SERVIS 24 Internetbanking

SERVIS 24 Internetbanking zvolen Finančním produktem roku 2002 a má již více než 91 000 aktivních klientů

Internetové bankovnictví České spořitelny, produkt SERVIS 24 Internetbanking, získalo ocenění Finanční produkt 2002. Službu již využívá 91 000 klientů České spořitelny. Ocenění této službě udělili odborní redaktoři časopisu Osobní finance z vydavatelství Computer Press.

Hlavními kritérii hodnocení byly užitečnost pro drobného spotřebitele, poměr kvalita a cena a míra uživatelského pohodlí. „České spořitelně se podařilo trefit do toho, co klient potřebuje. Z kteréhokoli počítače napojeného na internet jednoduše provádět základní bankovní operace,” uvedli zástupci časopisu Osobní finance v hodnocení.

Službu SERVIS 24 Internetbanking začala Česká spořitelna nabízet v listopadu 2002. Služba nahradila starší produkt internetového bankovnictví, který Česká spořitelna nabízela od roku 2001. Internetbanking je jedním z produktů přímého bankovnictví, které souborně patří do služby přímého bankovnictví SERVIS 24. Ta klientům nabízí za jediný poplatek a se stejným souborem identifikačních znaků a hesel přístup k účtu přes telefon i internet.

Česká spořitelna nabízí také produkty pro uživatele mobilních telefonů: službu GSM Banking - SIM Toolkit. Služba je dostupná všem uživatelům mobilních telefonů v libovolné síti provozovatelů v České republice.

Některou z forem přímého bankovnictví České spořitelny využívá ke konci ledna 2003 více než 465 000 klientů. Česká spořitelna očekává, že v letošním roce se počet uživatelů přímého bankovnictví České spořitelny meziročně zvýší na více než 600 000.

Více informací najdete na http://www.csas.cz

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-23
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

A tohle už jste četli?

Před nevýhodnými kurzy DCC vás ochrání jen polovina bank. Na co si dát pozor

1. 7. 2024 | Petr Kučera

Před nevýhodnými kurzy DCC vás ochrání jen polovina bank. Na co si dát pozor

Nechtěnou službu mnohdy neúmyslně využije i jinak dobře informovaný spotřebitel. Obrana proti ní přitom může být stejně jednoduchá jako nastavení limitů na kartě. Proč některé banky... celý článek

Opravdu chcete platit víc? Spořitelna radí, jak si zvýšit finanční zdraví

20. 6. 2024 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Opravdu chcete platit víc? Spořitelna radí, jak si zvýšit finanční zdraví

Česká spořitelna spustila v mobilní aplikaci George personalizované tipy s cílem zvýšit finanční zdraví uživatelů. Mají jim pomoct s tvorbou krátkodobé a dlouhodobé finanční rezervy,... celý článek

Česká spořitelna vylepšila George pro děti. Podívejte se

4. 6. 2024 | Petr Kučera

Česká spořitelna vylepšila George pro děti. Podívejte se

Mobilní bankovnictví George pro klienty, kterým ještě nebylo 15 let, má nový vzhled. Brzy se rozšíří o spořicí obálky, termínovaný vklad, účet pro investice nebo cizoměnový účet.

Air Bank spouští přímé nákupy akcií v aplikaci, nabízí i ETF

3. 6. 2024 | Kateřina Hovorková, Petr Kučera | 1 komentář

Air Bank spouští přímé nákupy akcií v aplikaci, nabízí i ETF

Klienti Air Bank můžou nově přímo nakupovat akcie předních amerických společností. Banka láká například na Teslu, Apple, Visu, Coca-Colu, McDonald’s nebo KFC. Službu nazvanou Investice... celý článek

„Tady to máš zpátky, lakoto.“ Zprávy pro příjemce baví klienty i bankéře

10. 5. 2024 | Kateřina Hovorková

„Tady to máš zpátky, lakoto.“ Zprávy pro příjemce baví klienty i bankéře

Popisné, oficiální, vtipné, ale i nemravné a urážlivé. Češi si zprávy pro příjemce při odesílání plateb oblíbili, potvrzují banky. Někdy ale může mít taková osobní zpráva v internetovém... celý článek

Partners Financial Services