Ertrag und Sicherheit: Výnos a solidní nejistota podruhé

Aleš Tůma | rubrika: Když se řekne | 2. 12. 2013 | 658 komentářů
Před více než dvěma lety jsme psali o praktikách finančních poradců firmy Ertrag & Sicherheit. Změnilo se od té doby něco? Ano, změnilo. Přitvrdili.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

11. 8. 2016 20:37, Martin V.

Dobrý den,

Nedá mi to a musím reagovat na další nesmyslné lži, které tady šíří obhájce ES ze Slovenska.

Já jsem investoval do ICM v 6/2012, tedy před více jak čtyřmi roky! Po dvou letech jsem tento unikátní produkt raději opustil a to se ztrátou 20%.
Stačí se podívat do této diskuze, jaká se proti tomu strhla vlna nevole od oveček ES, kteří tvrdili, že jsem měl dodržet minimálně pětiletý horizont. Za poslední dva roky jsou všichni klienti ve ztrátách 40%-60%. To znamená, že bych po čtyřech letech měl na svém portfoliu celkovou ztrátu 52%-68%.
A jak by se zachoval můj poradce z ES? Pozval by mě do hotelu Hilton Praha (jako zval své klienty v ICM pan Vlastimil Novák) a nechal by mě podepsat přechod do nové banky Frick s tím, že je to to nejlepší řešení??? Tohle je poradenství za které klienti celkem na poplatcích zaplatili statisíce (handlingy, vstupní poplatky, průběžné poplatky v ICM ….)??!!

Sakra vždyť sama společnost ES nevydrží s jedním obchodním partnerem více jak 5let!!! Nechápu ty klienty, kteří pořád věří, že se to změní k lepšímu a že nyní už konečně bude mít ten jejich kamarád z ES pravdu a ten nový produkt konečně bude vydělávat.

Můžete mi vysvětlit, jak je možné, že po tak dlouhé době najednou zjistíte, že to ICM vlastně nedělá dobře a že ho úplně utnete a všechny klienty převedete zase někam jinam?

Samozřejmě za další poplatky, které mimochodem ani na první schůzce raději nezmiňujete. Mluvil jsem z účastníkem toho jednání v hotelu Hilton Praha a podle vyprávění jsou to stejné praktiky jako mají šmejdi na důchodcích. Vysvětlete mi prosím, jak si majitelé společnosti ES vybírají produktové partnery (Shedlin, EVVE nebo ICM)? To je jediným kritériem výše provize, kterou ta společnost ES nabídne?

A jak je možné, že si žádný ten ředitel s desítkami let zkušeností nezjistí, že to taky může být průser?

Pokud to shrnu, tak bych čistě matematicky nemohl být nyní v plusu ani kdybych produkt ICM měl 6let a tak dlouho ho ES na českém trhu ani nezprostředkovávala! Takže podle mého stavu portfolia má společnost ES za posledních pár let 3 velké problémy – Shedlin insolvence a žádné zázraky s výplatou se nekonají (30% v Číně snad neberete jako úspěch), EVVE v insolvenci a v ICM ztráty klientů přes 50%.

Evolution fondy jsou doporučené na minimálně pět let?

No tak to je při pohledu na výše zmíněné radost pro klienty, protože jim je spravuje ICM a s ním už ES nechce na určité bázi vůbec spolupracovat! Takže pokud to bude jako s jejich ICM koši, tak za pět let tu ten fond taky nemusí vůbec být v tom horším případě a nebo v tom lepším tu bude, ale bude ve ztrátě a všechny ovečky z ES budou svým klientům vysvětlovat, že teď je lepší přejít do jiných fondů (samozřejmě už potřetí se vstupním poplatkem)! Mám pravdu?
Při pohledu na poslední produktové omyly ES to vypadá pro klienty na klidné spaní a zářnou budoucnost.

Úplně jsi mě dostal tím, že jsi schopný napsat: „hádam si nemyslíš, že všetci klienti a ľudia sú blbý a nechajú sa manipulovať a z najlepších Franklinov pojdu do Evolution fondov, pretože im "to ich poradca" vnúti? To skúšaj na niekoho iného“ – tím jako chceš říct, že ten pokus od poradce ES je v pohodě a klient, který se nechá zmanipulovat je blbý?
Tak tohle je ten pohled poradce ES? Zkusím ho přesunout z nejlepších Franklinů za poplatek do Evolution fondu a pokud bude tak blbej, že do toho půjde, tak je to jeho chyba!

Úžasný popis etického kodexu společnosti! Palec hore kámo

Ještě mě napadá jedna perlička, které ale snad ani nevěřím!

Jestli bude ES používat platformu MOVENTUM, tak pak si musí někteří ředitelé asi pořádně propláchnout ústa, protože si moc dobře pamatuji, jak mi pan Vlastimil Novák ještě před dvěma roky říkal, že platforma Moventum je před krachem, že platforma mě sežere na poplatcích a že u nich mám přeci předplacený investování na přímo!!!
Snažil se mi vysvětlit, jak platforma okrádá klienty a jak oni jsou proti těmto praktikám a že by on sám nikdy nemohl nabízet jinou než podle něho přímou cestu!!!

Co bude dnes říkat klientům? To jsou všechny ty ovce v ES tak slepý, že nevidí, jak s nimi tihle zloději nad nimi „ojebávají“????

Přeci nemůžu během několika let tolikrát popřít to, co prezentuji a ještě dělat, že se vůbec nic neděje!!!!

Jak píše slovenská ovečka: Lidi nebuďte prosím blbí a nenechte sebou manipulovat.

Nás klientů ES už přišlo o peníze bohužel dost!!!!!!!

S pozdravem

Icm Martin V.
Icm.martinv@gmail.com

+154
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

16. 3. 2017 1:00, ...

:)
http://sdeleni.idnes.cz/phoenix-investor-kvalitni-a-profesionalni-investicni-poradenstvi-s-lidskym-pristupem-gt7-/zpr_sdeleni.aspx?c=A170228_092056_zpr_sdeleni_rest

-10
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 658 komentářů)

28. 1. 2016 14:32 | miláček

Anketa: Omluví se pan profesionál J. G. amatérovi miláčkovi? A: Omluví se, poděkuje za lekci a pak už bude jenom šoupat nohama a nedělat svému chlebodárci ostudu B: Omluví se a bude si dávat bacha C: Omluví se, ale bude remcat a odvádět pozornost tunou keců jinam D: Něco zamručí, ale za slušnou omluvu to bude možné uznat jen s těží E: Bude se rozčilovat a namele hooodně nesouvisejích nesmyslů F: Bude útočit nadávkami a sprosťárnami G: Bude se tvářit, jako by se nic nedělo H: Pustí si porno, kde se hodně ponižuje. To mu na chvilku zase pomůže, že se nebude cítit jako nejhorší onuce na světě
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 1. 2016 14:25 | Konkurence

J.G. ty nás tu všechny bavíš. ?
O tvé inteligenci a profesionalitě hovoří to, že vůbec netušíš, že se vstupní poplatky vyplácí zprostředkovatelům a mohou se předplatit. Nedělej ze sebe prosím většího hlupáka, než doopravdy jsi! Fondový manažeři žijí úplně z jiných poplatků. Komu není shůry dáno…
Plným vlastníkem podílů jsi vždy, protože je oddělen od majetku bank, OCP nebo kohokoli jiného. To bys už také za „ty roky v oboru“ mohl vědět. ? Takže neexistuje ani žádný „napřímo“ – každý klient je přímým majitelem svých podílů.
Z handlingu jde poradcovi provize, ale provizní systém je doopravdy zajímavý – tedy hlavně pro ty nahoře ? Jinak jaké profesionální poradenství dělá firma? Já myslel, že poradenství s klienty dělají poradci. ?
O výsledcích ICM si cvrlikají i vrabci na střeše a pár vašich bývalých poradců má teď pěkné problémy, protože v nich má své klienty, kteří jsou v propadu přes 50%. Tak tady nelži, že je vše v pořádku.
Směj se, jak chceš, ale já jen reagoval na důvod, proč může být klient v minusu. A ty tu opět vypěníš jak papiňák! ? Chudáčku malej.
Jinak ICM z propadem přes 50% za poslední rok, který neodpovídá vývoji kapitálového trhu v posledním roce nebo EVolutiony, které jsou diverzifikovány téměř výhradně do rozvíjejících se trhů, doopravdy prodávat netoužím. Fakta a výsledky hovoří za sebe a samy tak určují tendence těchto produktů!
Měj se a zkus si doopravdy něco nastudovat, než budeš vypouštět takové hlouposti.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 13:02 | J.G.

(Tak ještě jednou - ze "spoření" a myslíš tím určitě pravidelné investování, se v Consequ nemusí strhávat těch 5,25%, protože si je můžeš předplatit! Zjisti si informace a potom tady piš ty svoje nesmysly!)
1. Jasne a "fondový manažéri žijú zo vzduchu" :D :D HA HA HA HA nebudem sa o tom baviť
(Protože u ES musíš ještě zaplatit handling, aby ti otevřeli účet, tak je to druh vstupního poplatku a tečka. Servis je imaginární proměna, kterou rozhodně na začátku žádný klient nezískává! Opět si něco nastuduj k historii poradců ES v ČR a SK.)
2. Handlig nie je druh vstupného poplatku a HLAVNE klienti sú plným vlastníkom svojich podielov. Študuj si toho ty chlapče. Viac sa o handlingu už nebudem baviť. Ja mám svoj názor a ty svoj.
(Jsi taky trochu pozadu, protože pokud vím, tak už otevíráte pouze EVOlution fondy a ty mají úplně jiný depozit a to RB, mám pravdu?! Neznáš ani vlastní produkty, hanba ti profesionální poradče! Navíc ten poplatek nebyl u FT za otevření depozitu, protože Franklin Templetonu bylo úplně jedno, kolik vám klient zaplatí a otevřel účet! To mám potvrzené, takže se nesnaž lhát. Ten handling je pouze pro ES a nemá s tím nic společného nějaký depozitář! Opět jsi mimo mísu.)
3. Franklin Templeton Investments sa VŽDY otvára JEHO stávajúcim klientom v ČR a na Slovensku a možem si zajtra požiadať ak chcem, otvoriť si v ňom aj 40 fondov NARAZ. Pozadu si ty, tak si riadne naštuduj a nevypisuj tú hovadiny.
a) Áno I.C.M., ktorá manažuje Evolution Value Funds - ich klienti majú depozit v RB - máš pravdu . Preto si ich dootvorím a svoje fondové portfólio lepšie rozložím - Franklin Templeton Investments (10 fondov), Pioneer Investments (4 fondy), Evolution Value Funds (2 - 3 fondy) len na mesačné pravidelné sporenia.
b) Ja som písal správne, že časť z handlingu ide poradcovi v ES ako provízia a zbytok firme ES, ktorá svoje profesionálne poradenstvo nerobí zdarma. Čo tu riešiš?
c) Odkiaľ, vieš, že som profesionálny poradca ES? Si jasnovidec? Jedno Ti však poviem, že som ich dlhodoročný spokojný klient. Produkty ES poznám veľmi dobre.

(Pročetl jsem si diskuzi a Martin píše od začátku o ztrátě na EVVE, Shedlinu i ICM - takže prostě neumíš nebo nechceš číst vše. Opět jsi buď hlupák nebo lhář!)
4. V I.C.M. sú stovky klientov z Rakúska, ČR, Slovenska a už aj Poľska a blekotal vždy len jeden z nich Martin V a vypisoval tu, že "mu pán Drumlić, pán Novák a iný "garantovali" . O čom VEĽMI ŤAZKO pochybujem, aby mu "Top poradci v tomto obore niečo garantovali" - pretože by mohli schytať riadny flajster od ČNB. A potom sa ZRAZU :) objavil druhý nespokojný klient v I.C.M. v tejto diskusii...pokiaľ je to pravda a ich osoby sú naozaj klientmi I.C.M. a nie je to profesionálna konkurencia.
(Takže sis mohl otevřít kolik účtů jsi chtěl a ne jen další tři, ale to je jedno! :-) Další body jsou také k smíchu - třeba to, že máš v portfoliu jen ziskové firmy a další věci jsou dnes již všude naprostou běžností! )
5. Najpr by si klient musel vyhľadať distribútora v ČR a SR, ktorý by mu "otvoril účtov koľko chce, a pochybujem v živote, že NAPRIAMO" - to dokázala len ES Investments.
a) Kľudne sa smej :) ziskové fondy si viem vybrať s poradcom ES, pretože tento obor robím dlho v živote... .

(No a pokud jsi nepochopil předchozí vysvětlení k předplacenému poplatku, tak je těžké ti vysvětlit možný důvod toho, proč klientka nemusí být v plusu po 3,5letech. Navíc třeba ten kdo investuje do Latinské Ameriky je také nyní po třech a půl letech v minusu. Takže bych byl opatrný chlapče. )
6. Ja STRAŠNE SMEJEM za PC čo my tu píšeš...ty DEBI...jeden KORUNOVANÝ :D :D HA HA HA - Ty mi čo píšeš, že je Latinská Amerika v mínuse??? Fondy klesajú a padajú, sú na CELÝ ŽIVOT.
Ja si pravidelné šporím do roznych podielových fondov a čo sa týka Latiny som v pohode aj tohto obdobia, kedy veľmi vhodná doba investovať !!!
V tomto je ÚPLNY rozdiel ako klient investuje:
- pravidelné mesačné / quartálne sporenia do podielových fondov - jednorázové vklady do podielových fondov
Niečo si o tom naštuduj o Cost Average Effect !!! alebo si navštív semináre ES Investments.
Vysvetlenie:
"Cost average effect", což znamená Efekt průměrných nákladů, je největším argumentem proč spořit v pravidelných úložkách: Investoři, kteří investují měsíčně stejnou částku, kupují při poklesu akcií více podílů za nižší cenu.
Výhody pravidelných úložek:
Každý, kdo investuje pravidelně určitou částku peněz, nemusí řešit, v jakém období se do investování pouští, zda při poklesu, nebo při růstu, a ani nemusí hlídat vývoj akcií v den, kdy chce částku vložit. Není třeba bát se nestability cen: za nízké ceny nakupuje větší podíl akcií, při růstu cen již tento větší objem podílu vlastní a na vyšších cenách vydělává. Průměrná cena podílu je pak nižší, než průměrná cena podílů bez propadů na trhu. Čím více cena kolísá, tím je účinek na akcii větší.
Odborníci se shodují v názoru, že plán pravidelných úložek, které nemusí být příliš vysoké, vede k vyšší výnosovosti, než jednorázové investice, a také má nižší riziko.

6. Záver
Btw vieš koľko Bullshitov napíšu rozny analytici bánk a pojisť. spoločností??? Túma je z nich lietadlo. Tak aspoň neohovárajte Franklin Templeton Investments, Evolution Value Funds ani I.C.M., keď ich produkty nemožete predávať - narážal som hlavne na dve posledné menované produkty.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 1. 2016 12:18 | Konkurence

J.G. hlupák (ano, myslím stále tebe) hlupákem zůstane viď?
Tak ještě jednou - ze "spoření" a myslíš tím určitě pravidelné investování, se v Consequ nemusí strhávat těch 5,25%, protože si je můžeš předplatit! Zjisti si informace a potom tady piš ty svoje nesmysly!
Protože u ES musíš ještě zaplatit handling, aby ti otevřeli účet, tak je to druh vstupního poplatku a tečka. Servis je imaginární proměna, kterou rozhodně na začátku žádný klient nezískává! Opět si něco nastuduj k historii poradců ES v ČR a SK.
Jsi taky trochu pozadu, protože pokud vím, tak už otevíráte pouze EVOlution fondy a ty mají úplně jiný depozit a to RB, mám pravdu?! Neznáš ani vlastní produkty, hanba ti profesionální poradče! Navíc ten poplatek nebyl u FT za otevření depozitu, protože Franklin Templetonu bylo úplně jedno, kolik vám klient zaplatí a otevřel účet! To mám potvrzené, takže se nesnaž lhát. Ten handling je pouze pro ES a nemá s tím nic společného nějaký depozitář! Opět jsi mimo mísu.
Takže sis mohl otevřít kolik účtů jsi chtěl a ne jen další tři, ale to je jedno! :-) Další body jsou také k smíchu - třeba to, že máš v portfoliu jen ziskové firmy a další věci jsou dnes již všude naprostou běžností!
Pročetl jsem si diskuzi a Martin píše od začátku o ztrátě na EVVE, Shedlinu i ICM - takže prostě neumíš nebo nechceš číst vše. Opět jsi buď hlupák nebo lhář!
No a pokud jsi nepochopil předchozí vysvětlení k předplacenému poplatku, tak je těžké ti vysvětlit možný důvod toho, proč klientka nemusí být v plusu po 3,5letech. Navíc třeba ten kdo investuje do Latinské Ameriky je také nyní po třech a půl letech v minusu. Takže bych byl opatrný chlapče.
Takže si nejdřív něco nastuduj a pak tu piš ty svoje blbosti, které ti někde na semináři vtloukli do hlavy.
Měj se
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 12:01 | J.G.

Ja sa nevyjadrujem k ostatným poradcom, nech si to klienti rozložia to viacero aktív a investícií - fondy alebo dobrý hedg. fond, drahé kovy, dividendové akcie, term. vklad prípadne, Asset Management, nehnuteľnosť... .
Už ma to tu unavuje. Maj sa
38 CZK / 1 USD r.2001
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 11:53 | J.G.

(Tak šup šup na google a zkus hledat i něco jiného než historické výnosy.)
1. Chcel si porovnávať fondy Franklin Templeton Investments - vyhodil som MENA, FRONTIER, THAILAND, ASIA GROWTH, BIOTECHNOLOGY, AFRICA, LATINA a iné...
Čakám Teda od Teba odkazy s fondami Conseq na Tvoje porovnanie.
(Ještě doplním, že těch 75% z prvních plateb na umoření předplaceného poplatku jde do té doby, než je uhrazen. Abys neměl tendenci psát, že Conseq okrádá lidi o 75% jejich investice. Hloupej jsi na to dost.)
2. To ťažko, pretože ak by to bola pravda museli by klienti Consequ vidieť do 3.5 roku svoje prvé zhodnotenia. Má skryté poplatky - rád by som videl všeobecné podmienky Consequ a dokladne sa pozriem sa Cenník ak budem mať na to čas. Nemám k tomu iné vysvetlenie.
Ja nemám tendenciu písať, že "Conseq okráda ľudí" - už druhykrát si berieš do úst čo som nenapísal - nepovedal
btw Hlupákom si nazývaj koho ráno vidíš v kúpelni voi svojom zrkadle - robím tento obor už nejaký piatok v živote... .
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 11:44 | J.G.

- nemusíš mi odpovedať na výhody Handlingu - neobťažuj sa, pretože čo mi zaňho ponúkne ES Investments mi neponúkne nikto NIKDY na trhu :)
Spoločnosť je 31 rokov na trhu a fungovala v Rakúsku už, keď si začínal chodiť. Majú tisíce spokojných klientov v Rakúsku, v ČR sú od 2008 a na Slovensku od 2010. Výhody Handlingu takom rozmedzí ako od ES klienti v ČR a SR nemajú nikde.
1. klient ES majú handlig oddelený od poplatkov do pod. fondov vážený pane a preto, keď som začal investovať od r.2009 hneď som videl k 31.12.2009 už nejaké ročné zhodnotenia mojich prvých fondov Franklin Templeton Investments, ktoré som si otvoril.
Z mojho sporenia cez ES Investments si strhávajú len emisný poplatok vo výške 5,25% a pri jednorázovom investovaní 3% províziu a 5,25% vstup do fondu.

2. Handlig ES Investments NIE JE VSTUPNÝ POPLATOK !!! a UŽ VOBEC nie zdvojený POPLATOK !!!!! Si analfabet alebo to píšeš VŽDY NASCHVÁL??? Prelož si to prosím Ťa do angličtiny, nemčiny, ruštiny a čítaj si po večeroch doma: DOSTRIBUČNÝ POPLATOK za otvorenie depozitu klientov v Luxembursku v JP Morgan Chase
- Možné 3 ďalšie majetkové účty v rámci rodiny - Klient je po celý čas vlastníkom vecnej hodnoty/majetku! - Každodenná likvidita celého majetku - Zhodnotenie majetku na úrovni 7-15% p.a. (len ziskové firmy) - Majetok nepodlieha potenciálnemu konkurzu ani krachu banky - Je predmetom dedičstva (majetkový účet aj s majetkom) - Každoročný doživotný servis k majetkovému účtu - Správa majetku jedným z najkvalitnejších manažmentov sveta - Online prístup k majetkovému účtu 0 € doživotne - Vedenie majetkového účtu 0 € doživotne - Prevody podielov v rámci fondov FT. kedykoľvek 0 € doživotne - Čiastkové výbery, odkupy na svoj bankový účet 0 € doživotne - Mesačné výpisy k aktuálnemu stavu majetku 0 € doživotne - PLÁN VÝBERU / pravidelná majetková renta kedykoľvek 0 € doživotne
K I.C.M. som sa už vyjadril a Martinovi V. sa vyjadrovať už nebudem...podľa mňa je to blázon a klamár - uňho ma zaujalo v poslednom príspevku, že VŽDY vykrikoval po všetkých weboch na nete ako prišiel v I.C.M. o financie a ZRAZU :) ho už majú odškodniť aj z EVVE - no PROSTE novinka :D :D...to mi stačilo.
Čo sa týka I.C.M. jedná sa o Špecifickú / Rizikovejšiu investíciu a rozhodne by som tam nevkladal všetky financie klienta...je jasne čo teraz robia akciové indexy a trhy sú dole, že koše popadajú... . Opeť sa opakujem je to dlhodobá investície - ako každá iná do akcií.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 10:44 | carlos

to nebylo o Latině , ale o Vás...jak prezentujete něco co ani neumíte prodat. Pak ještě najdete na grafu největší pokles a od toho to počítáte , výnos nakonec ještě zapomenete přepočítat do koruny...protože měnové riziko přece neexistuje . Víš vůbec kolik stál USD v 2001?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 10:22 | Konkurence

Ještě doplním, že těch 75% z prvních plateb na umoření předplaceného poplatku jde do té doby, než je uhrazen. Abys neměl tendenci psát, že Conseq okrádá lidi o 75% jejich investice. Hloupej jsi na to dost...
čau
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 10:19 | Konkurence

J.G. až budu mít víc času, tak Ti odpovím na ty výhody toho handlingu, ale pouze k této věci:
Klient si u Consequ může předplatit vstupní poplatky na určitou dobu (klidně na 40let, ale to by dělal jen blázen). Tyhle vstupní poplatky se může rozhodnout zaplatit předem - stejně jako váš handling a nebo světe div se z prvních plateb. Pak posílá třeba 1.000,- Kč měsíčně a ono z toho jde 75% na umoření nákladů. No a pak je jasné, že není po 3,5letech v zisku. Co na tom nechápeš?
Jinak když se podíváš na ceník Consequ, tak vidíš, že se dají vstupní poplatky předplatit! Opět sis tedy naběhl a mohl bys trochu začít studovat! Pochopil bys, že máte prostě tenhle poplatek zdvojený a vstupní poplatky se mohou téměř všude předplatit!
K handlingu se ještě vrátím, ale to je na dlouho a ty stejně nepochopíš, že většinu výhod, které píšeš, mají klienti už běžně kdekoli jinde.
Spíš by mě ale zajímala tvoje odpověď na pana Jiřího a Martina, kteří jako klienti přišli u těch vašich top produktů o značné peníze! Zaplatili handling a za odměnu od ES dostali do portfolia Shedlin, EVVE nebo ICM a můžou mít pak kolik depozit chtějí a pořád budou v pr....
Tak šup šup na google a zkus hledat i něco jiného než historické výnosy.
Měj se
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 10:18 | miláček

Ta tvoje odpověď má celou řadu vad a jen potvrzuje, co už jsem psal o lidech, kteří se naučili psát, ale číst neumějí. Nejsem žádná tvoje konkurence, nedělám do fondů. Šel jsem kolem a mrknul do diskuze. Připojil jsem dvě faktické poznámky ke dvěma konkrétním věcem, vůbec mě nezajímala výkonnost čehokoli, podotkl jsem jen cosi k předplácení poplatků a ještě k něčemu. Ty odvádíš řeč jinam a zpochybňuješ, co jsem řekl. Já se od tématu neukláním, jen ti doporučuju vyhledávač, protože ten by potvrdil, co jsem říkal o poplatcích. Tak to udělej, nevyšiluj a pěkně se pak panu amatérovi omluvíš, ty jeden profesionále.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 9:59 | J.G.

Nemám sa Ti absolutne za čo ospravedlňovať. Vygooglil som si fondy Franklin Templeton Investments, ktoré vlastním a vypočítal ich % zisky od založenia fondov.
Potrebujete provokovať z konkurencie a porovnávať Conseq Fondy s celosvetovým Franklinom, tak som ich tu hodil čierne na bielom.
Ča
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 9:38 | miláček

Nikdo nemůže vědět všechno, zkus ten Google, pak dělej ramena. Anebo se omluv.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 8:34 | J.G.

Latinská Amerika mňa neserie, dlhodobý výsledok má dobrá. Franklin Templeton Investments je výborný na pravidelné sporenia a na to mám poradcu ak ten fond je zlý, že si switchujem podiely a otvorím nový fond.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 8:32 | J.G.

Pretože to bolo k veci vážený pane... . (daly předplatit minimálně u Consequ, čépéíčka, pionýrů.)
Ak "píšeš pravdu" a dali by sa predplatiť poplatky Consequ ich klientka by určtite nebola bol 3,5 rokoch v mínuse. Iné vysvetlenie na to nemám... .
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 6:33 | carlos

nejvic mě dojala ta latinska amerika :)
to je přesně ono...před 7 lety se prezentoval výsledek + 480% a každý to musel mít a proto je teď každý 50% v mínusu tolik o kvalitach poradenství
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 1. 2016 23:28 | miláček

Poslední dobou přibývá stále rychleji lidí, kteří sice umějí psát, ale zapomněli se naučit číst. To je tvůj případ, mládenče.
Nevím, proč bych ti měl vysvětlovat něco o nějaké paní, na kterou jsi narazil někde na internetové seznamce nebo kde. Byla snad o tom mezi námi řeč?
Jo. A víš, co je Google?
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 1. 2016 23:18 | J.G.

3. Templeton Biotechnology Fund www.fondsprofessionell.at
Vývoj fondu od r.2000 = ZISK 177,78% !!!
Vo fonde Biotechnology som sa pomýlil... .
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 1. 2016 23:10 | J.G.

(Poplatky se svého času – nesleduju to jako vy profíci, tak nevím, jak je to dneska – daly předplatit minimálně u Consequ, čépéíčka, pionýrů.)
HA - HA - HA jasne a " deti nosia stále Bociany"
http://www.emimino.cz/diskuse/conseq-horizont-invest-35284/strankovani/2/
Vysvetli mi prečo je klientka Consequ v mínuse po 3,5 rokoch??? Stále na to nemám jasnú odpoveď.
(dajahu Já mám Horizont Invest 3,5 roku. Naspořeno tam mám 20860Kč a vložila jsem do toho 21.000Kč, takže jsem malilinko v mínusu.Plus teda 6300Kč poplatek za uzaření!!!!!!!!!!!! Hříšné prašule na to,že to taky budu rušit, prostě vyhozené peníze z okna. A tuším že tam nejsem vůbec v plusu z toho důvodu, že celou tu dobu (3,5 roku) je krize a krize má být dál, má padnout EURo, tak to ruším než nedostanu vůbec nic. Nevíte někdo, když to zruším, jestli mě někdo vrátí celých 20.860Kč a nebudou mě ještě něco strhávat? Nemáte někdo konkrétní zkušenost? Děkuji.)

(
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 1. 2016 23:01 | J.G.

5. Za chvílu to rozoberieme do detailov.
Mám 10 fondov Franklin Templeton Investments LEN prav. mesačné investovaním + 2. Pioneer fondy a zvažujem aj Evolution Classic + Dynamic Fund a to mi bude stačiť v živote - len čo sa týka prav. investovania - na jednorázové úložky poznám iné lepšie produkty tam som opatrný...
Nebudem tu každý fond komentovať zvlášť, pretože nemám na to čas... .
1. Templeton AFRICA Fund www.fondsprofessionell.at Vývoj od r.2012 = - 11,05 %
2. Templeton ASIA SMALLER Comp www.fondsprofessionell.at
Od r.2008 - ZISK 188,62% !!!
3. Templeton Biotechnology Fund www.fondsprofessionell.at Vývoj fondu do r.2007 = ZISK -25,91%
5. Templeton Thailand Fund www.fondsprofessionell.at Vývoj fondu od r.1997 = ZISK 226,93% !!!
6. Templeton Latin America Fund www.fondsprofessionell.at Vývoj fondu od r.2001 = ZISK 205,1% !!!
7. Templeton Frontier Fund www.fondsprofessionell.at Vývoj fondu od r.2008 = ZISK 54,39% !!!
8. Franklin MENA Fund www.fondsprofessionell.at Vývoj od r.2008 = ZISK 10,61% !!!
9. Franklin ASIA GROWTH www.fondsprofessionell.at Vývoj fondu od r.2005 = ZISK 145,53 !!!

Jeden fond neviem nájsť, ale to je jedno.
Vyhoď mi prosím Ťa fondy Conseq Investment Management POROVNÁME... .
Maj sa
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Spočítejte si

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Tomáš Sedláček

ekonom

Jaroslav Hřebík

trenér a podnikatel

Tomáš Sedláček
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů
×
Jaroslav Hřebík
ÚSPĚŠNOST
50,00 %

z 2 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services