budou zanikat stejně rychle, jako když vznikaly. Držím palce těm, kteří chtějí vyčistit trh od parazitů. Ve finanční sféře je tolik podvodu jako hub po dešti, stoji za to se nad tím zamyslet a nedívat se pouze na vlastní blaho, to platí především pro ty, kteří se zde vydávají za spokojené klienty. Spokojení klienti, nehledají tyto debaty, to je jednoduchá psychologie. Chodí sem především poškození, lépe informovaní, či zastánci podvodu.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 7. 2011 15:43 | Jiří

Co tedy může udělat ČNB pro spotřebitele, který se cítí poškozen bankou, pojišťovacím zprostředkovatelem nebo třeba penzijním fondem?
Postup stížností je vždy stejný. Nespokojený spotřebitel dá tak zvané podání. To znamená, že vyplní formulář, který najde na webových stránkách ČNB, svými slovy vylíčí, co se mu stalo, připojí dokumenty, které k celé věci má, a všechno k nám odešle elektronicky, poštou nebo doručí na podatelnu. My zjistíme, zda stížnost spadá do naší kompetence. Pokud ne, tak ji s vysvětlením vrátíme nebo poustoupíme jinam. Nejčastěji to je na Českou obchodní inspekci, do jejíž kompetence například spadají stížnosti na nebankovní poskytovatele půjček, na které my nedohlížíme. Když jde o stížnost, která spadá do naší kompetence, začneme ji šetřit.
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 8. 2011 13:29

Takže jeden z mnoha konkrétních příkladů starostlivosti o klienta: Ze Slovenska o úrovni "práce" této brainwashingové bouchací přepojišťovací firmy: Dobry den. Chcel by som sa podelit zo skusenostami s firmou ZFP. Vo finnancnictve som uz nejaky ten rocik presnejsie 8a to co som vcera zazil na stretnuti u klienta kde boli " akoze poradcovia zfp " dokonca dvaja tak to musim napisat. Moji klienti rodina xxx mali vytvoreny plan mescne cca 165€ 5000 sk. Otec 8 rocne kzp -kapitalku mesacne 16,92€ stavebko pss 30€ mesacne . Manzelka mala uzatvorene 6 rocne kzp mesacne 16,92 € v ktorom bola dohodnuta doba na 10 rokov, izp axa comfort plus 25 €mesacne uz treti rok. Dieta 1 urobene kžp koopky fj tjprodukt na veno a stipendium s tym ze rodic plati do 18 dietata a poistovna 7 rokov dodovrsenia 25 rokov dietata plus izp aegon na 17€ kzp12,28 € a izp axa 10 € Dieta 2 kžp koopka fj 15,66 a izp aegon 17€ a izp axa 10 €. A pre manzelku sa mal pripravit este navrh na stavebko od wuestenrotu na rodinne stavebne sporenie kde sa daju premiovo zvyhodnit tak ako manzelka tak aj deti a nepotrebuju platit samostatne poplatky ako v pss. Co urobili " akoze poradcovia zo ZFP " urobili kombinaciu vraj vyhodnejsie ako mali predtym. Zrusili uplne vsetko klient mal uz zaplatene poistne 6970 € tj cca 210000 sk o ktore pri storne prisiel. A co ma najviac zarazilo bolo ze urobili tie iste izp s tymi istymi parametrami ako mali urobene predtim mam namysli Aegony . Dokonca pozastavili aj stavebko a urobili nove csob a premiovo zvyhodnili manzela . A to je len zlomok toho co este tato skvela particka vyparati u klientov . Lubo
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

11. 8. 2011 6:29 | Jan

Suhlasím s Vámi Radime, já si také namám na co stěžovat, s mým poradcem také žádné problémy nemám. Vždy když potřebuji čas si na mě udělá a vše vyřešíme. Starají se mi o smlouvy už dobrých 8 let.
-26
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

11. 8. 2011 6:26 | Radim

no já se nestačím divit, kolik je tu negativních zkušeností, ale asi záleží na koho zrovna narazíte. Já jsem se svým poradcem od ZFP společnosti velice spokojený.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 8. 2011 20:18 | jarda

Paní Jana, obratem mi pošlite mailem odscanované všechny dokumenty ohledně té exekuce a gratis obratem udělám, co se ještě dá. jedlicka.j@gmail.com
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 8. 2011 12:32 | Jana

chodí na prezetnace bez zkoušek u ČNB a poté dají smlouvy podepsat svým nadřízeným. Vůbec nic neví. První co vám na školení řeknou: Všichni nás pomlouvají, ale nebojte se toho,to je proto, že zavídí... Matou lidi. Podepíšete a už nikdy o nich neuslyšíte, neberou telefony a nekomunikují s váma... Mi od nich přišla exekuce ve výši 25.353,- tohle mi nikdo na začátku neřek! Už by s tím měl někdo dělat!
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

3. 8. 2011 21:12 | majkl

To je pravda, myslel jsem tím smlouvy. Bohužel je mi líto vašich zkušeností, jak se říká:"na každého jednou dojde", snad!
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 8. 2011 23:43

Mrtvé už neopravíš, a jejich pozůstalé rodiny jakbysmet.
+6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 8. 2011 22:30 | majkl

Buďme rádi za společnosti tohoto typu, aspoň je co opravovat.
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

29. 7. 2011 10:07 | Jiří

To Michal netuší, ale ZFP to tvrdila tak to přece musí být pravda:-) Nevědomost zprostředkovatelů ZFP, mě vyloženě udivuje. Potkal jsem klienty, kteří si na základě směšných argumentů od zprostředkovatelů ZFP převedli nízko nákladové PF do nejhorších zadlužených a nestabilních PF. Prodávají mladým lidem PF jako jistotu, což je naprostý nesmysl. Docela by mě zajímalo co je tam učí. Jak někdo může z této společnosti tvrdit, že pomáhá lidem a označovat se za finančního poradce? To je přece tak směšné. Já bych nemohl dělat pro firmu, která lže a podvádí, která není konkurenceschopná - kvalita
+6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 7. 2011 22:17

Na základě čeho usuzujete, že tento fond je dobrý? Jeho zhodnocení není nijak závratné (oproti např. fondu Allianz, který dlouhodobě zhodnocuje nad 3procenta - jako téměř jediný...) ALE TAKÉ ZÁROVEŇ MÁ NEJNIŽŠÍ NÁKLADOVOST, což se o PF Aegonu říct nedá...spíše PF Aegon vyniká opačnými hodnotami.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 7. 2011 23:00 | jarda

Neúplné a klamné zavádějící informace na seminářích je trestným činem.
Dosazování organizátorů podvodů vůči zákonu 43/2004 Z.z /SR/ do řízení firmy je trestným činem.
Šíření falšovaných telefonních karet členem představenstva za úplatu je trestným činem.
Využívání služeb jednotlivců v oblasti prostituce a kuplířství a jejich členství v představenstvu je trestným činem.
Nevyplácení provizí je trestným činem.
Likvidace struktur s cílem získat jejich provize je trestným činem.
Úplatkářství je trestným činem.
Vybírání záloh na semináře bez daňových dokladů a jejich nevracení je trestným činem.
Svévolné jednostranné několikanásobné systematické změny smluv o obchodním zastoupení proti zájmu spolupracovníků s cílem obohatit se na nich je trestným činem.
Mobbing, bossing, zneužívání služeb advokátů proti okradeným vlastním spolupracovníkům s lidskými obětmi je trestným činem.
Zastupování strany žalované a strany žalující jedním advokátem je trestným činem.
Klamné výpovědi členů řízení firmy na policii je trestným činem.
Veřejná propagace zločinecky řízené firmy je trestným činem.
Vydávání těchto sociopatických praktik zjevných retardovaných chamtivých individuí za "akademii" také není v souladu se zákony. A ty snahy pomatenců dostat se do politiky pro beztrestnost?
O to tu jde.
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 7. 2011 22:59 | Jiří

http://video.investujeme.cz/sef-awd-kral-ktery-dokazal-z-lidi-vymackat-vse-cast-2-2-230 http://video.investujeme.cz/sef-awd-kral-ktery-dokazal-z-lidi-vymackat-vse-cast-1-2-228

Posílám něco pro naivní občany, kteří si myslí, že společnosti s dlouhodobou působností nemohou dělat podvody. Jedná se o známou AWD založena roku 1988 v Hannoveru a dnes působí v osmi zemích Evropy. Pravda nebo lež? Hodně dlouho se tutlalo a je to venku. Doufám, že lidé začnou brat poškozené vážně. (ZFP) Historie od 1995, akreditace a jiné hloupé argumenty nic neznamenají, zkušenost však ano.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

21. 7. 2011 11:43 | Jiří

Ale vracet více je neoprávněné obohacování!!! Musíte více číst. Nemáte žádné informace.
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 7. 2011 8:54 | Marruuska

Já si teda nemyslím, že ZFP jsou zloději. Přijde mi logické, že když někdo dostane provize za uzavřené smlouvy a klient smlouvu zruší, tak musí provizi vrátit. V tom rozhodně nevidím žádnou zlodějnu. Samozřejmě tuhle práci může dělat jen opravdu schopný a ambiciózní člověk, silná osobnost s chutí pracovat od nevidím do nevidím. Pár lidí ze ZFP znám a pokud jste opravdu šikovní, tak si můžete přijít na velmi slušné peníze..
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

20. 7. 2011 23:00 | ad Renča

Ještě dovolte příběh....taťka byl v Akademii "dobrý"... získal spoustu lidí, kde pomocí svého sponzora jim založil smlouvy,které oni chtěli...taťka byl tehdy na nízké pozici....pak vyšplhal na vyšší, o 3 stupně...ti lidi pak pojistky zrušili a taťka musel vracet provize ještě vyšší, než vlastně vydělal....bohužel spáchal sebevraždu...důvodů bylo víc,ale jeden z nich a tuším rozhodujících byla akademie... Nejen že mu lidi do toho nechtěli jít,tak ani nedostával peníze, i když lidí pod ním nedělali..protože pokud neuzavřel aspoń 3 smlouvy za měsíc, tak peníze za ně nedostal....dokonce snad ještě člověk i když se kolikrát snaží, bohužel někdy se nedaří...podmínky jsou opravdu vražedné,když se do toho vrhnete naplno.... nějaký dluh tam bohužel zůstal a ti zmetci to chtějí po mamči.... já vím,že dluhy se dědí...ale mluvila jsem s dobrým právníkem, a toto chtít po vdově, když v tom podnikal jen taťka, je hyenismus.... Tak kdo chcete hurá do akademie...
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 7. 2011 22:40 | Roman

já jsem s přístupem mého poradce ze zfp spokojený, vždy mi vyšel ve všem vstříc a pokud něco potřebuji není problém zavolat a on si na mě udělá čas. Takže na mé straně spokojenost.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 7. 2011 21:58 | Sju

Předpokládám, že jste tak chytrá a všimla si, že ten základní seminář je náborová záležitost, v čemž je už první lež! Nejde totiž o to, naučit se rozumnět svým penězům, ale naučit se prodávat produkty typu spoření a pojištění. Koneckonců jukněte na stránky ZFP a uvidíte, že akreditace od MŠMT není vlastně na vzdělání, ale na vzdělávání finančních poradců.. Aha, další kiks, že? Jo a rychle rychle do kombinace? Ale "kombinace" (to jejich přesouvání peněz) začne až za 6let.. potom, co si budete moci vybrat peníze našetřené do stavebka.. (investičko máte určitě do 80ti a penzijko taky není krátkodobá záležitost..) A těch nesrovnalostí je víc..
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Roman Janoušek

lobbista, podnikatel a kriminálník

Jan Kočka

podnikatel

Roman Janoušek
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 2 duelů
×
Jan Kočka
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services