Nezapomeňte šetřit na drobnostech a každodenních výdajích

PR článek | rubrika: BrandInsight | 3. 8. 2021
Kdo šetří, má za tři. Platí to u hypoték, investic ale i běžných výdajů. S cashbackem od Tipli ušetříte na jídle, oblečení i soukromých radostech.
Nezapomeňte šetřit na drobnostech a každodenních výdajích

Zdroj: Pexels.com

Zdravé finance nejsou jen o těch nejvýhodnějších bankovních produktech, ale také o chytrém managementu každodenních výdajů. Pokud si myslíte, že je máte pod kontrolou, ale stejně byste chtěli doma udržet ještě nějakou tu korunu navíc, začněte používat cashback a ušetřete s Tipli.

Cashback jsou peníze zpět z nákupu, které dostanete jako odměnu, když se budete při nakupování online proklikávat do e-shopů z jejich profilu na Tipli. Nejde o žádnou „černotu“, systém funguje na známém principu affiliate marketingu a oboustranně výhodné spolupráci s prodejci.

Pro vás je důležité, že registrace na Tipli je zdarma a za používání služby nikdy nic neplatíte. Tipli totiž vydělává na provizích od obchodů. Odměna – cashback –, kterou za nákup dostanete a která vám snadno pomůže ušetřit prakticky kdykoliv a na čemkoliv, je právě část z této provize.

Od jídla po džíny a ještě dál

Abyste ušetřili na každodenních výdajích, nemusíte začít hned žít o chlebu a vodě. Mrkněte na kategorii Jídlo a pití v sekci Tipy k nákupu na Tipli a vyberte si, na co máte chuť. Menu si sestavíte sami, Tipli se postará o peníze zpět z nákupu.

Ještě oblíbenější kategorií, v níž získáte odměny za nákup, je móda a oblečení. E-shopů s oděvy najdete na Tipli skutečně nepřeberné množství, od levných řetězců po prémiové značky. Je libo elegantní boty, sportovní bundu nebo nové džíny? Inspirovat se můžete v produktových tipech nebo vyhledejte svůj zamilovaný e-shop přímo v seznamu obchodů.

Radost je větší, když je levnější

Tipli vám pomůže ušetřit také na drobnostech, kterými se všichni rádi rozmazlujeme. Přiznejme si to – ještě víc nás potěší, když si radost uděláme levně. Patříte-li mezi ty, koho těší krásné věci, určitě jste už uvažovali nad nákupem umění. Umělecká díla mohou být zajímavá investice, ale pokud chcete prostě jen „něco hezkého“ do obýváku, perfektně poslouží reprodukce, fotografie a obrazy na zeď, které koupíte online. I na internetu seženete ručně malované originální kusy.

Jestli sbíráte raději zážitky než obrazy, oceníte, že díky Tipli můžete vyrazit na dovolenou. Cashback snadno využijete na nákup ubytování přes Booking.com.

Peníze BrandInsight

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Zpoždění vlaku nebo autobusu? Zrušený spoj? Na tohle odškodnění máte nárok

15. 7. 2024 | Pavla Adamcová

Zpoždění vlaku nebo autobusu? Zrušený spoj? Na tohle odškodnění máte nárok

Cesta na dovolenou se může zkomplikovat nejen na letišti. Zpoždění nebo dokonce zrušení spoje postihne během léta i spoustu lidí, kteří chtějí cestovat vlakem nebo autobusem. Tady je... celý článek

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

11. 7. 2024 | Pavla Adamcová

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

Energetický regulační úřad v letošním prvním pololetí udělil dodavatelům energií sankce za 12 milionů korun, nejčastěji kvůli nekalým obchodním praktikám. Ve stejném období loni... celý článek

Inflace je zpátky v cíli. Překvapivě klesla na dvě procenta

10. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Inflace je zpátky v cíli. Překvapivě klesla na dvě procenta

Meziroční inflace v červnu zpomalila na dvě procenta, přitom v květnu spotřebitelské ceny rostly o 2,6 procenta. Nová čísla zveřejnil Český statistický úřad.

Máj, ale i Breda a Prior. Jak teď vypadají legendární obchodní domy

8. 7. 2024 | Pavla Adamcová | 1 komentář

Máj, ale i Breda a Prior. Jak teď vypadají legendární obchodní domy

V minulém století byly ikonami. A mnohé z nich se teď pokouší svou slávu oprášit a zaujmout i současného zákazníka. Prohlédněte si ikonické obchodní domy v Česku.

Peníze uložené u notářů budou nově pod dohledem. Kvůli bezpečnosti

5. 7. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Peníze uložené u notářů budou nově pod dohledem. Kvůli bezpečnosti

Notářská komora spustí od srpna nový systém sledování pohybu na účtech, kde mají lidé uschované peníze typicky z nákupu nemovitosti. Větší bezpečností chce přilákat více klientů.

Partners Financial Services