Coinroom: nejrychleji rostoucí evropská burza s kryptoměnami na mezinárodním trhu

PR článek | rubrika: PR Článek | 5. 6. 2018
Coinroom.com je kryptoměnová bruza a tržiště. Sídlí ve Varšavě a na globálním trhu se objevila relativně nedávno. Práce na spuštění Coinroomu začaly v červnu 2016 a stránka byla spuštěna v dubnu 2017. Od té doby vývojáři Coinroomu neustále pracují na rozvoji webu a spouštění nových vylepšení a příležitostí pro klienty.
Coinroom: nejrychleji rostoucí evropská burza s kryptoměnami na mezinárodním trhu

Krytpoměny lze na Coinroom.com nakupovat bez registrace a ověřování. Bez procesu verifikace může uživatel nakupovat i prodávat kryptoměny až do obratu ve výši 15 000 eur za rok. Uživatel, který chce dosáhnout na větší obrat, už musí svůj účet verifikovat. Coinroom poskytuje své služby také řadě firem, protože umožňuje registraci účtu jako účtu firemního.

Coinroom nabízí širokou paletu měn, klasických i krypto. Obchodovat se u nás dá ve fiat měnách CZK, PLN, EUR, USD, GBP, CHF, NOK, DDK a v kryptoměnách BTC, LTC, ETH, DASH, XMR, BCH, PIVX, XZC, LSK, ZEC, BURST, VIA, VTC, ETC, HUSH a ZOI.

Platforma Coinroomu podporuje několik typů kryptoměn, kromě toho taky dokáže provádět nejrůznější typy pokročilejších tržních pokynů, jako například stop loss nebo take profit. Obchodníci s kryptoměnami musí velice často čelit vysoké volatilitě, tyto nástroje jsou pro ně tedy nedocenitelné při minimalizaci rizik.

Naši zákazníci můžou obchodovat i čistě kryptoměnové páry, například BTC-ETH, bez použití konvenčních měn. Každý měsíc Coinroom přidává minimálně dva kryptoměnové trhy, v žebříčku světových kryptoměnových burz, který zveřejňuje web CoinMarketCap.com, je teď Coinroom na 61. příčce.

Protože Coinroom přijímá běžné měny jako euro, britskou libru, americký dolar, českou korunu, polský zlotý, norskou a dánskou korunu a švýcarský frank, disponuje rozšířenými možnostmi vkladu i výběru přes tradiční kanály. Nyní můžete peníze vkládat i vybírat s pomocí následujících metod: Bank Wire transfer, Polskie Przelewy, SEPA, Epay, Tpay a Zpay.

Nejnovější přidaná platební metoda je Epay, což je mezinárodní platforma, která nabízí možnosti vkladu v dolaru, euru nebo libře přes USD Tether, Moneygram, Western Union, Ria Money Transfer, Payeer, Perfect Money a Advcash.

Všechny účty i portfolia jsou plně šifrované a pod dohledem programátorů dvacet čtyři hodin sedm dní v týdnu, zaručeny jsou tedy nejvyšší bezpečnostní standardy. K ochraně přihlašovacích údajů k účtům svých uživatelů burza využívá pokročilé 256bitové šifrování. Mezi další bezpečnostní opatření patří: dvoufázové ověřování, offline peněženky (cold wallet), online peněženky (hot wallet) zajištěné vlastními prostředky společnosti a pravidelné bezpečnostní audity a prověrky.

Centrum zákaznické podpory Coinroomu zahrnuje detailně rozpracované odpovědi na nejčastější otázky a kontaktní formulář. Uživatelé se můžou s Coinroomem spojit i přímo pomocí e-mailu help@coinroom.com, telefonicky na horké lince (0048)-801-808-999, případně můžou využít živý chat.

Všechny srdečně zveme, aby se s naší kryptoměnovou burzou a trhem Coinroom.com seznámili, a přejeme hodně štěstí a dobrého úsudku při investování.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Bitcoin: doporučuje Trump i Rusko. A ETF kupují ve velkém. Týden v kryptu

13. 7. 2024 | Tomáš Krause

Bitcoin: doporučuje Trump i Rusko. A ETF kupují ve velkém. Týden v kryptu

Bitcoin šel dolů a bitcoinová ETF si pro něj dolů sáhla a nakupovala za levno. Německo už prodalo tři čtvrtiny pirátských bitcoinů. Zakladatel Samourai Wallet je na kauci venku z vazby... celý článek

Vytahal z bitcoinmatu mince za milion. Bitcoin se propadá. Týden v kryptu

6. 7. 2024 | Tomáš Krause

Vytahal z bitcoinmatu mince za milion. Bitcoin se propadá. Týden v kryptu

Bitcoin je skoro 20 tisíc dolarů pod březnovým rekordem. Což netěší muže, který v Praze dostal z bitcoinmatu bez placení bitcoiny za milion, za devět set tisíc, za osm set… V USA se... celý článek

Na trh míří bitcoiny od policie i krachlé burzy. Týden v kryptu

29. 6. 2024 | Tomáš Krause

Na trh míří bitcoiny od policie i krachlé burzy. Týden v kryptu

Německo prodává bitcoiny, které získalo před dekádou. Klienti burzy Mt. Gox naopak konečně získají ty, o které před deseti lety přišli. Michael Dell se zajímá o bitcoin, stejně tak... celý článek

Bitcoin už nesmrdí ani Bidenovi. Air Bank přestala blokovat krypto

22. 6. 2024 | Tomáš Krause

Bitcoin už nesmrdí ani Bidenovi. Air Bank přestala blokovat krypto

Největší evropská burza s kryptem prý bude z Česka. Trezor má nový Safe. Air Bank po třech letech neblokuje krypto. Biden bere krypto na milost. Robinhood je předopovaný dogecoinem... celý článek

Bitcoinové transakce za 50 dolarů? Burza OKX ucpala trubky. Týden v kryptu

15. 6. 2024 | Tomáš Krause

Bitcoinové transakce za 50 dolarů? Burza OKX ucpala trubky. Týden v kryptu

Proč stály bitcoinové transakce majlant? Evropa podezřívavě hledí na LIghtning Network. Do Kwon a Terraform prý zaplatí miliardy, i když je nemají. Paraguay podporuje těžaře a NFT se... celý článek

Partners Financial Services