Partners Banka a Rohlík odmění společné klienty. Ušetří za prémiové služby

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 20. 5. 2024
Partners Banka a Rohlík odmění společné klienty. Ušetří za prémiové služby

Zdroj: Shutterstock

Nová Partners Banka startuje spolupráci s Rohlik.cz, největším online obchodem s potravinami. Aktivní klienti mohou získat benefity v hodnotě až 4776 korun za rok.

Kdo zaplatí nákup na Rohlik.cz online kartou Partners Banky, získá zdarma balíček bankovních služeb Pro dva nebo Pro rodinu, které běžně stojí 49 Kč nebo 99 Kč měsíčně. Zároveň se mu zdarma aktivuje služba Rohlík Premium v hodnotě 2388 Kč ročně.

Pro udržení obou benefitů je potřeba udělat každý další měsíc alespoň dva nákupy na Rohlik.cz a zaplatit je kartou Partners Banky. Platbu je nutné provést přes internet hned při nákupu, nepočítá se úhrada u kurýra.

„Je jen na zákazníkovi, zda si v Partners Bance vybere balíček Pro dva, nebo rovnou Pro rodinu. Oproti balíčku Pro jednoho, který je zdarma pro všechny a zahrnuje i domácí a evropské platby nebo výběr ze všech bankomatů na světě zdarma, získá navíc řešení pro partnerské i dětské finance a skvělý úrok na spořicím účtu bez podmínek,“ říká Petr Borkovec, zakladatel a spolumajitel finanční skupiny Partners.

Premium členství Rohlik.cz zajistí doručení zdarma a přednostně s garancí dodání tentýž den. Jako další výhody uvádí 15–20% slevu na vybrané zboží, pravidelné měsíční akce a čtyři expresní doručení nákupu za měsíc do 90 minut zdarma. Díky těmto benefitům průměrný zákazník ušetří 400 korun na slevách a 400 korun na dopravě, slibuje Rohlík.

Partners Banka odstartovala ostrý provoz 6. března. Získala už 43 tisíc klientů, v současnosti mají uloženo přes 15 miliard korun. Většina si zatím zvolila bezplatnou nabídku Pro jednoho. Prémiové balíčky Pro dva nebo Pro rodinu využívá 16 procent klientů. Účet, kde jsou plnohodnotnými majiteli oba z páru, si otevřelo téměř 6000 dvojic. Dětských účtů bylo dosud otevřeno více než dva tisíce, upřesňuje mluvčí Tereza Píchalová.

Zakladatel Rohlíku Tomáš Čupr je jedním ze spoluvlastníků Partners Banky. Má šestiprocentní podíl, do projektu investoval 200 milionů korun.

Do skupiny Partners patří vedle banky a poradenské společnosti také investiční společnost, nemovitostní fond Trigea, pojišťovna Simplea, penzijní společnost Rentea nebo slovenská pobočka Partners. Součástí je i společnost NextPage Media, které vydává Peníze.cz, Finmag, Heroine a Football Club.

Odměny za využívání dalších služeb v rámci finanční skupiny nebo od partnerů nabízejí klientům i další banky. Air Bank před rokem odstartovala slevu 300 korun měsíčně, pokud klienti aktivně využívají její běžný účet a současně služby operátora O2, který stejně jako Air Bank patří do skupiny PPF. V dubnu spustila značku Unity, která vedle nových výhod vytvořila také prostor pro zapojení dalších partnerů ze skupiny PPF.

Air Bank, Česká spořitelna, ČSOB, UniCredit Bank nebo Raiffeisenbank nabízejí přes externí partnery také programy, díky nimž klienti dosáhnou na slevy a další výhody například od obchodních řetězců, restaurací, e-shopů, čerpacích stanic a mnoha dalších firem.

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Navštivte svět soudobého umění

Navštivte svět soudobého umění

Letní výtvarný salon KodlContemporary představuje přední osobnosti současné umělecké scény na výstavě v Galerii KODL.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+15
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Obleč se jako včelař. Penny láká na slevu v netradiční akci

17. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Obleč se jako včelař. Penny láká na slevu v netradiční akci

Penny láká na poněkud netradiční slevu. Kdo v pondělí 20. května přijde na prodejnu řetězce oblečený ve včelařském oblečení, dostane cukr krystal bílý za sníženou cenu 14,90 koruny... celý článek

Sleva jen pro někoho. Komu teď řetězce nabízejí levnější nákup

2. 5. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

Sleva jen pro někoho. Komu teď řetězce nabízejí levnější nákup

Zboží v akci nebo sleva ve věrnostním programu – to už je pro české zákazníky samozřejmost. Relativní novinkou jsou ale slevy jen pro určité skupiny zákazníků. Třeba pro studenty, seniory... celý článek

Jídlo před koncem spotřeby za polovic. Řetězce rozšiřují výhodné balíčky

19. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Jídlo před koncem spotřeby za polovic. Řetězce rozšiřují výhodné balíčky

Zákazníci Penny Marketu si ode dneška mohou přímo na prodejnách řetězce zakoupit balíčky zboží s blížící se dobou spotřeby za poloviční cenu. Dosud to bylo možné jen přes mobilní aplikaci. celý článek

Která sleva je falešná? ČOI má jasno, říká šéf kontroly

19. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Která sleva je falešná? ČOI má jasno, říká šéf kontroly

Novela zákona o ochraně spotřebitele funguje krátce a s prodejci je třeba si stále vymezovat hranice, říká ke správnému uvádění slev Michael Maxa, ředitel kontroly České obchodní inspekce.... celý článek

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

15. 4. 2024 | Petr Kučera

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

Air Bank a operátor O2 rozšíří výhody pro společné zákazníky z řad běžných spotřebitelů. Nově je nabídnou pod značkou Unity, do programu se později zapojí i další partneři ze skupiny... celý článek

Partners Financial Services