Primark oznámil, kde bude mít v Česku druhý obchod

jih | rubrika: Aktuality | 19. 2. 2020 | 2 komentáře

Irská oděvní značka Primark oznámila podpis nájemní smlouvy pro svůj druhý obchod v České republice. Míří do brněnského obchodního centra Olympia. Prodejna bude otevřena v roce 2022. Už na konci letošního roku Primark plánuje otevřít svůj první český obchod, a to v Praze v nové budově The Flow Building na křižovatce Václavského náměstí a Opletalovy ulice.

Pražský obchod Primark počítá s celkovou prodejní plochou přes 4700 metrů čtverečních na třech podlažích. V Brně prodejna na jednom patře pokryje 3600 metrů čtverečních. Řetězec v nich nabídne „nejnovější módní trendy pro ženy, muže i děti, včetně obuvi, módních doplňků, spodního prádla, ale také potřeb pro domácnost“.

Řežeme náklady!

Účty za telefon, elektřina, plyn. Neplatíte zbytečně moc? Poradíme, jak odlehčit rodinnému rozpočtu – porovnáme nabídky a vybereme tu nejlepší.

Od oznámení otevření první české prodejny Primark v Praze jsme plní očekávání hledali druhou lokaci, jež se stane součástí naší expanze v regionu. Brno, jakožto druhé největší město v Česku, nabízí skvělou příležitost, jak oslovit další zákazníky v České republice,“ říká Jose Luis Martinez de Larramendi, ředitel maloobchodu pro USA a střední a východní Evropu.

„Obchodní centrum v posledních měsících prošlo významnou modernizací a plánované otevření Primarku je dalším ze způsobů, jak uspokojujeme přání a potřeby našich zákazníků,“ říká Jan Pazour, manažer obchodního centra Olympia Brno.

Jedná se o jedno z největších regionálních obchodních center v České republice, které je umístěné u dálnice Praha-Brno na jižním okraji města s přímou spojkou do Prahy, Vídně a Bratislavy. V obchodním centru je více než 200 obchodů a také zábavní a volnočasové služby, jako je například kino, bowling, zimní kluziště či dětský koutek.

V létě loňského roku Primark otevřel ve slovinské Lublani svůj první obchod ve střední a východní Evropě. Společnost také oznámila plánované otevření dvou prodejen v Polsku a dalších na Slovensku.


Čtěte také:

Navštivte svět soudobého umění

Navštivte svět soudobého umění

Letní výtvarný salon KodlContemporary představuje přední osobnosti současné umělecké scény na výstavě v Galerii KODL.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+47
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 2 komentářů

Oblíbená témata

nakupování, nákupy, primark

A tohle už jste četli?

Zpoždění vlaku nebo autobusu? Zrušený spoj? Na tohle odškodnění máte nárok

15. 7. 2024 | Pavla Adamcová

Zpoždění vlaku nebo autobusu? Zrušený spoj? Na tohle odškodnění máte nárok

Cesta na dovolenou se může zkomplikovat nejen na letišti. Zpoždění nebo dokonce zrušení spoje postihne během léta i spoustu lidí, kteří chtějí cestovat vlakem nebo autobusem. Tady je... celý článek

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

11. 7. 2024 | Pavla Adamcová

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

Energetický regulační úřad v letošním prvním pololetí udělil dodavatelům energií sankce za 12 milionů korun, nejčastěji kvůli nekalým obchodním praktikám. Ve stejném období loni... celý článek

Inflace je zpátky v cíli. Překvapivě klesla na dvě procenta

10. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Inflace je zpátky v cíli. Překvapivě klesla na dvě procenta

Meziroční inflace v červnu zpomalila na dvě procenta, přitom v květnu spotřebitelské ceny rostly o 2,6 procenta. Nová čísla zveřejnil Český statistický úřad.

Máj, ale i Breda a Prior. Jak teď vypadají legendární obchodní domy

8. 7. 2024 | Pavla Adamcová | 1 komentář

Máj, ale i Breda a Prior. Jak teď vypadají legendární obchodní domy

V minulém století byly ikonami. A mnohé z nich se teď pokouší svou slávu oprášit a zaujmout i současného zákazníka. Prohlédněte si ikonické obchodní domy v Česku.

Peníze uložené u notářů budou nově pod dohledem. Kvůli bezpečnosti

5. 7. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Peníze uložené u notářů budou nově pod dohledem. Kvůli bezpečnosti

Notářská komora spustí od srpna nový systém sledování pohybu na účtech, kde mají lidé uschované peníze typicky z nákupu nemovitosti. Větší bezpečností chce přilákat více klientů.

Partners Financial Services