Ertrag und Sicherheit: Výnos a solidní nejistota podruhé

Aleš Tůma | rubrika: Když se řekne | 2. 12. 2013 | 658 komentářů
Před více než dvěma lety jsme psali o praktikách finančních poradců firmy Ertrag & Sicherheit. Změnilo se od té doby něco? Ano, změnilo. Přitvrdili.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

11. 8. 2016 20:37, Martin V.

Dobrý den,

Nedá mi to a musím reagovat na další nesmyslné lži, které tady šíří obhájce ES ze Slovenska.

Já jsem investoval do ICM v 6/2012, tedy před více jak čtyřmi roky! Po dvou letech jsem tento unikátní produkt raději opustil a to se ztrátou 20%.
Stačí se podívat do této diskuze, jaká se proti tomu strhla vlna nevole od oveček ES, kteří tvrdili, že jsem měl dodržet minimálně pětiletý horizont. Za poslední dva roky jsou všichni klienti ve ztrátách 40%-60%. To znamená, že bych po čtyřech letech měl na svém portfoliu celkovou ztrátu 52%-68%.
A jak by se zachoval můj poradce z ES? Pozval by mě do hotelu Hilton Praha (jako zval své klienty v ICM pan Vlastimil Novák) a nechal by mě podepsat přechod do nové banky Frick s tím, že je to to nejlepší řešení??? Tohle je poradenství za které klienti celkem na poplatcích zaplatili statisíce (handlingy, vstupní poplatky, průběžné poplatky v ICM ….)??!!

Sakra vždyť sama společnost ES nevydrží s jedním obchodním partnerem více jak 5let!!! Nechápu ty klienty, kteří pořád věří, že se to změní k lepšímu a že nyní už konečně bude mít ten jejich kamarád z ES pravdu a ten nový produkt konečně bude vydělávat.

Můžete mi vysvětlit, jak je možné, že po tak dlouhé době najednou zjistíte, že to ICM vlastně nedělá dobře a že ho úplně utnete a všechny klienty převedete zase někam jinam?

Samozřejmě za další poplatky, které mimochodem ani na první schůzce raději nezmiňujete. Mluvil jsem z účastníkem toho jednání v hotelu Hilton Praha a podle vyprávění jsou to stejné praktiky jako mají šmejdi na důchodcích. Vysvětlete mi prosím, jak si majitelé společnosti ES vybírají produktové partnery (Shedlin, EVVE nebo ICM)? To je jediným kritériem výše provize, kterou ta společnost ES nabídne?

A jak je možné, že si žádný ten ředitel s desítkami let zkušeností nezjistí, že to taky může být průser?

Pokud to shrnu, tak bych čistě matematicky nemohl být nyní v plusu ani kdybych produkt ICM měl 6let a tak dlouho ho ES na českém trhu ani nezprostředkovávala! Takže podle mého stavu portfolia má společnost ES za posledních pár let 3 velké problémy – Shedlin insolvence a žádné zázraky s výplatou se nekonají (30% v Číně snad neberete jako úspěch), EVVE v insolvenci a v ICM ztráty klientů přes 50%.

Evolution fondy jsou doporučené na minimálně pět let?

No tak to je při pohledu na výše zmíněné radost pro klienty, protože jim je spravuje ICM a s ním už ES nechce na určité bázi vůbec spolupracovat! Takže pokud to bude jako s jejich ICM koši, tak za pět let tu ten fond taky nemusí vůbec být v tom horším případě a nebo v tom lepším tu bude, ale bude ve ztrátě a všechny ovečky z ES budou svým klientům vysvětlovat, že teď je lepší přejít do jiných fondů (samozřejmě už potřetí se vstupním poplatkem)! Mám pravdu?
Při pohledu na poslední produktové omyly ES to vypadá pro klienty na klidné spaní a zářnou budoucnost.

Úplně jsi mě dostal tím, že jsi schopný napsat: „hádam si nemyslíš, že všetci klienti a ľudia sú blbý a nechajú sa manipulovať a z najlepších Franklinov pojdu do Evolution fondov, pretože im "to ich poradca" vnúti? To skúšaj na niekoho iného“ – tím jako chceš říct, že ten pokus od poradce ES je v pohodě a klient, který se nechá zmanipulovat je blbý?
Tak tohle je ten pohled poradce ES? Zkusím ho přesunout z nejlepších Franklinů za poplatek do Evolution fondu a pokud bude tak blbej, že do toho půjde, tak je to jeho chyba!

Úžasný popis etického kodexu společnosti! Palec hore kámo

Ještě mě napadá jedna perlička, které ale snad ani nevěřím!

Jestli bude ES používat platformu MOVENTUM, tak pak si musí někteří ředitelé asi pořádně propláchnout ústa, protože si moc dobře pamatuji, jak mi pan Vlastimil Novák ještě před dvěma roky říkal, že platforma Moventum je před krachem, že platforma mě sežere na poplatcích a že u nich mám přeci předplacený investování na přímo!!!
Snažil se mi vysvětlit, jak platforma okrádá klienty a jak oni jsou proti těmto praktikám a že by on sám nikdy nemohl nabízet jinou než podle něho přímou cestu!!!

Co bude dnes říkat klientům? To jsou všechny ty ovce v ES tak slepý, že nevidí, jak s nimi tihle zloději nad nimi „ojebávají“????

Přeci nemůžu během několika let tolikrát popřít to, co prezentuji a ještě dělat, že se vůbec nic neděje!!!!

Jak píše slovenská ovečka: Lidi nebuďte prosím blbí a nenechte sebou manipulovat.

Nás klientů ES už přišlo o peníze bohužel dost!!!!!!!

S pozdravem

Icm Martin V.
Icm.martinv@gmail.com

+154
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

16. 3. 2017 1:00, ...

:)
http://sdeleni.idnes.cz/phoenix-investor-kvalitni-a-profesionalni-investicni-poradenstvi-s-lidskym-pristupem-gt7-/zpr_sdeleni.aspx?c=A170228_092056_zpr_sdeleni_rest

-10
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 658 komentářů)

22. 1. 2016 14:03 | Pepa

Kliente Es jestli chceš, napiš mi na jossus@seznam.cz a my ti poradíme jak dál.Neboj podruhé platit HDL nebudeš...Pepa
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 1. 2016 14:00 | Pepa

J.G. Ty možná nejsi špatný chlap. Uvědom si ale, že hlavou zeď neprorazíš a tolik příspěvků nepomáhá, aby jsi pochopil že, tato firma na jednu stranu naučí lidi investovat, ale na druhou stranu si za to nechá hooodně zaplatit.To raději nerozebírám produkt. Ve víkend si vem kalkulačku a spočítej si kolik musí tvůj tým vybrat od investorů na poplatcích, aby jsi se dostal aspoň do šestky a je jedno, jestli s týmem, nebo bez. Zapomeň a půlroky a další stupidity to už by byly částky astronomické.Pak si spočítej, co za to, odečti náklady včetně seminářů a zjistíš, že jste na tom všichni stejně, blbě. A to ještě to nejhorší máte naštvané investory, kteří hledají rady a lepší servis jinde.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 1. 2016 14:00 | klient ES

Josef , děkuji za info, na arbitra se určitě obrátím a doporučuji všem aby tuto možnost využili,... Také mi říkali že poplatek 55tisíc je za to, že to mám na přímo, že ostatní společnosti Vám strhávají určitá % z objemu investice každý rok a zaplatím u nich mnohem víc než u ES. Ale po čase jsem zjistil když si zainvestujete např. přes Conseq classic do Franklin Templeton, jediným poplatek je vstupní poplatek z každé investované částky a navíc na něj můžete dostat i slevu až do výše 100%.
J.G. tobě nestačí vstupní poplatek jako provize za zprostředkování? Všem ostatním totiž stačí...takže vy nejste kuřata, jste pěkně nenažraný prasata !!!
+8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 1. 2016 12:28 | J.G.

Hlavne, že ty Pepa si pracoval pre ES a potom spoločnosť ohováraš po weboch...taký ľudia sú v živote najhorší, a pľul by som na nich... .
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 1. 2016 10:54 | Pepa

Martine V. že se na toho hňupa J.G. nevykašleš, vždyť on je úplně marný. By mě zajímalo, kdy pracuje, vlastně on nemusí, stačí když nažene stádo na seminář. Napsal jsem ti mail, zkus mi odpovědět.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 1. 2016 10:33 | J.G.

Oprava - Ani kura nehrabe v dnešnej dobe zadarmo.
http://transparentne.info/ertrag-sicherheit/investicne-programy
Čau
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 1. 2016 10:31 | J.G.

(Jen nechápu, kdo Tě za tohle může platit! Jak můžeš tvrdit, že jsi „obor Asset Management v minulosti robil“, když minutu předtím napíšeš, že vstupní poplatek 5,25% si neúčtuje ES??) - máš v tom zmatok ako vždy Martin V.:
- ES si účtuje za jednorázový vstup do fondov províziu 3% a 5,25% je vstupný poplatok - ážio od fondových spoločností za vstup fondu. Prever si ich cenníky než niečo napíšeš. Časť sa im z ažia može poradcom ES vraciať, ale neviem presne koľko... . Ani kurva nehrabe v dnešnej dobe zadarmo.
55 tisíc CZK je poplatok pre celú 4. člennú rodinu / 1. Adresa a majú v tom veľké výhody. Platí za 14 násobok z pravidelného investovania.
- pri podielových fondoch min. mesačná ínvestícia 50 EUR / 1000 CZK, min. jednorazová 2.500 EUR / 65.000 CZK, - depozit v Lichtejnštajnsku - poplatok za založenie účtu obsahuje možnosť otvoriť ďalšie 3 účty v rámci rodiny zdarma s dedičským právom na deti - vedenie a on-line prístup k majetkovému účtu bez poplatku. - switchovanie podielov medzi fondami a výbery zdarma s likviditou do 1 týždňa max. 2 týždňov. Poradca, ktorý ponúka - resp. vnucuje 1 klientovi hneď plný handling 55.000 CZK / 2100 EUR je neseriózny a debil.
Na produkt ICM na opýtaj viacerých českých Asset managerov a povedia Ti svoj názor - p.Burda, Metatron Capital, Daniel Gladiš / Vltava fond a iný - choď za nimi nikto Ti v tom nebráni... .
ICM tu prezentuje 8. ročnú zpriemerovanú výkonnosť a nie za x rokov :)
http://i-c-m.li/wp-content/uploads/2015/12/gFP_I_en_2015_11.pdf
Ja osobne považujem ICM za rizikovejší produkt, pretože akcie, ktoré nakupujú so dosť volatilné, ale aj, tak podľa toho či má klienti Private Banking, Manažované alebo Dlhopisové portfólio. Zasa k tomu dodám je to o tom ako si to klient a poradca nastaví.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 1. 2016 9:00 | Martin V.

Milý J.G.,
Tak teď jsi ukázal, že jsi úplný amatér!! Jen nechápu, kdo Tě za tohle může platit! Jak můžeš tvrdit, že jsi „obor Asset Management v minulosti robil“, když minutu předtím napíšeš, že vstupní poplatek 5,25% si neúčtuje ES?? Každé malé dítě ví, že vstupní poplatek je poplatek pro zprostředkovatele a většinou jde ve 100% za ním. Tedy těchto 5,25 Vám jde v plné výši do společnosti a následně do provize!!!
Přesně tyto lži vedou k tomu, že okrádáte klienty a prodáváte handling za 55tis jako něco úžasného! Jsi pouze lhář nebo úplný finanční negramot!!
A to, že se převáděli všichni klienti kvůli nové provizi z Franklinu do těch Evolutionů se už také řešilo na více diskuzích!!!
Táák a teď jsi začal alespoň u ICM trochu poodkrývat pravdu. To vaše zhodnocení necelých 60% za posledních Xlet totiž v sobě zahrnuje pravděpodobně veškeré kupony vyplacené v daném období, ale klienti mají pouze část a pokud jim propadne jeden, dva, tři nebo čtyři koše v portfoliu, tak mají ztrátu 50-60%. Drží čtyři shnilé akcie a nemají žádné další koše, které v dalších měsících v těch vašich průměrech možná generují zhodnocení.
Klienti jsou tedy ve ztrátě, kterou nemají ani při dodržení horizontu šanci srovnat! Vy ale budete tvrdit, že se jim daří!!!
Je vidět, že jsi zkušený Asset Manager a rád bych viděl toho TOP fondového manažera, který Ti chválil ICM.
Pokud existuje, rád se s ním setkám !!!...
S pozdravem Icm Martin V. Icm.martinv@gmail.com
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 1. 2016 8:31 | J.G.

To je jedno Martin V., že nikto z diskutujúcich nemá skúsenosť s I.C.M., ale obor Asset Management som v minulosti robil a viem ako sa vyvíjajú účty klientov v týchto aktívne riadených produktoch. Aj, keď záleží či sú to len akcie, kombinácia akcie - dlhopisy alebo napr. opcie alebo len dlhopisy. Či je portfólio dynamické, vyvážené, konzervatívne...atď. Ja výsledkom ICM tiež verím. A hlavne ako sa to spravovanie nastaví s klientom.
http://i-c-m.li/wp-content/uploads/2015/12/gFP_I_en_2015_11.pdf
Výsledok 58,85% priemernej ziskovosti ich všetkých klientov.
Na každom klientovi záleží v akom období vstúpi do Správy portfólia a podľa sa mu vyvíja aj jeho obchodný účet.
ICM považujem za jedno z naj produktov na trhu a potvrdili mi to v ČR aj iný - jedni z najlepších českých fondových manažerov, ktorí tento produkt poznajú.
ICM predávajú aj iné firmy v Európe, viem o jednej spoločnosti v Slovinsku - v ČR, SR, Poľsku a Rakúsku sa k nemu dostaneš len cez ES Investments.
Franklin nie je jediný produkt, ktorý je naj. cez ES - počkaj si časom na Evolution Value Funds a prídu aj nové fondy, zatiaľ sú na trhu 2 roky na rozdiel od Franklinu od r.1945
Zvyšovanie gramotnosti ľudom je užitočné, ale jediný najvačší vtip si v diskusii ty Martin V. :) opeť ráno idem do práce s úsmevom na tvári :)
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 1. 2016 8:08 | J.G.

To ťažko pochybujem, aby niekto z poradcov nútil klientov prevádzať svoje podiely z Franklinu do Evolution fondov, možno po rokoch ak vo Frankline mali zisk a otvorili si nový fond.
Provízia je 3% a vstupný poplatok 5,25%, ktorý si neúčtuje ES, ale fondový manažéri, ktorí sa fondy nestarajú z lásky k ľudom. Ak klient ma zaplatený a jeho rodina handling províziu 3% už neplatí.
Na IČO sa živí tisíce ďalších poradcov, realitných maklérov, poisťovákov atď... .
Na kvalitné investičné produkty nikto nebude písať nič pozitívne - žijeme v postkomunistikých krajinách plných závisti.
Firma funguje centrálne z Rakúska 30 rokov na trhu od r.1985 - spametaj sa čo píšeš a zrovnaj si to v hlave. Vaše Bullshity ma urážajú.
http://transparentne.info/ertrag-sicherheit/investicne-programy
Nájdi si opeť niečo lepšie... .
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 1. 2016 23:55 | Josef

Se společností mám špatnou zkušenost. Jednoznačné pochybení poradce a následná reklamace byla zpochybněna a napadnuta. Pomohlo až řízení před Finančním Arbitrem, které skončilo smírem v podobě navrácení 1/2 jejich poplatku, který jsem zaplatil. Doporučuji všem, co mají pocit, že byli poškozeni podat podnět k šetření na www.finarbitr.cz a dále na ČBN. Běh na dělší trat, ale rozhodně se vyplatí.
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

21. 1. 2016 21:50 | Martin V.

Milý Duke,
ty nejsi jenom ovečka ES (a určitě tím pádem i klient), ale co tohle:
kamarat X kamarád, vymenil jse X vyměnil se, meles za nesmysli X meleš za nesmysly, jejich maili X jejich maily, se s tym strapnujes X se tím ztrapňuješ
Dále jsem nenapsal, že jsem přišel o všechno, ale že jsem přišel o prostředky a všechno jsou to produkty, které nabízela exkluzivně ES!!!
Trochu rozdíl, co říkáš??? Chápu, že to píšeš v rychlosti, ale tohle je fakt už moc!!!!
Ohledně Shedlinu jsi úplně mimo: Není investice do Dubaje !!!! , ale Abu Dhabí a tam je to na 90% o stoprocentní ztrátě!!!!!
Toto potvrdil přímo pan Křížek i p.Zettl, když jsme u ověření faktů Čínu už řeší německá právní kancelář celkem dlouho a ještě na dlouho to vypadá, tak bych nebyl zatím tak optimistický a Latina je na tom dost špatně! Podle všeho je zase nějaký místní partner v insolvenci a ztráta je tam už teď vysoká !!! To neřeším aktuální kurz tamní měny.!!!
No a na to odškodnění klientů v EVVE se vysloveně těším!
Divné je, že o tom pan Křížek nic nevěděl a pan Zettl se nehodlal bavit o žádném pochybení ES !!!???
S pozdravem
Icm Martin V. Icm.martinv@gmail.com
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

21. 1. 2016 21:30 | ES klient

J.G. od koho jsou v EVO ty 3mld. korun? od stávajících klientům kterým jste převedli Templeton fondy jen aby jste získali novou provizi a ještě jim naúčtovali zdvojené poplatky- prasárna největší.
Takže Vy máte ve smlouvě klauzule a konkurenční doložky. Další šrot, živíte se na IČO a můžete si snad odcházet kam chcete a ským chcete. U vás to asi nejde.
o ES jsem nenašel jedinou pozitivní zprávu na internetu či diskuzy. Takže na tom co se zde a na jiných diskuzích řeší bude nejspíš pravda.
+12
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 1. 2016 21:26 | Martin V.

Zdravím, ten kdo ví..,
Já jsem si celkem jist, že máte v tomto pravdu a pan Křížek vydělává značné částky v řádech milionů, stačí se podívat na justici a výsledky českého sročka za rok 2014. O to horší mi přijde, že dohodu, kterou se mnou uzavřel, zrušil pan Křížek z důvodu, že přišel nyní na začátku roku o několik milionů, zřejmě EUR, a má sám své problémy!!!??
Dlouhou dobu mě ujišťoval, že jeho slovo platí a pak napíše jednu větu, že dohoda již není možná!!!! Takhle se v byznysu nejedná a vypovídá to něco o jeho úrovni, nemyslíte?
Zřejmě je pan Křížek blázen!, protože kromě osobního jednání v Londýně jsme spolu byli v kontaktu poté ještě několikrát a vždy mě ujišťoval, že vše platí! Potom všem, co mám k dispozici za komunikaci, pak od všeho odstoupí, což mi doopravdy nedává smysl!!!!! Ale to nedávají ani produkty od ES... !!!
Jinak koukám, že se tady střídá jeden diskutující za druhým a každý sem vkládá jednu a tutéž tabulku s historickými výsledky ICM, které "tak trochu" neodpovídají realitě výsledků klientů. :-)
Nikdo z diskutujících však nemá vlastní zkušenost z produktem ICM a také se nám nějak prodlužuje postupně horizont investice a rizikovost tohoto produktu. Docela úsměvné..... !!!!
Milý Dane, kdybych si měl po cca šesti letech s ES nastavovat rentu z jejich produktů, tak bych si musel začít pravidelně doplácet, abych se vůbec dostal na to, co jsem investoval! Renta v podání těchto produktů není úplně reálná, že? Jediným kvalitním produktem byly fondy Franklin Templeton, ale ty si může každý pořídit na českém trhu téměř všude a nemusí platit předražené handlingy, že? Takže sice dobrý produkt ale zase s dvojitým poplatkem.... !!!
Chcete mi říct, že produkty Shedlin, EVVE nebo ICM akciové koše patří mezi nejlepší na trhu?
To snad nemyslíte vážně :-) !!
Komerční sdělení o zvyšování finanční gramotnosti společností ES beru jako velice dobrý vtip :-) i když, já jsem si také po ztrátách se společností ES musel výrazně zvýšit finanční gramotnost, abych pochopil jací jsou to šmejdi! a jakým způsobem profitují na české finanční gramotnosti!!!
S pozdravem
Icm Martin V. Icm.martinv@gmail.com
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

21. 1. 2016 19:00 | Dan

Jeste neco anonyme, klidne si tady pomlouvejte do soudnyho dne nejsem zastance MLM, ale jednou lidi pochopi, ze jim bude 50 - 60 let a najednou telo prestane vladat delat a bude potrebovat duchod - vzdy se bude muset platit najem, jidlo atd...zajit si babicka a deda s vnuky na limonadu, zakusek do mesta, do prirody na piknik...atd, ale tady v CR jednou budou CHUDOBINCE...atd.
Lidem to jednou hodne tezce dojde - co je to soukroma renta, nastaveni planu vyberu atd..., ale to uz budou stari a budou si jenom bouchat hlavu o zed pokut budou zivorit v starobe... . At ES dela business jak chce, ale vim, ze jejich produkty patri jedni z nejlepsich na ceskym trhu i kdyz je tady toho vic na vyber na investovani treba napr. Arca Capital atd... .
http://sdeleni.idnes.cz/e-s-investments-se-zapojila-do-projektu-zvysovani-financni-gramotnosti-1or-/eko-sdeleni.aspx?c=A150330_090219_eko-sdeleni_ahr
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 1. 2016 18:45 | Dan

Martin V. je na to HLOUPY, aby si dokazal sve penize zhodnotit a NETRPELIVY...muze se tady klidne chlubit, kolik si vydelal, ze mel na investici do I.C.M., ale tyhle menezovany portfolia Asset spolecnostma jsou na 7 - 10 let a vice - zejmena rozhodne kdyz se tam obchoduji akcie.
Na zaklade rent, MLM a vyplaceny naslednych proviz funguje vice spolecnosti na trhu OVB, ZFP akademie ty maju svych problemu dost, Partners, Broker Consulting, Salve Finance atd... ne jenom ES Investments.
Tyhle vysledky nespochybnuji ani ja a delam finance celej zivot... .
Perfomance v % I.C.M.
11 / 2015 MONTH / YEAR managed Fund Portfolio (gFP I)
http://i-c-m.li/wp-content/uploads/2015/12/gFP_I_en_2015_11.pdf
Performance since inception: 58.85 % Performance of past years. 2014 + 0.28 % 2013 + 3.10 % 2012 + 13.41 % 2011 – 10.80 % 2010 + 15.33 % 2009 + 17.62 % 2008 + 9.21 % 2007 + 9.75 %
V jednom s Tebou souhlasim anonyme, ze kdo ma moc chce jeste vic...a lidi jsou lakomci, prasata, hlavne lidi v postkomunistickych zemich. Mozna, tak Warren Buffet je vyjimka na to kolik toho ma jakou a skromnou zivotni uroven a snida napr. v Mc Donaldu nekdy :)... .
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 1. 2016 18:09 | ten, kdo ví..

..tak Ti nevím, milý Martine, vcelku Ti fandím, ale nechápu, že dodnes nevíš, kolik tito lidé vydělávají, že se tomu "JAKO!" divíš, to je dost podezřelé, každy jeden, kdo prošel semináři ES, plus všichni, kterým to oni pak řekli to ví, protože je to jeden ze ZÁKLADNÍCH taháků pro lidi na ktere je lákají, všechny "B" pozice mají DOŽIVOTNÍ RENTY + VYPLATU Z NASLEDNÝCH PROVIZÍ, CO VRACÍ Z agia fondy zpet do ES + MĚSÍČNÍ vyplatu, v řádech milionů, pan Křížek, hrubym odhadem cca 4MILIONY měsíčně...!!!! logicky, Ti nemohl nic dát, protože by to byl PRECEDENS, to by pak potom chtěli všichni, LOGICKY!! Byl by blázen, kdyby s Tebou vubec jednal... samozřejmě všechny by nas mohli odškodnit a z jejich životní urovně by to neubralo ani MILIMETR, ale kdo má moc, chce ještě víc.. znáš to, jsou to ve směs šílení lakomci a mamonáři.. tak to prostě je, hold lidi... (jsou prasata)
+34
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 1. 2016 11:27 | Duke

PS: Klidne vsechno zmazte pane Plesko, ale nejdrive bych ukoncil Alese Tumu... . Pac tohle jiz neni normalni co delaj tyhle pojistovaci spolecnosti a lidi ES - dookola same pomluvy na diskusich jak male deticky ve skolce :) Dekuji za zprestreni dnesniho dopoledne.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 1. 2016 11:02 | Gabriel Pleska

Duke, všechny příští příspěvky s debilními chcípáky, jakož i jinými nadávkami mažu. Hezký den a pěkné kočkování všem diskutujícím.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 1. 2016 10:06 | Duke

To tezko Martine V. :) ty ses jedinej klient, kteri vsude mozne po webech vypisuje, ze prisel o vsechno... . Pokud by tam rachli klienti o 40 - 65% davno to ES davno nemuze nabizet a I.C.M. by se stahli z trhu... .
Vykonnost roku 2015 http://i-c-m.li/wp-content/uploads/2015/12/gFP_I_en_2015_11.pdf
Vidim jejich zprumerovanou ztratu klientu neco pres -14% mezi 05- kveten az 09-zari/2015
Od rijna 2015 to kluci v I.C.M. zvedaj zpatky... . Prosinec 2015 nevidim.
Jeste nevim jestli jsi sel do Manazovanyho portfolia nebo Privatniho bankovnictvi, ale to je jedno... .
V EVVE pokud vim klienti budou majiteli ES plne odskodneny - muj kamarat mel od nich investici do zlata.
Co se tyce Shedlinu Dubaj muze byt problem vymenil jse tam spravce, s Cinou jsou nejaky tahanice, ale to vyresi nejaka nemecka pravni kancelat a Latinska Amerika bezi normalne, tak nechapu co tady meles za nesmysli, ze jsi prisel o vsechno... .
Jeste me hodne zaujalo Martine V., jeden koment, ktery jsi psal J.G. a jestli zpochybnujes tyhle vysledky:
Performance since inception: 58.85 % Performance of past years. 2014 + 0.28 % 2013 + 3.10 % 2012 + 13.41 % 2011 – 10.80 % 2010 + 15.33 % 2009 + 17.62 % 2008 + 9.21 % 2007 + 9.75 %
Pokud by spolecnost I.C.M. prezentovala vysledky oficialne klientum - na jejich webu, ktere neodpovidaji realite hodne rychle by jim v Liechtensteine odebrali licenci, dostali tafku od jejich organi a pokud vime, tam je financni dozor hodne prisny a zakony jsou nastavene uplne jinak...jak v nasich bananovych republikach CR nebo Slovensku.
(Ti samí klienti přišli v roce 2015 o 50% a více! Je hezké, že ukazuješ nějaké výkony, které stejně neodpovídají realitě, ale to už jsem kdysi psal)
Martine V. radeji v zivote neinvestuj...ty ses jenom malej usmevej klucinka :) a male dite, neumis si uznat vlastnou chybu v zivote a jeste mezi diskuse pchas - rozebiras nejvyssi lidi z ES a prezentujes jejich maili...a jen vice se s tym strapnujes.
Ja nejsem ovecka ES, ale jejich klient, kteri si normalne spori do vice fondu... . Sbohem
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Spočítejte si

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Linda Vavříková

podnikatelka, Allegria

Mojmír Čapka

podnikatel, Brisk

Linda Vavříková
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů
×
Mojmír Čapka
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services