Ertrag und Sicherheit: Výnos a solidní nejistota podruhé

Aleš Tůma | rubrika: Když se řekne | 2. 12. 2013 | 658 komentářů
Před více než dvěma lety jsme psali o praktikách finančních poradců firmy Ertrag & Sicherheit. Změnilo se od té doby něco? Ano, změnilo. Přitvrdili.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

11. 8. 2016 20:37, Martin V.

Dobrý den,

Nedá mi to a musím reagovat na další nesmyslné lži, které tady šíří obhájce ES ze Slovenska.

Já jsem investoval do ICM v 6/2012, tedy před více jak čtyřmi roky! Po dvou letech jsem tento unikátní produkt raději opustil a to se ztrátou 20%.
Stačí se podívat do této diskuze, jaká se proti tomu strhla vlna nevole od oveček ES, kteří tvrdili, že jsem měl dodržet minimálně pětiletý horizont. Za poslední dva roky jsou všichni klienti ve ztrátách 40%-60%. To znamená, že bych po čtyřech letech měl na svém portfoliu celkovou ztrátu 52%-68%.
A jak by se zachoval můj poradce z ES? Pozval by mě do hotelu Hilton Praha (jako zval své klienty v ICM pan Vlastimil Novák) a nechal by mě podepsat přechod do nové banky Frick s tím, že je to to nejlepší řešení??? Tohle je poradenství za které klienti celkem na poplatcích zaplatili statisíce (handlingy, vstupní poplatky, průběžné poplatky v ICM ….)??!!

Sakra vždyť sama společnost ES nevydrží s jedním obchodním partnerem více jak 5let!!! Nechápu ty klienty, kteří pořád věří, že se to změní k lepšímu a že nyní už konečně bude mít ten jejich kamarád z ES pravdu a ten nový produkt konečně bude vydělávat.

Můžete mi vysvětlit, jak je možné, že po tak dlouhé době najednou zjistíte, že to ICM vlastně nedělá dobře a že ho úplně utnete a všechny klienty převedete zase někam jinam?

Samozřejmě za další poplatky, které mimochodem ani na první schůzce raději nezmiňujete. Mluvil jsem z účastníkem toho jednání v hotelu Hilton Praha a podle vyprávění jsou to stejné praktiky jako mají šmejdi na důchodcích. Vysvětlete mi prosím, jak si majitelé společnosti ES vybírají produktové partnery (Shedlin, EVVE nebo ICM)? To je jediným kritériem výše provize, kterou ta společnost ES nabídne?

A jak je možné, že si žádný ten ředitel s desítkami let zkušeností nezjistí, že to taky může být průser?

Pokud to shrnu, tak bych čistě matematicky nemohl být nyní v plusu ani kdybych produkt ICM měl 6let a tak dlouho ho ES na českém trhu ani nezprostředkovávala! Takže podle mého stavu portfolia má společnost ES za posledních pár let 3 velké problémy – Shedlin insolvence a žádné zázraky s výplatou se nekonají (30% v Číně snad neberete jako úspěch), EVVE v insolvenci a v ICM ztráty klientů přes 50%.

Evolution fondy jsou doporučené na minimálně pět let?

No tak to je při pohledu na výše zmíněné radost pro klienty, protože jim je spravuje ICM a s ním už ES nechce na určité bázi vůbec spolupracovat! Takže pokud to bude jako s jejich ICM koši, tak za pět let tu ten fond taky nemusí vůbec být v tom horším případě a nebo v tom lepším tu bude, ale bude ve ztrátě a všechny ovečky z ES budou svým klientům vysvětlovat, že teď je lepší přejít do jiných fondů (samozřejmě už potřetí se vstupním poplatkem)! Mám pravdu?
Při pohledu na poslední produktové omyly ES to vypadá pro klienty na klidné spaní a zářnou budoucnost.

Úplně jsi mě dostal tím, že jsi schopný napsat: „hádam si nemyslíš, že všetci klienti a ľudia sú blbý a nechajú sa manipulovať a z najlepších Franklinov pojdu do Evolution fondov, pretože im "to ich poradca" vnúti? To skúšaj na niekoho iného“ – tím jako chceš říct, že ten pokus od poradce ES je v pohodě a klient, který se nechá zmanipulovat je blbý?
Tak tohle je ten pohled poradce ES? Zkusím ho přesunout z nejlepších Franklinů za poplatek do Evolution fondu a pokud bude tak blbej, že do toho půjde, tak je to jeho chyba!

Úžasný popis etického kodexu společnosti! Palec hore kámo

Ještě mě napadá jedna perlička, které ale snad ani nevěřím!

Jestli bude ES používat platformu MOVENTUM, tak pak si musí někteří ředitelé asi pořádně propláchnout ústa, protože si moc dobře pamatuji, jak mi pan Vlastimil Novák ještě před dvěma roky říkal, že platforma Moventum je před krachem, že platforma mě sežere na poplatcích a že u nich mám přeci předplacený investování na přímo!!!
Snažil se mi vysvětlit, jak platforma okrádá klienty a jak oni jsou proti těmto praktikám a že by on sám nikdy nemohl nabízet jinou než podle něho přímou cestu!!!

Co bude dnes říkat klientům? To jsou všechny ty ovce v ES tak slepý, že nevidí, jak s nimi tihle zloději nad nimi „ojebávají“????

Přeci nemůžu během několika let tolikrát popřít to, co prezentuji a ještě dělat, že se vůbec nic neděje!!!!

Jak píše slovenská ovečka: Lidi nebuďte prosím blbí a nenechte sebou manipulovat.

Nás klientů ES už přišlo o peníze bohužel dost!!!!!!!

S pozdravem

Icm Martin V.
Icm.martinv@gmail.com

+154
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

16. 3. 2017 1:00, ...

:)
http://sdeleni.idnes.cz/phoenix-investor-kvalitni-a-profesionalni-investicni-poradenstvi-s-lidskym-pristupem-gt7-/zpr_sdeleni.aspx?c=A170228_092056_zpr_sdeleni_rest

-10
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 658 komentářů)

21. 1. 2016 9:37 | Martin V.

Milý J.G.,
dohoda byla na stole, dokonce jsem přistoupil panu Křížkovi na to, že bude ve čtyřech splátkách.
Bohužel místo splnění dohody mi den vypršení termínu, který si sám pan Křížek stanovil napsal, že dohoda již není možná!
V telefonu mi pak říkal, že přišel za leden o moc peněz a musí myslet hlavně na rodinu.
Ty mi tady tvrdíš, že má mnohamilionové příjmy měsíčně?
Ok, děkuji za info! Pak nechápu, proč mi do telefonu tvrdí,
jak je nyní bez peněz! Buď lžete Vy nebo On!
Pravděpodobně oba, protože lži patří k ES už hooodně dlouho. Schválně Davidovi přepošlu Váš příspěvek a zeptám se ho, jak je tedy možné, že nemá „ty drobné“ na mé vyrovnání.
Mimochodem nějaká pozice B3 nemluví vůbec nic o nějakých schopnostech nebo lidských vlastnostech chlapče! Pokud někdo nedrží slovo, které dá a není schopen jednat jako chlap, tak je u mě nula a klesl na dno! A může mít milionů, kolik chce! Rozumíš tomu?
Je mi jasný, že TY chceš jen klienty, kteří neví vůbec nic a v případě, že produkty tvojí božské společnosti jdou do jedné insolvence za druhou, tak budou mlčet, viď?
On klient, který se ozve, když zjistí, že jste ho svými produkty připravili o peníze, není pro Tebe dobrý viď?
Až budeš mít vyděláno alespoň tolik peněz, které já jsem mohl investovat, tak něco prosím říkej a někoho urážej!!!!!!!
Najednou všichni píšou, že je ICM riziková investice.!! Je zajímavé, že je již dost klientů, kteří tvrdí, že jste jim vždy říkali, jak je to super a ICM ví, co dělá.
Ti samí klienti přišli v roce 2015 o 50% a více! Je hezké, že ukazuješ nějaké výkony, které stejně neodpovídají realitě, ale to už jsem kdysi psal.
Pokud máš alespoň jednoho klienta v ICM, tak moc dobře víš, že jsou všichni klienti, kteří jsou tam alespoň rok ve ztrátě cca 40-65%. Pokud tady meleš tyhle nesmysly, tak je to jen důkaz toho, že tam nemáš ani jednoho klienta.
Natož abys na ICM měl sám!!!!! Je to tak?
Zamysli se prosím nad sebou.
S pozdravem
Icm Martin V. icm.martinv@gmail.com
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 1. 2016 9:31 | Martin V.

Milý Duke,
I na Tebe si najdu trochu času. Další z oveček ES, která umí jen urážet a nadávat? Gratuluji ke Tvému životnímu postoji. Asi budeš trochu zamindrákovaný, viď?
Pokud jsem přišel o prostředky, tak nejen v ICM, ale také v EVVE a v Shedlinu.
Všechno jsou to produkty, které nabízela exkluzivně ES a všechny skončily ve velké ztrátě.
Tady asi bude něco špatně, nemyslíš? Mimochodem ty koše od ICM vloni popadaly jako shnilý hrušky a klienti (a vím o víc, než Ty jsi sám viděl) jsou ve ztrátách 40-65%, jak tohle chceš dotáhnout, když drží jednu shnilou akcii za druhou?
Prostě tady opět jen lžete! Buď nemáš informace a nebo lžeš záměrně. Oboje je smutný!
Zkus si zjistit informace a potom začni někoho urážet!
S pozdravem
Icm Martin V. icm.martinv@gmail.com
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 1. 2016 8:21 | Duke

Nejdriv psal v minulosti "Tuma, že ES Investments nabizi zmutovany privatni bankovnictvi", "pak Martin V. vsude mozne po webech na I.C.M. ztratil penize he he mozna, tak vlastni vinou tenhle kreten..." a pokud se tady prezentovali 8 lete vysledky I.C.M. jak vidim temer umi zdvojnasobit 1 mil. CZK v dlouhodobym horizontu, NAJEDNOU to "udelali vsechny fondy"... . Carlosi nejdriv si nastuduj rozdil mezi podilovymi fondy a Asset Managementem / Sprava portfolii.
Ja tady nebudu nic resit s debilnimi chcipakama, kteri jsou zakomplexovani v zivote... .
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 1. 2016 8:02 | Duke

Jo jo jo jasný... :):)
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 1. 2016 6:41 | carlos

a na to jsi přišel jak? sečetl jsi ta procenta + a odečetl mínus? No pokud si myslíš že přesně takto se počítá výkon fondu tak gratuluju... Příklad 100 -20% =80 80 + 20%=96 tj výsledek +20%-20% není 0 ale -4%. Za 8let v kumulativní výkonnosti 58% udělali skoro všechny normální fondy a to bez rizik a poplatků ICM
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 20:42 | Duke

I.C.M. 58.85% za 8 let slusnej vykon, nehlede na propady v roku 2015.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 20:39 | Duke

Tady je dnes klauniada a komedie... :)
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

20. 1. 2016 19:11 | J.G.

Pozdravuj v kravíne :)
PAPA
Perfomance v % I.C.M.
11 / 2015 MONTH / YEAR managed Fund Portfolio (gFP I)
http://i-c-m.li/wp-content/uploads/2015/12/gFP_I_en_2015_11.pdf
Performance since inception: 58.85 % Performance of past years. 2014 + 0.28 % 2013 + 3.10 % 2012 + 13.41 % 2011 – 10.80 % 2010 + 15.33 % 2009 + 17.62 % 2008 + 9.21 % 2007 + 9.75 %
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 19:09 | Pepa

J.G. ty jsi úplý debil. Nejhorší srážka je v životě s volem! Je lepší se mu vyhnout.
-4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 18:46 | J.G.

Perfomance v % I.C.M.
11 / 2015 MONTH / YEAR managed Fund Portfolio (gFP I)
http://i-c-m.li/wp-content/uploads/2015/12/gFP_I_en_2015_11.pdf
Performance since inception: 58.85 % Performance of past years. 2014 + 0.28 % 2013 + 3.10 % 2012 + 13.41 % 2011 – 10.80 % 2010 + 15.33 % 2009 + 17.62 % 2008 + 9.21 % 2007 + 9.75 %
+20
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 18:41 | J.G.

PS: Teba by som nikdy v živote nechcel za klienta :)... .
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 18:35 | J.G.

Martin V. to na nás neskúšaj... .
Neverím všetkému čo veria riaditeľa :), ale doveruj, ale preveruj.
I.C.M. - výsledky
http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/files.crsend.com/63000/63672/rss/media/6398681.htm
11 / 2015 managed Fund Portfolio (gFP I) http://i-c-m.li/wp-content/uploads/2015/12/gFP_I_en_2015_11.pdf

Nevidím tam nejak strašne markantné prepady, inak by sa to dávno rozmázlo na trhu
- v lete 2015 letelo všetko dolu a niektoré koše popadali od 10/2015 to zdvíhajú speť... .
- I.C.M. je rizikovejší produkt ako každá investícia do akcií - je to o tom ako si to klient s poradcom nastaví a chcem to mať manažované - vyvážené, dynamicky, konzervatívne...atď V I.C.M. sú stovky klientov z ČR a Slovenska... .
Žiadne investícia na svete nie je bezriziková !!!

Nechce sa mi veriť, aby kvoli 1 klientovi letelo vedenie z Rakúska do Londýna, ale možno, že sa možem mýliť a chcú sa s Tebou konečne dohodnúť.
Čo sa týka pána Krížka nie som kompetentný komentovať najvyšších riaditeľov ES (ani p.Jirouška) ani sa k ním nebudem už nikdy vyjadrovať, ale ťažko pochybujem, že by tento človek padol na dno :) aj keby mu hocikto podrážal v živote nohy...., ten má také mnohomiliónové mesačné príjmy, že by s nimi mohol vykúrovať / topiť celý rodinný dom... .
Čo sa týka o jeho manažerských schopnostiach, tak može s prepáčením len...úplný maximálny BLB nazvať niekoho, kto sa dostane v živote na pozíciu B3 slabým manažerom.
Martin. V ty si jeden maximálny blázon :D :D Teba by som nikdy v živote za klienta... .
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 18:02 | Martin V.

J.G. vymývač ES,
přesně tuhle reakci jsem od Tebe očekával hrdino. Jsi doopravdy k pláči, pokud tomu všemu, co Ti říkají šéfové, věříš!
Tady Ti posílám znění z emailů od pana Křížka a p.Nováka. Pokud bys mi stále nevěřil, tak mi sem dej email a já Ti ho přepošlu.

R?e?:? ?S?e?t?k?a?n?i? ?v? ?L?o?n?d?o?n? ?0?9?.?1?1?.?2?0?1?5? dobry den, ja jsem na turnaji v paris a dojedu do londyna primo! Manfred prileti v pondeli rano a tam ho potkam! Vsechno se budete dohadovat v pondeli! Nashle v pondeli v London! DK Von meinem iPhone gesendet
Věc: S?e?t?k?a?n?i? ?v? ?L?o?n?d?o?n? ?0?9?.?1?1?.?2?0?1?5? Dobry den, jak jsem slibil postlam adresu naseho hotelu v Londyne ! Holiday Inn London Mayfair Adresse:3 Berkeley St, London W1J 8NE, Vereinigtes Königreich Ocekavame vas v 16.00 v lobby hotelu !
Hezky den, s pozdravem David Krizek
--
Dobrý den, děkuji za Váš mail a poslední věc, kterou bych od Vás potřeboval, je potvrzení schůzky mailem na datum 9.11.2015
Děkuji S přátelským pozdravem/Best regards VLASTIMIL NOVÁK VERTRIEBSDIREKTOR DION 3300 Vázaný zástupce Obchodní partner společnosti ES Investments Czech Republic, s.r.o.
K té schůzce došlo z toho důvodu, že veškeré informace, které jsem kdy psal, byly pravdivé a mnoho klientů se v tom našlo a začalo se svým poradcům ozývat! To bys měl sám dobře vědět, nepředpokládám, že se o tom na Slovensku nebavíte. Ale neboj, už brzy se i u Vás dozví, jací jste borci!
Ještě k panu Křížkovi, ten člověk je taková liga, že jeho slovo a podání ruky znamená asi tolik, co doživotní servis ES, tedy úplný nic. Ten člověk spadl na úplný dno a je z mého pohledu chudák! Dokonce je to takový manažer, že si ani nedokáže ohlídat svoje ředitele, kteří mu podrážejí nohy! Na pana Jirouška byl v telefonu hodně naštvaný, hold asi ředitelé nemají dost peněz, ze kterých by se chtěli podílet na vyrovnání.
Pokud za to můžou ředitelé, tak je mi líto, že pan Křížek je tak slabý manažer, že si nedokáže srovnat svoje podřízené! Mohl jsem už mít aspoň trochu klid a část prostředků za ty excelentní a exkluzivní produkty zpět.
Jinak pan Zettl je kapitola sama pro sebe. Ten člověk sice našel pana Schmidta ze Shedlinu, domluvil se s ním na spolupráci, ale podle jeho za nic nemůže a společnost udělala vše dobře. Jen se nějak nechtěl bavit, proč se Shedlin prodával v ČR, když neměl oprávnění a na pár dalších otázek také neodpověděl raději. :-)
J.G. probuď se už a otevři oči! Vše co jsem tu kdy psal, je pravda a TY to moc dobře víš. Asi tak, jako to dobře věděl pan Křížek.
S pozdravem
Icm Martin V. icm.martinv@gmail.com
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 15:47 | J.G.

Pavel, ale konkurencia VŽDY Evolution fondy ohovárať budú...bohužiaľ takto to chodí v týchto postkomunistyckých krajinách ťažko postihnutých boľševizmom a všade prítomnou závisťou.... .
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 14:17 | carlos

a to jsem tam nezapočítal ani SK a Rakousko takže ty počty budou ještě o hodně brutálnější...
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 14:15 | carlos

jen technická 100 mil EUR dejme tomu 3 mld CZK...850 registrovaných VZ = 117 000 EUR na jednoho VZ tj cca 3 mil Kč v investovaném majetku ... jednoduchý výpočet řekněme že jste hodně skromný a bude Vám stačit 30 000 měsíčně na Ičo tj 360 000 ročně . Z čeho žijete? a to jsem ještě nepočítal Ty tisíce tipařů...prostě fungujete jako svého času ZFP pojistíš mamu a tátu a vypadni a další ....Ty objemy znamenají jen že důvěřivých lidí je asi pořád dostatek. A je jedno jak to z toho objemu peněz dostanete na Váš účet (handling, performance fee atd) ale pořád z toho musíte tahat minimálně 10% ročně a to jsem při zemi
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 13:32 | J.G.

Vašim potvrdeniam neverím ani slovo a maku :) o schodzke v Anglii.
Ja som písal, že Evo fondy sú min. na 5 rokov a viac už parkrát, takže to rozhodne krátkodobý horizont nie je...čítaj poriadne príspevky !!!
Inak mimochodom, keď je Evolution - SRAČKA :D :D :D :D je veľmi zvláštne, prečo je v nich cez 3 miliardy CZK pod správou !!! HMMM HMMMMM
http://www.evolution-funds.com/sl/evolution-value-funds-presiahli-100-mil-eur/
To jasné, že fondy sa každému klientovi vyvíjajú zvlášť v akom oddobí do fondov vstúpi, ale musí tu byť zpriemerovaná výkonnosť... .
To, či si ich poradci odchádzajú s celými týmom ku konkurencii sami možu, ale tAžko pochybujem s celým týmom, pretože za preťahovanie obchodných partnerov ku konkurencii by ich riešilo právne oddelenie ES Investments a JUDr. Marián Kurhajec - mohli by schytať flajster až by sa im z toho hlava zakrútila... .
Ten najvačší ZÚFALEC si ty v živote a ľudia, ktorí tieto diskusie zakladajú, pretože VŽDY sa ohovárajú na webe len produkty a spoločnosť ES Investments - to je už, ale na ZAMYSLENIE sa !!!
Osobne som nikdy nevidel, aby spoločnosť ES Investments ohovárala české a slovenské produkty, vypisovala diskusie...ich Manažment nikdy neklesne na Vašu úroveň. Na seminároch nech si hovorí kdo čo chce a za každého poradcu či je seriózny / neseriózny ja nezodpovedám.
Howk
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 11:49 | ES klient

J.G. ty jsi pěkná ovce ve stádu ES :-) , hlavně nevzdělaná, co tu píšeš mluví za vše. Jinak mohu potvrdit, že za Martinem V. byli páni D.Křížek a M.Zettl na osobní schůzce v Anglii.
Sázet na krátkodobý horizont u podílových fondů je ruleta , nejsi věštec abys věděl že za 2-3 měsíce klientům vyděláš 10%. co tu píšeš že v 10-11/2015 byli EVO plusový je ti k ničemu když jsi v tomto období nikomu nevydělal, tíž že by v říjnu vložil jednorázově a v listopadu to vybral !!! EVO je jednoduše extra drahý PF, sračka !
A k tvým řečem, že je něco na přímo, zase ti páni z ES vnutili na semininářích a poradách jejich názor, i když samy vědí jak to je a vsadili na tvoji nevzdělanost. Nechal jses zlákat penězi,které ti slibovali po 3-4 letech v B1,B2,B3 (oni to dosáhli ,tak proč bys nemohl ty) ale bohužel tam už pro nikoho cesta nevede( jelikož bys musel mít na každej seminář 50 nových ovcí ). A to že od ES odcházejí poradci na pozicích 5-6 s celými týmy ke konkurenci hovoří za vše. Ani jeden úspěšnej produkt , ale zato každej extra drahej na vstupních a průběžných poplatkách je vizitka firmy pro kterou pracují už jen zoufalci jako ty.
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 10:22 | J.G.

Martin V. ja Tvojim kydom neverím.
- Osobne pochybujem, že by Teba riešil pán David Křížek :D :D ten rieši absolutne inú ligu v Európe a dosiahol toho veľmi veľa v živote, tak jeho si do huby absolútne neberte... . Ani to, že by majitelia ES Investments za Tebou osobne letely do Londýna... .
Ty si veľmi dobrý v živote Martin V v ojebávaní. Stále ma strašne pobavíš pri rannej káve :)
Martin V. choď do politiky - tam spravíš tými svojim klamstvami, výmyslami životnú kariéru :D :D
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 1. 2016 10:14 | J.G.

drahý J.G. víra Tvá Tě uzdraví...jsou firmy jako je Ta Vaše, které taky nedělají poradenství, jen zprostředkovávají investice a stačí jim vstupní poplatek a objemová provize (bestand) z management fee. pak jsou poradenské firmy, které si nechávají platit za asset managemet apod. No pak je kategorie firem jako je Ta Tvoje, která umí jedinou věc obrat klienta na poplatcích ve všech směrech a kopletně mu vyluxovat hlavu (pokud tam někdy něco bylo). Pokud jsi ještě nezapomněl matematiku tak si spočítej kolik % ti taťka zettl pustí do obchodní sítě na stupni 8. až 50%....když budeme realističtí, že průměrná pozice v ES po 8 letech v ČR je max 3-4 tak jsme na cca 30% provizi...O objemovkách se 98% lidí ani nesnilo ...Pak chápu Tvé komentáře. Stejně tak chápu jak prezentujete výkony EVO ve srovnání z hodně exotickými indexi ale je stále složitější něco najít co porážíte :).
- Carlos to počujem prvykrát v živote, že ES nerobí poradenstvo??? Tak to od r.1985 asi ich majetkový poradcovia len sedia na officoch "hrajú počítačové hry a hrajú sa s autíčkami"
- beštant je poďakovanie od spoločnosti I.C.M. za veľkú produkciu, každý poradca má byť nejak motivovaný... .
- niekto sa dostane po 3-4 rokoch na 3 -4. pozíciu, niekto vyššie to už záleží na kvalite poradcov. Nikto ich nenúti ku spolupráci z ES Investments - možu ísť trebárs riadiť kamión alebo robiť administratívnu prácu.
- Matematiku ovládam a viem koľko by som zaplatil na investíciach cez banky a inde po 10 - 20 - 30 rokoch, a koľko cez ES za poplatok 55 000 CZK s dedičkým právom na moje deti, výbermy zdarma aj switchovanie podielov medzi fondami.
Iné spoločnosti ako napr. Conseq neurážam, ale ES to v mojom vedomí robí najlepšie... .
+6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Spočítejte si

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Josef Jeleček

podnikatel, Tedom

Ondřej Trojan

producent

Josef Jeleček
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 1 duelů
×
Ondřej Trojan
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services