Rozhovor | Ondřej Tůma | 17. 9. 2011 | 3 komentáře
![Tomáš Karpíšek: Potravinářský průmysl nás všechny šidí]()
„Možná pomůže, až se pan Babiš a podobní podnikatelé rozhodnou pro nějakou dobrou věc. Až si řeknou, že je čas, aby si vylepšili jméno investicí do něčeho poctivého, tradičního a opravdu kvalitního,“ říká na adresu českého potravinářství restauratér Tomáš Karpíšek v druhém díle rozhovoru.
Rozhovor | Ondřej Tůma | 10. 9. 2011 | 4 komentáře
![Český restauratér dobývá Ameriku. Exkluzivní rozhovor s Tomášem Karpíškem]()
V rozhovoru s majitelem sítě restaurací Ambiente se dozvíte, jak těžké je otevírat podnik v New Yorku, že v Americe jsou taky složitá pravidla, ale nikdo se je nepokouší obcházet, ale také proč je v Česku málo kvalitních kuchařů.
Rozhovor | Ondřej Tůma | 3. 11. 2018 | 2 komentáře
![Óda na maso]()
Řezník František Kšána mluvil v podzimním Finmagu o lásce k přeštickým čuníkům, bolestivém odchodu z rodinné firmy a pohledu na zapřisáhlé vegetariány.