Nový produkt finGOODu investory zaujal. 15,5 mil. Kč zafinancováno za týden!

PR článek | rubrika: FINEXPO | 25. 5. 2021
Investiční platforma FinGOOD představila skvělou investiční novinku a zažila svůj historicky nejúspěšnější týden. Během něj dokázala zaujmout 421 individuálních investorů. Co stojí za tímto úspěchem?
Nový produkt finGOODu investory zaujal. 15,5 mil. Kč zafinancováno za týden!

Zdroj: FinGOOD

Komerční spolupráce

Investoři na této investiční crowdfundingové platformě dlouhodobě slyší na nadstandardní zhodnocení, které je doplněno o silné zajištění a často i o lákavý bonus. To vše navíc teď finGOOD doplnil o nový produkt v podobě kontinuálního investování.

Kontinuální investování

Tato investiční novinka se ukázala jako trefa do černého! FinGOOD vyslyšel přání mnoha investorů a ve spolupráci se spolehlivým partnerem nabídl zajímavý, stabilní, dlouhodobý a zajištěný projekt, do kterého lze investovat kontinuálně a opakovaně. Investorům se tak otevřela možnost pravidelně investovat do developerského projektu společnosti Rybka Building.

V čem spočívá kouzlo kontinuální investice?

Odpověď je jednoduchá – ne každý se chce svému portfoliu věnovat tak intenzivně a zkoumat každou investiční příležitost a toho jsou si vědomi i ve finGOODu. Kontinuální investice umožní investorům rozložit svou investici v čase a investovat průběžně (každý měsíc) do prověřeného a spolehlivého partnera. Dohromady je připraveno 7 tranší v celkové hodnotě 50 milionů korun s přímo exkluzivními parametry. Doba splatnosti se pohybuje od 6 do 12 měsíců v závislosti na konkrétní tranši. Největším lákadlem tohoto projektu je nadstandardní 8% zhodnocení a silné zajištění.

„Výběru vhodného projektu jsme věnovali opravdu velké množství času. Chtěli jsme investorům nabídnout projekt, který je smysluplný, zajímavý a dobře zajištěný,“ vysvětluje Vít Endler, ředitel platformy finGOOD.

Není tak velkým překvapením, že první tranše ve výši 10 milionů korun zaujala 249 individuálních investorů a odfinancovala se během neuvěřitelných 3 dnů!

Druhá tranše se už nyní připravuje. K jejímu spuštění dojde 16. června a finGOOD bude vybírat 7 milionů se splatností 11 měsíců. Výnos přitom zůstane nadstandardních 8 % ročně.

Zelená energie a lákavý bonus pro investory

Kontinuální investice ovšem nebyla jediným úspěchem minulého týdne. Ke kladům

investičního crowdfundingu totiž patří jeho multioborovost. Investoři si tak mohli vybrat mezi zmiňovaným developerským projektem nebo projektem od společnosti Benekov Esco.  

Ta se zabývá „zelenou energií“ a vývojem revoluční novinky v podobě komunitní energetiky. Pro investory si navíc připravila lákavý bonus v podobě slevy 20 tisíc korun na instalaci fotovoltaických panelů v rámci programu Nová zelená úsporám.

Celkově tak tento inovativní a ekologický projekt oslovil 172 investorů, kteří do něj investovali 5,5 milionu korun, a to opět v rekordních 20 hodinách.

Ukazuje se tak stále více, že investiční crowdfunding nabírá na obrátkách a přitahuje rostoucí množství individuálních investorů, kteří ho berou jeden ze smysluplných způsobů diverzifikace svého portfolia. Na finGOOD už si jich našlo cestu přes 2800.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Nejlepší podílový fond letos vydělal 26 %. Žebříčky za pololetí

15. 7. 2024 | Petr Kučera

Nejlepší podílový fond letos vydělal 26 %. Žebříčky za pololetí

Průměrnému českému investorovi do podílových fondů se během prvního pololetí letošního roku zhodnotily vklady o 5,67 %. Ukazuje to Index českého investora CII750 sestavovaný analytiky... celý článek

Bitcoin: doporučuje Trump i Rusko. A ETF kupují ve velkém. Týden v kryptu

13. 7. 2024 | Tomáš Krause

Bitcoin: doporučuje Trump i Rusko. A ETF kupují ve velkém. Týden v kryptu

Bitcoin šel dolů a bitcoinová ETF si pro něj dolů sáhla a nakupovala za levno. Německo už prodalo tři čtvrtiny pirátských bitcoinů. Zakladatel Samourai Wallet je na kauci venku z vazby... celý článek

Vytahal z bitcoinmatu mince za milion. Bitcoin se propadá. Týden v kryptu

6. 7. 2024 | Tomáš Krause

Vytahal z bitcoinmatu mince za milion. Bitcoin se propadá. Týden v kryptu

Bitcoin je skoro 20 tisíc dolarů pod březnovým rekordem. Což netěší muže, který v Praze dostal z bitcoinmatu bez placení bitcoiny za milion, za devět set tisíc, za osm set… V USA se... celý článek

Podílovým fondům se daří. Evropské akcie ale dostaly tvrdou ránu

5. 7. 2024 | Martin Mašát

Podílovým fondům se daří. Evropské akcie ale dostaly tvrdou ránu

Centrální banky snižují sazby, inflace nezlobí a informační technologie dělají zázraky. Investoři jsou tedy plni optimismu a ženou ceny akcií nahoru. Jen evropské akcie zažily výprask.... celý článek

Originalita nestačí, umělci musí přelstít čas, říká kurátorka

1. 7. 2024 | Petr Fischer | 1 komentář

Originalita nestačí, umělci musí přelstít čas, říká kurátorka

„Chceme sběratelům představit současné umění v širším kontextu, protože u nás není sbírání tohoto typu umění tak hluboce zakořeněné jako v západním světě,“ říká Eva Vele, kurátorka... celý článek

Partners Financial Services