Co se děje | Renata Lichtenegerová | 3. 9. 2020 | 29 komentářů
![Jak jste pomohli oblíbenému podniku? Vyšší spropitné vydrželo měsíc]()
Když jste spokojení, dejte radši deset procent než deset korun. Ani plná restaurace během oběda ještě neznamená, že přežije nejbližší měsíce.
Jak na to | Michal Kašpárek | 4. 7. 2012 | 27 komentářů
![Šedesát korun na hodinu stačí. Patnáct způsobů, jak se připravit o dýško]()
Praktický návod nejen pro ty, kteří si na léto našli práci na baru.
Co si o tom myslíte | Gabriel Pleska | 4. 8. 2016 | 27 komentářů
![EET: V hospodě účtenku. A jednu navíc za spropitné]()
Chápu, že si stát chce ukousnout daň ze všech peněz, které mi projdou rukama. Ale opravdu i z dýška v hospodě?
Co se děje | Michal Kašpárek | 25. 5. 2018 | 35 komentářů
![Už nechci platit spropitné]()
Spropitné komplikuje život hostům a dává mizernou zpětnou vazbu personálu i jeho vedení. Připojme se k zemím, kde obsluha dostává motivující mzdy automaticky.