Wüstenrot zvýšil úrok z vkladů

PR článek | rubrika: PR Článek | 26. 10. 2010
Na navrhované změny stavebního spoření reagovala jako první stavební spořitelna Wüstenrot, která zvýšila úrokovou sazbu z vkladů na 2,5 % ročně. Na otázku, zda má smysl uzavřít nové stavební spoření, tak má jednoznačnou odpověď. Ano.
Wüstenrot zvýšil úrok z vkladů

Stavební spoření Wüstenrot bude i po případné změně podmínek nabízet vyšší výnos než srovnatelné spořící účty nebo termínované vklady. V době, kdy ostatní stavební spořitelny úročí vklady 2 % p. a., nabízí Wüstenrot 2,5 % ročně. Touto úrokovou sazbou úročí také nově založené spoření pro děti do 18 let WÜSTENROT Kamarád+, jehož výhodou je uzavření smlouvy bez poplatku. Všichni klienti, kteří si sjednají následnou smlouvu WÜSTENROT Team, mohou navíc získat prémii až 2000 korun.

Navzdory vládou navrženému snížení státní podpory na max. 2000 Kč ročně by mělo zhodnocení vkladů u Wüstenrotu dosáhnout v průměru 5,7 % ročně.

Stavební spoření bude i nadále výhodné
Stavební spoření Wüstenrot se tak řadí k finančním produktům, které vám přinášejí nejvyšší zajištěný výnos. Jednou z jeho výhod je, že své úspory včetně státní podpory můžete po šesti letech použít na libovolné účely. Z tohoto pohledu je vhodným nástrojem tvorby finanční rezervy na stáří, mladí lidé z něj mohou financovat např. své studium. Úspory mohou posloužit i jako vstupní kapitál pro podnikání.

Stavební spoření je však jediným produktem, který vám v budoucnosti umožňuje využít úvěr na bytové potřeby za nízký a pevný úrok. U Wüstenrotu si již při uzavření smlouvy můžete zajistit úrokovou sazbou z úvěru ze stavebního spoření jen 3,7 % ročně!

Chtějte víc! Dálniční známku zdarma
Pokud si stavební spoření uzavřete do 20. prosince t.r. a současně si u Wüstenrotu sjednáte také povinné ručení na vozidlo do 3,5 t, dostanete dálniční známku na rok 2011 zdarma.

Ke stavebnímu spoření s vysokým výnosem tak získáte také kvalitní pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla. Za bezeškodní průběh vám Wüstenrot přizná až 60% bonus a ve stejné výši i obchodní slevu - Multibonus - na další až 3 auta v rodině. Jako klient Wüstenrotu budete mít ještě další 10% slevu.

Podrobnosti na www.wustenrot.cz

Navštivte svět soudobého umění

Navštivte svět soudobého umění

Letní výtvarný salon KodlContemporary představuje přední osobnosti současné umělecké scény na výstavě v Galerii KODL.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Nejlepší spořicí účty a termínované vklady. Nové žebříčky po snížení úroků

16. 7. 2024 | Petr Kučera

Nejlepší spořicí účty a termínované vklady. Nové žebříčky po snížení úroků

Banky dál snižují úročení vkladů. Kam se teď podívat, když si chcete vyšší úroky udržet co nejdéle?

Pětina Čechů nerozumí procentům, ukázal průzkum

9. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ | 3 komentáře

Pětina Čechů nerozumí procentům, ukázal průzkum

Česká bankovní asociace (ČBA) si nechává pravidelně kolem poloviny roku vyhodnocovat finanční gramotnost v zemi. Index finanční gramotnosti, jak průzkumu říkají, má vždy stejnou strukturu... celý článek

Lídr žebříčku stavebního spoření snížil úrok. Dá vám někdo víc?

4. 7. 2024 | Petr Kielar

Lídr žebříčku stavebního spoření snížil úrok. Dá vám někdo víc?

Buřinka, která dosud nabízela ze všech stavebních spořitelen nejvyšší zúročení vkladů, od července úroky snížila. Jak reagovala konkurence? Máme nový žebříček stavebního spoření.

ČNB dál snižuje sazby. Základní úrok klesl o půl bodu

27. 6. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Základní úrok klesl o půl bodu

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o dalšího 0,5 procentního bodu na 4,75 procenta počínaje 28. červnem. Je to nejníže od dubna... celý článek

Ve spořicích účtech ještě budeme agresivní. Petr Borkovec o plánech Partners Banky

20. 6. 2024 | Martin Vlnas

Ve spořicích účtech ještě budeme agresivní. Petr Borkovec o plánech Partners Banky

Nová Partners Banka má za sebou úspěšný start. Jak ho vidí Petr Borkovec, spoluzakladatel finanční skupiny Partners, který teď bude banku řídit společně s Markem Ditzem? Jak udělat... celý článek

Partners Financial Services