Více soukromí s bezpečnou hypotékou od Wüstenrotu

PR článek | rubrika: PR Článek | 15. 4. 2013
Chybí vám u rodičů soukromí? Je vám byt už malý? Právě teď máte ideální příležitost pořídit si nové vlastní bydlení. Ceny bytů jsou příznivé a úrokové sazby hypoték opět klesly.
Více soukromí s bezpečnou hypotékou od Wüstenrotu
Logo Wustentot

Jednou z bank, která v poslední době výrazně snížila úrokové sazby hypotečních úvěrů, je také Wüstenrot hypoteční banka. Ta vám ale nabízí ještě něco navíc. Pokud si současně s hypotečním úvěrem sjednáte i životní pojištění a pojištění nemovitosti, sníží vám banka úrokovou sazbu hypotéky o další 0,2 % ročně.

Hypotéka Wüstenrot na bydlení
Za hypoteční úvěr určený na koupi nemovitosti, na výstavbu, rekonstrukci a další účely bydlení, tak v ideálním případě zaplatíte jen 2,59 % ročně. Nejnižší garantovaná sazba, za kterou lze u Wüstenrotu získat hypotéku do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti bez jakýchkoliv dodatečných podmínek, klesla na 3,19 % ročně.

Bez poplatku
Hypotéku Wüstenrot na vlastní bydlení do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s pětiletou fixací úrokové sazby budete mít zdarma, banka vám nebude účtovat žádný poplatek za vyřízení a zpracování úvěru.

 

Hypotéka na refinancování už od 2,49 % ročně a bez poplatku
Období nízkých úrokových sazeb je ideální pro refinancování hypoték či jiných úvěrů. U Hypotéky Refin garantuje Wüstenrot všem klientům, kteří splní standardní podmínky pro poskytnutí úvěru, úrokovou sazbu 3,09 % ročně. EXTRA sazba, za kterou Wüstenrot poskytuje úvěry od 1,8 mil. korun klientům, kteří splní dodatečné požadavky na bonitu a sjednají si výše uvedená pojištění, klesla až na 2,49 % ročně.

Výhodou Hypotéky Refin není jen velmi nízká úroková sazba a to, že neplatíte žádný poplatek za její vyřízení. Uhradíte s ní celou zbývající dlužnou částku původní banky, tedy i případné sankční úroky či poplatek za předčasné splacení úvěru. V rámci refinancování si tento úvěr můžete také navýšit a získanou částku použít na rekonstrukci bytu nebo rodinného domu.

Hypotéka bez příjmů pro všechny, kteří nemohou standardně prokázat své příjmy
Pořídit si nový byt můžete i tehdy, nemáte-li pravidelné příjmy a nemůžete je bance prokázat standardním způsobem. Wüstenrot má pro vás účelovou Hypotéku bez příjmů, u které po vás nevyžaduje prokázání výše příjmů. Se žádostí o hypoteční úvěr předložíte bance jen čestné prohlášení o svých příjmech a majetku a schopnosti úvěr bez problémů splácet. Hypotéku bez příjmů vám banka poskytne ve výši od 300 000 do 3 milionů korun.

Podrobnosti o nabídce hypoték a úrokových sazbách na www.wustenrot.cz

Navštivte svět soudobého umění

Navštivte svět soudobého umění

Letní výtvarný salon KodlContemporary představuje přední osobnosti současné umělecké scény na výstavě v Galerii KODL.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Kde žije nejvíc dlužníků v Česku? Podrobná mapa exekucí

17. 7. 2024 | Kateřina Hovorková

Kde žije nejvíc dlužníků v Česku? Podrobná mapa exekucí

Podívejte se, kolik lidí má v jednotlivých obcích exekuce nebo prochází oddlužením.

Hypoteční úroky se nehnou. Obrat může přijít po prázdninách

10. 7. 2024 | Olga Skalková | 4 komentáře

Hypoteční úroky se nehnou. Obrat může přijít po prázdninách

Banky teď nabízejí hypotéky v průměru za 5,49 procenta. Na hranici 5,5 procenta se drží ale už několik měsíců, i když ČNB pokračovala v razantním snižování své klíčové sazby. Kdy hypotéky... celý článek

Pětina Čechů nerozumí procentům, ukázal průzkum

9. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ | 3 komentáře

Pětina Čechů nerozumí procentům, ukázal průzkum

Česká bankovní asociace (ČBA) si nechává pravidelně kolem poloviny roku vyhodnocovat finanční gramotnost v zemi. Index finanční gramotnosti, jak průzkumu říkají, má vždy stejnou strukturu... celý článek

ČNB dál snižuje sazby. Základní úrok klesl o půl bodu

27. 6. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Základní úrok klesl o půl bodu

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o dalšího 0,5 procentního bodu na 4,75 procenta počínaje 28. červnem. Je to nejníže od dubna... celý článek

ČNB sebrala Fair Credit povolení na spotřebitelské úvěry

21. 6. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB sebrala Fair Credit povolení na spotřebitelské úvěry

Česká národní banka (ČNB) odňala společnosti Fair Credit Czech oprávnění k činnosti nebankovního poskytovatele spotřebitelského úvěru. Důvodem je opakované a závažné porušení zákona... celý článek

Partners Financial Services