Přítel na telefonu

PR článek | rubrika: FINEXPO | 5. 6. 2021
Přítel na telefonu je dvojího druhu. Jednomu do sluchátka vypláčete, jaké máte problémy. Asistenti Slavia pojišťovny jsou z druhé sorty: pomůžou vám problémy vyřešit.
Přítel na telefonu

Zdroj: Slavia pojišťovna

Komerční spolupráce

Trable s technikou

Bez chytrých technologií a internetu se neobejde firma ani domácnost. Ne každý si chce lámat hlavu s tím, jak nastavit wi-fi router, propojit víc počítačů s tiskárnou nebo zapojit novou televizi či pračku. „Proto nabízíme unikátní asistenční službu – externího odborníka na IT,“ říká Zbyněk Veselý, obchodní ředitel Slavia pojišťovny.

Méně starostí

Lockdown trval dlouho. Práce vtrhla do našich domovů, ale víc elektroniky jsme si pořizovali i kvůli tomu, abychom si odpočali. Ke každému občanskému pojištění majetku proto Slavia pojišťovna přidala zdarma službu IT a elektro asistence. Okamžitě vzbudila poptávku u živnostníků a podnikatelů, kteří nemají svoje IT oddělení. Operativně jsme vyvinuli i asistenční službu pro živnostníky a menší firmy a udělali z ní součást našeho pojištění Živnostník.

Externí ajťák

Čas od času je potřeba na počítači vyřešit něco nestandardního. Zřídit firemní e mailové účty, založit úložiště dat, nainstalovat antivirový program. Ne každý si může dovolit IT specialistu. Tyhle problémy lze řešit už se základní variantou IT asistenční služby, která je k pojištění zdarma. Ve variantě IT Premium poskytuje prakticky externího IT pracovníka. Zahrnuje pomoc při zprovoznění a údržbě EET, záchranu dat ze zařízení, založení webových stránek, instalaci a nastavení IT techniky nebo reinstalaci operačních systémů.

Pojištění Živnostník

Možnost pojistit movitý i nemovitý majetek proti široké škále rizik. Patří sem živelné pohromy, škody vzniklé vandalismem nebo krádeží, ale i odpovědnost za vzniklou újmu. Lze ho uzavřít až na pět činností uvedených v živnostenském lis tě, a to ve třech variantách s různým počtem připojištění a výší limitů plnění.

Pomoc na cestách

Léto, teplo a třeba ani nemusí být exotika, stačí, když to půjde do Chorvatska nebo Itálie. I při cestách po Evropě hraje výběr dobrého cestovního pojištění roli. „Naše unikátní asistenční služby Covid Assistance nebo Autoasistence už v zahraničí zachránily stovky klientů. Nově si můžete sjednat i důležité připojištění nákladů na léčbu Covid19 a preventivní karanténu,“ říká Zbyněk Veselý.

Připojištění Covid-19

Naše cestovní pojištění jsme vylepšili o možnost připojištění nákladů spojených s léčbou Covid-19 a preventivní karanténou dle semaforu MZV ČR. Bez výluky destinací s výjimkou těch úplně nejrizikovějších. Kryjeme náklady spojené s léčbou onemocnění Covid-19 do plného limitu sjednaných léčebných výloh. Záleží jen na klientovi, jakou výši limitu zvolí. S tímto připojištěním navíc získáte i krytí rizikových sportů.

Covidový servis

Součástí každého našeho cestovního pojištění je asistenční služba Covid Assistance. Na asistenční lince získáte kdykoli v českém jazyce informace k situaci v dané zemi. Operátor vám vysvětlí aktuální pravidla – jestli jsou povinné testy, kde se musí nosit roušky nebo respirátory. Pomůže i s objednáním se na PCR test a dalším. Při sjednání pojištění si jednoduše stáhnete do telefonu elektronickou kartičku YourPass a všechny důležité informace máte po ruce.

Pro řidiče

Autoasistence vás v zahraničí zachrání, pokud potřebujete opravit nebo i odtáhnout nepojízdné vozidlo či přistavit náhradní vůz, abyste mohli pokračovat v dovolené. Náhradní vozidlo máte zaplacené na 7 dní, můžete si ho ale půjčit až na 15 dní! Připojištění Autoasistence stojí 600 Kč a je jedno, jak dlouho vaše dovolená trvá.

Pojištění sjednáte online na www.slavia-pojistovna.cz

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Problémy na letišti. Jak na odškodné za ztracené zavazadlo nebo zrušený let

9. 7. 2024 | Pavla Adamcová

Problémy na letišti. Jak na odškodné za ztracené zavazadlo nebo zrušený let

Sezóna dovolených je v plném proudu. Co dělat, když vám cestování znepříjemní problémy se zavazadly nebo rovnou s celým letem?

Stáří je byznys. Proč pojišťovna Simplea postaví důchoďák, vysvětluje její šéf

8. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ, Martin Vlnas

Stáří je byznys. Proč pojišťovna Simplea postaví důchoďák, vysvětluje její šéf

Pojištění dlouhodobé péče není v Česku úplnou novinkou, ale Simplea přichází s důvtipnou inovací. Zákazníkům nabízí v případě potřeby buď peníze, nebo záruku místa v zařízení pro dlouhodobou... celý článek

Není výjimečné, když cena odtahu přesáhne hodnotu auta, říká expert pojišťovny

4. 7. 2024 | Radim Zelený

Není výjimečné, když cena odtahu přesáhne hodnotu auta, říká expert pojišťovny

Porouchalo se auto? No tak půjde do servisu, chvíli to bez něj přežijeme. Jenže tohle si nemůže říct každý. Co když ho potřebujete denně? Co když klekne cestou na dovolenou? Václav... celý článek

Připravte se, že budete závislí na pomoci druhých. Pojištění s daňovou úlevou přibývá

19. 6. 2024 | Kateřina Hovorková

Připravte se, že budete závislí na pomoci druhých. Pojištění s daňovou úlevou přibývá

Pojištění dlouhodobé péče od letoška dostalo daňové zvýhodnění. Pojišťovny přicházejí s prvními nabídkami – kromě pravidelné renty třeba i s garancí místa v takzvaném pobytovém zařízení.... celý článek

Jak se pojistit do zahraničí: dvacka na den versus léčba za miliony

30. 5. 2024 | Lucie Weissová | 1 komentář

Jak se pojistit do zahraničí: dvacka na den versus léčba za miliony

Letní cesty za dobrodružstvím se blíží. Většina lidí je přežije bez větší úhony, jenže spolehnout se na to nedá. Jak správně nastavit cestovní pojištění, radí Jana Konvalinová z Kooperativy. celý článek

Partners Financial Services