Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 263 komentářů)

16. 11. 2004 22:44

Generali mě bohužel dvakrát zklamala. Poprvé když mi jejich klient naboural auto a já chtěla plnění rozpočtem, byla mi vyplacena pouze jakási "záloha" ve výši zhruba dvou třetin způsobené škody a bylo mi sděleno, že pokud si auto nechám opravit v autorizovaném servisu a doložím fakturu, bude mi rozdíl částky doplacen. Auto mám nové, takže o nějakém opotřebování po pěti letech se vůbec nedá hovořit a když to srovnám s Kooperativou, kde jsem stejnou situaci řešila před pěti lety - dostala jsem plnou částku podle tabulek, plně se shodovala s vyčíslením škody v servisu a byla mi vyplacena hned a bez keců. A ani mě (světe div se) žádný likvidátor nenapadal, že bych měla bejt s pěti tisícema spokojená, protože zná tyhle rozpočty, lidi shrábnou peníze a pak zo ani neopravujou nebo to panička doma zamázne lakem na nehty. CO MU JE SAKRA DO TOHO !!!! Drobný šok jsem pak utrpěla jako přímý klient této pojišťovny, kde jsem měla pojištěná svá zvířata. Po úhynu zvířete mi bylo oznámeno, že žádné peníze nedostanu, protože daná nemoc sice není napsána v pojistných podmínkách jako výluka, ale taky tam nikde není, že se za ní plní. Vrchol všeho byl, že mi po půl roce od úhynu přišlo opětovné vyúčtování pojistného a složenka. Na můj telefonický protest mi bylo odpovězeno, že jsem pojišťovně oficiálně neohlásila smrt zvířete. Měsíční dopisování a telefonování kolem pojistného plnění pro ně asi není dost oficiální. Jedna ruka neví, co dělá druhá.....
+81
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

17. 8. 2004 11:25

Pokud už bych neměla Životní pojištění jinde, kde jsem spokojená. U Generali bych si toto bez obav uzavřela mají dost dobré.
-30
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 2. 2003 18:37

Jenom bych v dané věci oponoval, stal se případ, který níže popisuji, požáru vozidla a moje vozidlo stálo vedle a požárem bylo značně poškozené na tolik, že oprava stála více jak 240 000,- Kč. Na likvidací a vyšetřování požáru se bezprostředně podíleli pracovníci Hasičského sboru a jejich vyšetřovatelé, ve spolupráci s vyšetřovateli Obvodního oddělení Policie. Výsledkem vyšetřování nebyla u vozidla které počalo hořet jednoznačně zjištěna příčina vzniku požáru a tak byla věc Policií České republiky dnem odložena dle ust. § 58, odst. 3, písm. b zák. číslo 200/90 Sb. s odůvodněním, že není dáno podezření ze spáchání přestupku ani trestného činu. Poněvadž obě vozidla byla řádně pojištěna šetření požáru a likvidace vzniklé škody na vozidlech se zúčastnili rovněž technik -likvidátor Pojišťovny České spořitelny a.s. a technik likvidátor Generály Pojišťovny a.s. ing. Snopek se závěrem uhradit náklady na opravu poškození vozidla. mimo bonusu pojištění u pojišťovny Generály Pojišťovny a.s. Dále jsem byl odkázán jako poškozený druhého vozidla stanoveno likvidační pojišťovnou s 10 % bonusem k soudnímu vymáhání.jehož vozidlo požár mého vozuzidla způsobilo. Vůbec ani jeden z likvidátorů, nechtěli připustit úhradu v plné výši jako škodu způsobenou z povinného ručení. Tímto oponuji to co je v článku uvedeno, že Generali Pojišťovna hradí vzniklé škody v plné výši jak je v článku uveřejněno.
+113
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Stránka 14/14

14

Následující

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Libor Malý

podnikatel, zakladatel Jobs.cz

Petr Kratochvíl

producent a podnikatel

Libor Malý
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Petr Kratochvíl
ÚSPĚŠNOST
83,33 %

z 6 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services