Diskuze - Finanční plánování podle ZFP akademie II.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 730 komentářů)

14. 4. 2008 12:28 | Aleš

Dobrý den, pisatel nemá pravdu, srážka z počátečních jednotek 7% u B150 je po celou dobu, ohraničení max. 10 let neexistuje, právě jsem to ověřil v sazebníku.
+62
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 4. 2008 0:04 | Doležal

TÚM nemá se zhodnocováním klientových financí vliv. TÚM zhodnocuje rezervy a ty jsou majetkem pojišťovny nikoliv klienta Ale svým způsobem má, protože pojišťovna s tímto podílem může naložit různě, třeba ho ihned vyplatit pojistníkovi, v naprosté většině případů se ale používá k navýšení pojistné ochrany. Pojišťovna vezme v úvahu výši podílu, zbývající dobu pojištění, aktuální věk klienta a navýší sjednanou pojistnou částku. Pojišťovna se k hodnotě podílu na zisku chová jako k jednorázovému pojistnému, za zvýhodněnou (netto) sazbu dopočítá odpovídající pojistnou. V Sazebníku je stanovená pevná částka, kterou neovlivní ani špatné hospodaření dané pojišťovny, pokud to tak mohu napsat, to je velikou výhodou. Pokud tomu přičteme každoroční zhodnocení rezerv ve výši dejme tomu 2,1% nad technickou míru, můžeme o tom mluvit jako o zajímavém zisku i přesto že KŽP není na spoření.
celkového zhodnocení se odečte technická úroková míra (protože její výše je již zohledněna v garantované pojistné částce) a poplatek za správu rezervy. Výsledek se rozdělí např. v poměru 85 : 15 mezi pojistníka a pojišťovnu.
-4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 4. 2008 14:07 | Michal Kovář

TÚM nemá se zhodnocováním klientových financí vliv. TÚM zhodnocuje rezervy a ty jsou majetkem pojišťovny nikoliv klienta. Nemůžeš k výslednému efektivnímu úroku přičítat TÚM protože s tím nijak dál nesouvisí. Zhodnocování rezerv a zhodnocení vkladů jsou naprosto rozdílné věci a ty tady stále hloupě opakuješ naprosté smyšlenky. Ten příklad co jsem zadal je používán jako průměrný a hrubý příklad, nejde jej rozebírat tak jak to děláš. Např. u České pojišťovny nijak nevypočítávají přípisy klientům, ale na konci roku se sejde valná hromada, rozhodne kolik peněz se dá na přípisy a podle toho se to rozdělí. Zní to až neuvěřitelně, ale je to tak. Zkrátka, když Kellner nebo Generali budou potřebovat investovat do rozvoje, tak ti nepřipíšou nic. A jak jsi naprosto nesmyslně opravoval ten výpočet, tak věř že při 1% poplatku za správu nebude výnos vyšší než 4%, takže efektivní úrok bude nižší jednoho procenta. Já vím, že je to složitá matematika ale ty to jednou zvládneš. Upřímně ti držím palce a věřím, že s tvým zápalem pro finance, když se budeš dál vzdělávat, tak jednou budeš velmi schopný poradce. Chce to ale ještě hodně se vzdělávat.
Naposledy opakuji - Ten vzorec co jsem napsal je správný a rozhodně tam nechybí žádné přičtení TÚM. To tam nemá už vůbec co dělat. I když v některých případech se ještě vše násobí průměrným výnosem rezerv. Ale to jen opravdu někdy a i tak, když mi vyjde 0, tak ji mohu násobit jak dlouho chci.
+53
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

4. 4. 2008 13:10 | Doležal

No výborně, jde vidět, že jsi dobře informován, to zná hrstka poradců, ať je to z banky nebo z externích sítí. Schválně běžte do banky a zeptejte se, budou na Vás koukat jako na blázna. Přesto všechno nemohu s tebou souhlasit. Protože tvůj výpočet je počítán velmi vysokým správním nákladem a to 1.5% když budeme hovořit o KZP co ZFP běžně nabízí jde o 1% a dokonce u PDU jen o 0.3% tak to upřesním (5% - 2,4% - 1% x 0,9 = 1.44% ) 2.4% je garantované pojistné částce + čistý výnos 1,44% to nám dává celkem 3.84% v druhém případě 5% - 2.4% -0.3% x 0.9 =2.07 čistý zisk a opět + 2.4% = 4.47% Abychom byly opravdu přesní, ten vzorec je pro výpočet čistého zisku, ale technická míra je započítaná v pojistné částce, v sazebníku nám to zjednodušily, ohledně výpočtu. Jsem rád, že tu řešíme méně známe věci.
+38
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 4. 2008 11:56 | Michal Kovář

Ještě ti tady posílám takový jednoduchý návod, jak lze vypočítat přibližnou míru efektivního úroku u KŽP.
(roční zhodnocení - TÚM - 1,5%) x 0,9 = efektivní úrok pro klienta
Pokud byl tedy výnos pojišťovny 5% a TÚM 2,4% bude vypadat efektivní úrok následovně: (5% - 2,4% - 1,5%) x 0,9 = 0,99%
-6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 4. 2008 11:35 | Michal Kovář

Doležale, opravdu je nutné abys tady ze sebe dělal takového hlupáka? Zkusím ti laicky popsat, co je zač technická úroková míra. Snad to pochopíš!
Největší omyl vzniká zaměňováním kapitálového životního pojištění za spoření. Tento omyl je bohužel podporován reklamou. Klient požaduje po pojišťovně službu – vyplatit jím určeným osobám určitou částku při určité události. Za tuto službu pojišťovna požaduje úplatu – tzv. pojistné, které musí klient platit ve sjednané výši a frekvenci. Je pouze na pojišťovně, jak vysoké pojistné stanoví a jak s přijatým pojistným poté naloží. Pojišťovna samozřejmě s pojistným hospodaří tak, aby (v rámci celého kmene a při určité pravděpodobnosti) měla v každém okamžiku peníze na pokrytí vyplácených pojistných událostí a úhradu svých nákladů. Z tohoto důvodu si pojišťovna interně tvoří tzv. rezervu. Rezerva je však majetkem pojišťovny. Nejedná se o peníze, které patří klientovi.
Druhý častý omyl spočívá v garantovaném zhodnocení. Pojišťovna při své kalkulaci pojistného počítá s tím, že bude schopna v době trvání pojištění zhodnotit své finanční prostředky (tj. rezervu). Toto zhodnocení se nazývá technická úroková míra (TÚM) a název přesně odpovídá jejímu použití (při pojistně-technických výpočtech pojišťovny). Pro klienta nemá žádný přímý vztah k pojistnému nebo pojistné částce. Nenazývá se "garantované zhodnocení", protože není garantovaným zhodnocením pro klienta, ačkoliv je tímto způsobem některými agenty prezentována. Kapitálové životní pojištění ale nabízí klientovi garanci ve formě pojistné částky uvedené ve smlouvě. Pojišťovna se zavázala vyplatit tuto částku bez ohledu na to, k jakým změnám dojde během trvání pojištění. Pokud by klient chtěl posoudit kapitálové pojištění pouze z hlediska „spoření“, je možné vypočítat efektivní úrok (přesněji vnitřní míru výnosnosti, IRR) pomocí základních vzorců pojistné matematiky a dvou vstupních parametrů – pojistného a garantované pojistné částky pro případ dožití. Tato IRR je vzhledem k nákladům a rizikovému pojistnému nižší než technická úroková míra.
Snad už jsi pochopil, že TÚM (ze zákona max. 2,4%) není minimální zaručený výnos. V ZFPA vás učí samým hloupostem a financím tam nerozumíte nikdo.
+25
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

3. 4. 2008 20:20 | Doležal

TUM je technická úroková míra kterou pojišťovna stanový. Můžeme o tom mluvit jako o pevným úroku po celou dobu spoření, kdy úrok nemůže jít níže, než je stanovená TUM, ale výše ano, což i v tomto případě je. Nevím co jsem napsal, že soudíš, že o tom nic nevím. Myslím, že sám to nevíš, tak tady neházej bludy. Raději napiš něco rozumného a zajímavého, moc rád se poučím.
-50
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

3. 4. 2008 13:20 | Vzkaz 19-letému ZFPákovi

Doležale, Doležale, ty jsi nenapravitelný! Takový samouk co si spoustu věcí domýšlí a velmi často se přitom plete. Vždyť ty vůbec nevíš jak fungují pojistky. Ty nemáš ani páru o tom, co je to TUM a především co ovlivňuje. Děláš tady svými radami medvědí službu všem odpůrcům ZFPa, protože jasně ukazuješ, jak moc jste v ZFPa hloupí a finančně negramotní. Jen tak dál a na více fórech by ses mohl objevovat. Držím ti palce ať se objevují tvé "rady" na netu co nejvíce. Jako desktrukční nástroj pro ZFPa jsi téměř bezchybný.
+18
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

31. 3. 2008 13:41 | Doležal

Další oběť. Tak tobě bych PDU už ani nedělal, protože ti je 47let. Pokud si PDU sjednal do 65Let. U tebe to není až tak efektivní, jinak se doporučuje částka 1000Kč a ne 300Kč. Pokud je klient starší tak se doporučuje DV80 kde je to pro starší klienty výhodnější, při tvém případě, ale opravdu nevím, to bych se musel podívat do sazebníku. Opsal jsi to ze sazebníku, ale zapomněl jsi na jednu důležitou věc, tabulka je počítaná z nejmenším výnosem (2.4 TUM) když otočíš dva listy, máš tam další tabulku, kdy spočítáš celkovou částku při zhodnoceni mám pocit 4% tam už je výsledek zajímavější no a k tomu přičteš daňovou úlevu a jsi doma. To další co jsi tam psal, k tomu se nebudu, už ani vyjadřovat. Dej si všechno do pořádku . Doporučuji ti se sejít s poradcem ZFP myslím poradcem, ono si to lide hodně pletou. On ti to snad už vysvětli.
+12
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

29. 3. 2008 11:39 | další oběť?

..ještě bych dodal, ať nevypadám jak úplný trouba, který ani z kraje nepochopil, o co běží.... Pěníze to vydělat třeba může, pokud ovšem budete mít schopného sponzora, se zájmem postarat se o vaše kombinace (za těch oných 6 let, což by mělo být i v jeho zájmu, vůli jeho provizím), ale taky je dost pravděpodobné, že Vašim sponzorem a sponzorem vašeho sponzora a třeba i jeho sponzora atd...bude jen nějaký nováček s tou samou vidinou skvělého přivýdělku jako máte vy, tím pádem můžete mít jen rozehranou hru (kombinaci), na které v tom horším případě pouze proděláte. Tak tak to vidím já, z mé zůžené ptačí perspektivy po absolvování základního semináře i absolvování páru následujících seminářů. Každopádně skutečnost, uvedená ve smlouvách mě odrazuje od toho, abych v této "levárně" dále pokračoval. Raději budu peníze strkat jen do "stavebka" či "penzijka", kde vím, že mi peníze rostou hned ze startu.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

29. 3. 2008 9:17 | další oběť?

zfpa? Docela krutá odplata za hloupost a hlavně nevědomost... Asi jako spousta jiných, jsem taky neodolal pokušení dozvědět se, jak získat ročně státní příspěvky ve výši až 14.000,- ...?????? Jak tak koukám na smlouvy před sebou... Životní pojištění ZFP program 81 DV: Pojistná doba 18 let, pojištění pro případ dožití 59.626 Kč. Měsíční platba 300kč. Když si vezmu kalkulačku, tak vím, že kdybych si ty peníze spořil do šuplíku, tak za těch 18 let tam mám 64800. Takže jsem díky této smlouvě už předem chudší o 5174Kč. A kde je pak třeba jen inflace...? Předpokládám, že mnou naspořené peníze by ještě prošli zdaněním...takže bych dostal kolik? ..Dálepak k této pojistce bylo pro kombinaci nutno zřídit "program daňových ulev", taky za 300kč měsíčne. Na tuto částku mám ale smlouvu, kde je uvedeno "Pojistka k pojistné smlouvě universálního životního pojištění KPZkomplet varianta C". Tím pádem bych za 18 let měl v šuplíku né 64800, ale 129600Kč. Tomu tedy říkám výhodně investované peníze......................:- ((Těd bych přešel k samotné cestě ke kombinaci, která by mi měla za 6 let začít přinášet peníze.... ??? Takže: každý rok zřízení nového Stavebního spoření, jako následné smlouvy... To máme ročně v mém případě 750Kč. Ale pozor, po dobu šestli let, to je hned 4500Kč, k tomu samozřejmě to měsíční spoření 600Kč, to je do těch šesti let, než bych na tom podle nich měl začít vydělávat, 47700Kč. Taky slušné peníze, nemyslíte? Jsou to sice pouze výpočty, ale už teď vím, že jsem si spletl čtrůdl s hovnem a že lhát klientům do očí je asi jediný způsob jak tam u nich vydělat. Kdo se na tuto k*rvárnu cítí, směle do toho. Tuto kombinaci jsem zřídil mé matce, na té mojí kombinaci jsou zcela jiné cifry, tam bych měl prodělat něco málo přes 300.000Kč. Taky super. Hned v pondělí zajdu na Kooperativu a tento cirkus si zruším nebo tam přestanu posílat peníze, to by mělo zaniknout dle smlouvy samo (pokud jsem to správně pochopil??). Investované peníze už zřejmě neuvidím, snad po mě nebudou chtít ještě nějaké doplatky, to bych jim tam vyskočil z kůže.
-4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 3. 2008 16:09 | xluke

lukexxx@seznam.cz staci mi jakakoliv kompletni kalkulace. Velice se tesim. Dekuji
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

27. 3. 2008 16:02 | Doležal

Tak to se omlouvám, příště to přečtu raději dvakrát. Zveřejnit co? Jiné banky něco zveřejňují, poplatky atd. Ti zveřejňují jenom výhody. Že si to ty, tak mi pošli mail a já ti pošlu výpočet kombinace, neboj bude to ze vším všudy. A pošlu ti výpočet jedno cyklovou kombinaci, abys viděl, že i méně výhodný cyklus není tak špatný jak se tvrdí. Pochopitelně doporučuji dvou cyklovou kombinaci. Kde ušetříš na poplatcích. Tak se těším na tvůj mail.
+27
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

27. 3. 2008 15:14 | xluke

nepsal jsem, ze jsem ztratil rodinu, ale ze ztrata rodiny byla cca 20 tisic za rok. Nic svetoborneho, ale po tom co jsem slysel od prodejcu ZFP ponekud zarazejici. Tahle diskuze opravdu nema smysl. Kazdy muze videt, ze proste nejste ochotni nebo schopni zverejnit jakoukoliv kalkulaci, ktera by alespon naznacovala, ze to funguje. Predpokaldam, ze rozumni lide si udelaji zaver sami. Zbytek uvitate na seminari.
+19
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 3. 2008 12:30 | Doležal

Děkuji ti za tvůj názor a musím okamžitě na něj reagovat. Ztratil jsi rodinu, jak jsi napsal a uvažoval jsi někdy o tom, koho to byla vina? Ja jsem rodinu neztratil a ani kamarády. Nechápu proč bych je měl ztrácet. Je to jenom ubohá výmluva postavená na lži. Uzamknutých 60 tisíc, jo a kde, ja nic uzamknutého nemám, jak zvláštní. Existuje jenom jediný zveřejněný výpočet který zhotovil asi podobný odpůrce jako ty. ZFP má výpočty už od začátku, každým rokem se mění. Už jenom to co se dává na základním semináři, se to dá jednoduše spočítat. Jen si vezmeš sazebníky, podotýkám sazebníky a ne nějaké pochybné informace. Spočítáte zisk a poplatky jak u st.sp. tak u jiných programů. Jednoduchým výpočtem. Jen si musíte dát práci ze ziskem, kdy se procenta nabalují. Musíte uvést dané procenta které jsou průměrné a ne minimální jako to dělá někdo, dosaďte si programy k tomu určené a ne programy konkurence. Stačí Vám na to tři A4 a máte to doma. Nějaké výpočty určitých tabulek, kde jsou zisky na minimum k tomu dosazené nějaké poplatky, které neodpovídají skutečností a které jsou mnohem nižší než jsou uvedeny. Pak je spoustu variant na kombinaci. Pak se nedivím, že to někomu vychází málo efektivně. Jednu takovou tabulku mám a nemá to hlavu ani patu. Autor udělal veliký guláš a ještě k tomu nemá přesné informace. Ty seminář nedoporučuješ a uvedl jsi, že je to manipulace do uzavření čtyřkombinace. Tak to je Vážný důvod, to potom nebudou chodit moje děti do školy, protože je tam manipuluji. ZFP je vzdělávací a prostředková společnost. Tak si to ještě stokrát přečti a pochopíš, možná. To je jako kdybych tady psal, nechoďte do autobazaru, protože Vám tam budou chtít prodat auto. A bych pravdu řekl, tvůj případ znám, potkal jsi černé ovce.
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

27. 3. 2008 11:16

Hele ja osobne jsem mel tu cest se ZFP spolupracovat. Celkova okamzita ztrata rodiny (za jeden rok) byla cca 20 tisic korun a ja mam stale jestet uzamknutych 60 tisic do nevim kdy. Zastupci ZFP (2 ruzni) lhali a slibovali nemozne. Je jen moje vina, ze jsem se nechal obelhat, i kdyz na moji obhajobu musim podotknout, ze to byl bratr me tehdejsi pritelkyne, takze jsem polevil v opatrnosti.
Zatim existuje jediny zverejneny vypocet a ten prokazuje, ze kombinace nefunguje. Az poskytnete neco jineho, relevantniho, muzeme se bavit dale. Navic nechapu, jak se muze na kalkulaci kombinace teprve pracovat. Ocekaval bych, ze po tech letech uz mate spocitane, jestli funguje, nebo ne.
Ja jsem zatim jednal v bankach s lidmi, kteri mi bud dokazali poradit, nebo priznali, ze nevi a dali mi dostatek materialu abych si to nastudoval. Jen se ZFP se mi stalo, ze mi lhali do oci.
Jeste jednou chci podotknout, ze nikoho neodrazuji od investovani, nebo vyuzivani danovych ulev. Jenom lidi upozornuji, ze se u ZFP se nedockaji toho, co jim bylo slibeno a jeste je v manipuluji do toho, co nechteli.
V zadnem pripade bych nikomu nedoporucil navstivit seminar ZFP. Jedna se o holou manipulaci, ktera ma za cil pouze vas vmanipulovat do uzavreni ctyrkombinace.
-18
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 3. 2008 9:54 | Doležal

Moc zajímavé, ale opět jenom mlžící názor na danou věc. Tak abych to upřesnil, ti tvoji specialisti bank, mě nikdy o ničem nepřesvědčili, nikdy mi nedali podklady k tomu abych jim uvěřil, pořád jenom píšou a tvrdí nějaké věci které nedokáži dokázat. Když jsem je poprosil o určitý model aby, dokázali neuvěřitelný ziskový rozdíl který tvrdili mezi T150 a B150 tak se dostavili jenom vyhybný manévry, přitom jsem modely viděl a věděl jsem 100% že mám pravdu. Co se týče kombinace, už se na tom pracuje a bude zveřejněna kalkulace. Pohádkové výnosy? Nevím co máš namysli, počítají se výnosy které jsou běžně . Mám kamarádku a ta dělá na pobočce, sní je spolupráce úplně někde jinde, můžeme spolu spolupracovat a zdokonalovat se, i když si myslím, že kamarádka už nemusí, spíše já se učím od ní. Tak nezavrhuji nikoho a je mi jedno kde člověk děla, jen musím vidět, že člověk opravdu chce a není jednostranný. Pokud mi chceš nabídnout banku kde mi řeknou opravdu všechno, tak tam rád půjdu. Bohužel mam jiné zkušenosti a ne jenom já. Například zajdi si na pobočku a zeptej se na IŽP a vyžádej si model a dostaneš odpověď že nic takového nemají. Zeptej se kolik celkově zaplatíš na poplatcích za 30let při částce 1000Kč odpověď žádná, zeptej se jaké vůbec poplatky tam jsou a v jaké časové kapsy se strhávají. Odpověď žádná. No a pak se zeptej jaké to má výhody, potom teprve zažiješ přednášku. Základní seminář není o tom aby z člověka byl hned rodinný poradce, ale o tom abychom si uvědomili nutnost spoření, k tomu získali základní informace a prostředky. Co budeš psát, až důchodová reforma tady bude, tak jako na Slovensku a v jiných státech, no a někdo si ty peníze v jejích rodinách vezme, co jim pak řekneš? No ono to přece stálo 1950Kč a to, že si mohli přivydělat například 30 000Kč o tom se raději nebudeš ani zmiňovat. Důchodová reforma nebude poslední akce na které se dá vydělat a chytřejší dokonce i zbohatnout. Neraď lidem jen jednu stranu, když to vezmeme, tak bych raději lidem doporučil základní seminář, aby si zajistili licenční číslo, slevovou kartu a základní informace. Pak bych jim doporučil se sejít ze svým sponzorem a chtěl bych, aby mi ukázal sazebníky, pak bych šel do banky a chtěl bych to samé, teda pokud by mi vyrozuměli. No a pak ať si člověk vybere. Ty děláš jakoby ten člověk platil 1950 jen za informace, ale že to má dalších spoustu výhod o tom už nepíšeš.
-20
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

27. 3. 2008 7:52 | xluke

Vsimnete si prosim. Ze zdejsi ZFP "odbornici" neuznavaji specialisty z bank. Je velmi pravdepodobne, ze nejlepsi odbornici nepracuji za obrovske penize v bankach... oni jdou radeji delat podomniho prodejce pojisteni v ZFP :)
Dale si vsimnete, ze nikdo ze ZFP se nebyl schopen ke kalkulacim zpochybnujicim kombinaci duveryhodne vyjadrit. Nejprve mlzi a potom zacnou slibovat pohadkove vynosy za nic :)
A do tretice, ano vim o tomto uveru za 3.5% na mnoho desitek let dopredu. Nabizel mi ho nejakej chlapek z lisky. Cili se jedna o bezny produkt, ktery dokaze zaridit kazdy. Ale tak uz to byva se supervyhodnymi nabidkami ZFP. Nabizeji zcela obycejne veci, ktere jsou v nejlepsim pripade tak dobre, jako u konkurence.
Pokud se nekdo opravdu zajima o financni produkty a optimalizace, doporocuji nejprve neco nastudovat na webu. Je zde spousta dostupnych informaci. Pote si zajdete do banky a ZDARMA se informujte na produkty, ktere vas zajimaji. Nechte si doporucit. Pote si vyzadejte kompletni popis produktu a kompletni obchodni podminky. Prectete a srovnavejte. Velmi pravdepodobne zjistite, ze si jste sami schopni poradit nejlepe.
Pokud nemate cas nebo chut investovat cas do svych investic (coz je podle me velka chyba, protoze jsou to vase penize) muzete pozadat o pomoc nejakeho renomovaneho financniho poradce a za jeho rady mu zaplatit. Upozornete ho ale predem, ze od nej zadne financni produkty nekoupite. Tim budete mit jistotu, ze vam bude doporucovat co je vyhodne pro vas a ne pro nej.
Svet financi je velice slozity. Jiste byste nesverili opraci slepeho streva "lekari", ktery byl na jednom seminari za 1950,- Kc. Premyslejte nad tim.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

26. 3. 2008 22:08 | Dušan

Je jasné, že se tyto programy dovedou po dvou letech samofinancovat. Pokud někdo chcete vědět jak toho dosáhnout tak si domluvte seminář ZFP Akademie. Tam se vše dozvíte a určitě na tom vyděláte. Po dvou letech se vaše programy dovedou samofinancovat na základě státních´dotací a daňových výhod. Už mám tento program nastavený 8 let a vydělávám ohromné peníze. Mám každý rok 36 tisíc na státních dotacích a k tomu ještě několi tisíc na výhodné dani a slevové kartě ZFPA. Více si najdete na našich stránkách www.zfp.cz
Nevěřte rádoby odborníkům z pojišťoven a bank. Ti neví o financích nic. Jedině v ZFPA se dozvíte jak správně fungují vaše finance. To co máte napsáno ve smlouvě nemusí být vždy pravda. My vám to dovedeme zařídit tak aby to pro vás bylo to nejlepší.
Mimochodem, víte o tom, že v dnešní době kdy se zvyšují sazby hypoték, tak je možnost si předzařídit úvěr za 3,5% již na mnoho desítek let dopředu? Stačí uzavřít stavebko na 3miliony cílové částky a vaše jistota do budoucna je jistá. Vše a ještě mnohem více se dozvíte na našem semináři.
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

24. 3. 2008 14:10 | xluke

Takze pokud si koupim auto o kterem mi tvrdi prodejce, ze pojede 200km/h, ale ono jezdi stejne jako vetsina ostatnich 160km/h tak je to v poradku? Pokud si laskave prohledenete prilozeny vypocet, zjistite, ze presne to se tyka kombinace. Pokud mate nejake relevantni udaje, ktere tuto skutecnost vyvraci, strasne rad si je poslechnu.
+17
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Viktor Kožený

podnikatel a kriminálník

Vratislav Randa

podnikatel, Tipsport

Viktor Kožený
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Vratislav Randa
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services