Objevte za jediný večer vína, která jsme pro vás hledali roky

PR článek | rubrika: FINEXPO | 18. 7. 2022
Importér zahraničních vín Advivum vás zve na degustaci na míru.
Objevte za jediný večer vína, která jsme pro vás hledali roky

Zdroj: Advivum

Komerční spolupráce

U nás najdete vína nejen od světoznámých vinařů, ale také od vycházejících hvězd. Soustředíme se na tradiční evropské vinařské velmoci, jejichž historie a věhlas jsou fascinující, a věříme, že se u nás setkáte se špičkovými víny, která vystihují charakter jednotlivých oblastí. Celým tímto světem vás s ochotou provedou naši wine experti, patřící mezi nejlepší ve svém oboru v České republice.

Advivum je především importér zahraničních vín, naší prioritou není provozovat plnohodnotná gastronomická zařízení, ale i přesto se nám podařilo vybudovat reprezentativní místo, pod kterým naši firmu dokáží zákazníci identifikovat. Sídlíme v samém srdci Prahy a využíváme zahradu ve vnitrobloku, atrium plné moderního umění a přírody, kde pořádáme pravidelné grilování a venkovní akce se slavnými kuchaři a uvádíme nové ročníky vín našich exkluzivních vinařů. V prostorách winebaru najdete také jedinečný showroom a maloobchodní prodejnu značky Riedel, jedničky na trhu s nápojovým sklem. Pravidelně pořádáme Glass tasting, na kterém se snažíme ukázat, že každé víno má svoji optimální sklenici, která mu dá nejvíce vyniknout.

Jste-li znalci a milovníci dobrého vína, nenechte si ujít náš osvědčený měsíční seriál degustací burgundských vesnic. Pro všechny ostatní, kteří by o víně chtěli vědět něco víc, pořádáme Sommelierské minimum pro začátečníky a mírně pokročilé, kde každý měsíc probíráme slovníček pojmů, které popisují víno, a který je velice rozsáhlý. Někdy věcný, jindy abstraktní. Většinou jednoznačný, ale někdy může být zavádějící. Například šiška, benzin a voňavka jsou pojmy, které lze slyšet poměrně často, ale co se pod nimi opravdu skrývá? A když je víno kulaté, může tedy být i hranaté? Veškeré nejasnosti vám objasníme v tomto cyklu degustací, které budou doplněny o tematickou gastronomii…

Zdroj: Advivum

Každý, kdo k nám zavítá, se přesvědčí, že kvalitní víno nemusí nutně znamenat astronomickou cenu. Každý den nabízíme jiná vína po skleničce. Velkou pozornost věnujeme také výběru delikates od našich ověřených dodavatelů. Vzhledem k tomu, že chloubou našeho portfolia jsou ikonická vína z Burgundska, vybrali jsme jako hlavní lákadlo pro vaše chuťové pohárky jambon persillé. Šunka v petrželovém aspiku je tradiční specialitou právě z této oblasti a skvěle se hodí k vínům, která vozíme.

V nabídce samozřejmě najdete i různé druhy sýrů, uzenin a paštik, které vždy servírujeme s čerstvým pečivem. Jelikož se říká: „Voda základ života,“ jsme perfekcionisté i v tomto směru a gastronomický zážitek u nás můžete podtrhnout znamenitou ručně stáčenou a silně mineralizovanou vodou Krondorf s autentickým CO₂ a vysokým obsahem křemíku. Víno i vodu servírujeme do skla od světové jedničky Riedel, jehož jsme výhradním dovozcem.

Rádi zajistíme také vaše externí akce mimo prostory našeho baru nebo pro vás připravíme řízenou degustaci na míru.

Zdroj: Advivum

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Zpoždění vlaku nebo autobusu? Zrušený spoj? Na tohle odškodnění máte nárok

15. 7. 2024 | Pavla Adamcová

Zpoždění vlaku nebo autobusu? Zrušený spoj? Na tohle odškodnění máte nárok

Cesta na dovolenou se může zkomplikovat nejen na letišti. Zpoždění nebo dokonce zrušení spoje postihne během léta i spoustu lidí, kteří chtějí cestovat vlakem nebo autobusem. Tady je... celý článek

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

11. 7. 2024 | Pavla Adamcová

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

Energetický regulační úřad v letošním prvním pololetí udělil dodavatelům energií sankce za 12 milionů korun, nejčastěji kvůli nekalým obchodním praktikám. Ve stejném období loni... celý článek

Inflace je zpátky v cíli. Překvapivě klesla na dvě procenta

10. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Inflace je zpátky v cíli. Překvapivě klesla na dvě procenta

Meziroční inflace v červnu zpomalila na dvě procenta, přitom v květnu spotřebitelské ceny rostly o 2,6 procenta. Nová čísla zveřejnil Český statistický úřad.

Máj, ale i Breda a Prior. Jak teď vypadají legendární obchodní domy

8. 7. 2024 | Pavla Adamcová | 1 komentář

Máj, ale i Breda a Prior. Jak teď vypadají legendární obchodní domy

V minulém století byly ikonami. A mnohé z nich se teď pokouší svou slávu oprášit a zaujmout i současného zákazníka. Prohlédněte si ikonické obchodní domy v Česku.

Peníze uložené u notářů budou nově pod dohledem. Kvůli bezpečnosti

5. 7. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Peníze uložené u notářů budou nově pod dohledem. Kvůli bezpečnosti

Notářská komora spustí od srpna nový systém sledování pohybu na účtech, kde mají lidé uschované peníze typicky z nákupu nemovitosti. Větší bezpečností chce přilákat více klientů.

Partners Financial Services