Diskuze - Finanční plánování podle ZFP akademie I.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 706 komentářů)

12. 5. 2011 0:06 | Tonda

Dobrý den, já mám s manželkou ze ZFP dobré zkušenosti. Absolvoval jsem základní seminář po kterém jsem si uzavřel vlastní kombinaci. Po absolvování některých z bočních seminářů, které mě zajímali, jsme uzavřeli kombinaci i mé manželce. Je to už 4 roky, a přestože jsem se rozhodl dále nespolupracovat, kdykoli něco potřebuji není problém a lidé ze ZFP mi s tím pomohou.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

10. 5. 2011 18:17 | jarda

16 let oblbovat, balamutit, podvádět a okrádat své spolupracovníky - to je doopravdy heroický výkon hodný patřičného ohodnocení státem. Bezcharakternost, nenažranost, lakotnost, nevzdělanost... stručná charakteristika "firmy". Počtite si více na netě, a i komunikaci členů "představenstva firmy" při nahánění osmičkového ředitele, poptejte se na ostatní naháněné ředitele, zajeďte si na Slovensko na soudy a potom snad i začnete přemýšlet. Spnzorování pořadu Suma sumárum je zjevně činem proti smyslu pořadu, přeci jen podpora podvodníků za nakradené peníze je výsměchem a je to ostudou ČT1.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

10. 5. 2011 17:30 | Jiří

Karla - Jste na stejné lodi. Děláte pro společnost, která má na krku podvody. Nevím o jaké profesionalitě to hovoříte, můžete nám o tom napsat více? 16let nic nedokazuje. Suma sumárum není špatný pořad, bohužel lidé ze ZFP, kteří v tomto pořadu vystupují, opět zkreslují informace. Pokud samotný ředitel tvrdí, že je ve st.sp. průměrný výnos 5,5% podobu 6let, znamená to, že samotný ředitel tomu vůbec nerozumí. Těch perel bylo více, takže bych pořad bral s velkou rezervou. Jinak si čtěte i komentáře na ČT1 – suma sumárum.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

10. 5. 2011 16:48 | Karla

Chtěla bych reagovat na příspěvek od p. Josefa. Možná Vás překvapím, ale ne každý v ZFP kouří... Asi nevíte, že člověk si k sobě přitáhne lidí kteří potřebuje, podle toho jak on sám přemýšlí... Já takových lidí neznám. Kolem mě jsou slušný a profesionální. ZFP můžu jenom doporučit. 16 let něco znamená. Pořad Suma Sumárum na ČT1 každý čtvrtek je opravdu profesionální. Podívejte se na to. Přeji hezký zbytek dne.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 5. 2011 11:12

Tak se musím podělit o zážitek s lidmi od této věhlasné společnosti:-)) Dobře jsem se pobavil,když jsem byl ve čtvrtek pracovné v retauraci SAUNA ve Frýdku Místku... Přišlo jich asi 8..myslím,že to bylo tak napůl:-))Každý měl oblek,"dámy" pak kostým nebo tak něco a nechali si od číšníka srazit 2 stoly.Že budou obědvat:-))Nejde je nevidět a neslyšet:-))Dámy si sdělovaly zážitky z bývalých zaměstnání...u jedné jsem pochopil,nebo uslyšel,že je to mnohem lepší "práce" než prodávat u Vietnamců na trhu a ta druhá ji řekla,že z té podpory se už taky nedalo žít:-)))Všichni pak kouřili:-))STARTKY:-)Čísla jako milión dva pět lítaly vzduchem a že existují auta za slušnou cenu 3 mega na lesing či úvěr jim tam krmil hlavy nějaký jejich asi tzv sponzor:-))Pak "pracocvali" Vyplňovali jakési formuláře a ten jejich boss jim napovídal jak a kolik tam napsat aby měli slušné "kafíčko".Z Těch odborných výrazů jsem byl úplně paf:-)) Např: ta stará kun..co jsi tam byl včera ví hovno klidně ji to tam přidej(Všeobecný smích)a další perly:-) Pak přišel číšník a jejich kápo objednal všem stejné meníčko a zaptal se,jestli by to neměli lacinější kdyby to bylo bez polévky:-)) Tak to mě dojal..milióny vlevo i vpravo,na stole i pod a on licituje s číšníkem,jestli mu nedá slevu... Bez komentáře ......kdyby mi někdo z těchto nevzdělaných kreténů zazvonil u dveří..nevím nevím jestli bych se ovládnul...děsí mě představa ,že bych uzavřel cokoliv s nějakým z těch pablbů a pak bych si představoval jak se v hospodě někde baví jak mě natáhli...:-)
Varuji Vás všechny před takovýma lidma...je to hnus velebnosti:-)) Josef
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 5. 2011 19:46 | jarda

Dobře, beru v úvahu, prozřela jste. Nepropagujete jejich podvodnou činnost, a to je to podstatné. ) Můžete udělat v prospěch stále podváděných a okrádaných ještě více - podporu na jiných fórech. Stačí dát do Google "zfp podvod".
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 5. 2011 19:27 | Pavla

Jaroslave ja je nemusím!!!
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 5. 2011 19:26 | Pavla

Ano byla jsem na základním semináři, ano ptala jsem se i na podvody, nikdo mi nedokázal nic říci, nic konkrétního. Vyzkoušela jsem si i služby. Nejvíce směšné jsou ty jejich důkazy:-)Ano jsem nespokojená, byly mi zamlčené poplatky, tvrdili to, co není pravda... Partneři jako je ČSOB, KB... nemají nic společného s tím co ZFP dělá a je jim to úplně jedno. Začínám být na tuto společnost alergická ještě více než kdy před tím. Prostě mají lidi za úplné blbce stejně jako politici. Lituji toho, že jsem oči neotevřela dříve. Jinak pro ZFP členy, nedělám pro konkurenci, byla jsem na základním semináři a v žádném případě nezávidím, jsem zaopatřena a nemám důvod něco závidět. Teď budu označena určitě za hlupáka, který nic nepochopil.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 5. 2011 19:16

Jsou vedena trestní stíhání protagonistů ZFP, jsou mrtví, jsou podvedení, jsou dluhy Slovensku za zorganizované podvody vůči zákonu 43/2004 Z.z. /cca 100 000 smluv pod pokutou 20 mil. Sk za jednu/ a Vy tu stále blábolíte? IP bylo zaznamenáno a jste rázem na lavici obžalovaných za veřejnou podporu organizované trestní činnosti, spodek 10 roků. :) Jsou tu i podvedení a okradení řiditelé se strukturami několika tisíc spolupracovníků...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 5. 2011 19:10 | Pavla

Našla jsem obhajování ZFP, bože...
Je ZFP akademie podvod? Není!
Na internetu se často objevují informace, že je ZFP podvod, ale je tomu skutečně tak? Není! Proč lidé tvrdí, že je ZFP akademie podvod?
Důvod je jednoduchý. Tvrdí to především lidé, kteří nenavštívili ani jeden náš seminář a tak nevěří něčemu, co ani nevyzkoušeli. Pokud vám bude někdo tvrdit, že je ZFP akademie podvod, tak se ho nejdříve zeptejte, zda vůbec vyzkoušel naše služby. Většina lidí totiž naši akademii ani nevyzkouší a tvrdí, že je ZFP podvod jen proto, že to slyšeli od někoho jiného. Důkazy, že ZFP akademie podvod není Důkazů, že ZFP není podvod je několik. Již samotná dlouhá historie společnosti ZFP akademie, a.s. vypovídá o tom, že nemůže být ZFP podvod. Copak by mohla společnost tak dlouho existovat, kdyby prováděla podvody? ZFP akademie má navíc zastoupení i na Slovensku a to je dalším důkazem, že v této společnosti nejsou dovoleny žádné podvody.Navíc ZFP akademie spolupracuje s významnými institucemi jako jsou ČSOB, KB, Česká spořitelna, Allianz, atd., které by žádné podvody nedovolily.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 5. 2011 18:33 | Pavla

Je zajímá přece jenom kombinace, vše ostatní je nedůležité, ani poplatky je nezajímá. Jiří, taky jsem se dívala na pořad a máš pravdu, opravdu to tvrdili, přitom si na internetu můžete najít kalkulátory, které Vám spočítají poplatky a výsledek je uplně jiný než tvrdil ředitel p. Pastorek nebo jak se jmenoval.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 5. 2011 13:39 | jarda

Dá rozum, že partička negramotných individuí se snaží zbohatnout na cizí účet. To je dnes v módě. Žvanit, žvatlat, blábolit, oblbovat, balamutit, podvádět, okrádat, veřejně chamtivostí mlaskat a motivovat účastníky braiwashingové seance pro kopírování téhož. Co jiného se dá očekávat od pracovníka ze servisu, neschopné sestřičky, sedláka z úřadu práce, topiče, instalatéra, zedníka... v oblasti finančního poradenství? A celý ten ksindl s tím "samospotřebitelstvím" - to je spíše o debilitě a kreténství. Takže když budu nemocný - bude mně léčit ZFP. I slepé střevo si po sobotní seanci odoperuji sám. I dům si postavím sám. I občanský a řidičský průkaz si vydám sám. A i pas - však samospotřebitelství, ne? Nepotřebuji nic, jen ZFP. A co na tom, že se veřejně proslýchá, že jde o maskovaný vesnický bordel? Na těle i na duši?
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 5. 2011 12:32

07.05.2011 12:31, Jiří
Dámy a pánové, měl jsem schůzku s určitým člověkem ze ZFP, už dlouho jsem se tak nezasmál. Takže kombinace Vám vydělá čistých 10% ročně. Ptal jsem se ho jestli započítal i poplatky, prej že ano. Když jsem se ho zeptal jaké poplatky a začal jsem mu poplatky vysvětlovat, tak okamžitě otočil. Když jasem mu říkal, že se podmínky ještě zhorší, tak mi tvrdil, že už se nic zhoršovat nebude a kdyby ano tak vymyslí něco jiného. Opět PF výhodné pro všechny. Nejlepší investice do IŽP. Stavební spoření má podle nových podmínek čistý výnos 5,5% ročně, tohle zkreslené tvrzení jsme mohli sledovat i na ČT1 od samotného ředitele. Důchodová reforma zlatý důl pro všechny stačí ji jenom využít a další hovadiny. Znám spoustu špatných firem, ale ještě jsem nepotkal firmu kterou zastupují lidé, kteří tvrdě hájí něco co není pravda. Pán se na mě strašně zlobil, že nic nechápu, že řeším hlouposti. Takže když se ptáte na poplatky, řešíte vlastně blbosti. Už tomu nemám co říct, pan ve finanční sféře údajně pracuje spoustu let, mě připadal jako by to dělal první 3měsíce.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

6. 5. 2011 11:27

Dobry den. Chcel by som sa podelit zo skusenostami s firmou ZFP. Vo finnancnictve som uz nejaky ten rocik presnejsie 8a to co som vcera zazil na stretnuti u klienta kde boli " akoze poradcovia zfp " dokonca dvaja tak to musim napisat. Moji klienti rodina xxx mali vytvoreny plan mescne cca 165€ 5000 sk. Otec 8 rocne kzp -kapitalku mesacne 16,92€ stavebko pss 30€ mesacne . Manzelka mala uzatvorene 6 rocne kzp mesacne 16,92 € v ktorom bola dohodnuta doba na 10 rokov, izp axa comfort plus 25 €mesacne uz treti rok. Dieta 1 urobene kžp koopky fj tjprodukt na veno a stipendium s tym ze rodic plati do 18 dietata a poistovna 7 rokov dodovrsenia 25 rokov dietata plus izp aegon na 17€ kzp12,28 € a izp axa 10 € Dieta 2 kžp koopka fj 15,66 a izp aegon 17€ a izp axa 10 €. A pre manzelku sa mal pripravit este navrh na stavebko od wuestenrotu na rodinne stavebne sporenie kde sa daju premiovo zvyhodnit tak ako manzelka tak aj deti a nepotrebuju platit samostatne poplatky ako v pss. Co urobili " akoze poradcovia zo ZFP " urobili kombinaciu vraj vyhodnejsie ako mali predtym. Zrusili uplne vsetko klient mal uz zaplatene poistne 6970 € tj cca 210000 sk o ktore pri storne prisiel. A co ma najviac zarazilo bolo ze urobili tie iste izp s tymi istymi parametrami ako mali urobene predtim mam namysli Aegony . Dokonca pozastavili aj stavebko a urobili nove csob a premiovo zvyhodnili manzela . A to je len zlomok toho co este tato skvela particka vyparati u klientov . Lubo
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 5. 2011 19:53

Pavlo, tak takových je nás víc.........!!!!!!!!!
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 5. 2011 17:47 | Pavla

Jak píše Jiří, ty jejich žaloby jsou známé a vyhrožovali i mému kamarádovi, který v ZFP udělal kus práce a když pochopil, že má na víc, tak mu dělali problémy. Rádi to dávají svému právníkovi, který Vám vyhrožuje pokutamy.Kamarád dnes dělá poradenství a stydí se, že dělal v ZFP.Taky poznal spoustu nezákonných praktik.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 5. 2011 19:45

http://www.omlazeni.cz/zfp-akademie-67-41570-0.html
méně než 10 příspěvků Pavla Hečová 17. 7. 2010 12:05 hod.
Zfp akademie je normální podvod. V zfp jsem poznala několik lidí,ale když tam Poliak zaměstnal Ditu Kaňovou tak byl konec. Je to jeho milenka takže všechny ostatní ženské začala ponižovat. Říkala že zfp akademie je největší mlm v čr a že si můžou dovolit zničit kohokoli. Podvod je hlavně ve smlouvách. Zfp je má udělané tak , že potom můžou vydírat pokutou. Jestli nechcete zbytečné vrásky kvůli podvodníkům jako je zfp tak se jim vyhněte.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 5. 2011 18:57 | Jiří

Paní Dita Kaňová píše ,,Konkrétně u pana Jedličky jsou podány žaloby na poškozování dobrého jména a pověsti společnosti“ Tím je ZFP známá, podala žalobu i na PF AXA, která údajně poškozovala dobré jméno společnosti. Každý lépe informovaný člověk zná fakta. Takže ať si ty své žaloby strčí do svého kombo šanonu, protože se mračna nad ZFP stahují. Kdo čte pozorně, tak mu je jasné, že určité věci se prostě vymyslet nedají a že Jaroslav Jedlička netají celé své jméno a byl navíc ředitelem. ZFP vyhrožovala i lidem, kteří našli své nové působiště u konkurence.
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 5. 2011 12:16 | jarda

http://www.zfpa.cz/o-spolecnosti/diskuse-s-generalni-reditelkou/ -----
Dobrý den, rukama ZFPA muselo za tu dobu projít spoustu klientů. Proto mi někdy nedá se podívat na ruzné ohlasy na internetu.Člověka až mnohdy zaráží, co se zde může dovědět. Občas jsou zde ale projevy, které člověka dokáží se zamyslet, jako např. některé ohlasy od nějakého pana Jedličky, který asi vypadá, že ví o čem mluví. Co firma dělá proti takovým negativním ohlasům, které mají za úkol pošpinit společnost? -----
RE: počet klientů | Dita Kaňová 10.2.2011 | 16:55 Ani nám nejsou lhostejné negativní ohlasy uživatelů internetu, které se týkají naší společnosti. Já osobně, kdybych měla posuzovat negativní příspěvky typu pana Jedličky, zajímala bych se o to, zda takto negativní reakce přichází od více osob a jaký je charakter těchto negativních reakcí. Konkrétně u pana Jedličky jsou podány žaloby na poškozování dobrého jména a pověsti společnosti. Když si pozorně přečtete negativní odkazy, pak si nelze nevšimnout, že tyto příspěvky zasílají jedni a titíž lidé. To je prostě realita virtuálního prostoru, ve kterém se může vyjádřit kdokoliv o čemkoliv. Naše společnost se brání právní cestou, která je ovšem zdlouhavá a jejíž účinky nejsou prostému uživateli internetu na první pohled viditelné. Racionálně uvažující člověk však vidí doměnky, napadání, závist, či zlobu na straně jedné, na straně druhé společnost s 15 letou tradicí, desetitisíci spokojených klientů, kteří uzavřeli více než 2,7 miliónů smluv. Osobně si opravdu nedovedu představit, že by podnikání naší společnosti bylo založeno na nespokojených a poškozovaných klientech, o kterých se zpravidla negativní příspěvky zmiňují. -----
Moje odpověď, která se nedá do té debaty poslat, zjevně blokovaná, takže to dávám sem. -----
Poprosil bych spolupachatelku jednoho z největších organizovaných podvodů ve Slovenské důchodové reformě o pravdivé informování stavu zločinecky řízené přepojišťovací brainwashingové firmy. -----
Soudní podání bylo učiněno negramotným "advokátem" na pokyn evidentně negramotných chamtivých "majitelů", kteří jsou schopni všeho pro okradení svých spolupracovníků, a to i za cenu nejvyšší - za jejich život. Já vím pouze o 5 obětech, a určitě je jich více. -----
Vím o těchto zločincích nejen já daleko více, a byl jsem i u Vašeho etablování na poradě v Holíči, kdy jste sklidila jen posměch. I Vaší vinou předčasně skonal nejlepší Slovenský lektor Ing. Jozef Němec, jste banda obyčejných negramotných chamtivých podvodníků, zdokladovaně. -----
Do odvolání Vašeho negramotného soudního podání na mně jsem dodal 330 stran dokladujících organizovanou kriminalitu ze strany řízení ZFP, na základě mého svědectví parazit a podvodník urychleně zaplatil to, co nakradl v tomto jednom případě na jedné struktuře, ale jen za podvedenou a okradenou Ing. Kmiťovou z Humenného. A protože pokračovaly nezákonné ataky na podvedené a okradené spolupracovníky ZFP ze strany spolupadhatele, právníka /nyní v AXA/, zastavil jsem toto zločinecké běsnění cestou nejvyššího soudu SR a Trestním odborem GP. -----
O Vašich "morálních kvalitách" se dá ledacos dozvědět z debat na netě od spolupracovníků, kteří znají firmu daleko déle, a nikdy nikoho nepodvedli a neokradli. -----
Jste pouze nástrojem podvodníků, ale neznalost zákonů neomlouvá. Ve Vaší pozici je spodek podle trestního zákona 10 roků. :) -----
Poprosil bych spolupachatelku jednoho z největších organizovaných podvodů ve Slovenské důchodové reformě o pravdivé informování stavu zločinecky řízené přepojišťovací brainwashingové firmy. -----
Soudní podání bylo učiněno negramotným "advokátem" na pokyn evidentně negramotných chamtivých "majitelů", kteří jsou schopni všeho pro okradení svých spolupracovníků, a to i za cenu nejvyšší - za jejich život. Já vím pouze o 5 obětech, a určitě je jich více. -----
Vím o těchto zločincích nejen já daleko více, a byl jsem i u Vašeho etablování na poradě v Holíči, kdy jste sklidila jen posměch. I Vaší vinou předčasně skonal nejlepší Slovenský lektor Ing. Jozef Němec, jste banda obyčejných negramotných chamtivých podvodníků, zdokladovaně. -----
Do odvolání Vašeho negramotného soudního podání na mně jsem dodal 330 stran dokladujících organizovanou kriminalitu ze strany řízení ZFP, na základě mého svědectví parazit a podvodník urychleně zaplatil to, co nakradl v tomto jednom případě na jedné struktuře, ale jen za podvedenou a okradenou Ing. Kmiťovou z Humenného. A protože pokračovaly nezákonné ataky na podvedené a okradené spolupracovníky ZFP ze strany spolupadhatele, právníka /nyní v AXA/, zastavil jsem toto zločinecké běsnění cestou nejvyššího soudu SR a Trestním odborem GP. -----
O Vašich "morálních kvalitách" se dá ledacos dozvědět z debat na netě od spolupracovníků, kteří znají firmu daleko déle, a nikdy nikoho nepodvedli a neokradli. -----
Jste pouze nástrojem podvodníků, ale neznalost zákonů neomlouvá. Ve Vaší pozici je spodek podle trestního zákona 10 roků. :)
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 5. 2011 11:36 | ZFP - již nikdy

Dobrý den. Ze ZFp akademii máme s manželem jen a jen špatné zkušenosti. Nechali jsme se od nich taky polapit. Jeli jsme na první seminář po kterém jsme uzavřeli pojistky Duchodovou na 12.000,-kč ročně stím že nám navykládali jak můžeme pojistku po třech letech zrušit a peníze dostaneme zpět a nemusíme vracet provize. Byli to nesmylsné lži a nic jiného. Na pojistce (jna obouch cca 60 000, -)máme v tuto chvíli přes třicet tisíc poku smlouvu zrušíme nedostaneme od pojištovny ani korunu a to nemlůvím ani o tom že provize jsme museli vrátit. Dnes si říkám že jediné štěstí je že jsem do toho nezatáhla kamarádi příbuzný atd protože bych musela chodit kanálama protože bych se jim nemohla podívat do očí. Takže moje zkušenost ? Díky této společnosti jsme přišly o 60tis které už nikdy neuvidíme hold chybami se člověk učí. Moje doporučení závěrem od takové společnosti ruce pryč!!!!!!
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Tomáš Hudeček

politik, primátor Prahy

Jan Libich

ekonom

Tomáš Hudeček
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Jan Libich
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services