Interaktivní grafiky
Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank
Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla
Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více
Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky
Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Ivo Ulich
bývalý fotbalista a podnikatel
Roman Šmucler
podnikatel
100,00 %
z 1 duelů
0,00 %
z 0 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Prošlé potraviny: pohádka o kvalitě za hubičku
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
27. 9. 2011 13:22, jezevec
myslím že autor nepochopil, že tyto potraviny lidi obvykle kupují pro slepice, prasata, a neznačková domácí zvířata. představa, že by někdo nakoupil prošlou dětskou výživu skutečně pro dítě, je značně bizarní - zatímco domácí micina to sežere s chutí a bez jakékoliv újmy.
dále je třeba si uvědomit, že doba použitelnosti má samozřejmě nějakou rezervu - snad ani pan Vaněk z Pražského kulinářského institutu si nemyslí, že nějaká konzerva s trvanlivostí tři roky by byla bezvadná přesně jen do data doporučené spotřeby, a týden (měsíc) poté by se její obsah změnil na páchnoucí lezoucí a životu nebezpečnou materii. v tom limitu mezi datumem, kdy potravina je garantována jako bezvadná, a mezi datumem kdy se začne kazit či měnit - musí být desítky procent rezerva.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 19 komentářů)
2. 1. 2017 10:44 | BRAMBORA
30. 6. 2015 9:22 | pss
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
15. 12. 2012 2:28 | Hrrman Norman
18. 12. 2011 17:27 | Petr
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
28. 9. 2011 12:51 | Fany
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
28. 9. 2011 12:43 | Hugo
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
28. 9. 2011 11:18 | Fany
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
28. 9. 2011 8:39 | ahoj
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
28. 9. 2011 7:29 | Fany
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
27. 9. 2011 20:06 | Archimonde
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
27. 9. 2011 15:29 | Pavel
27. 9. 2011 13:22 | jezevec
dále je třeba si uvědomit, že doba použitelnosti má samozřejmě nějakou rezervu - snad ani pan Vaněk z Pražského kulinářského institutu si nemyslí, že nějaká konzerva s trvanlivostí tři roky by byla bezvadná přesně jen do data doporučené spotřeby, a týden (měsíc) poté by se její obsah změnil na páchnoucí lezoucí a životu nebezpečnou materii. v tom limitu mezi datumem, kdy potravina je garantována jako bezvadná, a mezi datumem kdy se začne kazit či měnit - musí být desítky procent rezerva.
27. 9. 2011 13:15 | Vladimíra Lokšová
27. 9. 2011 12:39 | Bob
27. 9. 2011 12:32 | expet na krize
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
27. 9. 2011 12:16 | kuo
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
27. 9. 2011 12:11 | losnuevosvidentes
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
27. 9. 2011 10:28 | libor
27. 9. 2011 9:55 | Zničeným zemědělstvím to začíná