Ertrag und Sicherheit: Výnos a solidní nejistota podruhé

Aleš Tůma | rubrika: Když se řekne | 2. 12. 2013 | 658 komentářů
Před více než dvěma lety jsme psali o praktikách finančních poradců firmy Ertrag & Sicherheit. Změnilo se od té doby něco? Ano, změnilo. Přitvrdili.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

11. 8. 2016 20:37, Martin V.

Dobrý den,

Nedá mi to a musím reagovat na další nesmyslné lži, které tady šíří obhájce ES ze Slovenska.

Já jsem investoval do ICM v 6/2012, tedy před více jak čtyřmi roky! Po dvou letech jsem tento unikátní produkt raději opustil a to se ztrátou 20%.
Stačí se podívat do této diskuze, jaká se proti tomu strhla vlna nevole od oveček ES, kteří tvrdili, že jsem měl dodržet minimálně pětiletý horizont. Za poslední dva roky jsou všichni klienti ve ztrátách 40%-60%. To znamená, že bych po čtyřech letech měl na svém portfoliu celkovou ztrátu 52%-68%.
A jak by se zachoval můj poradce z ES? Pozval by mě do hotelu Hilton Praha (jako zval své klienty v ICM pan Vlastimil Novák) a nechal by mě podepsat přechod do nové banky Frick s tím, že je to to nejlepší řešení??? Tohle je poradenství za které klienti celkem na poplatcích zaplatili statisíce (handlingy, vstupní poplatky, průběžné poplatky v ICM ….)??!!

Sakra vždyť sama společnost ES nevydrží s jedním obchodním partnerem více jak 5let!!! Nechápu ty klienty, kteří pořád věří, že se to změní k lepšímu a že nyní už konečně bude mít ten jejich kamarád z ES pravdu a ten nový produkt konečně bude vydělávat.

Můžete mi vysvětlit, jak je možné, že po tak dlouhé době najednou zjistíte, že to ICM vlastně nedělá dobře a že ho úplně utnete a všechny klienty převedete zase někam jinam?

Samozřejmě za další poplatky, které mimochodem ani na první schůzce raději nezmiňujete. Mluvil jsem z účastníkem toho jednání v hotelu Hilton Praha a podle vyprávění jsou to stejné praktiky jako mají šmejdi na důchodcích. Vysvětlete mi prosím, jak si majitelé společnosti ES vybírají produktové partnery (Shedlin, EVVE nebo ICM)? To je jediným kritériem výše provize, kterou ta společnost ES nabídne?

A jak je možné, že si žádný ten ředitel s desítkami let zkušeností nezjistí, že to taky může být průser?

Pokud to shrnu, tak bych čistě matematicky nemohl být nyní v plusu ani kdybych produkt ICM měl 6let a tak dlouho ho ES na českém trhu ani nezprostředkovávala! Takže podle mého stavu portfolia má společnost ES za posledních pár let 3 velké problémy – Shedlin insolvence a žádné zázraky s výplatou se nekonají (30% v Číně snad neberete jako úspěch), EVVE v insolvenci a v ICM ztráty klientů přes 50%.

Evolution fondy jsou doporučené na minimálně pět let?

No tak to je při pohledu na výše zmíněné radost pro klienty, protože jim je spravuje ICM a s ním už ES nechce na určité bázi vůbec spolupracovat! Takže pokud to bude jako s jejich ICM koši, tak za pět let tu ten fond taky nemusí vůbec být v tom horším případě a nebo v tom lepším tu bude, ale bude ve ztrátě a všechny ovečky z ES budou svým klientům vysvětlovat, že teď je lepší přejít do jiných fondů (samozřejmě už potřetí se vstupním poplatkem)! Mám pravdu?
Při pohledu na poslední produktové omyly ES to vypadá pro klienty na klidné spaní a zářnou budoucnost.

Úplně jsi mě dostal tím, že jsi schopný napsat: „hádam si nemyslíš, že všetci klienti a ľudia sú blbý a nechajú sa manipulovať a z najlepších Franklinov pojdu do Evolution fondov, pretože im "to ich poradca" vnúti? To skúšaj na niekoho iného“ – tím jako chceš říct, že ten pokus od poradce ES je v pohodě a klient, který se nechá zmanipulovat je blbý?
Tak tohle je ten pohled poradce ES? Zkusím ho přesunout z nejlepších Franklinů za poplatek do Evolution fondu a pokud bude tak blbej, že do toho půjde, tak je to jeho chyba!

Úžasný popis etického kodexu společnosti! Palec hore kámo

Ještě mě napadá jedna perlička, které ale snad ani nevěřím!

Jestli bude ES používat platformu MOVENTUM, tak pak si musí někteří ředitelé asi pořádně propláchnout ústa, protože si moc dobře pamatuji, jak mi pan Vlastimil Novák ještě před dvěma roky říkal, že platforma Moventum je před krachem, že platforma mě sežere na poplatcích a že u nich mám přeci předplacený investování na přímo!!!
Snažil se mi vysvětlit, jak platforma okrádá klienty a jak oni jsou proti těmto praktikám a že by on sám nikdy nemohl nabízet jinou než podle něho přímou cestu!!!

Co bude dnes říkat klientům? To jsou všechny ty ovce v ES tak slepý, že nevidí, jak s nimi tihle zloději nad nimi „ojebávají“????

Přeci nemůžu během několika let tolikrát popřít to, co prezentuji a ještě dělat, že se vůbec nic neděje!!!!

Jak píše slovenská ovečka: Lidi nebuďte prosím blbí a nenechte sebou manipulovat.

Nás klientů ES už přišlo o peníze bohužel dost!!!!!!!

S pozdravem

Icm Martin V.
Icm.martinv@gmail.com

+154
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

16. 3. 2017 1:00, ...

:)
http://sdeleni.idnes.cz/phoenix-investor-kvalitni-a-profesionalni-investicni-poradenstvi-s-lidskym-pristupem-gt7-/zpr_sdeleni.aspx?c=A170228_092056_zpr_sdeleni_rest

-10
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 658 komentářů)

22. 4. 2016 10:35 | Funner

Jako by to psalo 10ti leté dítě, co to dostalo jako slohovou práci v českém jazyce.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

22. 4. 2016 8:44 | Jano Trnka

Pane Vy musite byt riadny naruseny element - poradca... Vy koho nazyvate trotlom??? TY SI ZASRAN JEDEN !!!!Vam ES velmi musi lezat v zaludku, ze je u nich vsetko jasne - transparentne - preukazatelne? Inak mate velmi krasny - slusnik slovnik vyjadrovania sa voci konkurencnym spolocnostiam (vychcaní vykurvenci modří ptáci)s Vami by som si teda za jeden stol nesadol, pozrite sa do zrkadla. Tazko sa Franklin vykaslal na firmu ES, ked ES v Rakusku jeho produkty stale predava napriamo aspon ci mi bolo povedane.
Mna nezaujimaju ich doplnkove, rizikovejsie produkty ako ICM pre VIP klientov. Som normalne zamestnany Vyrobny technik - zivite rodiny a ako ich slovensky klient som sa tu rozpisal o prav. investovani, totiz som este stacil chytit fondy Franklinu, ked ES Investments Slovakia zacinala budovat business na Slovensku, ktore mame otvorenych 6 a teraz globalne Evolution potom Franklin odisiel. Taktie viem ako ich investor, ze si ponuku produktov budu momentalne rozsirovat. Prepocitaval som ich smiesny poplatok 2100 EUR na dve generacie moju rodinu a deti cca takmer 180 rokov s vyhodami, ktore som pisal v prvom prispevku, ktore za nich ako ich klient vyuzivam. Nabuduce si poriadne citajte co ludia pisu a nemiesajte malinove, a jahodove kolace dohromady = pravidelne investovanie a ICM.
Moventum moze byt dobra platforma neberiem Vam to, ale mna nezaujima, sporenie uz mam. Aj, tak nikdy nebudete schopny klientom ponuknut vlastnictvo podielov napriamo, mozte mat fondov kolko chcete... . Tot moj nazor.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 4. 2016 4:12 | ten kdo ví...!

bože ty seš trotl.., chápu, že si to ani raději nepujdeš zjistit, máš strach, protože víš moc dobře , že by jsi olutoval..!! nechceš si to přiznat. takže: ICM JE UŽ V PRDELI.. lidi jsou -70% ok. všechno co z nich vypadlo jsou teď dva nove jakože globální evolutiony.. dohro tedy 4 střešní predražene sračky tot vše..!! NIKDY to už nebude napřímo, není co! NIKDY už nebudete mít on-line..!! to vše SKONČILO když se na ES vysral Franklin Templeton TEČKA a ano k CIS moventu muže jít zcela zdarma máš tam online kolik chceš fondů i biotech atd.. zcela zdarma..!! jim totiž stačí agio, ktere každý fond posílá zpět zprostředkovateli!! a když jsi aktivní, ještě i z toho Ti pulku vrátí, ne jak ti vychcaní vykurvenci modří ptáci, kterým to nestačí a ještě s Tebe vysomrují 55 papírů, přestože mají PROKAZATELNĚ horší výsledky.. zjisti si FAKTA chudáku.. ůpřimnou soustrast..
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2016 10:12 | Jano Trnka

Pan Vit mna by osobne zaujimalo pane ci ludia niekedy ovladaju Matematiku velku a malu nasobilku?
Som zo Ziliny mam sporenie cez ES Investmets Slovakia je mi 27 rokov a manzelke 25 rokov do 60 tky dochodkoveho veku nam je dohromady 68 rokov.
Nase deti maju 2 a 3 roky a do 60 tky im bude 108 rokov = 176 rokov (rodiacia aj deti) za obycajny poplatok 2100 EUR, ktory mozte zaplatit na viackrat.
Kto mi ponukne vyhodnejsi program dohromady na 2. generacie pravidelne investovanie (mesacne, quartalne) od 50 EUR od 1 fondu casom aj trebars 40 fondov, depozit v Lichtensteine (ak sa im vrati Franklin, tak aj v Luxembursku) s dedickym pravom pre deti, zo switchovanim podielov a vybermi z fondov zdarma, investovanim napriamo...atď
Ten hadling ci ako to nazyvate byte ste niekde ludia preplatili za 176 rokov aj 200 stonasobne... . Ved si to prepocitajte sakra !!!
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 4. 2016 23:33 | Jaroslav Vít

Bullshit. Niekto dokáže propagovať sám seba len tým že hádže hnoj na iných. Takéto zavádzajúce články vie písať aj babka o tvojej hlave.
+39
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

15. 2. 2016 19:22 | Jarty Gulak

Moventum je kvalitná platforma - bola mi ponúkaná aj Conseq, vobec proti ním absolutne nič nemám - nech si každý klient investuje do čoho chce. Tiež som k tomu už vyjadril... .
(nech si každý klient vyberie do čoho chce investovať - je to jeho súkromná a výsostná vec, produktov na trhu je veľmi veľa kvalitných...produkty ES Investments nie sú jediné na trhu.)
Majte sa tu fajn a predávajte klientom to najlepšie čom im zhodnotí financie, ochráni ich majetok a vytvorí im druhú hodnotu v živote... .
+6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 2. 2016 19:13 | Jarty Gulak

Pepa ty si sa chudákom stal už veľmi dávno, keď si odišiel z firmy ES a potom ju ohováraš, špiníš po webe...typy ľudí ako si ty sú najhorší v každom biznise a firmách.
ZBOHOM :)
+20
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 2. 2016 18:57 | Pepa

Jarty ty jsi chudák, je mi Tě fakt líto.....Konkurence palec nahoru. Využívám Moventum a je super. A jestli se modří zmůžou na platformu, budou jednodušší transfery... Už se na to těším.
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 2. 2016 17:52 | Skřítek Hajaja

Mám pocit, že toho turkmenského soudruha Guloka platí konkurence Ertragu. Přece není možné, aby byl někdo takový blb. Jestli na tuhle debatu přijde někdo z vedení EundS, asi si ustřelí palici, že tady mají takového reprezentanta.
-4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

15. 2. 2016 12:38 | Jarty Gulak

(Využívám platforem Conseq nebo Moventum a mohu, světe div se, nabízet širokou paletu doopravdy kvalitních fondů! Ano, třeba Moventum si za vedení účtu vezme roční poplatek, ale protože nemusím účtovat nesmyslných 14xnásobek měsíční investice nebo 3% z jednorázové investice, tak je to pro klienta daleko výhodnější, než ten Váš handling a dva fondy fondů! Jo a jako poradce si i při tom vydělám víc peněz, protože neživím ty vyžírky nad sebou! :-) To je viď? )
PS: Ešte k tomu konkurencia :D :D - ak by ES Investments prišla do ponuky nová platforma (okrem Evolution a I.C.M.) len, aby nemali ZRAZU v ponuke cez cca 3000 podielových fondov takmer všetky fondové spoločnosti - Franklin Templeton Investments, Fidelity Investments, BlackRock, BNP Paribas, Amundi, Aberdeen, JP Morgan Asset Management, HSBC...atď :D :D
To maj napameti
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 2. 2016 12:32 | Jarty Gulak

(Využívám platforem Conseq nebo Moventum a mohu, světe div se, nabízet širokou paletu doopravdy kvalitních fondů! Ano, třeba Moventum si za vedení účtu vezme roční poplatek, ale protože nemusím účtovat nesmyslných 14xnásobek měsíční investice nebo 3% z jednorázové investice, tak je to pro klienta daleko výhodnější, než ten Váš handling a dva fondy fondů! Jo a jako poradce si i při tom vydělám víc peněz, protože neživím ty vyžírky nad sebou! :-) To je viď?)
- to je Tvoj názor
(Mimochodem až budete mít tu svoji platformu, tak taky budete investovat "napřímo"? Nebo jak pak budete omlouvat ten předražený handling?)
- na platformu do budúcna sa popýtaj poradcov ES Investments, ja ním nie som, tak nechápem, prečo mi dávaš stále tieto otázky. Čo mám aj moja rodina za handling už som už písal asi 5x..., tak si naštuduj staré komentáre.
(Jinak také pro zkušenější klienty využívám ETF, dluhopisových nebo směnečných programů a další produkty z široké nabídky! Nemusím se totiž ohlížet, co mi za TOP exkluzivní produkty vybere váš pan majitel, který měl již tolikrát super ruku na top partnera! :-) )
- nech si každý klient vyberie do čoho chce investovať - je to jeho súkromná a výsostná vec, produktov na trhu je veľmi veľa kvalitných...produkty ES Investments nie sú jediné na trhu.
Maj sa
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 2. 2016 12:25 | Jarty Gulak

(LŽEŠ, když píšeš o historii české společnosti ES Investment Czech republic! Historie je necelé tři roky a nic víc! Jedno IČO, jedna historie! Tohle prostě nemůžeš otočit nebo pak musíte vzít odpovědnost za bývalé rakouské sročko, ale to se vám moc nechce zjevně! :-) )
- Ja NEKLAMEM :) . História ES Investments Czech republic je na trhu 9 ROKOV :) akurát, že máš pravdu a podnikala tu pod rakúskym IČOM / s.r.o. - pomýlil som sa.
Vysvetľuj si to ako chceš, ale pre mňa je ES Investments na trhu už od roku 2007 a to NIKDY nemení fakt, že ES Investments na českom trhu posobí už 9 rokov či to bolo po rakúskym IČOM alebo českým je mi vcelku úplne jedno.
(Co ji prosím tě myslel tímto? "Prečo sa to ČNB nepáčilo?...snád každému dojde... . Až potom bola firma zapísaná úplne oficiálne v registri od r.2013 a vieš si ju vyhľadať cez www.justice.cz ")
- čo si z toho nepochopil prosím Ťa? Myslíš, že sa súdruhom z ČNB páči, že prišli na český trh do ponuky vysoko kvalitné fondy Franklin Templeton napriamo do ponuky na trh a následne investičné produkty Shedlin Capital AG, potom Evolution Value Funds a I.C.M.?? Nebuď malé dieťa, ČNB by im robila obrovské problémy...to je snaď úplne jasné.
(Pokuta z roku 2009 je evidována na úplně jiný subjekt! Takto to dost často bývá, že někdo, kdo má problém si v budoucnu založí obdobnou společnost a snaží se hrát na dlouhou historii!! Opět tvrdím, že evidentně lžeš a každý soudný člověk to vidí!)
- pokutu z ČNB v roku 2009 dostala ES Investments na rakúske IČO, firma má síce české IČO, ale jedná sa o tú ISTÚ SPOLOČNOSŤ firmu www.es-investments.com IBA sa to legislatívne zmenilo a posobí od r.2013 ako česka dcéra. Konkurencia nepíš mi tu prosím Ťa už blbosti ako 5 ročný chlapček. Každý ich klient vie aj budúci, že dohromady je Ertrag na trhu od roku 2007
(Hold se tady snažíš smíchat dvě společnosti, které spolu nemají kromě názvu ES nic společného! Právě tím, že jste podnikali pod JUNG DMS byla ta předchozí společnost ze strany ČNB těžko postihnutelná a až od roku 2013 vlastníte licenci alespoň Investičního Zprostředkovatele! Tečka!)
- jasne, že tu posobili po hlavičkou JUNG DMS, to bola ich vychcanosť :D :D voči prihlúpim postkomunistickým krajinám, ČNB a veľmi silnému bankovému, poisťovackému lobby..., ktorí všetci na ES Investments dlhé roky útočia a ohovárajú ich, pľujú, rozmazávajú po webe ako sa len dá. Ako som písal pár riadkov vyššie, určite by im ČNB robila veľké problémy a Investičného zrostredkovateľa by len, tak ľahko nedostali.
Poradenská rakúska firma na českom trhu je tá istá a posobí tu od roku 2007 www.es-investments.com - zmenili sa iba produkty (Evolution, I.C.M.) Franklin a iné fondy prídu časom do ponuky + posobia pod vlastným českým IČO už ako oficiálna česká dcéra. Konkurencia ty to LEN nechceš pochopiť a uznať.
Čau
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 2. 2016 8:21 | Konkurence

Gulaku a k těm produktům!
Využívám platforem Conseq nebo Moventum a mohu, světe div se, nabízet širokou paletu doopravdy kvalitních fondů! Ano, třeba Moventum si za vedení účtu vezme roční poplatek, ale protože nemusím účtovat nesmyslných 14xnásobek měsíční investice nebo 3% z jednorázové investice, tak je to pro klienta daleko výhodnější, než ten Váš handling a dva fondy fondů! Jo a jako poradce si i při tom vydělám víc peněz, protože neživím ty vyžírky nad sebou! :-) To je viď?
Mimochodem až budete mít tu svoji platformu, tak taky budete investovat "napřímo"? Nebo jak pak budete omlouvat ten předražený handling?
Jinak také pro zkušenější klienty využívám ETF, dluhopisových nebo směnečných programů a další produkty z široké nabídky! Nemusím se totiž ohlížet, co mi za TOP exkluzivní produkty vybere váš pan majitel, který měl již tolikrát super ruku na top partnera! :-)
Tak studuj studuj a pak zase napiš něco moudrého..
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 2. 2016 8:12 | Konkurence

Gulaku, jsi evidentně přihlouplý prodejce ES, protože jinak bys nemohl napsat takové blbosti! Omlouvám se, že na Tebe takto osobně útočím, ale tvoje odpovědi jsou hloupější a hloupější...
Odpovídal jsi Martinovi takto:
Martin. V - máš to pomiešané v hlave. ES Investments - česká dcéra, má licenciu od r.2007 - naštuduj si to
http://www.spoz.cz/firma-ertrag-sicherheit-vermogensberatung-ges-m-b-h-27728072
A já Ti jasně napsal, že české sročko je firma založená roku 2013! A pochopil jsem, že Martin Ti napsal, že při jeho stížnosti na ČNB přesně tímto datumem ČNB argumentovala a to protože minulé firmy již neexistují a aktuálně je pod novým IČem (tedy úplně novou entitou) firma až od roku 2013! Žádnou jinou historii to český sročko prostě nemá!
Odkaz, který jsi sem vložil je rozhodně na jinou společnost! Je to rakouský sročko. Nyní prodáváte produkty pod českým sročkem!
Co ji prosím tě myslel tímto? "Prečo sa to ČNB nepáčilo?...snád každému dojde... . Až potom bola firma zapísaná úplne oficiálne v registri od r.2013 a vieš si ju vyhľadať cez www.justice.cz "
To znamená co, že firma byla následně úplně oficiálně registrována? Předtím nebyla? TO jste produkty Shedlin, EVVE nebo ICM neprodávali nebo nesměli prodávat? Docela zajímavé...
LŽEŠ, když píšeš o historii české společnosti ES Investment Czech republic! Historie je necelé tři roky a nic víc! Jedno IČO, jedna historie! Tohle prostě nemůžeš otočit nebo pak musíte vzít odpovědnost za bývalé rakouské sročko, ale to se vám moc nechce zjevně! :-)
Pokuta z roku 2009 je evidována na úplně jiný subjekt! Takto to dost často bývá, že někdo, kdo má problém si v budoucnu založí obdobnou společnost a snaží se hrát na dlouhou historii!! Opět tvrdím, že evidentně lžeš a každý soudný člověk to vidí!
Hold se tady snažíš smíchat dvě společnosti, které spolu nemají kromě názvu ES nic společného! Právě tím, že jste podnikali pod JUNG DMS byla ta předchozí společnost ze strany ČNB těžko postihnutelná a až od roku 2013 vlastníte licenci alespoň Investičního Zprostředkovatele! Tečka!
Hezký den a nesnaž se tu pořád šířit ty své bludy!
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

13. 2. 2016 10:25 | Jarty Gulak

ES Investments oficiálne od 18.4.2007 do 2013 - oprava / preklep
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

13. 2. 2016 10:24 | Jarty Gulak

Úplne pre laikov vysvetlené ešte dodám
ES Investments oficiálne od 18.4.2007 do 2103 podnikala pod hlavičkou JUNG DMS pod starým IČO
http://www.spoz.cz/firma-ertrag-sicherheit-vermogensberatung-ges-m-b-h-27728072
ES Investments sa od r.2013 osamostatnila od JUNG DMC a podniká oficiálne na Českom (Slovenskom aj Poľskom) trhu už samostatne.
www.justice.cz
(eště abys uznal, že, bohužel pro členy sekty, nemá produkty kvalitní. Shedlin, EVVE a ICM si dělají reklamu samy sobě)
PS: Produkty iných spoločností na trhu je ohovárať / pomlouvať pomerne veľmi ľahké :)
Konkurencia mimoriadne - veľmi by ma zaujímalo čo ty ponúkneš retail a korporátnej klientele na trhu??? Hoď tu odkazy na web, keď si taký frajer.
Keď, tak nenávidíš ako si sa VÝSTIŽNE vyjadril o firme ako nejaký psycho - človek "nekvalitné produkty" - "členov SEKTY :) a ich majetkových poradcov" spoločnosti ES Investments www.es-investments.com
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

13. 2. 2016 9:56 | Jarty Gulak

Konkurencia Ja určite nešňupem - (drogy sú pliaga), ale fakt poriadne čítaj čo píšem - Martinovi V. alebo aké odkazy dávam na web, prípadne naozaj navštív očného doktora.
Ja "klamem"? Fakt zo seba robíš smiešneho Pajáca - Gašpara??? :)
http://www.spoz.cz/firma-ertrag-sicherheit-vermogensberatung-ges-m-b-h-27728072
Datum zápisu 18. 04. 2007
- Firma bola vedená pod iným IČO, pretože v tom máš pravdu boli pod hlavičkou JUNG DMS a určite sa pánom kompetentným s Českej Národnej Banky nepáčilo, že na český a následne potom od r.2010 slovenský trh - vstúpila spoločnosť ES Investments s kvalitnými investičnými produktmi, ktorá je v Rakúsku pojem.
Prečo sa to ČNB nepáčilo?...snád každému dojde... . Až potom bola firma zapísaná úplne oficiálne v registri od r.2013 a vieš si ju vyhľadať cez www.justice.cz
- ES Investments oficiálne podniká na českom trhu od roku 2007, utajené a prvé semináre o majetkovom poradenstve prebiehali od roku 2003 v ČR.
Firma ES Investment dostala malinkú pokutu v roku 2009 1000 CZK od ČNB za pár nezrovnalostí s výkazmi.
http://www.cnb.cz/miranda2/export/sites/www.cnb.cz/cs/dohled_financni_trh/vykon_dohledu/pravomocna_rozhodnuti/prilohy-old/89338_Sp_2008_243_573_2009_2361_570.pdf
Logicky ak by ES Investments Czech republic podnikala oficiálne od r.2013 a nie od roku 2007, tak pokuta z r.2009 nie je na webe ČNB evidovaná. Však Konkurencia?
Len si je potreba poriadne prečítať weby, vygoogliť informácie a HLAVNE si ich overiť - preveriť :)
(Konečně jsi alespoň uznal, že Ertrag má drahé produkty! Ještě abys uznal, že, bohužel pro členy sekty, nemá produkty kvalitní. Shedlin, EVVE a ICM si dělají reklamu samy sobě. A poplatky, který živý strukturu, jsou pro klienta zbytečné, nemyslíš? :-) už se prober!)
Produkty drahšie sú nepopieram, ale kvalitné sú dosť - o tom nebudem diskutovať už VOBEC :D :D,
www.evolution-funds.com - Evo fondy
www.i-c-m.li - I.C.M. / Služby obhospodarovania majetku

To sa vráti zanedlho do ponuky ES Investments aj o dosť rozšírená ponuka podielových fondov....
www.franklintempleton.cz - Franklin Templeton Investments

PA PA
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

12. 2. 2016 11:16 | Konkurence

Gulaku, co ty šňupeš, prosímtě?
Datum zápisu společnosti ES Investments Czech Republic, s.r.o. je dne 8. března 2013. Kde jsi prosím Tě vzal rok 2007?
www.justice.cz
Jsi trochu mimo viď? Jste na trhu necelé tři roky! Předtím jste tu lezli po domech pod hlavičkou JUNG DMS a "struktura" jak píšeš, byla pod rakouskou matkou.
Opět lžeš a ještě tak hloupě! Proč si neověříš nejprve základní informace? To jsi vážně tak hloupý? Takto pouze ukazuješ, jak strašně chatrná je ta vaše demagogie klientů!
Konečně jsi alespoň uznal, že Ertrag má drahé produkty! Ještě abys uznal, že, bohužel pro členy sekty, nemá produkty kvalitní. Shedlin, EVVE a ICM si dělají reklamu samy sobě. A poplatky, který živý strukturu, jsou pro klienta zbytečné, nemyslíš? :-) už se prober!
Učit se, učit se, učit se...
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

11. 2. 2016 13:12 | Jarty Gulak

Kdo tedy bude odškodňovat klienty???
- neviem, ale odškodnovať sa určite bude. Konkurečný boj je jasný, spoločnosť ES Investments je špinená konkurenciu v 95%, kde sa len dá...nad tým sa zamyslí aj najviac neskúsený klient prečo?
Martin. V - máš to pomiešané v hlave. ES Investments - česká dcéra, má licenciu od r.2007 - naštuduj si to
http://www.spoz.cz/firma-ertrag-sicherheit-vermogensberatung-ges-m-b-h-27728072
K I.C.M. sa vyjadrovať nebudem, nabudúce ak by si ešte niekde investoval POZORNE počúvaj poradcov - tieto kvalitné služby Obhospodarovania majetku sú s horizontom na 5 rokov, pokiaľ sa jedná vyslovené o akciové portfólio 7 - 10 rokov je doporučený inv. horizont

Tyto čísla mám na papíře ze schůzky s panem Drumličem!!!
- pochybujem, že to zlá reklama. Aspoň čo viem ako klient ES, v tomto privátnom produkte I.C.M. sú stovky klientov z ČR a SR, tuším cez 800 a viac.
- žiaden normálny český ani slovenský klient tu NIKDY nebude publikovať svoje výpisy ani nejaký vymyslený Jiří H. - tomu NIKDYneuverím. I.C.M. je produkt profesionálne investovania, kde spravujú obrovské mandáty úspešnej česko - slovenskej podnikateľskej klientele.
I.C.M. Je špecifický - rizikovejší produkt a v žiadnom prípade by som (ako poradca) nikdy nedoporučil doňho alokovať všetok volný kapitál klienta.
Jsme nespokojeni a je nás poslední dobou víc a víc. I tom jsem se bavil s panem Křížkem!
- to ťažko može byť česká dcéra ES Investments na trhu necelé 3 roky, keď je zapísaná v registri od 18.4.2007 . Rakúska centrála a jej majitelia budujú firmu od r.1985
- typérov má firma čo viem len pol roka na dohodu a potom musíš spraviť skúšky na Viazaného zástupcu na ich Master seminároch, ak nemá VŠ vzdelanie tuším predtým skúšky aj na Masarykovej Univerzite, takže tento business nemože robiť len, tak niekto z ulice... .
- možno to, tak bolo v divokých rokoch a začiatkoch ES Investments Czech republic od r.2007, že sa tam zbierali na semináre kadejaká banda, len aby spravili šéfom vyššie pár bodov. Firma je momentálne už na úplne inej úrovni.
Možná zajímavý tip na prověření od ČNB, co říkáš?
- len toľko na Tvoje argumenty. I.C.M. je drahá správa majetku, nepopieram, každému klientovi sú dané - jasné a transparentné. Ak o privátnu správu portfólia nemá záujem má právo odmietnuť tečka / šmitec
(Měl bys využít dobrých rad zde a začít hledat realitu, protože jsi bohužel mimo ohledně ES. Fakta totiž hovoří jasně a pouze na faktech můžeš stavět argumentaci!!! A Fakta hovoří jasně: Shedlin a EVVE insolvence, ICM ztráty přes 50% a zlepšení v nedohlednu při volatilitě, kterou popisuješ v několika příspěvcích a EVOlutiony neřeším, protože je nemám, ale nákladovost také hovoří za vše! Kluci z ICM prostě umí vybírat peníze)
- ES Investments má drahé produkty aj nákladovosť, pretože musia sa živiť štruktúry, ale nie z dlhodobého hľadiska ak si to prepočítaš, a ich produkty mi NIKTO iný na trhu neponúkne. Som len ich spokojný normálny klient, nič viac ani menej.
Maj sa
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 2. 2016 9:17 | Martin V.

Milý J.G.,
Budu na Tebe mít několik dotazů:
Kde jsi získal informaci, že budou ředitelé ES vyplácet klienty z EVVE?? Já jsem osobně jednal s panem Křížkem, byl jsem s ním ústně a po mailu dohodnut a nakonec mi z toho i on vycouval!
Kdo tedy bude odškodňovat klienty???
Proč tady pořád mluvíš o konkurenčním boji? Já zde píšu jako nespokojený klient, který měl plnou důvěru ve společnost ES, a proto investoval do produktů, které mi tato společnost navrhla jako nejlepší řešení pro mé finance!!!! Výsledkem nyní je insolvence společnosti Shedlin, kde neběží jediný projekt podle plánu, který mi ES prezentovala. Poté investice do věcných hodnot v podobě zlata u společnosti EVVE a i zde jsem byl přesvědčován, že jde o skvělého partnera, kterého ES dlouho vybírala. Než vyšlo najevo, že tyto společnosti jsou v problémech, přišla ES s dalším exkluzivním partnerstvím a projektem a to tentokrát do privátního bankovnictví přes společnost ICM. Prezentovaná rizika nulová, protože firma jede dlouhodobě a z téměř dvou set košů za Xlet propadlo asi šest!
Tyto čísla mám na papíře ze schůzky s panem Drumličem!!!
No vida a po dvou letech další vysoká ztráta, kterou jsem musel realizovat! Ještě že jsem tak udělal, protože loňský rok byl ve znamení propadů košů a ztrát u klientů i více jak 50%. Sám jsem viděl několik takových portfolií a jsem rád, že aspoň pan Jiří zde ukázal reálná čísla. Bohužel není jediný! Tohle není konkurenční boj, ale špatná reklama nespokojených klientů!!!
Jsme nespokojeni a je nás poslední dobou víc a víc. I tom jsem se bavil s panem Křížkem!
Jak můžeš tvrdit, že má firma 30letou historii?? Já jsem podával na ES stížnost k ČNB a bylo mi řečeno, že společnost na území ČR podniká necelé tři roky, jako klienta mě nevede a produkty Shedlin, EVVE a ICM nikdy nezprostředkovávala!!!!
Tak jakou máte zkušenost? Já mám takovou, že na historii si pouze hrajete a ve skutečnosti jste založili české sročko jen z toho důvodu, abyste se distancovali od projektů, které jste dříve na území ČR zprostředkovávali!!! Navíc ES zde neměl ani předtím licenci a Franklin Templeton prodával přes Jung!!! Vaše historie se píše s Evolutiony a ICM, které prý děláte jako tipařskou činnost, i když TY tu píšeš, že máme jít na schůzku s některým z ředitelů ES.
Možná zajímavý tip na prověření od ČNB, co říkáš?
Proč pořád obhajuješ poplatky, které jsou evidentně mimo slušné mravy a zvyky na českém trhu? Jakou přidanou hodnotu mi ES za to dala? Shedlin?? EVVE?? ICM?? Nebo co stálo tolik peněz? Jj promiň, už vím. Ty dovolený, auta a další požitky zaplacené z našich peněz... V ICM vydělává ICM, ES a samozřejmě banky, které emitují certifikáty.. A klient vše poctivě zaplatí a je opět v minusu! Je dobré se umět nechat zaplatit za prodělečnou činnost. To umí ES výtečně!!!! A prosím jeden jediný argument, který dá hlavu a patu a vyvrátí moje tvrzení!!!!
Jinak máš pravdu, že je mnoho kvalitních společností, ale pokud obhajuješ neustále ES, tak v Tebe mám nulovou důvěru a společnosti, které zde chválíš, raději využívat nebudu!!! Reklamu jim dobrou neděláš!!!!
Měl bys využít dobrých rad zde a začít hledat realitu, protože jsi bohužel mimo ohledně ES. Fakta totiž hovoří jasně a pouze na faktech můžeš stavět argumentaci!!! A Fakta hovoří jasně: Shedlin a EVVE insolvence, ICM ztráty přes 50% a zlepšení v nedohlednu při volatilitě, kterou popisuješ v několika příspěvcích a EVOlutiony neřeším, protože je nemám, ale nákladovost také hovoří za vše! Kluci z ICM prostě umí vybírat peníze
S pozdravem
Icm Martin V. icm.martinv@gmail.com
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Spočítejte si

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Petr Kužel

prezident Hospodářské komory

Petr Teplý

ekonom

Petr Kužel
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Petr Teplý
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 3 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services