Remoska expanduje a investorům vydělá 5,5 milionu korun

PR článek | rubrika: FINEXPO | 26. 9. 2022
Remoska. Značka, která si v minulosti získala srdce mnoha Čechů a Slováků, prošla modernizací a oslovuje i mladou generaci zákazníků. Nyní díky spolupráci s investiční platformou Fingood.cz chystá další expanzi.
Remoska expanduje a investorům vydělá 5,5 milionu korun

Zdroj: Fingood

Komerční spolupráce

Společnost Remoska je značka se zavedenou tradicí, která na trhu působí již 65 let. Srdce zákazníků si získala díky svým kvalitním a funkčním pečicím mísám, které fungují i po mnoha desetiletích od své výroby.

Lovebrand s přesahem

Remoska se dokázala vyrovnat s poklesem kupní síly svých stálých zákazníků a velmi rychle vybudovala nový lovebrand. Ten se v posledních letech představil také mladší generaci a změnil i své vnímání na trhu.

K dobrému jménu přidala Remoska také rozšířené portfolio. V něm kromě klasické remosky nalezneme například kvalitní kuchyňské nádobí, elektrospotřebiče i designový multicooker a příslušenství.

Česká tradice v moderním hávu

Společnost i nadále pokračuje v budování tradiční české značky, proto i v budoucnu chce držet kompletní výrobu produktů v České republice. Za tímto účelem staví nový automatizovaný a plně digitalizovaný výrobní závod, který bude v tomto oboru nejmodernějším závodem ve střední Evropě.

V rámci firmy již nyní vznikají základy nové divize, která se zabývá rozjezdem OEM produkce (Original Equipment Manufacturer – výrobek, který je prodáván a propagován jinou obchodní značkou) pro značky nejen z České republiky, ale především z dalších evropských států. Díky těmto novým technologiím se stane jedním z předních evropských výrobců nádobí.

Na expanzi Remosky můžete vydělat

Právě pro tuto expanzi společnost spojila síly s přední tuzemskou investiční platformou Fingood.cz. „Jsme rádi, že můžeme být u expanze tradiční české značky. Filozofií Fingoodu je rozvoj a podpora zavedených českých společností a Remoska je jejich skvělým příkladem,“ popisuje Vít Endler, CEO této platformy.

Fingood.cz tuto investiční příležitost představil svým bezmála 7000 investorů. Připravena je pro ně investice s pevně stanoveným zhodnocením 11 procent ročně. Ta bude navíc doplněna o skvělé zajištění v podobě zástavy nemovitého majetku v hodnotě 75 milionů korun. Investoři si díky nastaveným parametrům mezi sebe rozdělí výnos 5,5 milionu korun! Rozvoj Remosky můžete podpořit i vy na stránkách Fingood.cz.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Nejlepší podílový fond letos vydělal 26 %. Žebříčky za pololetí

15. 7. 2024 | Petr Kučera

Nejlepší podílový fond letos vydělal 26 %. Žebříčky za pololetí

Průměrnému českému investorovi do podílových fondů se během prvního pololetí letošního roku zhodnotily vklady o 5,67 %. Ukazuje to Index českého investora CII750 sestavovaný analytiky... celý článek

Bitcoin: doporučuje Trump i Rusko. A ETF kupují ve velkém. Týden v kryptu

13. 7. 2024 | Tomáš Krause

Bitcoin: doporučuje Trump i Rusko. A ETF kupují ve velkém. Týden v kryptu

Bitcoin šel dolů a bitcoinová ETF si pro něj dolů sáhla a nakupovala za levno. Německo už prodalo tři čtvrtiny pirátských bitcoinů. Zakladatel Samourai Wallet je na kauci venku z vazby... celý článek

Vytahal z bitcoinmatu mince za milion. Bitcoin se propadá. Týden v kryptu

6. 7. 2024 | Tomáš Krause

Vytahal z bitcoinmatu mince za milion. Bitcoin se propadá. Týden v kryptu

Bitcoin je skoro 20 tisíc dolarů pod březnovým rekordem. Což netěší muže, který v Praze dostal z bitcoinmatu bez placení bitcoiny za milion, za devět set tisíc, za osm set… V USA se... celý článek

Podílovým fondům se daří. Evropské akcie ale dostaly tvrdou ránu

5. 7. 2024 | Martin Mašát

Podílovým fondům se daří. Evropské akcie ale dostaly tvrdou ránu

Centrální banky snižují sazby, inflace nezlobí a informační technologie dělají zázraky. Investoři jsou tedy plni optimismu a ženou ceny akcií nahoru. Jen evropské akcie zažily výprask.... celý článek

Originalita nestačí, umělci musí přelstít čas, říká kurátorka

1. 7. 2024 | Petr Fischer

Originalita nestačí, umělci musí přelstít čas, říká kurátorka

„Chceme sběratelům představit současné umění v širším kontextu, protože u nás není sbírání tohoto typu umění tak hluboce zakořeněné jako v západním světě,“ říká Eva Vele, kurátorka... celý článek

Partners Financial Services