Mezinárodní odborná konference Pensions In Central And Eastern Europe

Petra Postlova | 24. 7. 2003
Ve dnech 3. a 4. září se v Praze uskuteční druhá výroční konference s názvem "Pensions in Central and Eastern Europe". Je to dosud největší mezinárodní sektání specialistů v oblasti důchodového pojištění, jejichž aktivity se týkají střední a východní Evropy.

Tuto konferenci organizuje společnost marcus evans, jež je vedoucí mezinárodní společností, která pořádá konference, summity a školení po celém světě. Kromě aktraktivních témat napříč odvětvími se v posledních letech zaměřujeme také na témata spojená s problematikou důchodového pojištění.

Obsahem této konference budou prezentace týkající se právě probíhajících důchodových reforem v Polsku, Slovensku, Lotyšsku a Chorvatsku. Dále se diskuse zaměří na problematiku nových investičních strategií, vliv vstupu do Evropské unie na středoevropský region a budoucí rozvoj penzijních fondů třetího pilíře. Konference pomůže místním i zahraničním profesionálům z oboru rozšiřovat jejich znalosti regionu, umožní diskusi, výměnů názorů a osobní setkání s potencionálními partnery, zákazníky a kolegy. Vzhledem k mezinárodnímu charakteru konference bude pracovním jazykem angličtina.

Svou účast a vystoupení v rámci konference již potvrdily společnosti PKO/Credit Suisse Investment Fund Company, Erste Mandatory Pension Fund, PZU, ING Employee Benefits, Česká pojištovna, The World Bank, OECD a zastupitelé vládních a regulačních institucí zemí střední a východní Evropy.

Pro další informace prosím kontaktujte:

Richard Hajduk
Telefon: + 420 255 707 214
Email: richardh@marcusevans.cz
URL: www.marcusevanscz.com/cee-pensions2.htm

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Spočítejte si, jaký důchod dostanete od ledna 2025

11. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ | 5 komentářů

Spočítejte si, jaký důchod dostanete od ledna 2025

Od ledna má průměrný důchod přesáhnout 21 tisíc korun měsíčně. Naše kalkulačka spočítá, jakou penzi po řádné valorizaci budete v roce 2025 dostávat právě vy.

O kolik se znovu zvýší důchody? Jurečka řekl první číslo

10. 7. 2024 | Kateřina Hovorková | 3 komentáře

O kolik se znovu zvýší důchody? Jurečka řekl první číslo

Průměrný důchod se od ledna 2025 zvedne v průměru o 356 korun, překročí tak hranici 21 tisíc korun. Začnou také platit nová pravidla, která mění výpočet valorizace penzí.

Skoro milion důchodců přijde o státní příspěvek. Výjimka pro předčasné penze neplatí

26. 6. 2024 | Kateřina Hovorková, Olga Skalková | 1 komentář

Skoro milion důchodců přijde o státní příspěvek. Výjimka pro předčasné penze neplatí

Starobní důchodci od července nedostanou státní příspěvek k penzijnímu spoření. Řadě z nich se vyplatí snížit si měsíční vklad na minimum, ale na zrušení smlouvy by citelně prodělali. celý článek

Změny v penzijním spoření: Nová pravidla pro příspěvek i daňový odpočet

10. 6. 2024 | Petr Kučera

Změny v penzijním spoření: Nová pravidla pro příspěvek i daňový odpočet

Od července začnou platit nová pravidla pro státní příspěvek. Kdo chce včas změnit částku, kterou si na penzijní spoření posílá, měl by to nahlásit penzijní společnosti ještě v červnu.... celý článek

Důchodců bude víc, než se čekalo. Reforma je nutná, varuje úřad

7. 6. 2024 | Kateřina Hovorková | 3 komentáře

Důchodců bude víc, než se čekalo. Reforma je nutná, varuje úřad

Bez zásadních změn bude státní důchodový systém neudržitelný, zdůrazňuje nová zpráva ministerstva práce a sociálních věcí. Stárnutí populace řeší i ostatní vyspělé státy.

Partners Financial Services