Víte, jaká je nejvýhodnější půjčka 2019?

PR článek | rubrika: PR Článek | 18. 2. 2019
Půjčka je finančním produktem, který umožňuje lidem plnit jejich sny, dává jim peněžní svobodu, hradí za ně nepředvídatelné dluhy a slouží k financování nejrůznějších věcí a služeb. Není se proto čemu divit, že na trhu je přemíra bankovních a nebankovních úvěrů libovolného typu.
Víte, jaká je nejvýhodnější půjčka 2019?

Když si člověk chce půjčit peníze, jeho cíl je bezpochyby jasný. Ta nejvýhodnější půjčka na trhu, což není nic nepochopitelného. Jen málokdo chce platit více než musí. Jestliže vás zajímá, jak vypadá taková půjčka 2019, přinášíme vám hned několik indicií vedoucích k jejímu nalezení.

Férové splátkové podmínky

Vybírat byste si měli vždy takového poskytovatele úvěru, jež vám předloží přehledné, férové a transparentní splátkové podmínky. Smlouvy, které si můžete prostudovat s dostatečným předstihem a jejich znění budete rozumět.

Nejvýhodnější půjčka v nich musí být popsána od A až do Z. Z takových informací budete schopni vyčíst, jak vysokou sumu si půjčujete a kolik celkem přeplatíte. V souvislosti s tím je dobré pohlídat i několik dalších věcí.

  • Nikdo po vás nemůže chtít peníze předem.
  • Půjčka 2019 nebude spojena s žádnými zbytečnými poplatky – poplatky za vedení úvěrového účtu, poplatky za mimořádné splátky, poplatky za vyřízení a jiné.

Vlastnosti nejvýhodnější půjčky

Nejvýhodnější půjčka se pozná na základně několika parametrů. Tím primárním bude pochopitelně velikost úrokové sazby. Dejte si však pozor na to, jaký úrok sledujete. Vzhledem k tomu, že úvěr může být spojen i s dalšími vícenáklady, je důležité hodnotit roční procentuální sazbu nákladů. Ta je značena zkratkou RPSN a zahrnuje v sobě všechny výdaje za celý rok.

Dále můžete samozřejmě přihlížet i k nejrůznějším benefitům, které vám banka či nebankovní společnost nabídnou v rámci půjčky 2019. Některé z takových služeb vám mohou přijít vhod.

  • Možnost hradit mimořádné splátky, popřípadě zaplatit celý závazek předčasně.
  • V případě neschopnosti splácet se hodí například odložení termínu splatnosti nebo pojištění schopnosti splácet.
  • Někteří poskytovatelé nabízí i snižování a zvyšování výše měsíční splátky dle vaší aktuální finanční situace.

Půjčka 2019 online

Jestliže chcete na úvěru ušetřit nejenom peníze, ale také drahocenný čas, měli byste zapomenout na klasické pobočky společností. Vydejte se bezpečnou cestou spojenou s pohodlím a rychlostí. Nejvýhodnější půjčka 2019 je dostupná i prostřednictvím internetu. Celý proces vyřízení můžete absolvovat přímo z domu, a to za předpokladu, že budete schopni všechny potřebné dokumenty dodat v elektronické podobě.

K nalezení té nejvýhodnější půjčky využijte těch nejvhodnějších nástrojů, jakými jsou internetové srovnávací portály. Jedno místo, spousta aktuálních nabídek od prověřených poskytovatelů a nízké úrokové sazby. To je ideální zázemí pro výběr půjčky 2019. Tu si mimochodem můžete zvolit na základě výše úvěru, celkové doby splatnosti a podle velikosti úroku. A jaké úvěry z bankovní oblasti by vás mohly zajímat?

  • Půjčka od České spořitelny do výše až 2 500 000 Kč s úrokem od 5,5 %
  • Osobní úvěr od Komerční banky do výše až 2 500 000 Kč s úrokem od 4,9 %
  • Rychlá půjčka od Raiffeisenbank do výše až 700 000 Kč s úrokem od 4,9 %

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Hypoteční úroky se nehnou. Obrat může přijít po prázdninách

10. 7. 2024 | Olga Skalková | 4 komentáře

Hypoteční úroky se nehnou. Obrat může přijít po prázdninách

Banky teď nabízejí hypotéky v průměru za 5,49 procenta. Na hranici 5,5 procenta se drží ale už několik měsíců, i když ČNB pokračovala v razantním snižování své klíčové sazby. Kdy hypotéky... celý článek

Pětina Čechů nerozumí procentům, ukázal průzkum

9. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ | 3 komentáře

Pětina Čechů nerozumí procentům, ukázal průzkum

Česká bankovní asociace (ČBA) si nechává pravidelně kolem poloviny roku vyhodnocovat finanční gramotnost v zemi. Index finanční gramotnosti, jak průzkumu říkají, má vždy stejnou strukturu... celý článek

ČNB dál snižuje sazby. Základní úrok klesl o půl bodu

27. 6. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Základní úrok klesl o půl bodu

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o dalšího 0,5 procentního bodu na 4,75 procenta počínaje 28. červnem. Je to nejníže od dubna... celý článek

ČNB sebrala Fair Credit povolení na spotřebitelské úvěry

21. 6. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB sebrala Fair Credit povolení na spotřebitelské úvěry

Česká národní banka (ČNB) odňala společnosti Fair Credit Czech oprávnění k činnosti nebankovního poskytovatele spotřebitelského úvěru. Důvodem je opakované a závažné porušení zákona... celý článek

Ve spořicích účtech ještě budeme agresivní. Petr Borkovec o plánech Partners Banky

20. 6. 2024 | Martin Vlnas

Ve spořicích účtech ještě budeme agresivní. Petr Borkovec o plánech Partners Banky

Nová Partners Banka má za sebou úspěšný start. Jak ho vidí Petr Borkovec, spoluzakladatel finanční skupiny Partners, který teď bude banku řídit společně s Markem Ditzem? Jak udělat... celý článek

Partners Financial Services