Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

PR text | 14. 7. 2024
Stojíte před otázkou, zda mít vlastní účetní oddělení nebo se spolehnout na externí firmu? Účetnictví stojípřed výzvou neustálých legislativních změn a je mnohdy obtížné držet krok. Díky technologickému pokroku se možnost spolupracovat s externí firmou víc než nabízí. A často je to řešení finančně výhodnější než vlastní účetní oddělení.
Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

Zdroj: MxB

Proč si najmout profesionální účetní firmu?

Účetní firma má s vedením účetnictví mnoho zkušeností. Pokud si vyberete větší firmu s dlouholetou tradicí, můžete se spolehnout, že vám bude schopna poradit ve všech oblastech: od vedení účetnictví, přes vedení mzdové agendy až po optimalizaci financí, audity nebo právní služby. V dnešní době je v účetnictví velký trend digitální transformace, která pomáhá udržet krok s dobou, automatizovat procesy a dále optimalizovat náklady. 

Ať už hledáte vedení účetnictví v Praze, v Brně nebo v jiném městě, zaměřte se na větší firmy. Najdete v nich víc odborníků. Každý z nich se specializuje na trochu jinou oblast – nikdo nemůže umět všechno – a společně dohromady pokrývají celou problematiku.

Dobrá účetní firma ušetří peníze i čas

Firma, která vám povede účetnictví, často vyjde levněji než vlastní účetní. V nabídce jsou nejrůznější cenové balíčky služeb vhodné pro zákazníky všech velikostí. Díky širokému pokrytí služeb jsou navíc firmy schopné zajistit dobré daňové optimalizace a vše vám vymyslet tak, abyste ušetřili. Rovněž za vás mohou obsloužit komunikaci s úřady.

Pokud hledáte specialisty na vedení účetnictví v Praze, Brně nebo Blansku, můžete oslovit Poradenskou skupinu MxB. Portfolio jejich služeb je opravdu bohaté a služby v oblasti účetnictví poskytují již od roku 1994.

Poradenská skupina MxB má pro zájemce přichystané cenové balíčky služeb už od 2500 Kč. Záleží, o co všechno budete mít zájem. Chcete řešit i mzdovou agendu či účtování e-shopu? To všechno s MxB zvládnete na jednom místě. Poradí si i s vaším působením v zahraničí, například s reporty do statistického systému INTRASTAT.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-3
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Začátek podnikání? Nápad mimo mísu je lepší než žádný nápad

28. 6. 2024 | Lucie Kocurová

Začátek podnikání? Nápad mimo mísu je lepší než žádný nápad

Rozjíždíte podnikání, máte živnost či malou firmu nebo je váš skvělý byznysový záměr teprve ve fázi představ a myšlenek, které byste si potřebovali s někým zkušeným utřídit? Business... celý článek

Jak začít budovat e-shop založený na prodeji triček online?

25. 6. 2024 | PR text

Jak začít budovat e-shop založený na prodeji triček online?

Rádi byste začali podnikat v něčem originálním, vřelém a humorném? Internetový obchod s tričky může být skvělý podnikatelský krok. Na internetu je možné oslovit široké publikum a přinést... celý článek

Dlouhodobý pronájem auta: řešení pro firmy i jednotlivce

13. 6. 2024 | PR text

Dlouhodobý pronájem auta: řešení pro firmy i jednotlivce

Dlouhodobý pronájem auta je skvělá alternativa k jeho vlastnictví, zvlášť když ho potřebujete na několik měsíců a víc. Tento druh pronájmu je stále populárnější nejen mezi lidmi, ale... celý článek

Virtuální sídlo má nejen finanční benefity

27. 5. 2024 | PR text

Virtuální sídlo má nejen finanční benefity

Chcete podnikat? Pak musíte mít oficiální sídlo. A to ať už se rozhodnete pro živnost, nebo s.r.o. Obě skupiny mohou bez problémů využívat tzv. virtuální sídla. Je to nejen skvělá příležitost... celý článek

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

30. 4. 2024 | Petr Kučera

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ? Poradíme.

Partners Financial Services