Interaktivní grafiky
Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank
Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla
Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více
Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky
Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Jitka Hurábová
podnikatelka, LD Seating
Jaroslav Vostatek
ekonom
0,00 %
z 0 duelů
0,00 %
z 0 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Minimální kuchyně za 3610 korun: navždy sbohem, konzervy!
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
8. 2. 2013 10:17, Fredy
Pane Kašpárku, kdo Vám vaří? ..... :)
Námět je super, většinou máte pravdu, ale jako vždy je tu ALE ...
Když jsem prohlédl seznam, tak třetinu věcí z toho nepotřebuji, ale chybí mi tam například tlakový hrnec (po našemu tlakáč), se kterým se dá udělat mnoho jídel. Vařím sice jen o víkendu, ale rád a jsem tak trochu labužník. Tudíž žádná těžká, mastná jídla plná mouky, umělého tuku a chemických polotovarů neznámého původu. K tomu, abyste mohl dobře a chutně uvařit, tak potřebujete především kvalitní ingredience, vyzkoušené recepty a postupy a pak nějaké to kuchyňské vybavení. A v čem Vám dám za pravdu je to, že toho opravdu moc nepotřebuji. Z toho, co jste uvedl, tak asi 2/3 a pak pár drobností, které tam nemáte.
Kdyby si lidé pořizovali kuchyně podle toho, jaké vybavení budou skutečně potřebovat, tak by jim stačil kredenc, jako mívaly naše babičky. A jak uměly vařit .... :)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 9 komentářů)
3. 10. 2021 12:43 | Martin
11. 5. 2017 21:48 | hynek
8. 2. 2013 22:02 | tata
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
8. 2. 2013 12:35 | Fredy
Citace - KYSOŇ / 08.02.2013 11:31
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
8. 2. 2013 12:18 | Marcela
8. 2. 2013 11:31 | KYSOŇ
8. 2. 2013 10:17 | Fredy
Námět je super, většinou máte pravdu, ale jako vždy je tu ALE ...
Když jsem prohlédl seznam, tak třetinu věcí z toho nepotřebuji, ale chybí mi tam například tlakový hrnec (po našemu tlakáč), se kterým se dá udělat mnoho jídel. Vařím sice jen o víkendu, ale rád a jsem tak trochu labužník. Tudíž žádná těžká, mastná jídla plná mouky, umělého tuku a chemických polotovarů neznámého původu. K tomu, abyste mohl dobře a chutně uvařit, tak potřebujete především kvalitní ingredience, vyzkoušené recepty a postupy a pak nějaké to kuchyňské vybavení. A v čem Vám dám za pravdu je to, že toho opravdu moc nepotřebuji. Z toho, co jste uvedl, tak asi 2/3 a pak pár drobností, které tam nemáte.
Kdyby si lidé pořizovali kuchyně podle toho, jaké vybavení budou skutečně potřebovat, tak by jim stačil kredenc, jako mívaly naše babičky. A jak uměly vařit .... :)
8. 2. 2013 10:10 | Martin
8. 2. 2013 7:48 | Aleš Müller