Noví klienti Raiffeisenbank získají lepší kreditku dočasně zdarma

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 9. 6. 2024
Noví klienti Raiffeisenbank získají lepší kreditku dočasně zdarma

Zdroj: Raiffeisenbank

Noví klienti Raiffeisenbank mohou dostat kreditní kartu Style nebo RB Premium na půl roku zdarma. „Oproti základním verzím karty tak získají výhodnější vstupy do letištních salonků, asistenční službu nebo zdarma lékařskou konzultaci,“ říká produktový manažer Jiří Frkal.

Karta Style stojí standardně 50 korun měsíčně. U karty RB Premium je měsíční paušál 199 korun, k Exkluzivnímu účtu ji banka dává bezplatně. Noví klienti s jakýmkoliv typem běžného účtu – tedy i se základním Chytrým účtem – teď jednu z těchto dvou karet dostanou na šest měsíců zdarma.

Zájemci samozřejmě musí splnit základní kritéria pro poskytnutí kreditní karty, protože jde o formu úvěru. Banka bude zkoumat především schopnost splácet – tedy pravidelné příjmy a případné další závazky.

Karta Style nabízí především slevu jedno procento na nákupy – maximálně lze získat zpátky na účet 150 korun měsíčně, což odpovídá nákupům za 15 tisíc korun. Roční limit bonusu je 1800 korun ročně (nákupy za 180 tisíc). Součástí je také pojištění pro bezpečné nákupy a platby kartou (mimo jiné o rok delší záruka), online služba uLékaře.cz (zdarma nonstop konzultace s lékařem), služba Mastercard Asistent (pomoc se zajištěním řemeslníka, doručením nákupu nebo květin a podobně) a levnější vstupy do letištních salonků MasterCard v Praze, Vídni a Bratislavě (zhruba od 450 do 725 korun pro majitele karty).

Karta RB Premium nabízí bezplatné vstupy do salonků Mastercard v Praze, Vídni a Bratislavě a zdarma dva vstupy ročně do salonků sítě LoungeKey ve více než 450 městech po celém světě. Obsahuje také zmíněnou asistenční službu a lékařskou online poradnu.

Základní verze kreditní karty Easy je zdarma, prakticky jediným bonusem je pojištění prodloužené záruky na spotřebiče a elektroniku.

Všechny kreditní karty lze využít jako bezúročnou půjčku. Případné úroky se počítají až při nesplacení do konce bezúročného období (to trvá až do 25. dne následujícího kalendářního měsíce).

Akce trvá pro kreditní karty sjednané od začátku června do konce srpna. Podmínkou je, že klient v posledních šesti měsících neměl u Raiffeisenbank sjednanou žádnou kreditní kartu.

Raiffeisenbank zároveň dočasně vylepšila svůj Aktivní účet. Lidé, kteří ho začnou nově využívat, získají na jeden rok zdarma zlatou debetní kartu a službu RB směnárna. O této nabídce jsme psali podrobně před čtrnácti dny, v rámci paušálu za vedení účtu (49 korun měsíčně) je mimo jiné cestovní pojištění pro celou rodinu, další vstupy do letištních salonků nebo výhodnější kurzy při převodu měn. 

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Navštivte svět soudobého umění

Navštivte svět soudobého umění

Letní výtvarný salon KodlContemporary představuje přední osobnosti současné umělecké scény na výstavě v Galerii KODL.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Opravdu chcete platit víc? Spořitelna radí, jak si zvýšit finanční zdraví

20. 6. 2024 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Opravdu chcete platit víc? Spořitelna radí, jak si zvýšit finanční zdraví

Česká spořitelna spustila v mobilní aplikaci George personalizované tipy s cílem zvýšit finanční zdraví uživatelů. Mají jim pomoct s tvorbou krátkodobé a dlouhodobé finanční rezervy,... celý článek

Ve spořicích účtech ještě budeme agresivní. Petr Borkovec o plánech Partners Banky

20. 6. 2024 | Martin Vlnas

Ve spořicích účtech ještě budeme agresivní. Petr Borkovec o plánech Partners Banky

Nová Partners Banka má za sebou úspěšný start. Jak ho vidí Petr Borkovec, spoluzakladatel finanční skupiny Partners, který teď bude banku řídit společně s Markem Ditzem? Jak udělat... celý článek

Opisování čísla karty skončí do roku 2030, slibuje Mastercard

19. 6. 2024 | redakce Peníze.CZ

Opisování čísla karty skončí do roku 2030, slibuje Mastercard

Placení na internetu v Evropě se do konce tohoto desetiletí obejde bez ručního opisování údajů z platební karty. S takzvanou stoprocentní tokenizací počítá vize, kterou zveřejnila společnost... celý článek

ČNB zruší pokladny ve třech krajských městech, pak i pobočky

18. 6. 2024 | Petr Kučera

ČNB zruší pokladny ve třech krajských městech, pak i pobočky

Česká národní banka uzavře polovinu svých dosavadních poboček v krajských městech mimo Prahu. Skončí v Plzni, Českých Budějovicích a Ústí nad Labem. Zůstanou v Brně, Ostravě a Hradci... celý článek

Nejhůře úročený účet pro děti láká nové klienty. Porovnali jsme, kdo dá víc

17. 6. 2024 | Petr Kučera

Nejhůře úročený účet pro děti láká nové klienty. Porovnali jsme, kdo dá víc

UniCredit Bank nabízí dětem lekci finanční gramotnosti. Novým klientům dá pro začátek úrokovou sazbu 4,25 % do limitu 100 tisíc a jednorázový bonus 500 Kč. Standardní úrok má ale jen... celý článek

Partners Financial Services