Společnost TCL představuje nejnovější řadu velkoformátových prémiových televizorů QD-Mini LED a řadu chytrých domácích spotřebičů, které mění charakter domácí zábavy a po celém světě inspirují k jedinečnostispotřebičů

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 29. 8. 2023
Společnost TCL představuje nejnovější řadu velkoformátových prémiových televizorů QD-Mini LED a řadu chytrých domácích spotřebičů, které mění charakter domácí zábavy a po celém světě inspirují k jedinečnostispotřebičů

Zdroj: Protext

Praha 29. srpna 2023 (PROTEXT) - Jedinečnost začíná doma. Průlomová zobrazovací technologie společnosti TCL posouvá domácí zábavu do nových sfér jasného světla a nové technologie pro chytrou domácnost připravují po celém světě půdu pro zdravější a inspirativnější budoucnost

Společnost TCL, přední značka spotřební elektroniky a světová dvojka v oblasti vývoje a výroby televizorů1, dnes představila jedinečnou řadu vyspělých televizorů QD-Mini LED2 ve velkém formátu. Dále představila produkty chytré domácnosti, které znovuobjeví život doma. Společnost TCL pokračuje ve zlepšování každodenních zážitků a inspiruje spotřebitele po celém světě svými převratnými technologiemi.

Jasnější a živější budoucnost s inovacemi v oblasti displejů TCL. Až 5000+ zón FALD a špičkový jas 5000 nitů

Společnost TCL pokračuje v definování nové podoby domácí zábavy a představuje nejnovější řadu televizorů QD-Mini LED, které jsou důkazem jejího závazku k vysoké kvalitě a inovacím.

Na pomyslném vrcholu nyní stojí vlajková loď společnosti TCL televizor QD-Mini LED TV X955. Tento televizor, zcela bezprecedentně, má více než 5 000 zón s technologií Full Array Local Dimming (FALD) se špičkovým jasem přes 5 000 nitů, což nabízí úroveň detailů a živosti, která nově definuje zážitek ze sledování televize.

TCL X955 je vybaven technologií QLED, která poskytuje více než miliardu barev, a použitý Wide Color Gammut DCI-P3 dosahuje hodnot 98 %. Nový televizor je vybaven procesorem AiPQ 3.0, procesorem s nejnovějšími vlastními algoritmy umělé inteligence společnosti TCL, které nabízejí optimalizovaný jasný obraz, kontrast, podporu HDR, plné barvy a realistické pohyby v různých scénách. TCL X955 je certifikován společností TUV Rheinland pro svůj realistický vizuální zážitek.

Kromě výjimečné kvality obrazu se X955 vyznačuje výkonným zvukem s parametry velkého kina a pozoruhodným řešením audio kanálů 4.2.2. Maximální výkon 160 W s audio systémem Onkyo a Dolby Atmos přináší jedinečný zvuk. TCL X955 má ultratenký bezrámečkový design a nejmodernější řešení vedení kabelů.

Řada TCL X95 bude na vybraných světových trzích dostupná v úhlopříčkách velkých až 85" a 98"2.

Jako doplněk k průlomové řadě X95 představila společnost TCL řadu C95, další výjimečný model z řady QD-Mini LED televizorů. Řada C95, která dosahuje 2 000 nitů v počtu zón lokálního stmívání i špičkového jasu, nabízí dokonalou rovnováhu mezi velkou obrazovkou a vynikající kvalitou obrazu s prvotřídním výkonem Mini LED a QLED. Jeho 120W audio systém Onkyo a Dolby Atmos navíc poskytují zvukový zážitek velkého kina.

Řada TCL C95 bude na vybraných světových trzích2 dostupná ve velikostech 65", 75", 85" a 98".

Společnost TCL dále definovala svůj základní QD-Mini LED televizor a představuje nový bezkonkurenční model C755 (v Evropě bude k dostání pod označením C805) s maximálním jasem 1300 nitů a 144Hz VRR. C805 nastavuje hranici toho, co skutečně dělá dobrý QD-Mini LED televizor dobrým. U 65" televizoru může skutečnou kvalitu obrazu Mini LED, kterou zákazníci hledají, zajistit pouze 500 nebo více zón lokálního stmívání.

TCL C755 (C805 v Evropě) je k dispozici v řadě velikostí. Na vybraných světových trzích se nabízí úhlopříčky 50", 55", 65", 75", 85" a dechberoucí 98"2.

Společnost TCL, která si udržuje celosvětové prvenství v oblasti velkoplošných televizorů, představila také nový 4K UHD televizor P745, nejnovější cenově dostupný model s úhlopříčkou 85" a 98". Tato nabídka potvrzuje závazek společnosti TCL ke kvalitě a posiluje její pověst nabídky špičkové volby v oblasti velkoplošných televizorů.

Zdravá a inspirativní budoucnost s klimatizačními technologiemi a chytrými domácími spotřebiči TCL

Společnost TCL je odborníkem na zdravé a komfortní řízení vzduchu s více než 3400 patenty v oblasti klimatizace, 5 předními světovými technologiemi a tisíci odborníky na výzkum a vývoj po celém světě.

Společnost TCL prokázala svou oddanost inovativní technologii klimatizace neustálou modernizací řady FreshIN, řady GentleCool a dalších modelů klimatizace a uvedením první klimatizace na světě FreshIN+ 2.0 v roce 2023.

V letošním roce společnost TCL oznámila dokončení první fáze inteligentního průmyslového parku TCL Wuhan s roční kapacitou více než 6 milionů jednotek, aby uspokojila stále rostoucí poptávku po prémiových klimatizačních produktech. Zřídila první "bezprašnou" montážní linku na světě pro řadu TCL FreshIN. Výrobní areál se řídí digitálními technologiemi a využívá technologie AIoT, big data a strojové učení ke zvýšení efektivity provozu, kvality výrobků a snížení svých nákladů.

Vedle čistého vzduchu je pro zachování zdraví a výživy nezbytné, aby zákazníci měli přístup ke správným technologiím, které uchovají potraviny déle čerstvé. Moderní chladicí technologie TCL, které jsou synonymem pro chytrá, skladovací a prostorově úsporná řešení, se dokonale hodí do moderních kuchyní. Díky technologii automatického uvolňování aniontů (AAT) nabízejí chladničky TCL robustní čisticí, antioxidační a bakteriostatické funkce, které účinně bojují proti plísním a pesticidům, takže potraviny jsou uchovávány v optimálních hygienických podmínkách s možností delšího skladování.

Když už mluvíme o zdravotních vylepšeních, pračky TCL nastavují měřítka hygieny díky těsnění proti bakteriím, které odolává 99,9 % bakterií, a funkci parního praní, která využívá čistou páru k odstranění skvrn a bakterií a zároveň zjednodušuje žehlení. A aby toho nebylo málo, vybrané pračky TCL jsou zařazeny do energetické třídy A z hlediska energetické účinnosti a hlučnosti, což minimalizuje dopad na životní prostředí.

*Funkce a specifikace produktů se v jednotlivých zemích/regionech liší. Dostupnost se nevztahuje na severoamerické trhy.

O společnosti TCL Electronics

Společnost TCL Electronics (1070.HK) je rychle rostoucí společností v oblasti spotřební elektroniky a lídrem v celosvětovém průmyslu výroby a vývoje televizorů. Byla založena v roce 1981 a nyní působí na více než 160 trzích po celém světě. TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky, od televizorů, přes audio až po inteligentní domácí spotřebiče. Navštivte webové stránky společnosti TCL na adrese www.tcl.com.

1 2022 Zpráva Omdia

2 Neplatí pro severoamerické trhy

Kontakt:

filip.cvetler@xproduction.cz

filip.cvetler@fcpr.cz

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services