Účetní firma šetří čas, peníze i problémy. Vsaďte na správnou kartu!

PR článek | rubrika: FINEXPO | 14. 12. 2020
Podnikatel nemá času nazbyt, a i kdyby nějaký našel, je řada věcí, do kterých může své úsilí investovat. A rozhodně to nemusí být zrovna účetnictví. O účetnictví se postará profesionální účetní firma.
Účetní firma šetří čas, peníze i problémy. Vsaďte na správnou kartu!

Zdroj: Trivi, a.s.

Komerční spolupráce

Moderní účetnictví online

S online účetní společností Trivinemusíte mít obavy o správné vyřešení účetní agendy. Jejich účetním specialistům můžete zcela důvěřovat, a ještě za vás vyřídí vše potřebné na úřadech. Trivi je moderní účetní firma, kde účetní řeší kromě správy účetní agendy i veškeré legislativní povinnosti za samotné podnikatele. Díky pravidelně školenému týmu účetních, vhodné kombinaci pracovníků a úzké spolupráci s kmenovými – vlastními daňovými poradci dokáže Trivi online účetnictví zajistit komplexní službu a podporu v podnikání.

Moderní online systém pak usnadňuje veškeré operace a evidenci podkladů. V Trivi nabízí účetní i daňové specialisty, vedení účetnictví, mzdovou agendu až po využití chytrých aplikací pro hlídání cash-flow a veškerých plateb. Služby Trivi se skládají z účetnictví online, daňového poradenství online, fakturace online a podpory přidělené účetní a případně dalších účetních a daňových poradců z týmu Trivi.

Milé účetní jsou na prvním místě

Najít v dnešní době pečlivou účetní s praxí a značnou odborností není vůbec jednoduché. V Trivi však podnikatel dostane nejen svou vlastní přidělenou účetní, ale má dle potřeby i celý tým profesionálních účetních. Ten je připraven zastoupit kmenovou účetní v případě dovolené nebo nemoci.

K účetním specialistům jsou k dispozici i daňoví poradci. Odborníci z Trivi zpracují účetní agendu, mzdy, kontrolní hlášení a DPH. Také obstarají všechny legislativní povinnosti, komunikaci s úřady a v případě potřeby zastoupí podnikatele při kontrolách a dalších úkonech. V Trivi myslí za podnikatele a ohlídají vše potřebné kolem správy účetní agendy.

Celý systém Trivi je nastaven jako hlídací pes povinností podnikatele, co se týká důležité části financování podnikání, ale pomáhá i při každodenním řízení financí. Nedílnou součástí je pokrytí všech potřeb vůči státní správě a z toho vyplývajících legislativních povinností.  

Chytré technologie dokáží ušetřit peníze i čas podnikatelů

Velkým benefitem Trivi účetnictví online je, že vše funguje online a bez papírů. Hlavním pomocníkem při optimalizaci času a nákladů na správu účetnictví jsou chytré technologie, především webový portál a mobilní aplikace, které si Trivi, a. s., samo vyvíjí. Jejich prostřednictvím je klient jak ve spojení s účetní, tak i nahlíží do svého účetnictví kdykoliv se mu zachce. Nonstop může sledovat výstupy účetní agendy nebo jednotlivé aktuální kroky zpracování.

Skrze portál i mobilní aplikaci nahrává své doklady, vystavuje faktury a ukládá do systému veškeré podklady. Ty jsou uložené v bezpečí na cloudu a jsou kdykoliv po připojení po ruce bez náročného dohledávání v šanonech.

Podnikatel má možnost ve webovém portálu generování finančních přehledů, sledování plateb a aktuální stav svých firemních financí. Veškeré své podklady podnikatel nahrává do systému Trivi nebo se prostřednictvím API napojení automaticky přenášejí, včetně bankovních výpisů z některých bank.

Systém Trivi a jeho aplikace jsou vhodné i pro podnikání v oblasti online prodeje, Trivi je kompatibilní se systémem Shoptet.

Pokud se nechcete stresovat s účetnictvím a chcete mít vše pod kontrolou, tak navštivte web Trivi nebo volejte na zákaznickou linku 800 80 60 40.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

14. 7. 2024 | PR text

Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

Stojíte před otázkou, zda mít vlastní účetní oddělení nebo se spolehnout na externí firmu? Účetnictví stojípřed výzvou neustálých legislativních změn a je mnohdy obtížné držet krok.... celý článek

Začátek podnikání? Nápad mimo mísu je lepší než žádný nápad

28. 6. 2024 | Lucie Kocurová

Začátek podnikání? Nápad mimo mísu je lepší než žádný nápad

Rozjíždíte podnikání, máte živnost či malou firmu nebo je váš skvělý byznysový záměr teprve ve fázi představ a myšlenek, které byste si potřebovali s někým zkušeným utřídit? Business... celý článek

Jak začít budovat e-shop založený na prodeji triček online?

25. 6. 2024 | PR text

Jak začít budovat e-shop založený na prodeji triček online?

Rádi byste začali podnikat v něčem originálním, vřelém a humorném? Internetový obchod s tričky může být skvělý podnikatelský krok. Na internetu je možné oslovit široké publikum a přinést... celý článek

Dlouhodobý pronájem auta: řešení pro firmy i jednotlivce

13. 6. 2024 | PR text

Dlouhodobý pronájem auta: řešení pro firmy i jednotlivce

Dlouhodobý pronájem auta je skvělá alternativa k jeho vlastnictví, zvlášť když ho potřebujete na několik měsíců a víc. Tento druh pronájmu je stále populárnější nejen mezi lidmi, ale... celý článek

Virtuální sídlo má nejen finanční benefity

27. 5. 2024 | PR text

Virtuální sídlo má nejen finanční benefity

Chcete podnikat? Pak musíte mít oficiální sídlo. A to ať už se rozhodnete pro živnost, nebo s.r.o. Obě skupiny mohou bez problémů využívat tzv. virtuální sídla. Je to nejen skvělá příležitost... celý článek

Partners Financial Services