Zájem o životní pojištění v krizi nepolevuje

PR článek | rubrika: PR Článek | 21. 9. 2009
Zveřejněné výsledky České asociace pojišťoven potvrzují, že za první pololetí roku 2009 objem sjednaného životního pojištění i nadále rostl. Proč zájem Čechů o životní pojištění ani v krizi nepolevuje? Primárním posláním životního pojištění je ochrana v případě neočekávaných událostí. V době hospodářské recese a poklesu ekonomiky lidé sledují negativní zprávy ze svého okolí a více si uvědomují, jak významnou hodnotu má pojištění v životě každého člověka. Že je potřeba být připraven na situace, kdy se v životě něco zvrtne.

Lidé v současné době proto nejčastěji volí životní pojištění, které jim zajistí kvalitní ochranu proti rizikům v kombinaci s garantovaným zhodnocením vložených prostředků. Na smlouvách například sjednávají pojištění trvalých následků úrazu, denního odškodného úrazu a hospitalizace pojištěného. Plnění, které pojišťovna klientům v případě hospitalizace vyplácí, může sloužit nejen jako kompenzace 60korunového denního poplatku, ale také jako zdroj k zajištění nadstandardního vybavení po dobu jejich pobytu v nemocnici.

Hitem letošního roku se tak stalo FLEXI životní pojištění. Od ledna si ho sjednalo již více než 100 000 osob. Jedná se o komplexní spojení životního pojištění, ochrany v případě úrazů a možnosti spoření. Široké spektrum pojistných rizik lze libovolně měnit dle aktuálních preferencí a životní situace. FLEXI je navíc komplexní ochrana pro celou rodinu. V rámci jedné smlouvy lze pojistit až dva dospělé a pět dětí. Parametry pojištění oceňují i finanční odborníci, kteří FLEXI životnímu pojištění udělili nejvyšší ocenění v soutěžích Pojišťovna roku 2008 a Zlatá koruna 2009.

Nejširší pojistné krytí

Na standardní část každé pojistné smlouvy, kterou je pojištění smrti nebo dožití, lze navázat pojištěním velmi vážných onemocnění, plné invalidity, kapitálové hodnoty, plné invalidity nebo dlouhodobé péče s výplatou doživotní renty, pojištěním doživotní kapitálové renty, smrti následkem úrazu, hospitalizace, trvalých následků úrazu, denního odškodného, pracovní neschopnosti či zproštění placení pojistného.

V případě pojištění velmi vážných onemocnění klient získává krytí 24 nemocí a zákroků. Mezi krytá rizika patří například infarkt myokardu, rakovina, náhlá cévní mozková příhoda (mozková mrtvice), roztroušená skleróza, těžké popáleniny nebo závažná onemocnění způsobená přisátím klíštěte (klíšťová meningoencefalitida a lymeská nemoc).

Proč si vybrat Pojišťovnu České spořitelny?

Přidejte se k více než 1,5 milionu klientů Pojišťovny České spořitelny, která patří mezi nejdynamičtěji se rozvíjející finanční instituce na českém trhu. Za poslední dva roky se zvýšil počet pojištěných u Pojišťovny České spořitelny o 700 000 osob. V letošním roce získala ocenění Pojišťovna roku 2008 v životním pojištění.

FLEXI životní pojištění lze sjednat u externích obchodních partnerů Pojišťovny České spořitelny nebo v pobočkové síti České spořitelny. Více informací na www.pojistovnacs.cz nebo infolince 800 207 207.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Problémy na letišti. Jak na odškodné za ztracené zavazadlo nebo zrušený let

9. 7. 2024 | Pavla Adamcová

Problémy na letišti. Jak na odškodné za ztracené zavazadlo nebo zrušený let

Sezóna dovolených je v plném proudu. Co dělat, když vám cestování znepříjemní problémy se zavazadly nebo rovnou s celým letem?

Stáří je byznys. Proč pojišťovna Simplea postaví důchoďák, vysvětluje její šéf

8. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ, Martin Vlnas

Stáří je byznys. Proč pojišťovna Simplea postaví důchoďák, vysvětluje její šéf

Pojištění dlouhodobé péče není v Česku úplnou novinkou, ale Simplea přichází s důvtipnou inovací. Zákazníkům nabízí v případě potřeby buď peníze, nebo záruku místa v zařízení pro dlouhodobou... celý článek

Není výjimečné, když cena odtahu přesáhne hodnotu auta, říká expert pojišťovny

4. 7. 2024 | Radim Zelený

Není výjimečné, když cena odtahu přesáhne hodnotu auta, říká expert pojišťovny

Porouchalo se auto? No tak půjde do servisu, chvíli to bez něj přežijeme. Jenže tohle si nemůže říct každý. Co když ho potřebujete denně? Co když klekne cestou na dovolenou? Václav... celý článek

Připravte se, že budete závislí na pomoci druhých. Pojištění s daňovou úlevou přibývá

19. 6. 2024 | Kateřina Hovorková

Připravte se, že budete závislí na pomoci druhých. Pojištění s daňovou úlevou přibývá

Pojištění dlouhodobé péče od letoška dostalo daňové zvýhodnění. Pojišťovny přicházejí s prvními nabídkami – kromě pravidelné renty třeba i s garancí místa v takzvaném pobytovém zařízení.... celý článek

Jak se pojistit do zahraničí: dvacka na den versus léčba za miliony

30. 5. 2024 | Lucie Weissová | 1 komentář

Jak se pojistit do zahraničí: dvacka na den versus léčba za miliony

Letní cesty za dobrodružstvím se blíží. Většina lidí je přežije bez větší úhony, jenže spolehnout se na to nedá. Jak správně nastavit cestovní pojištění, radí Jana Konvalinová z Kooperativy. celý článek

Partners Financial Services