Akční nabídka hypotečního úvěru Majordomus

Alena Urubková | 24. 1. 2003
S novými parametry a akční nabídkou odstartoval v polovině ledna svou kampaň Majordomus, hypoteční úvěr HVB Bank. Produkt založený na osobním přístupu bankovních hypotečních poradců je tak přístupný daleko širšímu okruhu zájemců.
Po dobu reklamní kampaně - do 18. dubna 2003 - je pak poskytován za nulový zpracovatelský poplatek.

K nejvýznamnějším změnám parametrů patří například nově zavedená možnost financování pořízení družstevních bytů nebo navýšení limitu poskytovaného úvěru až na 85% tržní ceny. Nadstandardním prvkem je i garance rozhodnutí o poskytnutí úvěru do 10 dnů od podání žádosti - a to bez jakýchkoliv dodatečných poplatků.

Hypoteční úvěr Majordomus nabízí svým klientům především individuální přístup ke každému úvěru. Díky flexibilitě jeho parametrů můžeme nabídnout optimální variantu financování. Jako první na českém trhu nabízí Majordomus financování "za pevnou cenu". V současné době výjimečně nízkých úrokových sazeb je pro klienty ideální příležitost zafixovat si úrokovou sazbu až na 15 let - tedy třeba na celou dobu splatnosti úvěru.

Každý zájemce se může na internetu přesvědčit o tom, že na úvěr ve výši 1 mil. Kč stačí rodině se dvěma dětmi prokazatelný příjem už od 23 tisíc korun. Za pomoci kalkulátoru si zde můžete prověřit i pravděpodobnost získání svého úvěru od Majordoma.

Navštivte www.majordomus.cz a přesvědčete se sami!

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Kdy zlevní hypotéky? První banka výrazně snížila úroky

7. 8. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Kdy zlevní hypotéky? První banka výrazně snížila úroky

Česká národní banka sice na začátku srpna opět snížila základní úrokovou sazbu (tentokrát o 0,25 procentního bodu na 4,5 procenta), většina bank ale se snížením úroků u hypoték zatím... celý článek

ČNB znovu snižuje úroky. Klesnou na spoření i půjčkách

1. 8. 2024 | Petr Kučera

ČNB znovu snižuje úroky. Klesnou na spoření i půjčkách

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o 0,25 procentního bodu počínaje 2. srpnem. 

Hypoteční úroky se nehnou. Obrat může přijít po prázdninách

10. 7. 2024 | Olga Skalková | 4 komentáře

Hypoteční úroky se nehnou. Obrat může přijít po prázdninách

Banky teď nabízejí hypotéky v průměru za 5,49 procenta. Na hranici 5,5 procenta se drží ale už několik měsíců, i když ČNB pokračovala v razantním snižování své klíčové sazby. Kdy hypotéky... celý článek

ČNB dál snižuje sazby. Základní úrok klesl o půl bodu

27. 6. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Základní úrok klesl o půl bodu

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o dalšího 0,5 procentního bodu na 4,75 procenta počínaje 28. červnem. Je to nejníže od dubna... celý článek

Ve spořicích účtech ještě budeme agresivní. Petr Borkovec o plánech Partners Banky

20. 6. 2024 | Martin Vlnas

Ve spořicích účtech ještě budeme agresivní. Petr Borkovec o plánech Partners Banky

Nová Partners Banka má za sebou úspěšný start. Jak ho vidí Petr Borkovec, spoluzakladatel finanční skupiny Partners, který teď bude banku řídit společně s Markem Ditzem? Jak udělat... celý článek

Partners Financial Services