Další fastfoody v Česku. Obři posilují, přibude jim konkurence
Když se řekne | Pavla Adamcová | 13. 6. 2024
Projděte si přehled největších fastfoodových řetězců v Česku, jejich další plány a také nováčky, kteří se k nám chystají.
Seřadit podle: čtenosti | chronologicky | hodnocení
Když se řekne | Pavla Adamcová | 13. 6. 2024
Projděte si přehled největších fastfoodových řetězců v Česku, jejich další plány a také nováčky, kteří se k nám chystají.
Rozhovor | Ondřej Tůma | 29. 11. 2014 | 9 komentářů
Ve druhé části rozhovoru s Hanou Michopulu budou v hlavní roli opět chlebíčky. Bavit se ale budeme i o farmářských trzích, záměru vlády vybrat v restauracích víc peněz na daních a taky o tom, proč by se měl podnikatel chovat ke svým zaměstnancům stejně jako k vlastním dětem.
Publicistika | Jana Poncarová | 23. 11. 2019 | 7 komentářů
Vyhazování jídla je vyhazování peněz. Podle Organizace pro výživu a zemědělství OSN připadá na jednoho Evropana 96 až 115 kilogramů vyhozeného jídla ročně. Celosvětově se vyhodí třetina vyprodukovaných potravin. To je asi 1,3 miliardy tun jídla. Jak je to u nás?
Aktuality | Pavla Adamcová | 10. 6. 2024 | 1 komentář
Řidičům dávno nestačí jen natankovat a koupit si kafe z automatu. Čerpací stanice se snaží zaujmout zákazníky i nabídkou základních léků, čerstvých potravin, výběrových káv nebo teplých jídel.
Když se řekne | Michal Chleboun | 7. 5. 2012
Možná máte v začátku podnikání dostatek ambicí a entuziasmu pracovat usilovně 16 hodin denně až do roztrhání těla, ale chybí vám nápad. Ani v takovém případě se nemusíte jít ucházet o teplé místo v některém z úřadů státní správy, ale můžete podnikat. Lze totiž využít osvědčeného nápadu, který přivedl na svět někdo jiný.
Rozhovor | Ondřej Tůma | 22. 11. 2014 | 9 komentářů
Propagátorka místního a kvalitního stravování. Organizátorka prvních farmářských trhů. Autorka populárních kuchařek. Gastroguru Hana Michopulu jde s kůží na trh. V centru Prahy otevřela bistro Sisters, ve kterém nabízí – chlebíčky. Humrovou pomazánku a oschlou okurku tu ale nečekejte.