Podnikání v době lockdownu? Převeďte své účetnictví do online světa s Trivi

PR článek | rubrika: FINEXPO | 9. 11. 2020
Už je jasné, že letošní rok ovládne jediný fenomén – covid 19. Nějak je zasažený každý, ale nejvíc situaci odnášejí podnikatelé a jejich firmy.
Podnikání v době lockdownu? Převeďte své účetnictví do online světa s Trivi
I online účetní firma má své týmy živých účetních
Zdroj: Trivi, a. s.

Komerční spolupráce

Ano, najdou se směry podnikání, kterých se to netýká. Oproti tomu je řada odvětví podnikání, která řádění viru odolávají s vypětím sil. Mnoho z takto zasažených podnikatelů muselo reagovat změnou zaměření, kdo mohl a měl potřebné kapacity, přesunul se do e-commerce sféry. Ale online svět přináší možnosti každému modernímu podnikateli, který si chce v těžké době práci a podnikaní ulehčit. S účetní firmou Trivi můžete v klidu převést do online i své účetnictví a jeho zpracování přenechat na týmu odborníků.

Proč si vybrat právě Trivi

Účetní společnost Trivi zaznamenává už od počátku pandemie zvětšený zájem podnikatelů o online účetnictví. Ať už z toho důvodu, že majitelé firem volí zdravotně bezpečnější variantu zpracování účetnictví, nebo i proto, že je to časově méně náročné. Ve výsledku se jedná o moderní a efektivní způsob, jak vést firemní účetnictví v jakékoli době. Jen prozatím nebylo zvykem se touto cestou vydávat – teď je vše jinak.

Trivi je online účetní firma s týmem účetních a daňových specialistů, kteří se postarají o vaši účetní agendu online, prostřednictvím moderních technologií, tj. portálu a mobilní aplikace. Ty si Trivi samo vyvíjí a je v oblasti zpracování online účetnictví leaderem trhu. Prostřednictvím portálů a aplikací jste neustále ve spojení ve svou kmenovou účetní, předáváte doklady, vystavujete faktury nebo sledujete své příjmy a výdaje.

Opravdové online účetnictví!

Doklady už tedy nemusíte nosit v igelitce a dojíždět za svou účetní nebo je předávat poslíčkovi. Přístup do portálu máte 24/7 odkudkoliv. Pro přesné výsledky svého podnikání si můžete také generovat finanční přehledy. Hlavní je, že je vše v elektronické podobě, online a uložené v cloudu. Veškeré systémy i aplikace jsou zdarma, součástí samotných účetních služeb. Systém Trivi a jeho aplikace jsou vhodné i pro podnikatele provozující e-shop, Trivi je totiž kompatibilní se systémem Shoptet a nabízí jako standard připojení prostřednictvím API.

Ochrana a jistota v podnikání

Trivi, a. s., nabízí kvalitní služby a profesionální účetní i daňové poradce. Součástí služeb je také zastupování při komunikaci s úřady, úředních kontrolách a dalších legislativních úkonech. U Trivi získáte svou účetní, na kterou se můžete dlouhodobě spolehnout, nicméně v případě její dovolené nebo nemoci se o vaši agendu komplexně postará jiná informovaná účetní. Účetní a daňoví poradci Trivi ohlídají agendu daného podnikatele a vše odesílají a spravují bez jeho účasti, a to bez nepříjemného používání podnikatelovy datové schránky. Jedná se o komplexní péči, která je krytá pojištěním úkonů. Trivi ručí za svou práci.

Kromě správy účetnictví si můžete v Trivi nechat zpracovat také mzdy svých zaměstnanců. Součástí této účetní firmy jsou i mzdoví specialisté. Nezáleží na tom, zda máte jednoho nebo sto zaměstnanců, v Trivi si díky automatickým systémům poradí i s větším počtem. S Trivi máte účetnictví pod kontrolou, a to i díky účetnictví online, daňovému poradenství online a fakturaci online.

V případě, že se chcete dozvědět více, můžete jít na web Trivi nebo v případě zájmu o zpracování účetnictví nebo mezd volejte na 800 80 60 40.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

14. 7. 2024 | PR text

Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

Stojíte před otázkou, zda mít vlastní účetní oddělení nebo se spolehnout na externí firmu? Účetnictví stojípřed výzvou neustálých legislativních změn a je mnohdy obtížné držet krok.... celý článek

Začátek podnikání? Nápad mimo mísu je lepší než žádný nápad

28. 6. 2024 | Lucie Kocurová

Začátek podnikání? Nápad mimo mísu je lepší než žádný nápad

Rozjíždíte podnikání, máte živnost či malou firmu nebo je váš skvělý byznysový záměr teprve ve fázi představ a myšlenek, které byste si potřebovali s někým zkušeným utřídit? Business... celý článek

Jak začít budovat e-shop založený na prodeji triček online?

25. 6. 2024 | PR text

Jak začít budovat e-shop založený na prodeji triček online?

Rádi byste začali podnikat v něčem originálním, vřelém a humorném? Internetový obchod s tričky může být skvělý podnikatelský krok. Na internetu je možné oslovit široké publikum a přinést... celý článek

Dlouhodobý pronájem auta: řešení pro firmy i jednotlivce

13. 6. 2024 | PR text

Dlouhodobý pronájem auta: řešení pro firmy i jednotlivce

Dlouhodobý pronájem auta je skvělá alternativa k jeho vlastnictví, zvlášť když ho potřebujete na několik měsíců a víc. Tento druh pronájmu je stále populárnější nejen mezi lidmi, ale... celý článek

Virtuální sídlo má nejen finanční benefity

27. 5. 2024 | PR text

Virtuální sídlo má nejen finanční benefity

Chcete podnikat? Pak musíte mít oficiální sídlo. A to ať už se rozhodnete pro živnost, nebo s.r.o. Obě skupiny mohou bez problémů využívat tzv. virtuální sídla. Je to nejen skvělá příležitost... celý článek

Partners Financial Services