Fotbalové léto Kaizen Gaming je tady!

PR článek | rubrika: FINEXPO | 8. 7. 2024
Přední světová sázková společnost se stala oficiálním partnerem fotbalových turnajů UEFA EURO 2024™ i CONMEBOL Copa America™️ 2024, což je v tomto odvětví neslýchaná novinka.
Fotbalové léto Kaizen Gaming je tady!

Zdroj: Betano

Komerční spolupráce

Letos v létě se Kaizen Gaming, jedna z předních světových společností v oblasti sportovních sázek a her, rozhodla přinést fanouškům fotbal blíže než kdy dřív. Prostřednictvím své mezinárodní značky Betano je Kaizen Gaming hrdým sponzorem UEFA EURO 2024™️ i CONMEBOL Copa América™️ 2024.

Obě sponzorství znamenají pro společnost Kaizen Gaming ohromný úspěch, protože je Betano první značkou online sportovního sázení a her, která sponzoruje obě prestižní soutěže. Navíc je to první společnost ve svém oboru, jež byla také oficiálním partnerem fotbalové asociace FIFA během mistrovství světa v Kataru v roce 2022. Nová sponzorství tak navazují na vítězné momentum společnosti Betano a přináší jí skutečný fotbalový hattrick.

Díky pověsti Betano, která je známá svými inovativními zážitky, pokročilými technologiemi a závazky k odpovědnému hraní, podtrhují nová sponzorství oddanost společnosti fotbalovému průmyslu. Nejenže reflektují zásady, které definují podnikání společnosti Kaizen Gaming, ale také zdůrazňují společné hodnoty všech zúčastněných organizací.

Zdro: Betano

Tým Betano odhaluje pohár UEFA EURO 2024™️ na Olympijském stadionu v Berlíně

Globální turné společnosti Kaizen Gaming s trofejemi EURO a Copa America

Spolupráce společnosti Kaizen Gaming s UEFA a CONMEBOL přinesla ještě před zahájením obou turnajů spoustu výjimečných okamžiků. Na své si přišli nejen sportovní fanoušci v zemích, kde Betano působí, ale také více než 2500 zaměstnanců společnosti po celém světě:

  • Rumunsko bylo první zemí, která na začátku tohoto roku zahájila oslavy Betano – UEFA EURO 2024, když bývalý kapitán národního týmu Ciprian Marica představil trofej EURO nadšenému davu fanoušků v Bukurešti.
  • Přes 2000 lidí se shromáždilo také v Portugalsku, aby si prohlédli tento pohár. Na akci vystoupil také „hrdina“ Eura z roku 2016 Éder. V Německu měli lidé možnost vyfotografovat se s trofejí EUFA na berlínském Olympijském stadionu, kde se bude konat finále UEFA EURO 2024™.
  • Kaizen Gaming přivezla trofej také do Řecka, kde pohár představili fanouškům 20 let od triumfu tamního národního týmu na Euru. Kromě toho ukázala společnost trofej ve svém sídle Kaizen Campus v rámci exkluzivní akce, jíž se zúčastnili její zaměstnanci. Pohár bude v průběhu letošního turnaje putovat dál a před samotným finále navštíví i Českou republiku.
  • Na druhé straně oceánu Betano uspořádalo čtyřdenní akci v Brazílii (dva dny v Rio de Janeiru a dva dny v São Paulu), kde představila trofej CONMEBOL Copa América™️ 2024 tisícům brazilských fanoušků a zaměstnancům společnosti Kaizen Gaming. Mezi speciálními hosty byli bývalí členové národního týmu Zinho, Elano a Carlos Germano a také bývalý jezdec Formule 1 Ferrari Felipe Massa.
  • Podobné akce, na nichž Betano představilo trofej Copa América, se konaly v Argentině, Chile, Peru a Mexiku.
Zdro: Betano

Betano přivezl trofej CONMEBOL Copa América™️ 2024 do brazilského Rio de Janeira a São Paula.

Kaizen Gaming útočí… a skóruje!

Oficiální sponzorství značky Betano evropského šampionátu UEFA EURO 2024™️ a jihoamerického ekvivalentu CONMEBOL Copa America™️ 2024 je vyvrcholením pozoruhodné cesty společnosti Kaizen Gaming v posledních letech. Aktuálně působí na 16 trzích a do roku 2026 plánuje expandovat až do deseti dalších zemí, což dokazuje ohromující růst společnosti.

Betano je také hrdým partnerem některých významných fotbalových klubů v Evropě, včetně FC Porto, Sporting CP a S.L. Benfica v Portugalsku, FCSB v Rumunsku nebo AC Sparta Praha a FC Viktorie Plzeň v České republice. V nedávné době vstoupila značka Betano také do anglické Premier League jako sponzor na přední části dresu Aston Villa F.C.

Kromě toho se Betano rychle stává nejžhavějším jménem v iGamingovém průmyslu v Jižní Americe. Nejen, že je oficiálním sponzorem CONMEBOL Copa America™️ 2024, ale také dvou největších domácích soutěží na kontinentu, které nyní nesou její název – Brasileirao Betano (brazilská liga) a Torneo Betano (argentinská liga).

Chcete být součástí našeho týmu? Prozkoumejte aktuální příležitosti zde.

Nyní se připoutejte a připravte se na fotbalové léto!

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Zpoždění vlaku nebo autobusu? Zrušený spoj? Na tohle odškodnění máte nárok

15. 7. 2024 | Pavla Adamcová

Zpoždění vlaku nebo autobusu? Zrušený spoj? Na tohle odškodnění máte nárok

Cesta na dovolenou se může zkomplikovat nejen na letišti. Zpoždění nebo dokonce zrušení spoje postihne během léta i spoustu lidí, kteří chtějí cestovat vlakem nebo autobusem. Tady je... celý článek

Jednodenní dálniční známku zavede i Slovensko. Bude levnější než u nás

11. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ

Jednodenní dálniční známku zavede i Slovensko. Bude levnější než u nás

Slovensko od srpna zavede jednodenní dálniční známku, která bude stát 5,40 eura (136 korun). Její cenu stanovila vláda, která schválila prováděcí vyhlášku k zákonu o dálniční známce.... celý článek

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

11. 7. 2024 | Pavla Adamcová

ERÚ letos rozdal rekordní pokuty. Tady je seznam hříšníků, kteří platí nejvíce

Energetický regulační úřad v letošním prvním pololetí udělil dodavatelům energií sankce za 12 milionů korun, nejčastěji kvůli nekalým obchodním praktikám. Ve stejném období loni... celý článek

Nový žebříček nejlepších letišť. Odkud se cestuje hladce?

11. 7. 2024 | Pavla Adamcová

Nový žebříček nejlepších letišť. Odkud se cestuje hladce?

Dovolenková sezóna je tu a s ní i aktuální žebříček nejlepších letišť z celkem 69 zemí. Sestavuje ho společnost AirHelp, která se zaměřuje na vymáhání náhrad za zpožděné lety. Kdo se... celý článek

Inflace je zpátky v cíli. Překvapivě klesla na dvě procenta

10. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Inflace je zpátky v cíli. Překvapivě klesla na dvě procenta

Meziroční inflace v červnu zpomalila na dvě procenta, přitom v květnu spotřebitelské ceny rostly o 2,6 procenta. Nová čísla zveřejnil Český statistický úřad.

Partners Financial Services