Kurz arubský florin (AWG)

Kurz Arubský florin (AWG)

12,933 Kč/AWG-0,55 %

Arubský florin (AWG) - základní údaje

Název státuAruba
Název měnyArubský florin
ISO kód měnyAWG
Dělení měny
Množství ke Kč1
Arubský florin je měna Aruby. Má ISO kód AWG. Dělí se na centy. Arubský florin tvoří bankovky v nominální hodnotě 10, 25, 50, 100, 200 florinů a mince 5, 10, 25, 50 centů a 1, 2½, 5 florinů.

Aruba měna (arubský florin) kalkulačka

Přepočet měn – měnová kalkulačka online

Graf kurzu arubský florin

Další mezinárodní měny

  • Co znamená zkratka AWG?

    Zkratka AWG označuje mezinárodní kód měny arubský florin definovaný mezinárodní normou ISO 4217.

  • Chci navštívit stát Aruba. Jakou měnou se zde platí?

    Ve státě Aruba je oficiální měnou arubský florin (AWG).

  • Jakou mezinárodní zkratkou se označuje měna arubský florin?

    Arubský florin se označuje mezinárodní zkratkou AWG.

Související články na téma arubský florin, investiční produkty, měny

Dividendy tvoří až polovinu akciových zisků, těží z nich i nový typ fondů

5. 4. 2006 | Milan Šmíd | 6 komentářů

Dividendy tvoří až polovinu akciových zisků, těží z nich i nový typ fondů

Dividendy jsou důležitou složkou celkového zisku z akcií. Bohužel často opomíjenou. V dlouhém období se na celkovém zhodnocení podílí jednou polovinou. Nyní se objevuje řada fondů, které investují do akcií firem vyplácejících nadprůměrné dividendy. Díky "dividendovému polštáři" dokážou tyto fondy jak tlumit pokles trhu, tak s ním udržet růst.

Jak může sledování basketbalu zlepšit váš přístup k investování

31. 3. 2006 | Simona Ely Plischke | 9 komentářů

Jak může sledování basketbalu zlepšit váš přístup k investování

Chcete-li vylepšit svou investiční strategii, několik týdnů koukejte v televizi na basket. Možná vám to připadá slušně řečeno jako "úlet", faktem ale je, že mezi chybami v průběhu basketbalového utkání a chybami v chování investorů existují překvapující paralely. Pokud radu deníku The Wall Street Journal pojmete za vlastní a začnete sledovat basket, zjistíte, na co a proč byste se měli zaměřit a jak podle toho změnit přístup k investování.

Realitní trhy: nadále úspěšnější než akciové

30. 3. 2006 | Robert Šíbl

Realitní trhy: nadále úspěšnější než akciové

Poslední data naznačují konec realitního boomu v USA. Oživení japonské ekonomiky a končící deflační období zapříčinily nevýrazný příliv investičních prostředků do realitních společností. Pravděpodobné navýšení úrokových sazeb v Japonsku, EU i USA a vyšší výnosy na dluhopisových trzích mohou v budoucnu odrazovat investory od investic do jiných tříd aktiv. Jak se budou světové realitní trhy vyvíjet?

Dluhopisy: klesající trh realit v USA ovlivňuje kapitálové trhy

29. 3. 2006 | Robert Šíbl | 3 komentáře

Dluhopisy: klesající trh realit v USA ovlivňuje kapitálové trhy

Minulý týden došlo díky pozitivním informacím k růstu dluhopisů, a to jak v USA, tak v Evropě. Dat však bylo jako šafránu. Ke konci týdne se na trzích v USA odrazila statistika poklesu prodeje nově postavených domů a americká výnosová křivka se posunula mírně níže.

Finanční deriváty: možnost velkých zisků, ale i ztrát

22. 3. 2006 | Petr Vykoukal | 9 komentářů

Finanční deriváty: možnost velkých zisků, ale i ztrát

Chtěli byste vydělávat desítky procent za pár dní? Pomocí pákových produktů je to možné. Proč jsou tak výnosné? Jak začít s investováním do opcí, warrantů a certifikátů a kde je kupovat? Jaké jsou jejich výhody a na co si dát zejména pozor?

Kam letos vytryskne cena ropy a jak ovlivní český benzín a ekonomiku?

21. 3. 2006 | Simona Ely Plischke | 3 komentáře

Kam letos vytryskne cena ropy a jak ovlivní český benzín a ekonomiku?

Irák, Írán, Nigérie... A kdyby geopolitických rizik bylo snad málo, přijdou letos další Katriny a Rity. Cena ropy již nyní dosahuje hvězdných výšek, co bude dál? Co by její další zdražení znamenalo pro hospodářství eurozóny a hlavně pro ekonomiku ČR? Místo lehkého sladkého Brentu dovážíme levnější těžkou kyselou ropu z Uralu, jak se to vše nakonec odrazí v kapsách českých řidičů?

Události uplynulého měsíce: únor

3. 3. 2006 | redakce Peníze.CZ

Události uplynulého měsíce: únor

Uteklo vám v únoru něco z našeho denního zpravodajství? Víte, co se událo v oblasti bankovnictví, daní, bydlení, investování a dalších? Jste si jisti, že jste nepropásli některou z povinností vůči státu? Nahlédněte do výběru únorových událostí.

Zisky akciových trhů střední a východní Evropy v roce 2005

28. 2. 2006 | Stanislav Volek | 9 komentářů

Zisky akciových trhů střední a východní Evropy v roce 2005

Když akciové trhy střední a východní Evropy dopadly v létě 2002 na svá dlouhodobá dna, jen málokdo tehdy tušil, že nastává jejich spanilá jízda, která s menšími přestávkami pokračuje i na počátku tohoto roku. Podívejme se, jak se vyvíjely akcie, indexy a fondy investující do tohoto regionu a zda jsou jejich zisky již z větší míry za námi. Co čeká trh do budoucna? Potenciál jakých trhů ještě není vyčerpán?

S účtem do banky, nebo do kampeličky?

22. 2. 2006 | Dana Chytilová | 11 komentářů

S účtem do banky, nebo do kampeličky?

Hledáte správce vašich financí, u kterého byste měli platební styk téměř za babku, a to včetně internetového bankovnictví? Neomezujte výběr pouze na banky, ale porozhlédněte se i mezi družstevními záložnami. Porovnali jsme banky a kampeličky. U které záložny se běžný účet může opravdu vyplatit?

Kurzy měn - Doplňky pro web

Umístěte si na vaše stránky aktuální kurzy až 35 světových měn . Můžete si zvolit, které měny se na vašich stránkách mají zobrazovat. Aktualizace kurzů probíhá každé odpoledne, jakmile Česká národní banka (ČNB) vydá nový kurzovní lístek platný pro příští den.
HTML kód ke stažení zde.

Partners Financial Services