Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 232 komentářů)

26. 3. 2013 10:33 | Tom

Zdravím, mám dotaz na Vaši zkušenost. Kolik jste tedy platil v téhle situaci, která u vás nastala?? Děkuji za odpověď. Mně se stalo, že jsem nastavil na internetovém bankovnictví odeslání peněz, to však, pro mě z neznámých důvodů, neproběhlo. Tak mi došla výzva o které píšete, během pár dnů od neuhrazení v posledním termínu s tím, že se udělují penále. Za pojištěné období 14.12 - 17.12.2012 jsem mel platit 366Kč s tím, že si k tomu připočítali další dny, takže mám účtováno 14.12 - 24.12 .. takhle mi došel první dopis. V tomhle dopise ani není uveden datum splatnosti. Ale já nastavil v mém IB, aby se to zaplatilo a bohužel. V domění, že mám splněno jsem nevěnoval další pozornost. V tom ale zrovna když jsem dlouhodobě začal pobývat v nemocnici mi došel další dopis již od nějakého advokáta, který mi píše, že jsem měl uhradit 466Kč za období 14.12 - 25.12.2012 .. nevím kde se vzal den navíc a kde se vzala stokoruna navíc. K tomu si ještě přidal on jako vymahatel nějakých 300Kč a 1270.50Kč a celková suma teď činí 1725.02Kč .. tady už je splatnost do 28.3.2013 a v případě, že tohle neuhradím, zvedá se poplatek na 3541Kč. Ti lidi jsou dnes opravdu hodní
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 3. 2013 17:41 | Jan

Hmm, smutný názor prodávajcícího pojišťováka...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

19. 3. 2013 16:59 | VK

Tato pojišťovna jsou zmetci, kterým není rovno. Shodou okolností jim byla nahlášena telefonicky změna adresy, kterou přijali, ale neprovedli. Pochopitelně pak poslali složenku na PR na adresu, kde už jsem dávno nebydlel. Měsíc po nezaplacení předali dluh nějaké firmě a ta soudu. Sumasumárum, dluh tisíc a za soudní výlohy dalších deset. Prostě kreténi! Pryč od nich a nechci vědět, že existují. Kéž by to udělali všichni, co u nich jsou a šli do hajzlu!!
+13
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

24. 2. 2013 17:18 | Karel

Chci upozornit na nekale praktiky teto pojistovny, jiz po 14 dnech po neuhrazeni pojistneho predali vymahani nejake pravni spol. ktera si pripise 2500,- cimz navysila dluh o 130% pripada mi to jako lichva z nejakych 1800,- udela za 14dni 4500,- u zadne jine pojistovny se mi neco takoveho jeste nestalo, obycejni vyderaci.
+12
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 1. 2013 7:22 | luckyi

Mám velmi dobrou zkušenost s plněním ČPP. Vše do měsíce vyřízeno, uzavřeno. Na tel.lince jsou ochotní a vše vysvětlí. Za sebe je doporučuji.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

12. 10. 2012 14:35 | Nespravedlnost

A co říkáte na kauzu IFP a.s. ...ČPP hraje já nic ,já muzikant...že by někdo nevěděl co dělá jeho zprostředkovatel??????!!!
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 11. 2009 10:04 | Brabcova

Souhlasim, ze CPP neni vubec solidni pojistovna. Ted nam zvysila pojistne na povinnem ruceni, fyzicky poslala to 3 tydny pred pojistnym obdobim, ale v dopise napsala, ze tento dopis byl sepsan cca 2,5 mesice predem. Na obalce neni znamka, ale nejaky ten klasicky kod..tak jsem sama zvedava, jak to doresime.
+6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

4. 7. 2007 8:23 | Petr K.

Plnění pojistné události od ČPP je velký známý problém.Nikde nechtějí vzít auto do opravy,vydat opravené a čekat na zaplacení,jak to dělají např. u České,nebo Kooperativy.ČPP není schopna,spíše ochotna likvidovat v zákonné lhůtě,různé lži,výmluvy,poukazová ní na nepravdivé dlouhé zákonné lhůty,které samozřejmě i u jasných případů s viníkem,určeným policíí nejsou shopni zlikvidovat ve lhůtě,která již není zákonná a nejméně desetnásobně přesáhla dobu na opravu auta.To není jeden případ a téměř v každém servisu mají zkušenosti s problematickou likvidací ze strany této pojišťovny.Za vše mluví vyjádření výše postaveného pracovníka této pjišťovny,který na dotaz,proč tomu tak téměř pravidelně je prohlásil:"JÁ BYCH SI U NÁS AUTO NIKDY NEPOJISTIL."Chudák,kt erý je poškozen vozidlem pojištěným u ČPP.
+40
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 6. 2006 22:00 | Kk

Presne tak, jak to tak tady ctu, tak ted v roce 2006 je ČPP stále jedna z nejlevnějších její programy jsou vyspělé. Samý kecy a všichni chytry, ale opak je pravdou;-)
+106
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

21. 5. 2012 10:35 | Kafka

Klientem CPP se muzete stat velmi snadno i proti sve vuli, proto doporucuji davat si na ne pozor, i kdyz o pojisteni vubec nemate zajem :)
Trem mym kolegum (kteri me pozdeji pozadali, abych to za ne souhrnne resil) se stala stejna vec - byla na jejich jmena podvodne uzavrena smlouva s CPP na zivotni pojisteni. Kopie predmetnych smluv se nam pozdeji dostaly do rukou, prakticky vsechny udaje v nich byly smyslene (zamestnavatel, mobil, povolani atd. atd.), sedela jen jmena a rodna cisla, zjevne opsana z nejakeho verejneho zdroje (obchodni rejstrik apod.). Nesedela ani cisla OP - nikdo tedy udaje ze smluv nijak neproveroval..
Pokouseli jsme se celou vec vyresit s CPP, postupne vsemi prostredky, telefonicky, mailem, pisemne doporucenou postou s zadosti o vyjadreni, bez uspechu. Jen jeden z kolegu docilil toho, ze mu pojistovna poslala zpet strohe prohlaseni, at smlouvu povazuje za bezpredmetnou a ze jde o omyl. Pak mu ovsem stejne poslala dalsi predzalobni upominku :) Druhe dve osoby od CPP nedostaly nic, jen upominky, predzalobni upominky, a nakonec vyzvu k zaplaceni od vymahacu Alfa Collect. Cela vec trva uz 5 mesicu a uhrnem jsme na tom stravili odhadem cca 20 hodin cisteho casu.
Podotykam, ze ten vymahaci proces jede paralelne celou dobu s vysetrovanim PCR - vsichni zucastneni uz vypovidali na policii, pojistovna vuci policii udajne davno uznala, ze smlouvy byly uzavreny podvodem, ale vymahaci rizeni proste jede dal a nikdo to neumi zastavit - v CPP se nikdy nikam neprovolate, jen k nejake pipine na zakaznicke lince, ktera pochopitelne nic nevi, nebo porad dokola vyzaduje stejne byrokraticke nesmysly, tj. porad dokola vysvetlujete stejny pribeh, nahlasujete cisla smluv, atd atd atd.
Na policii nam komisar mimo jine rekl, ze jen na svem oddeleni od CPP eviduje 25 poskozenych.
Chapu, ze podobna vec se muze stat kdekoliv, ale v CPP totalne absentuji jakekoliv mechanismy, ktere by podobnym podvodum branily. Jejich jednani je otresne a vzbuzuje silny dojem, ze jsou nejen totalne neschopni, ale ze v tom proste jedou taky - kdyz zjistili, ze od sveho prodejce ci prodejcu, co ty smlouvy nasekali, uz provize zpatky nedostanou, zkousi to proste vytlouct z poskozenych a spolehaji na jejich obecny strach z exekutoru.
Doporucuji v pripade jakychkoliv problemu resit vse rovnou vyhradne s PCR, pripadne si na ne stezovat na COI nebo u dozoroveho organu pojistoven - primo s CPP nema smysl vubec nic resit.
+24
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

16. 5. 2012 16:09 | Mlok

Asi budu působit jako mimozemšťan: Moje bývalá partnerka rozbila na sporáku sklokeramickou desku. Plnění od ČPP dorazilo za měsíc. Telefon, jeden email s fotkou, druhý s fakturou za opravu. Tři týdny trvalo, než byla k dispozici nová. Já sám za sebe: prasklo mě čelní sklo u auta. Jeden telefonát do ČPP na jehož základě jsem do smluvního servisu vzal kopii pojistky a domluvil na druhý den výměnu. Jelikož dorazilo poškozené sklo, tak jsem si na výměnu ještě jeden den počkal. Doplatil jsem spoluúčast a vesele jezdím. Vše proběhlo naprosto v pohodě :-) Přeji šťastnou volbu...
+44
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 7. 2007 8:08 | Petr K.

Plnění pojistné události od ČPP je velký známý problém.Nikde nechtějí vzít auto do opravy,vydat opravené a čekat na zaplacení,jak to dělají např. u České,nebo Kooperativy.ČPP není schopna,spíše ochotna likvidovat v zákonné lhůtě,různé lži,výmluvy,poukazová ní na nepravdivé dlouhé zákonné lhůty,které samozřejmě i jasných případů s jasným viníkem,určeným policíí nejsou shopni zlikvidovat ve lhůtě,která nejméně desetnásobně přesáhla dobu na opravu auta.To není jeden případ a téměř v každém servisu mají zkušenosti s problematickou likvidací.Za vše mluví vyjádření výše postaveného pracovníka této pjišťovny,který na dotaz,proč tomu tak téměř pravilně je prohlásil:"JÁ BYCH SI U NÁS AUTO NIKDY NEPOJISTIL."Chudák,kt erý je poškozeným vozidlem pojištěným u ČPP. ,
+51
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 5. 2012 22:57 | Jirka

No, přesně! Bohužel i můj "viník" byl pojištěncem slavné ČPP! Nejdřív jsem byl vyzván, abych dovezl auto k prohlídce o nehodě do cca 25 km vzdáleného města!?! Za opravu mi neuhradili ani polovinu! Vymýšleli si různé amortizace a další nesmysly. Nedokázali si nic sami obstarat. Vše jsem zajišťoval sám. A to jsem si neinkasoval telefonáty, cesty do servisu apod. Když jsem jim pak poslal stížnost, vyzvali mě k dodání dalších dokumentů. Ty jsem jim, v domnění, že to má smysl, dodal. Ale pořád nic. Až když jsem se obrátil na advokátku, věci se daly do pohybu. Ovšem stále mi k dnešnímu dni dluží dost peněz (cca 13.000!). Na pobočce nic nevědí a když si přijdete stěžovat, jednají s vámi jako s *******! Vše řeší od stolu, z vyhřáté/klimatizované kanceláře, a to za nemalý peníz. Stále si s nimi píšete, ale marně. Na lince se také nic nedozvíte... Asi jejich filozofie: "Počkáme, až ho přestane bavit takhle nás pořád otravovat." U ČPP má holt člověk jistotu, že i když je poškozený, je s ním jednáno, jako by byl podvodník (viník). Bohužel. Dodones jsem si myslel, že jsem jeden z mála, který měl na tohle smůlu, ale jak vidím, jsem jeden z mnoha. Jenomže, bohužel, jsou věci, které neovlivníme. Jako třeba to, že zaparkujeme na špatném místě, ve špatnou dobu a nabourá do nás řidič, který je klientem ČPP... Od téhle pojišťovny se raději držte na hodně velkou vzdálenost!!! A nebo doufejte, že nezpůsobíte nehodu a nebo vám ji nezpůsobí jejich pojištěnec! Jejich jednání bych nepřál ani svému největšímu nepříteli!!!
+19
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 11. 2011 11:05 | a

Mám podobnou zkušenost jako Jan. Taktéž zamítli pojistné plnění z důvodu, že charakter poškození vozidla neodpovídá uvedenému nehodovému ději. Bohužel jsem se dozvěděl, že neplnění svých závazků je u ČPP na denním pořádku... Měl jsem o této pojišťovně jiné mínění, jsem opravdu zklamán... Radím vyhýbat se téhle pojišťovně, je to banda podvodníků, která absolutně neplní svých závazků. U každé škodné události, kde hraje roli tato pojišťovna, dbejte na dostatek důkazů. U autonehody každopádně volejte policii!
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 7. 2011 11:23 | Jan

Cpp je tragedie nabouralo mne auto skoda nepresahla 100tis vinik vše bezproblemu přiznal na mistě nehody bylo 10svědku a za 2 měsice přišlo meilem že nedostanu nic že nehoda byla fingovana je to 2 měsice motorku dodnes mam v servise a s cpp neni řeč na přapažce nic nevi na telefonu klasika mi se vam ozvem a nic.
+14
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

13. 3. 2011 22:13 | TT

Nechapu proc tu neuvadeji FILIP EXCLUSIVE ...jedna z nej kapitalovek na nasem trhu....to je zajimave
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

21. 2. 2011 12:01 | Hubert

Podivil jsm se, že má ve výlukách z plnění trvalých následků úrazů ty úrazy, které jsou pracovní. To jsem u žádné jiné pojišťovny na čs.trhu nenašel. Je to BOMBA pojištění...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 1. 2011 22:42 | Martin P.

Bohuzel jsem se stal obětí pojištěnce ČPP na silnici, který mi zcela zdemoloval auto. Po této, ne ještě zcela uzavřené záležitosti (chystám se to předat právníkovi), mohu říct jediné: "střezte se této sebranky"! Plnění za totálně zničené vozidlo = podtstřelené o cca 40% oproti aktuaálním cenách odpovídajících aut k sehnání, jednání stylem -všechno si sežeň a dodej sám, vrak si mám taktéž prodat sám a ještě se doprošovat o zaplacení odthovky atd, atd = katastrofa, zenska na prepazce pobocky nic poradne nevi a na vsechno odpovida, ze Vam nekdo zavola, ten zavola druhy den, pokazde nekdo jiny, nic belze poradne resit = asi to je zamer, nechtej platit!!! Zkušenosti š Českou a Kooperativou mám zcela jiné=lepší! Jezdím mnoho let bez nehod, nic jsme nezavinil, nezpůsobil a teď mě chce trestat a okrást tato banda vydřiduchů! Ruce pryč od nich!
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

3. 5. 2006 9:10 | Luba81

Byl bych rád, kdyby TEĎ někdo četl tyhle nejenom Vaše rádoby chytré plky o krachu ČPP. Čas nám všem ukázal že? Byl bych rád, kdyby jste vy všichni (pravděpodobně fanošci nějaké konkurence) příště radši DRŽELI HUBU a nestrašili lidi.
+6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

1. 3. 2005 11:19 |

HN se už omluvily - fámyzdat fungoval dle scénáře PPF hodlající si ČPP zakoupit a zničit tak pro ČP nevítanou konkurenci.aneb kde jsou prachy..a papír snese cokoli..
+57
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Eva Štěpánková

podnikatelka, Ryor

Michal Jirák

podnikatel, Miton

Eva Štěpánková
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů
×
Michal Jirák
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services