O2 zůstává u IMMOFINANZ

PR článek | rubrika: PR Článek | 28. 1. 2019
Společnost IMMOFINANZ prodloužila významnou smlouvu. Společnost O2 dál zůstává na ploše téměř 30 tisíc čtverečných metrů hlavním nájemcem v budově Gamma v pražském BB Centru.
O2 zůstává u IMMOFINANZ

Společnost IMMOFINANZ prodloužila na sklonku roku 2018 smlouvu se společností O2. Ta si od ní dál bude v administrativní čtvrti v Praze 4 pronajímat kanceláře na ploše 29 tisíc m² a k tomu přes 500 parkovacích míst. Kontrakt je jednou z největších loňských leasingových transakcí na českém nemovitostním trhu.

Budova Gamma, ve které se kanceláře nacházejí, je součástí komplexu BB Centrum. Už při svém vzniku v roce 2007 patřila nejen zde k nejpůsobivějším administrativním budovám, získala ocenění Stqavba roku 2007. 

V roce 2016 navíc prošla zásadní modernizací interiérů. V jejím rámci zde vzniklo coworkingové centrum nazvané O2 HUB, určené nejen pro zaměstnance O2, ale také pro jejich obchodní partnery. „Investice do kvality našeho portfolia s cílem udržet vysoký standard pronajímaných prostor a neustálé rozšiřování služeb poskytovaných klientům jsou pro nás klíčové prvky. Proto nás velmi těší, že společnost O2 oceňuje naši strategii a individuální přístup ke klientovi. Výsledkem je dlouhodobé prodloužení našeho partnerství,“ říká Tomáš Stařík, Country Manager Operations společnosti IMMOFINANZ pro Českou republiku.

O společnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je společnost podnikající v oblasti komerčních nemovitostí. Její aktivity se zaměřují na segmenty maloobchodních a kancelářských nemovitostí na sedmi klíčových evropských trzích: Rakousko, Německo, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Polsko. Její primární aktivity zahrnují správu a výstavbu nemovitostí, přičemž značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelářské nemovitosti) představují silný místní prvek a jsou synonymem kvality a excelentních služeb. Realitní portfolio zahrnuje více než 220 nemovitostí v přibližné hodnotě 4,3 miliardy eur. Společnost IMMOFINANZ je kotována na burzách ve Vídni (kde je součástí tzv. leading ATX indexu) a ve Varšavě. Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: http://www.immofinanz.com

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Inflace je zpátky v cíli. Překvapivě klesla na dvě procenta

10. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Inflace je zpátky v cíli. Překvapivě klesla na dvě procenta

Meziroční inflace v červnu zpomalila na dvě procenta, přitom v květnu spotřebitelské ceny rostly o 2,6 procenta. Nová čísla zveřejnil Český statistický úřad.

Před nevýhodnými kurzy DCC vás ochrání jen polovina bank. Na co si dát pozor

1. 7. 2024 | Petr Kučera

Před nevýhodnými kurzy DCC vás ochrání jen polovina bank. Na co si dát pozor

Nechtěnou službu mnohdy neúmyslně využije i jinak dobře informovaný spotřebitel. Obrana proti ní přitom může být stejně jednoduchá jako nastavení limitů na kartě. Proč některé banky... celý článek

Air Bank vrátí procento z plateb v cizině. Někomu i dvě

27. 6. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Air Bank vrátí procento z plateb v cizině. Někomu i dvě

Air Bank i letošních letních prázdninách vrátí klientům až dvě procenta z plateb kartou v cizině. Akce startuje dnes, tedy 27. června, a potrvá do 30. září. 

ČNB dál snižuje sazby. Základní úrok klesl o půl bodu

27. 6. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Základní úrok klesl o půl bodu

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o dalšího 0,5 procentního bodu na 4,75 procenta počínaje 28. červnem. Je to nejníže od dubna... celý článek

V bance musí radit lidé, všechno ostatní digitalizujeme

25. 6. 2024 | Jan Záluský

V bance musí radit lidé, všechno ostatní digitalizujeme

„Aby digitalizace bankovnictví uspěla, musíme vědět, pro koho ji děláme. S klienty věci často konzultujeme a ověřujeme,“ říká František Ježek, člen představenstva a ředitel korporátního... celý článek

Partners Financial Services