Svět se mění a díky účetnictví online od firmy Trivi může být podnikání jednodušší

PR článek | rubrika: FINEXPO | 7. 9. 2020
Moderní technologie použité v online účetnictví mohou řadě podnikatelů ušetřit čas i starosti. Není nutné nosit účetní doklady v krabici od bot, chodit na úřady nebo horečně schraňovat podklady.
Svět se mění a díky účetnictví online od firmy Trivi může být podnikání jednodušší

Zdroj: Trivi

Komerční spolupráce

Moderní účetní firma

Řešení přináší účetní firma Trivi, která funguje výhradně online. Svým klientům poskytuje komplexní účetní servis, podporu při řešení legislativních záležitostí s úřady, k dispozici jsou jak účetní specialisté pro vedení účetnictví, zpracování mezd a také daňové poradenství. Vše pod jednou střechou a online. Využívat můžete služeb účetnictví online, daňové poradenství online nebo fakturaci online a řadu dalších moderních služeb. 

A co vše můžete při spolupráci s Trivi, a.s., očekávat?

  • uploadování na cloud (veškerá firemní data máte uschována na jednom místě)
  • hromadný import faktur
  • komunikace s online účetní odkudkoliv na světe
  • QR kódy
  • správa bankovního účtu pomocí API připojení
  • správa účetnictví a zpracování mezd
  • daňové poradenství
  • zastupování na úřadech

Moderní technologie

V Trivi dostanete k dispozici nejen svou účetní, ale i portál a mobilní aplikaci Trivi, přes který následně komunikujete s účetní, předáváte doklady, vystavujete faktury nebo sledujete své příjmy a výdaje. Už nemusíte nosit doklady v igelitce a dojíždět za svou účetní osobně. Přístup do portálu máte kdykoliv a odkudkoliv. Své účetnictví máte neustále pod kontrolou.

Na grafech můžete sledovat své vydané a přijaté faktury, jejich splatnost a i to, zda jsou zaplacené. Všechny doklady se ukládají do cloudu, a vy tedy nemusíte dodávat Trivi účetní originální papírové. Nahrání je okamžité a je zajištěna archivace a záloha dat.

S portálem nebo mobilní aplikací si můžete vygenerovat finanční přehledy nebo ohlídat cashflow a platební povinnosti. Samozřejmostí je pak fakturace a napojení do EET, včetně fakturace přímo z mobilu a odeslání faktury do mailu zákazníka.

API propojení

Snadná integrace systémů. API poskytuje možnosti propojení vašeho systému s portálem Trivi a vše se tak bude automaticky stahovat.

Komunikace s úřady

Tým profesionálních účetních a daňových poradců v Trivi vás zastoupí i při komunikaci s úřady, úředních kontrolách, například z finančáku, a dalších legislativních úkonech. Daňoví poradci přinesou navíc do vašeho účetnictví určité výhody. Například se vám automaticky prodlužuje lhůta pro podání přiznání k dani z příjmů o 3 měsíce. I přes to, že je Trivi online, je možné řešit využití možností zdanění se svou účetní nebo daňovým poradcem.

Zpracování mezd a další

V Trivi si můžete kromě správy účetnictví nechat zpracovat i mzdy svých zaměstnanců. Součástí Trivi jsou totiž i mzdoví specialisté. Nezáleží na tom, zda máte jednoho, nebo sto zaměstnanců, v Trivi si díky automatickým systémům poradí i s větším počtem.

Trivi online účetnictví

Je moderní účetní firma, kde najdete profesionální účetní vedené zkušenými matadory oboru. Firma Trivi se systematicky stará o rozvoj odborných znalostí a vyškolení všech zaměstnanců. A i když se díky celému online systému správy účetní agendy se svou účetní nepotkáváte, je vám k dispozici a můžete s ní kdykoliv komunikovat. O vaše pohodlí se kromě účetních starají systémy Trivi a moderní aplikace. S Trivi máte účetnictví pod kontrolou, a to i díky účetnictví online, daňovému poradenství online a fakturace online.

V případě, že se chcete dozvědět více, můžete jít na www.trivi.com anebo v případě zájmu o zpracování účetnictví nebo mezd volejte na 800 80 60 40.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

14. 7. 2024 | PR text

Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

Stojíte před otázkou, zda mít vlastní účetní oddělení nebo se spolehnout na externí firmu? Účetnictví stojípřed výzvou neustálých legislativních změn a je mnohdy obtížné držet krok.... celý článek

Začátek podnikání? Nápad mimo mísu je lepší než žádný nápad

28. 6. 2024 | Lucie Kocurová

Začátek podnikání? Nápad mimo mísu je lepší než žádný nápad

Rozjíždíte podnikání, máte živnost či malou firmu nebo je váš skvělý byznysový záměr teprve ve fázi představ a myšlenek, které byste si potřebovali s někým zkušeným utřídit? Business... celý článek

Jak začít budovat e-shop založený na prodeji triček online?

25. 6. 2024 | PR text

Jak začít budovat e-shop založený na prodeji triček online?

Rádi byste začali podnikat v něčem originálním, vřelém a humorném? Internetový obchod s tričky může být skvělý podnikatelský krok. Na internetu je možné oslovit široké publikum a přinést... celý článek

Dlouhodobý pronájem auta: řešení pro firmy i jednotlivce

13. 6. 2024 | PR text

Dlouhodobý pronájem auta: řešení pro firmy i jednotlivce

Dlouhodobý pronájem auta je skvělá alternativa k jeho vlastnictví, zvlášť když ho potřebujete na několik měsíců a víc. Tento druh pronájmu je stále populárnější nejen mezi lidmi, ale... celý článek

Virtuální sídlo má nejen finanční benefity

27. 5. 2024 | PR text

Virtuální sídlo má nejen finanční benefity

Chcete podnikat? Pak musíte mít oficiální sídlo. A to ať už se rozhodnete pro živnost, nebo s.r.o. Obě skupiny mohou bez problémů využívat tzv. virtuální sídla. Je to nejen skvělá příležitost... celý článek

Partners Financial Services