Hostům jsme odmítali přinést cukr. Dneska se za ten coffee nacismus stydím
Za to, jak umí připravit filtrovanou kávu, sbírá ceny po celém světě. Když se z prestižní londýnské kavárny přesunula do Česka a v Brně otevřela vlastní podnik, chtěla mít kávové přeborníky i ze svých hostů. Pokora přišla časem. „Přece nebudu někomu, kdo pije kafe déle, než jsem já na světě, nutit, jak ho má pít,“ říká Petra Střelecká dnes.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 2 komentářů)
2. 10. 2017 10:42 | Kavový Zdenda P.
1. 10. 2017 6:13 | raba