Noví klienti Raiffeisenbank získají lepší kreditku dočasně zdarma

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 9. 6. 2024
Noví klienti Raiffeisenbank získají lepší kreditku dočasně zdarma

Zdroj: Raiffeisenbank

Noví klienti Raiffeisenbank mohou dostat kreditní kartu Style nebo RB Premium na půl roku zdarma. „Oproti základním verzím karty tak získají výhodnější vstupy do letištních salonků, asistenční službu nebo zdarma lékařskou konzultaci,“ říká produktový manažer Jiří Frkal.

Karta Style stojí standardně 50 korun měsíčně. U karty RB Premium je měsíční paušál 199 korun, k Exkluzivnímu účtu ji banka dává bezplatně. Noví klienti s jakýmkoliv typem běžného účtu – tedy i se základním Chytrým účtem – teď jednu z těchto dvou karet dostanou na šest měsíců zdarma.

Zájemci samozřejmě musí splnit základní kritéria pro poskytnutí kreditní karty, protože jde o formu úvěru. Banka bude zkoumat především schopnost splácet – tedy pravidelné příjmy a případné další závazky.

Karta Style nabízí především slevu jedno procento na nákupy – maximálně lze získat zpátky na účet 150 korun měsíčně, což odpovídá nákupům za 15 tisíc korun. Roční limit bonusu je 1800 korun ročně (nákupy za 180 tisíc). Součástí je také pojištění pro bezpečné nákupy a platby kartou (mimo jiné o rok delší záruka), online služba uLékaře.cz (zdarma nonstop konzultace s lékařem), služba Mastercard Asistent (pomoc se zajištěním řemeslníka, doručením nákupu nebo květin a podobně) a levnější vstupy do letištních salonků MasterCard v Praze, Vídni a Bratislavě (zhruba od 450 do 725 korun pro majitele karty).

Hledáte výhodný firemní úvěr? Klikněte ZDE.

Karta RB Premium nabízí bezplatné vstupy do salonků Mastercard v Praze, Vídni a Bratislavě a zdarma dva vstupy ročně do salonků sítě LoungeKey ve více než 450 městech po celém světě. Obsahuje také zmíněnou asistenční službu a lékařskou online poradnu.

Základní verze kreditní karty Easy je zdarma, prakticky jediným bonusem je pojištění prodloužené záruky na spotřebiče a elektroniku.

Všechny kreditní karty lze využít jako bezúročnou půjčku. Případné úroky se počítají až při nesplacení do konce bezúročného období (to trvá až do 25. dne následujícího kalendářního měsíce).

Akce trvá pro kreditní karty sjednané od začátku června do konce srpna. Podmínkou je, že klient v posledních šesti měsících neměl u Raiffeisenbank sjednanou žádnou kreditní kartu.

Raiffeisenbank zároveň dočasně vylepšila svůj Aktivní účet. Lidé, kteří ho začnou nově využívat, získají na jeden rok zdarma zlatou debetní kartu a službu RB směnárna. O této nabídce jsme psali podrobně před čtrnácti dny, v rámci paušálu za vedení účtu (49 korun měsíčně) je mimo jiné cestovní pojištění pro celou rodinu, další vstupy do letištních salonků nebo výhodnější kurzy při převodu měn. 

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+3
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Banky ruší další pobočky s pokladnou. Živou obsluhu nahrazuje stroj

27. 8. 2024 | Olga Skalková

Banky ruší další pobočky s pokladnou. Živou obsluhu nahrazuje stroj

Celkový počet poboček letos výrazně stoupl díky startu nové banky. Míst, kde narazíte na živého pokladníka, ale dál ubývá. Projděte si nový přehled.

Máte peníze v Creditas i Max bance? Pozor na nový limit

22. 8. 2024 | Petr Kučera

Máte peníze v Creditas i Max bance? Pozor na nový limit

Lidé, kteří mají uložené peníze v Bance Creditas a současně v Max bance, by si měli po letošním 1. říjnu pohlídat limit pro zákonné pojištění vkladů.

Max banka se spojí s Creditas v říjnu, řekla podrobnosti

20. 8. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Max banka se spojí s Creditas v říjnu, řekla podrobnosti

Bývalá Expobank CZ přejde pod Banku Creditas k 1. říjnu 2024. Díky tomu začnou okamžité platby fungovat také klientům Max banky. Hned od října se také sloučí limit pro pojištění vkladů.... celý článek

Jaké bankovky vám dají bankomaty v Česku? Přehled podle bank

20. 8. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Jaké bankovky vám dají bankomaty v Česku? Přehled podle bank

Z kterých bankomatů se dá vybrat stokoruna? Které banky vydávají 200 Kč? A kde si lze zvolit hodnoty jednotlivých bankovek při výběru?

Další plány Komerční banky? Velký rozhovor o nové éře

19. 8. 2024 | Petr Kučera | 3 komentáře

Další plány Komerční banky? Velký rozhovor o nové éře

Jak pokračuje přechod klientů do nové aplikace KB+? Co všechno už v ní banka od loňského spuštění vylepšila? Jaké další výhody získají uživatelé s vyššími tarify běžných účtů? S Miroslavem... celý článek

Partners Financial Services